Uzulme tatlim bu ay denersiniz gene bakalim benim ne olacak, kizcen de biraz daha buyur benim kizim da 3 yasinda.
hayırlısı tatlım üzülme bu ay daha sıkı çalışıcaz demekkigördüm kırmızıları malesef
hoşbulduk canım.seni ateş topiğinden tanıyorum.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah..
ayyyy canımm yaa ağzın bal yesin inşallahhhh
ben hiç bakmadım eğer sat 29 kasım olursa doğum yine ağustosamı denk geliyo hadi bi hesaplıyıver kuzum beeee..
ay inşallahh RABBİM inşallahhhh
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılıyorum.
SAT:28 Ekim ve doğum 3 Ağustos gibi görünüyor.
Henüz doktora gitmedim sadece kan testime baktık geçen cmts, 526 çıktı.
Sizde de mide bulantısı, kusma gibi şeyler başlamadı değil mi?
çok korkuyorum başlıcak diye,
inş. hepimiz sıkıntısız bir şekilde bu dönemi geçiririz..
canim hele bir hamile kalayim ayrilmam gitmemm bir yerlere en iyisi bir iki deneme daha yapalim biz bata kadar
Merhaba arkadaşlar ben de allah nasip ederse sizinle buırada olucam bugün kesin kan sonucumu aldım pozitif Allaha şükürler olsun. aynı zamanda 2010 nisan annesiyim ama ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım. geçen seferde neredeyse hiç bulantım olmamıştı ama p.tesiden beri bulantım var inşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir v e hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur
Hayirli olsun sanirim ilk hamilleligin korkma insallah cok bulantin olmaz
umarım sen de aramıza katılırsdın..
valla benim fazla yok..sadece çok sık idrara çıkyorum ama çok sık su içiyorum onun etkisi olabilir..sol göğsüm inanılmaz acıyor..şimdilik bu kadar..bu arada 2. bebişi bekleyenler çoğunlukta...
benım de dgerim 1307 olmuş 2 gun önce 578 di
ya daha adetıme 2 gun var.gitsek görürmüyüz ki acaba
:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
şükürler olsun bugün bebeğimin kesesini gördük
mercimeğimin yuvası 5.7mm
haftaya çarşamba tekrar gidicez
maşallah canım değerin ne kadar iyi,
benim doktorum 1500ü gecince görünür demişti, pazartesi 980di göremedik,
bugün 1900-2000lerde olması lazım karından çok rahat göründü
senin de 2 gün sonra görünür rahat rahat
gözün aydın canım.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah.....
inşallah canım inşallah ya
az sonra doktorumu arayacaım daha hiç aramadım.
2 kere gebelik gecırdım keseyi görmek hiç nasip olmamıştı.inşallah bu sefer göreceım
senınkı de göstermiş kendını minnoş.
ne güzel cok sevındım senın adına
Merhaba arkadaşlar ben de allah nasip ederse sizinle buırada olucam bugün kesin kan sonucumu aldım pozitif Allaha şükürler olsun. aynı zamanda 2010 nisan annesiyim ama ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım. geçen seferde neredeyse hiç bulantım olmamıştı ama p.tesiden beri bulantım var inşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir v e hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur
amin canım, rabbim hepimize yaşatsın sonuna kadar bu güzelliği
şimdi heyecanla beklediğim 3 hafta var, onları da atlatayım inşallahh
doktorum bu akşam çagırdı ama yarın sbah 10:30 a randevu verdi şimdi.
ayyy çok heyecanlıyımmmm.
görürürm inşallahh
amin canım.sen ne zaman gitmiştin ilk kontrolüne.3 hafta sonra kalp atışı içinmi gideceksin?
ayyy hadi inşallahh yarın güzel haberlerle gelirsinnnn
canım ilk pazartesi gittim, 4+5ti sata göre, değerim de 980 di,
2 gün sonra yani bugün çağırdı, tam 5 hafta oluyo bugün, karından gördük ama ultrason 4+3 hesapladı.
haftaya çarşamba bebeğimi görmek için çağırdı, ondan 15 gün sonra da kalp atışını duymak için gidecekmişim
bende haftaya gideceğim kısmetse .inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla geliriz...
inşallah canım :116:
senin şimdi kaç haftalık?
son adet tarihime göre 4+4 bugün.
inşallah canım :116:
senin şimdi kaç haftalık?
sen de gittiğinde keseyi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?