yavrus kutudaymış görmemiştim süse gerek yok bu durumda...
bir de canım bence tek çeşit al. beğenen görünce 2 sinden de alabilir miyim der sen de ayıp olur diye olmaz diyemezsin...
evet,bez olsaydı totoşlarında ben 3.diyecektim,söyle yapsınlar bence,o da çok tatlı ve farklı
3 numaraaaaaaaa tabiyki ben onların totoşlarını yerimmmmmmmmmmmmm :) bu arada sabunmu bunlar cnm geçmişi okuyamadımda:44:
yarı yarıya al evet,birazı kuzucuklu,birazı totoşu kapalı bebek olsun
canım az kaldı sabredcez anne olmak böyle bişeymiş işte allah sabrını veriyor ,doktorunu aradınmı canımevet canım ya gayet rahatken birden arttı şikayetlerim bazen aglayacak kadar oluo..su son aylarıda bi sağlıkla atlatabilsek
yavrusum kime yaptırılıyo bu sabunlar? her şehirde var mıdır? :44:
Mesajın orjinalini bulamadım burdan alıntı yaptım. Bunlar hangi sitede var ve fiyat bilgisi var mı? Bende alsam mı diye kafam karıştı. Aslında şeker olayını kafamda çözmüştüm ama tekrar kafam karıştı şimdi...
yavrus kutudaymış görmemiştim süse gerek yok bu durumda...
bir de canım bence tek çeşit al. beğenen görünce 2 sinden de alabilir miyim der sen de ayıp olur diye olmaz diyemezsin...
canım az kaldı sabredcez anne olmak böyle bişeymiş işte allah sabrını veriyor ,doktorunu aradınmı canım
nazdan sabunları canım burada bir arkadaş paylaşmıştı ondan öğrendim bende hem bundan hemde 15 tane kadar şeker almayı düşünüyorum
bademcim canım istersen özelden numarasını vereyim kadının annen arayıp alsın sana getirsin
kızlar sordum bakalım bezli olur derse ondu bende beğendim ama böyle çıplak olursa eşimde kızar bu ne nü resimmi diye biraz tutucuda kendisi bu konularda
evet tatlım bi ver sen numarayı,yarı yarıya sabun-şeker yaptırırım belki ben desabunların fiyatı ne canım bi de onu sorayım??
yavrusum ben 1. ve 2. beğendim canım, kuzucuklar çok sevimli :) ama tabi bebek figürü olması daha mantıklı olur :)
rica ederim canım ne demek, keşke işini görseydi duracaklarına bir işe yararlardı, olmadı onları doktoruma götüreyim de ihtiyacı olan birileri varsa versinler...
bak hiç o açıdan düşünmemiştim,fazla domates iyi gelmiyo bünyeye anlamış olduk böylece
canım az kaldı sabredcez anne olmak böyle bişeymiş işte allah sabrını veriyor ,doktorunu aradınmı canım
nazdan sabunları canım burada bir arkadaş paylaşmıştı ondan öğrendim bende hem bundan hemde 15 tane kadar şeker almayı düşünüyorum
bademcim canım istersen özelden numarasını vereyim kadının annen arayıp alsın sana getirsin
kızlar sordum bakalım bezli olur derse ondu bende beğendim ama böyle çıplak olursa eşimde kızar bu ne nü resimmi diye biraz tutucuda kendisi bu konularda
ya canım gerçekten çok ince düşünüyosun ben neden bunu düşünemedim sağol valla çok haklısın
kıslar facebokktan meyza party ye baktınızmı bence mutlaka bakın iyi fikir olur ben çok begendim benim hastanenin fotolarıda var orayıda süslemişler çok şirin yapmışlar ya
MEYZA PARTY | BABY SHOWER | DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ | DİŞ BUĞDAYI
dünürcüm Allah seni ne etmesin,koptum kızhain planlar başlamış bile,vermem kızımı kimselere bak bu arada oğluşlarınız pek tatlı yahu,bayıldımmm
biftek canım hayırlı olsun odanız,foto bekliyoruz..
yavrusum ne güzel rüya görmüşsün,darısı başımıza..
6 lira da baya pahalıymış canım yaa,kalıba sokulup yapılmıyo mu zaten bunlar?bak şimdi yaa hevesim kaçtı kaçacak
evet canım ya. gerçi o hastaneye gidenlerin vardır durumları sağlık ocağına filan versen daha iyi... bir ihtiyacı olanın işi görülür epey pahalı bu iğneler...
he, he, he... yok canım ben çok ayrıntıcıyımdır oğlak burcuyum işte...
canım ne kadar tanesi... ben de önceden aklıma gelseydi düşünürdüm...
bir de canım çok ince hesaplıyorum maddi konuları...
kıslar ya neolcak açık olsa totoşları aaaaaaaaaaa altı üstü sabun hem bence daha espirili olur hehehe ben alsam kesinnn 3 numarayı alırdım ama sabun almayı düşünmüyorum ben sadece şekerleme almayı düşünüyorum bide eminönünden alıcam kendim evde hazırlıcam tabi gidebilirsem hehehh
pahalı geldi bana yavrus...
6 lira da baya pahalıymış canım yaa,kalıba sokulup yapılmıyo mu zaten bunlar?bak şimdi yaa hevesim kaçtı kaçacak
http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash4/308849_306519579364547_913211282_n.jpg
kızlar bu sabun nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?