inşallah ya testi yapıp negatifi görmekten korkuyorum ,sanki ne kadar ertelersem o kadar kendimi iyi hissedicekmişim gibi
eğer bebek varsa sat'a göre tam 4 haftalık olması lazım bugün
topik sahibimiz, öyle topiği açıp kaçmak yoookkk
hamile kalacaksın burayı sen devam eetireceksin ona göree
merhaba kızlar
benimde sat 3 kasım ,inşallah regl olmamda ağustos annelerinde bende aranızda olurum.
bugün 28.günüm ,bebek düşündüğümüzden beri regl düzenimde bozuldu ,bazen 29, bazen 30 bazen de 31 günde oluyorum ,geçen 31 gün sonra olduğum için bu ay da 31 inci güne kadar bekliycem ,yani 3 günüm kaldı ,inşallah gelmez .
Gerçi bütün belirtilerini yaşıyorum ,çok üşüyorum ,sabah ter içinde uyandım ,ve karnım gurulduyor ,bunlar regl öncesi yaşadığım şeyler hep .Çok ümidim yok yani
yapma canım yapma bence bekle adetin 10 gün geçsin ondan sonra yap.
benimde niyetim öyleydi ama adet gecikmesinin 4. günü geldi adetim maleseffff..
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılıyorum.
SAT:28 Ekim ve doğum 3 Ağustos gibi görünüyor.
Henüz doktora gitmedim sadece kan testime baktık geçen cmts, 526 çıktı.
Sizde de mide bulantısı, kusma gibi şeyler başlamadı değil mi?
çok korkuyorum başlıcak diye,
inş. hepimiz sıkıntısız bir şekilde bu dönemi geçiririz..
benim kizimda da dogum hesaplayicilari 01.03.2009 demisdi.. bende dolayisiyla 2009 mart annelerine yazmistim.. kizim ise 27.02.2009 da geldi dünyaya.. ama paylasimlar hep 2009 mart annelerinde devam etti.. subat annelerinin arasina hic karisamadim.. yabanci geldiler hep..
yani ister temmuz annesi olalim ister agustos annesi.. biz burdayiz bundan sonra
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılıyorum.
SAT:28 Ekim ve doğum 3 Ağustos gibi görünüyor.
Henüz doktora gitmedim sadece kan testime baktık geçen cmts, 526 çıktı.
Sizde de mide bulantısı, kusma gibi şeyler başlamadı değil mi?
çok korkuyorum başlıcak diye,
inş. hepimiz sıkıntısız bir şekilde bu dönemi geçiririz..
az kalmis insallah geliyordur bebis, benimde son 3 aydir 28- 29 gundu duzenim gecen ay 31 oldu ben de 30 a gore bekliyorum artik
benim reglime daha nerden baksan 16 gun var o yuzden henuz bir belirti yasamiyorum canim
Emin ol ki burdaki bir çok kişi aynı şeyleri yaşadı. Tek çizgi fobisi oluştu herkeste. Ben de 5. ayda gördüm çift çizgiyi.
Nasıl normalde düzenli midir, gecikme yaşarmısın? Gerçi bu bebek stresi normal düzenini bile altüst ediyor insanın.
yapma canım yapma bence bekle adetin 10 gün geçsin ondan sonra yap.
benimde niyetim öyleydi ama adet gecikmesinin 4. günü geldi adetim maleseffff..
Merhaba arkadaşlar ben de allah nasip ederse sizinle buırada olucam bugün kesin kan sonucumu aldım pozitif Allaha şükürler olsun. aynı zamanda 2010 nisan annesiyim ama ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım. geçen seferde neredeyse hiç bulantım olmamıştı ama p.tesiden beri bulantım var inşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir v e hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur
merhaba kızlar
benimde sat 3 kasım ,inşallah regl olmamda ağustos annelerinde bende aranızda olurum.
bugün 28.günüm ,bebek düşündüğümüzden beri regl düzenimde bozuldu ,bazen 29, bazen 30 bazen de 31 günde oluyorum ,geçen 31 gün sonra olduğum için bu ay da 31 inci güne kadar bekliycem ,yani 3 günüm kaldı ,inşallah gelmez .
Gerçi bütün belirtilerini yaşıyorum ,çok üşüyorum ,sabah ter içinde uyandım ,ve karnım gurulduyor ,bunlar regl öncesi yaşadığım şeyler hep .Çok ümidim yok yani
benim kizimda temmuzda beklerken haziran annesi olmustum , ilk haftalarsa genelde bir onceki ayin sonunda dogabiliyor:)
tebrik ederim.. allahim saglikla kucaginda görmeyide nasip etsin insallah.. hosgeldiniz sizde anali kizli aramiza
sende hosgeldin, seninde gözün aydin
bulanti ve kusmalara biraz daha vakit var.. en azindan bi 5 hafta daha.. tabiiki temnnimiz sikayetsiz bi hamilelikde
16 günmü.. sen o zaman bu günlerde verimli günlerindesin.. aman ha bos gecirme
sağolasın hepbirlikte inşallah. bu arada benim bir oğlum var ama allah mı söyletti bu defaki kız mı acaba :)
gördüm kırmızıları malesef
Merhaba arkadaşlar ben de allah nasip ederse sizinle buırada olucam bugün kesin kan sonucumu aldım pozitif Allaha şükürler olsun. aynı zamanda 2010 nisan annesiyim ama ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım. geçen seferde neredeyse hiç bulantım olmamıştı ama p.tesiden beri bulantım var inşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir v e hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur
uzulme tatlim reglin bitince gene deneyin hemen baksana benim de daha bat ima 16-17 gun var olursa zaten agustos sonu olcak bebegim , sen de eylul basinda dogurursun insallah
hayırlısı diyelim inşallah zaten daha ilk denememizdi bu ay ,nasip ne zaman yazmışsa rabbim
cok isterdim ben de 2 yas arayla ama benim kizim (3 yasinda) daha yeni yeni uyumaya basladi:) hayirli olsun hosgeldin topige
hayırlısı diyelim inşallah zaten daha ilk denememizdi bu ay ,nasip ne zaman yazmışsa rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?