elevite başlıcam ha, acaip halsizim :93:
Başlayabilrsin canım destek olur sana
Burda 1 saate kalmaz fırtına cıkar havs sımsiyah oldu. Benım oğlan ıspanak ve brokolıyı sevmedı ben ağxına soktukça o tukuruyo zar zor yediriyırum.
Ispanagı yumurtalı yap çorbasını yap bol burgurlu yap ne bilim uydur işte
Ankara da salya sümük

benimki de yoğurt çorbasını sevemedi bi- ekşi mi geliyo anlamadım. kız haklı ama ya, o da tuzsuz hiçbişeye benzemiyo
brokolinin çorbasını yaparım ben çok sevilir, kendinize yap belki oğlan da öyle sever
süt de var içinde
Çorbaya sarımsak katıyon demi wavy im tadını değiştiriyor biraz
Bide ben içine yarma yada yeşil mercimek yada Erişte koyuyorum bazen
lıkır lıkır direk içiyom yoksa halim nice olurdu

(bu smileyi de neden pembe yapmışlar hiç anlamam)
arasam ne dicek, kesici mi vercek - veremez de emziyon diye.
9 aydır olmazsa böyle olur işte
daha iyiyim ama ya, Afyon'da afedersiniz Depend kullanıyordum
Daha sürerse bence gitmelisin doktora usg ile bakar kan tahlili yapar ona göre vitamin falan verir
Noldunuz be oğlana ıspanak yaptım çok lezzetli oldu ben çok açım ondanda olabilir. İris nerde niye yazmıyosunuz ben çok alıştım hem okuyup hem iş yspardım hadı yazın işe konsantre olsmıyorum
Becerikli hatun seni
Valla nasıl yapıyorlar aklım almıyor irisim:44:
Hee oyle idim
Senin obur da emeklemeye baslasin gorurum ben seni. Kolik topluyorum ev koselerinden temizlik de hak getire gevezelik de
Supurge de yok anam bacim. Evi b.k goturiyyy. Anca kizi sallarken girebiliyom. Uyudugu an kronometre calisiyo yemek yapiyom tuvalete giriyom. Uyanikken pesi sira emekliyom
Evde ki tehlikeleri ortadan kaldır bırak gezsin dursun ya
Geçen benim kızı yine bulamadım evin içnde banyoya girmiş ışık kapalı karanlık kapının arkasına da saklanmış seslenince çıktı artık
Ben de banyo yapabilmek için herifi bekliyom akşamları
Bende bebelerin uyumasını bekliyor valla
alsen hanım hu huuu
sabah beri giriyon 2 cümle etmiyon
bi kargalarla olan münasebetinizi hatırlıyom sabahki o kadar
Ahhh canım ya beni nasıl üzdüler bugün bir bilsen
Oğlanı 12 de almaya geliyorlar zaten o saate kadar anamdan erdiğin süt burnumdan geldi
Sonra yemek ti ev işiydi bakamadım hiç
yok kız annemin heryeri tutuk kasık hareket edemiyo zar zor işte iltihaplı romatzmaymış ndan çok yoğundum bide netimiz yoktu

saol canm beni ii ela büyüyo aynı yüklerim bi ara foto umayım tatlı kızım nasıl benim yok kız facen ayşegln varda benim eşiminkinden yazdıdım
Canım çokkkk geçmiş olsun kötü hastalıktır ama atlatır merak etme
kıs benim babannem 13 yaşında evlenmiş doğurmuş aysenın annesi yine 17 ye iyi kadar beklemiş.
Anacım biz bu yaşımızda zor idare ediyor onlar nasıl yaptıki
alsen versen
elmamı yersen

yok bu olmadı
senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
odunun kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar
doğru mu alsen?
Yok kız bilemedin cilvenin C si yok bende
Ama doğru olan şeylerde yok değil
Arkadaslar bizde sabah 5 seromoni haline geldi gece uyyanmalardan hiç bahsetmiyorumda 5 ten sonra hep sallanmak istiyo sallamazsan mizliyo uykusudavar anlamadım hergüne ayni şey 6 da uyuyodu hadi uykusunu aliyodur dedim 9 da uyutuyorum yine ayni hatta şimdi gunduzleride huysuz bı fikri olan varmi napabilirim
Büyümesini bekleyecek bacım
Yüzmeyemi bende bende ama ancak tatilde oda bebelerden fırsat bulursam
bi saattir feryat figan alsen diyom
Ahhh canım senin diline kurban
yaa bırak o artık aramızda değil görünür ziyaretçi sadece
Heeee demek öyle hemen beni es geçtin yani
Ya sorma ayvaki ne ayva karpuz kadar

Ne iyi okur bana yardıma gelseler ama 1 saate kaçarlar anacım benim ev panayır alanı gibi
Bide hala adet olamadım acayip gerginim