2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sinir bozucu ama sen boşver deymez sinir bozmaya

yavrus bence de 1.

ama 3. nün popolarında bez olsaymış 3 derdim... kız bebe edepli olsun di mi?

aman şükür...haklısın canım...

tatlım evde 150 kilodan yapılmış şişe domates var. ver adresini göndereyim...

heheheh sağol canım benim,ben de de var bi 20 şişe kadar ama onlar kışa lazım,geçen hafta eşim güzel domates bulmuş,tam 12 kilo almış benim hatun seviyo diye depoya koyduk,artık bitecek korkusu olmadan rahatça yiyorum

saol canım.yokk allahtan sertlesme herzaman yok ama artık vücut sürekli rahatsız..yatamıorum halsizlikler üst seviyede yanlızda olunca zorlanıorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
zeytinim geçmiş olsun canım sanırım hepimizin şikayetleri bu ayda baya bi arttı dediğin gibi canım allah yardımcımız olsun

sağolun kızlar ben bunlardan çok fazla almayı düşünmüyorum yani 10 yada 15 tane alcam acaba yarı yarıyamı alsam

yarı yarıya al evet,birazı kuzucuklu,birazı totoşu kapalı bebek olsun

evet canım ya gayet rahatken birden arttı şikayetlerim bazen aglayacak kadar oluo..su son aylarıda bi sağlıkla atlatabilsek

haklısın canım bende aynı şeyi düşündüm alacağım kişiye söylicem eğer öyle oluyosa alcam ondan

Mesajın orjinalini bulamadım burdan alıntı yaptım. Bunlar hangi sitede var ve fiyat bilgisi var mı? Bende alsam mı diye kafam karıştı. Aslında şeker olayını kafamda çözmüştüm ama tekrar kafam karıştı şimdi...

ayyyyyyyyy kıslar ya ben bu ara acayip terliyorum durduk yere ya oturduğum yerde ter basıyoo uyku problemi bendede var ben soluma yatamıyom ya sağ tarafım daha rahat oluyo bide sırt üstü daha rahat ediyom inşallah bi zararı olmaz

bende de var canım terleme,eşim battaniyeyle kendine kundak yaparak yatıyo,ben yelpazeyle yellene yellene yatıyorum ben her türlü rahat yatıyorum,ama genelde yanlara yatabiliyorum..

yavrus kutudaymış görmemiştim süse gerek yok bu durumda...

bir de canım bence tek çeşit al. beğenen görünce 2 sinden de alabilir miyim der sen de ayıp olur diye olmaz diyemezsin...

çoookkk sağ ol tatlım. o.6 cleksan benim. eşim getirir yeter şimdilkik sağ ol... düşünmen yeter...

rica ederim canım ne demek, keşke işini görseydi duracaklarına bir işe yararlardı, olmadı onları doktoruma götüreyim de ihtiyacı olan birileri varsa versinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…