• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam..

Bugun doktorumuza gttik bebeğim 3 kg 50 cm olmuş,suyum eşi falan hepsi güzel.Kontrolleri haftada bir e düşürdü.henüz kanala yerleşmemiş 1-2 haftası var dedi. haftayada çatı kontrolü yapılıcak.

Kaşıntımı sordum,sonucu kötü:((

Gebelik Koleztazı denilen bişeyden şüpelendi,dahiliye yönlendirdi.Kan testi yapıldı,kanımda kolezta çıktı.

Yani;

Gebelikte yşanan bir durummuş,karaciğerle ilgili. safra kesesindedki asitler normalde dışarı atılıyormuş,bende kana karışmış bu yüzden uyu zgibi kaşınıyomuşum.bana bir zararı yokmuş ama bebek için riskliymiş,ani ölümlere yol açabiliyomuş:((

Bu yüzden ilaç tedavisine başladık,değerim 30 normaLde 10 olması gerekirmiş. pazartesi de safra kesemnden ultrasyona gırıcem bişey varmı yokmu diye,değerler düşerse ilaç sayesinde sorun yok.ama artrış olursa erken doğum olacak dedi doktor.

kaşınmam bu yüzdenmiş,benım gıbı kaşınan varsa hemen gıdın doktorunuza.

Selam..

Bugun doktorumuza gttik bebeğim 3 kg 50 cm olmuş,suyum eşi falan hepsi güzel.Kontrolleri haftada bir e düşürdü.henüz kanala yerleşmemiş 1-2 haftası var dedi. haftayada çatı kontrolü yapılıcak.

Gebelik Koleztazı denilen bişeyden şüpelendi,dahiliye yönlendirdi.Kan testi yapıldı,kanımda kolezta çıktı.

Yani;

Gebelikte yşanan bir durummuş,karaciğerle ilgili. safra kesesindedki asitler normalde dışarı atılıyormuş,bende kana karışmış bu yüzden uyu zgibi kaşınıyomuşum.bana bir zararı yokmuş ama bebek için riskliymiş,ani ölümlere yol açabiliyomuş:((

Bu yüzden ilaç tedavisine başladık,değerim 30 normaLde 10 olması gerekirmiş. pazartesi de safra kesemnden ultrasyona gırıcem bişey varmı yokmu diye,değerler düşerse ilaç sayesinde sorun yok.ama artrış olursa erken doğum olacak dedi doktor.

tatlım geçmiş olsnyaa..
inş ilaçlar işe yararda yakışıklı 3-4 hafta daha bekler..
Allahm şifa versn..

Selam..

Yani;

Cnm sikma canini 36.gebelik haftasi gayet iyi bir hafta dogsa bile bir sorun yasamazsiniz,masallah kilosu boyuda guzel,hayirlsi olsun hakkinizda

Selam..

Yani;

Allah korusun güülüm ya , deme öyle şeyler bırak ağzına alma aklına bile getirme , ilaç la halledilicek sonra bebiş bir bakmışsınn hopp kucağında velettt ... :emir_bebek::emir_bebek: geçmişş olsun güzelim şimdidenn , ,

tatlım geçmiş olsnyaa..
inş ilaçlar işe yararda yakışıklı 3-4 hafta daha bekler..
Allahm şifa versn..

Cnm sikma canini 36.gebelik haftasi gayet iyi bir hafta dogsa bile bir sorun yasamazsiniz,masallah kilosu boyuda guzel,hayirlsi olsun hakkinizda

saolun kızlar,ya hani herşey normalken ani bebk ölümüne neden olabilir demesi beni bitirdi. bakalım pazartesi ne olacak.

