günaydınnnn...
yorgun bir gecenin sabahından iki prensini görünce iyiki yorgunum diyebilen bir anneden selam olsun tüm cici annelere :)kızlar ben dün akşam bişey yaptım. kendime çay hazırlıyorum diye git suyun içine mama at, birde ilk yudumda da farketmedim

artık nasıl bir yorgunluksa
birde doğum yapmış olanlara bir sorum var ???????????????? sütü sağanlar cevaplarsa sevinirim. bu gün 17. günümüz günde 4 kez emzirip 5-6 kezde sağıyorum. ve her sefarinde 100 -120 cc arası süt çıkıyor. sizlerdeki durum nedir ???????? çünkü benim sıpa bununla doymuyor acaba yetmiyor mu beslemiyormu diye düşünmeye başladım. ama beslemese kilo alamaz 17 günde 150 gr aldı ve süt sarı kıvamlı maşallah.fakat onca uğaşın üzerine birde mama vermek gücüme gidiyor doğru çok değil ama günde 1-2 defa 30 cc kaar vermek zorunda kalıyorum yoksa kapanmıyo çenesi aç yani belli.
canım benimki spinaldi ama cevaplar aynı. iç çamaşırı 2,ikiside değil büyük oğlumun bezlerinin kenarlarını keserek kellndım çok daha rahat,sütümün tam gelmesi geceyi buldu. çarşamba sabah 9 da maadaydım cuma akşamı duş aldım.benim için h,iç te zor olmadı ama öncesinde çok yüklü bir ağrı kesici verildi ve yardımsız kalktım yataktan. çorap kışın bile giymem o yüzden buna yorum yapmiyim.

gecelik daha ahat her yönden.
iç zıbın, pijama takımı ( üst zıbın, pappalı alt ) eldiven, şapka. mama götürmedim fakat biberon götürdüm.havlu arık istemiyorlar eskiden yıkıyorlardı artık yıkamıyorlar bebişleri. kesinlikle manuel bile olsa bir süt pompası ve göğüs başlığı ( memeyi tutamazsa diye, sütü hemen getirebilmek için. )