2012 Agustos Anneleri

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılıyorum.
SAT:28 Ekim ve doğum 3 Ağustos gibi görünüyor.
Henüz doktora gitmedim sadece kan testime baktık geçen cmts, 526 çıktı.
Sizde de mide bulantısı, kusma gibi şeyler başlamadı değil mi?
çok korkuyorum başlıcak diye,
inş. hepimiz sıkıntısız bir şekilde bu dönemi geçiririz..

inşallah ya testi yapıp negatifi görmekten korkuyorum ,sanki ne kadar ertelersem o kadar kendimi iyi hissedicekmişim gibi

eğer bebek varsa sat'a göre tam 4 haftalık olması lazım bugün

yapma canım yapma bence bekle adetin 10 gün geçsin ondan sonra yap.
benimde niyetim öyleydi ama adet gecikmesinin 4. günü geldi adetim maleseffff..

merhaba kızlar

benimde sat 3 kasım ,inşallah regl olmamda ağustos annelerinde bende aranızda olurum.

bugün 28.günüm ,bebek düşündüğümüzden beri regl düzenimde bozuldu ,bazen 29, bazen 30 bazen de 31 günde oluyorum ,geçen 31 gün sonra olduğum için bu ay da 31 inci güne kadar bekliycem ,yani 3 günüm kaldı ,inşallah gelmez .

Gerçi bütün belirtilerini yaşıyorum ,çok üşüyorum ,sabah ter içinde uyandım ,ve karnım gurulduyor ,bunlar regl öncesi yaşadığım şeyler hep .Çok ümidim yok yani

az kalmis insallah geliyordur bebis, benimde son 3 aydir 28- 29 gundu duzenim gecen ay 31 oldu ben de 30 a gore bekliyorum artik
benim reglime daha nerden baksan 16 gun var o yuzden henuz bir belirti yasamiyorum canim

Uzulme tatlim bu ay denersiniz gene bakalim benim ne olacak, kizcen de biraz daha buyur benim kizim da 3 yasinda.

Hayirli olsun sanirim ilk hamilleligin korkma insallah cok bulantin olmaz

benim kizimda temmuzda beklerken haziran annesi olmustum , ilk haftalarsa genelde bir onceki ayin sonunda dogabiliyor:)

sende hosgeldin, seninde gözün aydin
bulanti ve kusmalara biraz daha vakit var.. en azindan bi 5 hafta daha.. tabiiki temnnimiz sikayetsiz bi hamilelikde

az kalmis insallah geliyordur bebis, benimde son 3 aydir 28- 29 gundu duzenim gecen ay 31 oldu ben de 30 a gore bekliyorum artik
benim reglime daha nerden baksan 16 gun var o yuzden henuz bir belirti yasamiyorum canim

16 günmü.. sen o zaman bu günlerde verimli günlerindesin .. aman ha bos gecirme

gördüm kırmızıları malesef

Merhaba arkadaşlar ben de allah nasip ederse sizinle buırada olucam bugün kesin kan sonucumu aldım pozitif Allaha şükürler olsun. aynı zamanda 2010 nisan annesiyim ama ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım. geçen seferde neredeyse hiç bulantım olmamıştı ama p.tesiden beri bulantım var inşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir v e hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur

tebrik ederim.. allahim saglikla kucaginda görmeyide nasip etsin insallah.. hosgeldiniz sizde anali ogullu aramiza

Son düzenleme:

merak etme canım gebelik ve regl belirtileri aynı ben de adet olmayı bekliyordum taki son güne kadar benim hiç günü gününe gelmez çünkü hep 4 5 gün önce gelirdi son gün gelmeyince kan verdim. hayırlısıyla inşallah gebelik haberini alırız.

benim kizimda temmuzda beklerken haziran annesi olmustum , ilk haftalarsa genelde bir onceki ayin sonunda dogabiliyor:)

aynen öyle benim oğlum nisanın sonun da doğacaktı ortasında doğdu bu sefer 4 ağustos gözüküyo temmuza kayabilir ama olsun ağustosu takip edicez yine de.

tebrik ederim.. allahim saglikla kucaginda görmeyide nasip etsin insallah.. hosgeldiniz sizde anali kizli aramiza

sağolasın hepbirlikte inşallah. bu arada benim bir oğlum var ama allah mı söyletti bu defaki kız mı acaba :)

2 kez denedik biri adetim bittikten 2 gun sonra digeri de 6 gun sonra, bir iki calisma daha yapmak sanirim.

cok isterdim ben de 2 yas arayla ama benim kizim (3 yasinda) daha yeni yeni uyumaya basladi:) hayirli olsun hosgeldin topige

uzulme tatlim reglin bitince gene deneyin hemen baksana benim de daha bat ima 16-17 gun var olursa zaten agustos sonu olcak bebegim , sen de eylul basinda dogurursun insallah

hayırlısı diyelim inşallah zaten daha ilk denememizdi bu ay ,nasip ne zaman yazmışsa rabbim

cok isterdim ben de 2 yas arayla ama benim kizim (3 yasinda) daha yeni yeni uyumaya basladi:) hayirli olsun hosgeldin topige

benimki de daha tam uyumay alıştı diyemem ama temennim kendi kendine uyumayı öğrenmesi ve kesintisiz uyuması İnşallah gönlümüzce olur hepimizin

hayırlısı diyelim inşallah zaten daha ilk denememizdi bu ay ,nasip ne zaman yazmışsa rabbim

allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…