Allah korusun güülüm ya , deme öyle şeyler bırak ağzına alma aklına bile getirme , ilaç la halledilicek sonra bebiş bir bakmışsınn hopp kucağında velettt ... :emir_bebek::emir_bebek: geçmişş olsun güzelim şimdidenn , ,

saol canım,inşallah ilacın faydası olurda değerim düşer. insan sıkyo işte canını elimde değilki.

saolun kızlar,ya hani herşey normalken ani bebk ölümüne neden olabilir demesi beni bitirdi. bakalım pazartesi ne olacak.

nası böyle bir cümle kurar doktoryaa
annenin en hassas olduğu dönem
dikkat etmemz gerek desin takip etmemz gerek desn filan
söylediği laflara baakkk
zaten psikolojimz allak bullak bunlarda tuz biber oluyo
sıkma sen canını Allah korur o meleği hiç bişicikler olmaz inş

saol canım,inşallah ilacın faydası olurda değerim düşer. insan sıkyo işte canını elimde değilki.

tabiki insan sıkar canını , hangimiz olsa aynı şekilde sıkılırdık, üzülürdük ama hem bak haftası çok güzel , hem gelişimi sağlıklı hem tedavisi var, şimdi sıkıntı yerine çözüm e odaklanıcaksın , sonrada zamanı gelince bebiş i alıcaksın kucağına , aa bakmışsın günler geçmiş bile, demesi kolay biliyorum ama , gerçekten öyle olucak , sonra bakmışsın onların yok gaz derdi, yok uyuma derdi ile uğraşıcağızz , hatta önümüzdeki yazz, onlarla tatile giderken hangi güneş kremini alsak diye düşüneceğiz dimii :)

Doktorlar açık sözlü malesef herşeyi pat diye söylüyorlar, ama sıkma canını yeşilimsi.
Zaten bebeğin doğum vakti gelmiş, hiç olmadı sezeryanla alırlar...

ilk defa doğumdn tırstım bugün :27:
akşama doğru nst de sancm çıktı ben hissetmiyorm diodm ama ara ara kasıklarıma ağrı giriyo sonra geçiyo
anneciiiiiimmmmmm :52:

kızlar nst de sancısı çıkan varmı?
bebeğim iyi doktor müşahaede altında kalmanı öneriyorm dedi
bebek iyiyse benm sancm önemli değil dedm imza atıp çıktm
ama aklıma takıldı normalmi acaba bu haftada sancı gerçi çokta kalmadı
eşim panikteee napcam ben ani bişi olursa diyip duruyo:52:

canım paniklenecek bişey ok bebiş iyiymiş işte birşey olsa sen hemen farkdersin o kadar kolaymı içinde bir canlı var risk olsa sen yerinde duramazsın şimdi rahatlada bebişinde rahat etsin sıkmayın canınızı

Kizlar benimde ayni baski hissi iyice assagi indi,hatta bazen direk seyimle oynuyomus gibi hissediyorum :9: saga sola donerken oturup kalkarken batmalar oluyor,hatta bugun ara ara ogle agridiki hareket etmekte zorlandim:34:

dunur sanki beni anlattın biraz yurudugumde sanki yırtıp çıkacak gibi valla carsamba kontrolum var soracam bende nedir bu yasadıklarım diye
Selam..

Yani;

yeşilim geçmiş olsun canım ilaç vermiş işte doktor geçer bence strese girme artık bu saatten sonra hiçbirimizin doğumlrı erken değil dunyaya gelseler yasarlar onlar cok guçlu emin olll

ilk defa doğumdn tırstım bugün :27:
akşama doğru nst de sancm çıktı ben hissetmiyorm diodm ama ara ara kasıklarıma ağrı giriyo sonra geçiyo
anneciiiiiimmmmmm :52:

Bende de kasılma ve sancı çıkıyor ama hafif hafif, hatta geçen hafta baya çıkmıştı.
Ama doktorum çok rahat, iyi diyip gönderiyor...

Selam..

Yani;

cnm geçmiş olsun bende dünden beri çok kaşınıyorum şuan yazını okudum değerim 30 normalde 10 olması gerekıomuş demişsin hangi değerin biliyomusun ?

Yeşilimsi: canim izme kendini rabim korur o meleği üzülme bebeğinide uzme ilaçta vermiş bak okadar cok tehlikeli olsa bırakmazdi bence Dr seni

Günaydınlar herkese, yeşilimsi yazdıklarını okudum canım sıkma canını bebeğin kilosu ne kadar güzel doğsa bile tosuncuk o, sen kendine dikkat et moralini yüksek tut yoksa o zaman kötü etkilenir çocuk. İlaçlarını ihmal etme çabuk atlatırsın inşallah...

