2012 Agustos Anneleri

Uzulme tatlim bu ay denersiniz gene bakalim benim ne olacak, kizcen de biraz daha buyur benim kizim da 3 yasinda.

ayyyy inşallah canımm yaaa ben hep derdim kızım iki yasını doldursun hemen calışmalara başlıcam diye ekimde kızım iki yasını doldurdu çok şükür benimde sat 25 ekimdi ve o adetten sonra bıraktık korunmayı yani bu ay ilk denememizdi ama olmadı napalım vardır bunda da bi hayır inşallah...

gördüm kırmızıları malesef
hayırlısı tatlım üzülme bu ay daha sıkı çalışıcaz demekki

hoşbulduk canım.seni ateş topiğinden tanıyorum.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah..

amiin canım, çok şükür buralara yazmak da nasip oldu, allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah

ayyyy canımm yaa ağzın bal yesin inşallahhhh
ben hiç bakmadım eğer sat 29 kasım olursa doğum yine ağustosamı denk geliyo hadi bi hesaplıyıver kuzum beeee..
ay inşallahh RABBİM inşallahhhh

valla canım 4 eylül diyo ama muhtemelen o yine ağustosta gelir

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik gecirirsin

canim hele bir hamile kalayim ayrilmam gitmemm bir yerlere en iyisi bir iki deneme daha yapalim biz bata kadar

evet evettt işi sıkı ttuuuutttt

tebrik ederim canım inşallah rabbim tamamına erdirir de sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

şükürler olsun bugün bebeğimin kesesini gördük
mercimeğimin yuvası 5.7mm

haftaya çarşamba tekrar gidicez

Hayirli olsun sanirim ilk hamilleligin korkma insallah cok bulantin olmaz

Teşekkür ederim,
evet ilk hamileliğim ama henüz şaka gibi geliyo, hiç farkında değilim hamileliğimin.
iyi mi kötü mü bilemedim..
En iyisi doktora gidip keseyi falan bir an önce görüp kendimi inandırmam lazım:)

benım de dgerim 1307 olmuş 2 gun önce 578 di
ya daha adetıme 2 gun var.gitsek görürmüyüz ki acaba
:)

katıldım bile galetea

benım de dgerim 1307 olmuş 2 gun önce 578 di
ya daha adetıme 2 gun var.gitsek görürmüyüz ki acaba
:)

maşallah canım değerin ne kadar iyi,
benim doktorum 1500ü gecince görünür demişti, pazartesi 980di göremedik,
bugün 1900-2000lerde olması lazım karından çok rahat göründü

senin de 2 gün sonra görünür rahat rahat

inşallah canım inşallah ya
az sonra doktorumu arayacaım daha hiç aramadım.
2 kere gebelik gecırdım keseyi görmek hiç nasip olmamıştı.inşallah bu sefer göreceım
senınkı de göstermiş kendını minnoş.
ne güzel cok sevındım senın adına

gözün aydın canım.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah.....

amin canım, rabbim hepimize yaşatsın sonuna kadar bu güzelliği
şimdi heyecanla beklediğim 3 hafta var, onları da atlatayım inşallahh

teşekkür ederim canım, inşallah bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına hiiç canını sıkma
ben de 2 gündür kendimi yedim bitirdim keseyi görebilecekmiyim diye,
şimdi de başladım embriyoyu görmek çin gün saymaya

doktorum bu akşam çagırdı ama yarın sbah 10:30 a randevu verdi şimdi.
ayyy çok heyecanlıyımmmm.
görürürm inşallahh

gözün aydın canım ,darısı bizlere inşallah

doktorum bu akşam çagırdı ama yarın sbah 10:30 a randevu verdi şimdi.
ayyy çok heyecanlıyımmmm.
görürürm inşallahh

ayyy hadi inşallahh yarın güzel haberlerle gelirsinnnn

amin canım.sen ne zaman gitmiştin ilk kontrolüne.3 hafta sonra kalp atışı içinmi gideceksin?

canım ilk pazartesi gittim, 4+5ti sata göre, değerim de 980 di,
2 gün sonra yani bugün çağırdı, tam 5 hafta oluyo bugün, karından gördük ama ultrason 4+3 hesapladı.

haftaya çarşamba bebeğimi görmek için çağırdı, ondan 15 gün sonra da kalp atışını duymak için gidecekmişim

bende haftaya gideceğim kısmetse .inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla geliriz...

kızlar ne güzel Bebişlerinize kavuştunuz.inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..

morçilek canım bişi merak ettim adetime daha var falan yazmışşın.idrar testiylemi öğrendin hamileliğini kan testimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…