2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Grip demek istedim;(((

Herkese selam kızlar...

chnb, canım bugün dışarıdaydım, sabah hariç giremedim foruma.
Şimdi de çok yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdiden iyi geceler diyeyim hepinize.
Yarın görüşmek üzere inşallah.

günaydın kızlarrr:))) cimcimemin şkerine yorum yapmamış kimse:) beğenmedinismi yoksammm

kızlar günaydıın şekerleriniz çok güzel bende hastane için hem dün arkadaşın aldığı sabundan ve şeker almayı düşünüyorum
vitamincim benimde 1 ve 5 hoşuma gitti
kontrole giden arkadaşlar maşallah bebişlere ,yasmin tokat gerçekten zor bigün geçirmişsin geçmiş olsun canım inşallah birdaha öyle bir korku yaşamazsın
ymd canım seni merak etmiyoruz sanma eşin yanında diye içimiz rahat biliyosun değilmi
chnb ablacım sana katılıyorum sonuçta biz doktor değiliz bende hiç bişey yapamasamda enazından bi ararım doktorumu böyle bir durumda neyse inşallah aksi bi durum olmaz arkadaş kendini biliyorsa sorun yok
funtunn geçmiş olsun canım bari fazla ilerlemeden geçse
kızlar çok şükür ben bu ayı 1 kiloyla bitirdim 19 kilo aldım toplamda

Son düzenleme:

Ben 1 ve 5i begendim.

valla bende 1 gecelik var 1 de pijama takımı alcam iştee.
sezeryan olursa pijama giyme kdaha mantıklı gibi.sama noırmal dogumda muayne ettkleri için gecelik daha rahatt bencee..

Ben sezeryan olacagim, 3 tane gecelik 1 tane de pijama aldim. Pijamayi ev icin gecelikleri de hastane icin aldim. Sezeryanda dikis yerine gelebilir diye pijama onermedi arkadaslar, o yuzden gecelik aldim ben de. Kanaman cok olabiliyormus diye 2 tane gecelik goturecegim ben hastaneye.
Bir de yine tecrubeli bir arkadastan oneri kulot konusu. Ben normal kulot giyiyorum hala gobegimin altinda bitiyor, sakin doguma onlari goturme dedi kendi oyle yapmis ve tam dikisin uzerine gelmis, gobegin ustune cikan hamile kulotlarindan aldirdi bana.

kızlar harika bir rüya gördüm
yatakta yatıyomuşum eşimde yanımda sırtüstü yatmışım bebeğimde göğsümde yatıyodu poposuna avcuma alarak hop ,hop diye seviyorum babasıda yanımızda
bi ara kızım küçükmü diye düşünüyorum sonrada kendi,kendime erken doğdu ondandır diyorum ay allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

kızlarr odamız gelmiş:)) akşama yerleştirebilirsek istediğimiz gibi, çekerim fotolarını size.

amin cnm benim rabbim güzel rüyaların gerçekleşmesini nasip etsin inş.

ne güzel rüya görmüşsün tatlım yaa

ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım

hastaneden hasta bezi istediler o yüzden hasta bezi aldım ama yanıma 1 paket de gece pedi aldım en uzun o çünkü

ben daha hastaneye sormadım kimse de bişey söylemedi. ama bildiğim kadarıyla gittiğim hastane veriyor onu. ama gece pedi ben de alırım mutlaka. uzunlardan.

ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım

tatlım can bebe nindi sanırım kilot şeklinde hasta bezi var ben ondan getirticem eşime daha önce ben huzurevinde çalıştığım için hasta bezlerini bilirim
normal hasta bezleri çok büyük kaba oluyor helede sezaryen olursam bana hiç olmaz diye düşünüyorum hemde çok rahatsız edici olabilir
diğer dediğim külotlu olan hem daha yumuşak beli lastikli birde daha derli toplu durur bence tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben daha hastaneye sormadım kimse de bişey söylemedi. ama bildiğim kadarıyla gittiğim hastane veriyor onu. ama gece pedi ben de alırım mutlaka. uzunlardan.

ben sordum ne gerekli olduğunu ister gecelik ister pijama getir dediler hasta bezi yada ped olabilirmiş

canım ben onu sordum ebeler istemedi normal külot ve pedden farkı yokki dediler siz sancınız artığında kendinize mukayyet olamıyorsunuz bizde yoğunlujktan her dakika ilgilenemiyoruz o yüzden yandan cırtlı alın dediler

canım ben ondan almayı düşünüyorum canım sonuçta normal pedler çok ince ve ensiz o daha çok sarıyor vücudunu ince pamuğuda daha kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…