2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydınlarrr bıkacgündür rahatsızım giremiorum..karın agrım oluo ve karnım sankı patlicakmısım gibi şiş gibi oluo gece uykuları artık sıfır canım acıo uyuyamıorumartık şikayetler basladı bende allah yardımcım olsun umarım siz iyisinizdir

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...iyi yapmışsın iğneyi ben 3 aylık aldıydım son olarak...

canım eskiden açık çay ve petibör veriyorlardı şimdi ne verirler bilmem. bence sorarsan yok derler...

geçmiş olsun canım korkmuşsun epey. Allah korktuklarımızla imtihan etmesin...

çoookkk sağ ol tatlım. o.6 cleksan benim. eşim getirir yeter şimdilkik sağ ol... düşünmen yeter...

Hayırlısıyla bi doğursaydık. Kucağımıza sağlıkla alsaydık. Bi de doğum kadını gençleştirir diyorlar. 10 sene gidiyo ömürden. Gençleşmek nerdeeee...

aynen canım...

günaydın kızlar yaaa sabahları 7ye gelmeden uyanıyorum (( sizler ne durumdasınız?

canım ben gece uyuyamıyorum o yüzden de 9.30 gibi kalkıyorum...

canım ilk 4 ü çok yazlık gibi gerçi hastane sıcak olur ama... ben de en çok 5 i beğendim sonra 1 i. bu arada pijamaların üstü kısa. çok kilo aldıysan iyi görünmeyebilir bir de açık renk çok belli edip kan çıkarsa kötü olur...

bence sabahlıklı bir şey al...

Eki Görüntüle 533961

eşime diyeyim,biz de böyle poz verelim objektiflere Gülce'miz doğunca

çok şirin ya...

güle güle kullansın... olsun canım sağlıkla doğsun da...

2 al canım annenin dediği doğru doğumda basit olsun sonra giyeceğin şık...

ben de bir gecelik, bir sabahlıklı gecelik, 2 pijama takımı(biri sabahlıklı) aldım. doğum sezaryen olacak öncesi pijama sonrası gecelik giyerim. ağrılarla pijama indir, wc de yere süründü derdi olmasın... kolidorda yürütüyorlar ya sezaryen sonrası o zaman sabahlığımı giyerim...

ben de kullan at lohusa külotu aldırdım... görümceler ve eşim olacak yanımda veremem onlara kullanılanı. yıkayın diyemem... annem hatayda oğlumun yanında olur...

kızlarr odamız gelmiş:)) akşama yerleştirebilirsek istediğimiz gibi, çekerim fotolarını size.

bekliyoruz canım...

canım dr si hastaneden ayrılmış devlete gidecekti. acile gitseydi iyiydi akıntı pek hoş değil bir de adet ağrısı...

ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım

ben çocuk bezi 4 numara ve uzun ped alacağım...

dünürcüm Allah seni ne etmesin,koptum kız hain planlar başlamış bile,vermem kızımı kimselere bak bu arada oğluşlarınız pek tatlı yahu,bayıldımmm

biftek canım hayırlı olsun odanız,foto bekliyoruz..
yavrusum ne güzel rüya görmüşsün,darısı başımıza..

geçmiş olsun o sertleşmeler kasılma olabilir gaz olabilir sürekllik varsa dr ne sor bence canım...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) cicişlerrrrrrr nasılsınız bakalımmmm ay ben biraz sinirliyim ya arkadaşım dün için buluşalımmı die beni aradı tamam görüşelim dedim dün sabah msj atmış işten çagırmışlar falan yarın görüşelim dedi (bugün için) yine tamam dedim şimdi msj atmış sevgilisi izin vermiyomuş sen bize gelebilirmisin dio ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl sinir oldum yaa cvp bile vermedim sinirimden bidahada görüşmem hayret bişey görüşelimmi deyip msj atarken nie sormamış sevgilisine hayretbişey hiç inandırıcı değil yani dimi ama ben hamile hamile ayagınamı gitcem bide hhhahhahahahaah ayyyyyyy çok sinir oldum

haklısın canım,ben de gıcık olur ve uzuuuun bir zaman görüşmezdim kendisiyle,sevgilisi kim oluyomuş da izin vermiyomuş,

geçmiş olsun o sertleşmeler kasılma olabilir gaz olabilir sürekllik varsa dr ne sor bence canım...
saol canım.yokk allahtan sertlesme herzaman yok ama artık vücut sürekli rahatsız..yatamıorum halsizlikler üst seviyede yanlızda olunca zorlanıorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

haklısın canım,ben de gıcık olur ve uzuuuun bir zaman görüşmezdim kendisiyle,sevgilisi kim oluyomuş da izin vermiyomuş,

evt dimi ya hadi madem karışıyo önce izin alsın sonra arayıp buluşalım desin hayretbişey çok sinirlendim

bugün yine bulantım var,azcık da ağrım,gaz sancısı mı acaba? sertleşme falan yok çok şükür ama rahatsız oluyorum.. karnım yine acıktı,doymuyor benim tonton doymuyor ben gideyim de domates yiyeyim (chnb duysun )

sağolun kızlar bikaç tane daha göstericem ne olur fikir verin hiç bişey beğenemiyorum ya

yavrusum nasılsın kuzucum,daha iyi misin? dün baya kötüydün,inşallah herşey yolundadır,sinirin geçmiştir..

hayda... sevgilisiyken böyle müdahale ettiriyorsa sonrasını düşünemiyorum. iyi yapmışsın canım..

yavrusum nasılsın kuzucum,daha iyi misin? dün baya kötüydün,inşallah herşey yolundadır,sinirin geçmiştir..

canım sağol çok şükür gördüğüm rüyadan sonra moralim baya düzeldi birde kızıma sabun ve şeker beğenmeye çalışıyorum baya kafam dağıldı
canım tekrar sağol bu arada chnb ve sen fikir belirtmişsini sağolun beğendiğinize sevindim ama ben bunlar arasında gidip geliyorum karar veremedim bitürlü

Son düzenleme:
saol canım.yokk allahtan sertlesme herzaman yok ama artık vücut sürekli rahatsız..yatamıorum halsizlikler üst seviyede yanlızda olunca zorlanıorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

aman şükür...haklısın canım...

tatlım evde 150 kilodan yapılmış şişe domates var. ver adresini göndereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…