Ay arkadaşlar ben çok şapşalladım ya dün bebekle ilgili bişeyler düşünüyorum, yok beşiğin yeri düzgün olmadı orda rüzgar alır yok bu kıyafetler kalın bebek pişik olur, arkadaşlarım niveanın bebek bakım ürünlerini hediye etmişlerdi bana ama ben sebamed alacaktım o yüzden vazgeçtim ya nivea kötüyse, sürekli uyku modlarındayım ya bebekten sonrada kafamı kaldıramazda sersem sersem dolaşırsam ortalıkta, kayınvalidemler yarın sabah burdalar kısmetse bu sıcakta yatak odasının kapısını mı kapatacağız? vs.vs.vs. Ay çok bunaldım...

Günaydınlar herkese, yeşilimsi yazdıklarını okudum canım sıkma canını bebeğin kilosu ne kadar güzel doğsa bile tosuncuk o, sen kendine dikkat et moralini yüksek tut yoksa o zaman kötü etkilenir çocuk. İlaçlarını ihmal etme çabuk atlatırsın inşallah...

Ay arkadaşlar ben çok şapşalladım ya dün bebekle ilgili bişeyler düşünüyorum, yok beşiğin yeri düzgün olmadı orda rüzgar alır yok bu kıyafetler kalın bebek pişik olur, arkadaşlarım niveanın bebek bakım ürünlerini hediye etmişlerdi bana ama ben sebamed alacaktım o yüzden vazgeçtim ya nivea kötüyse, sürekli uyku modlarındayım ya bebekten sonrada kafamı kaldıramazda sersem sersem dolaşırsam ortalıkta, kayınvalidemler yarın sabah burdalar kısmetse bu sıcakta yatak odasının kapısını mı kapatacağız? vs.vs.vs. Ay çok bunaldım...

Bende daha once dalin almistim cnm ama sebamed dedler sebamed aldim nas olsa bozulmaz sebamed btnce onu da kullanirim die dusundum.. Ayrica gecen aks. K.v.me kalmaya gttm odamon kapisini kapattim ev 1.kat die cam acmadim pistim ve sonra fenalik gecrdim camida kapiyida actim ama cok zor sere serpe olamiosun Allah yardim etsin

Selam..

Yani;

:nazar::nazar::55:oy maasallah kuzuma annesı gelısımı gayet guzel bunun ıcın sevınmelısın.umarım kullandıgın ılaclar sifa olur da bebişin de zamanında gelır.ıyı haberler alırsın ınsallah.gecmiş olsun canım

millet gunaydınnnn....
2gundur belımde adet agrısı var ayaklarım terlıyor ama soguk soguk terlıyor.adet olmadan once de boyle belırtıler olurdu.ne guzzel 8 aydır yasamıyordum bu agrıları dogumda toptan bır odeme yapacagım sanırım.gebelık haftama gore erken mı sızce bu agrılar yoksa normaal mı kızlar cok can sıkıcı butun enerjımı alıyor cok cabuk yoruyor benı bu agrı.oyle sıddetlı degıl ama....

GÜNAYDINNNNNNNNNN, bebişleri için yarına hazırlanan lar var ne güzelll:46::46::46::46:
bence artık doğumdan korkmayalım kızlar ya, ne güzel vakti geldi ki oluyor dimi :49: yoksa 1 ay daha bu şekilde dolaşsak içimiz şişerdi vallahi ,
ha birde siz de de vardır herhalde ama nasıl atlatıyorsunuz bakimm , beni doğuma çağır ben de gelicem , yanında olayım diyen kız arkadaşlarınızı (manyak bunlar ):33::33: ne varsa görülecek , ben üzerimde hastane giysisi ne durumda nasıl rahat ediceğimi bilmiyorum , başıma insan toplayamam valla , :19::19::19: ay napıcaklar önceden gelip benimle olupp , düşünce ve anlayış nedir onu çözemedim :31::31::31::31:

Back
X