ne var ki.. çok merak ettim.. işteyim ben açamıyorum((
kızlar kanal d yi izleyin :)
kızlar selam giremedim forma misafirim vardı gitti bugün kontrolümüz vardı ben 2. 5 kilo daha almışımyani toplamda 10 kilo yapıo doktorum kızdı ayda bir kilo almalıymışım normal kilo toplamda 10 ve 12 kiloymuş napayımm ya bunu nasıl becerebilicem bilmiyorm:44: oğlum 1.800 olmuş ölçüleri normalmiş ve deeeeeeeeee normal doğum şeklini almış:18: ama yine foto yok yüzünü saklamış bi daha ki randevum 30 kasım saat 11.30 ve doğumun 12 ayda görünüo dedi tam tarihi 15 gün sonra belli olacakmış bakalım hayırlısı artık kızlar ben şimdilik çıkıyorum komşum kahveye çağırdı görüşmek üzere sizleri öpüyorum byeeeeeeeee
Kizlar herkese iyi aksamlar, coktandir hem de coooook uzun zamandir yazamiyordum. Cok hizli ilerliyor topik ve ben islerimden dolayi cok giremiyorum. Bayramdan sonra ise gitme dedigi icin doktor ondan sonra daha cok vaktim olacak sanirim.
Bizde hersey yolunda, tosun pasayi gorduk bugun kontrolumuz vardi. Tombis olacak simdiden neredeyse 2,5 kilo olmus ufaklik bu gidisle 4 kilo dogar dedi. Bende pihtilasma sorunu oldugu icin sezeryan olacagimve buyuk ihtimal 1 aralikta aliriz dedi doktor. Bebek buyuk oldugu icin bol bol dinlenmem lazimmis. Benden haberler boyle. Umarim bundan sonra daha cok yazabilim.
Grip demek istedim;(((
meow, ben yerinde olsam şimdiye dek 100 kere acile gitmiştim. nst ye bağlanmıştım rahimde bu ağrılar nedeniyle açılmam var mı baktırmıştım. sen mi rahatsın ben mi evhamlı anlamadım. hem şikayet ediyorsun hem dr ye gitmiyorsun...
Herkese selam kızlar...
chnb, canım bugün dışarıdaydım, sabah hariç giremedim foruma.
Şimdi de çok yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdiden iyi geceler diyeyim hepinize.
Yarın görüşmek üzere inşallah.
günaydın kızlarrr:))) cimcimemin şkerine yorum yapmamış kimse:) beğenmedinismi yoksammm
kızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedidaha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.
kızlar günaydıın şekerleriniz çok güzel bende hastane için hem dün arkadaşın aldığı sabundan ve şeker almayı düşünüyorumbenim kadar karar veremeyenn birini az tanıdım ve bu huyumdan nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrr
link vereceğim ordaki geceliklerden hangisini begendiğinizi söylermisinizz ona göre sipariş vericemmm :))
şimdiden tesekkr ederimmmmmmmmmmmmmm
1)Aqua, Lohusa Gecelii 2013 Yeni Sezon | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | k bir tasarma sahip farkl ve mkemmel detay iiliiyle sektrde lider konumundaki Aqua markas yeni nden gizli alabilir lohusa geceliiyle mterilerimizin byk beenisini kazanan
2)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=89
3)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=190
4)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=306
5)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=361
izleyemiyorum ki ne varmış merak ettim:)
benim kadar karar veremeyenn birini az tanıdım ve bu huyumdan nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrr
link vereceğim ordaki geceliklerden hangisini begendiğinizi söylermisinizz ona göre sipariş vericemmm :))
şimdiden tesekkr ederimmmmmmmmmmmmmm
1)Aqua, Lohusa Gecelii 2013 Yeni Sezon | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | k bir tasarma sahip farkl ve mkemmel detay iiliiyle sektrde lider konumundaki Aqua markas yeni nden gizli alabilir lohusa geceliiyle mterilerimizin byk beenisini kazanan
2)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=89
3)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=190
4)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=306
5)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=361
kızlar ben bitane pijama takımı aldım.önden tüm düğmeli.bi pijama takımı daha ve birde gecelik alıcam.geceliği 2 tane mi alsam karar veremedim.annem normal doğum yaparsan bi tane kötü bişey al doğumdan sonrası için güzel bişey al diyo.ama ben o babaanne geceliklerinden de nefret ediyorum.acaba 2 gecelik abartı mı.çünkü ben normal hayatımda hiç kullanmıyorum gecelik.
valla bende 1 gecelik var 1 de pijama takımı alcam iştee.
sezeryan olursa pijama giyme kdaha mantıklı gibi.sama noırmal dogumda muayne ettkleri için gecelik daha rahatt bencee..
izleyemiyorum ki ne varmış merak ettim:)
kızlarr odamız gelmiş:)) akşama yerleştirebilirsek istediğimiz gibi, çekerim fotolarını size.
kızlar harika bir rüya gördüm
yatakta yatıyomuşum eşimde yanımda sırtüstü yatmışım bebeğimde göğsümde yatıyodu poposuna avcuma alarak hop ,hop diye seviyorum babasıda yanımızda
bi ara kızım küçükmü diye düşünüyorum sonrada kendi,kendime erken doğdu ondandır diyorum ay allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
kızlar harika bir rüya gördüm
yatakta yatıyomuşum eşimde yanımda sırtüstü yatmışım bebeğimde göğsümde yatıyodu poposuna avcuma alarak hop ,hop diye seviyorum babasıda yanımızda
bi ara kızım küçükmü diye düşünüyorum sonrada kendi,kendime erken doğdu ondandır diyorum ay allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
kızlarr odamız gelmiş:)) akşama yerleştirebilirsek istediğimiz gibi, çekerim fotolarını size.
Ben 1 ve 5i begendim.
Ben sezeryan olacagim, 3 tane gecelik 1 tane de pijama aldim. Pijamayi ev icin gecelikleri de hastane icin aldim. Sezeryanda dikis yerine gelebilir diye pijama onermedi arkadaslar, o yuzden gecelik aldim ben de. Kanaman cok olabiliyormus diye 2 tane gecelik goturecegim ben hastaneye.
Bir de yine tecrubeli bir arkadastan oneri kulot konusu. Ben normal kulot giyiyorum hala gobegimin altinda bitiyor, sakin doguma onlari goturme dedi kendi oyle yapmis ve tam dikisin uzerine gelmis, gobegin ustune cikan hamile kulotlarindan aldirdi bana.
ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım
hayırlı olsun kızlarkızlarr odamız gelmiş:)) akşama yerleştirebilirsek istediğimiz gibi, çekerim fotolarını size.
sağol canım allah hepimizi kavuştursunamin cnm benim rabbim güzel rüyaların gerçekleşmesini nasip etsin inş.
ne güzel rüya görmüşsün tatlım yaa
hastaneden hasta bezi istediler o yüzden hasta bezi aldım ama yanıma 1 paket de gece pedi aldım en uzun o çünkü
ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım
ben daha hastaneye sormadım kimse de bişey söylemedi. ama bildiğim kadarıyla gittiğim hastane veriyor onu. ama gece pedi ben de alırım mutlaka. uzunlardan.
tatlım can bebe nindi sanırım kilot şeklinde hasta bezi var ben ondan getirticem eşime daha önce ben huzurevinde çalıştığım için hasta bezlerini bilirim
normal hasta bezleri çok büyük kaba oluyor helede sezaryen olursam bana hiç olmaz diye düşünüyorum hemde çok rahatsız edici olabilir
diğer dediğim külotlu olan hem daha yumuşak beli lastikli birde daha derli toplu durur bence tavsiye ederim
canım ben onu sordum ebeler istemedi normal külot ve pedden farkı yokki dediler siz sancınız artığında kendinize mukayyet olamıyorsunuz bizde yoğunlujktan her dakika ilgilenemiyoruz o yüzden yandan cırtlı alın dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?