günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) cicişlerrrrrrr nasılsınız bakalımmmm ay ben biraz sinirliyim ya arkadaşım dün için buluşalımmı die beni aradı tamam görüşelim dedim dün sabah msj atmış işten çagırmışlar falan yarın görüşelim dedi (bugün için) yine tamam dedim şimdi msj atmış sevgilisi izin vermiyomuş sen bize gelebilirmisin dio ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl sinir oldum yaa cvp bile vermedim sinirimden bidahada görüşmem hayret bişey görüşelimmi deyip msj atarken nie sormamış sevgilisine hayretbişey hiç inandırıcı değil yani dimi ama ben hamile hamile ayagınamı gitcem bide hhhahhahahahaah ayyyyyyy çok sinir oldum
heheheh sağol canım benim,ben de de var bi 20 şişe kadar ama onlar kışa lazım,geçen hafta eşim güzel domates bulmuş,tam 12 kilo almış benim hatun seviyo diye depoya koyduk,artık bitecek korkusu olmadan rahatça yiyorum
saol canım.yokk allahtan sertlesme herzaman yok ama artık vücut sürekli rahatsız..yatamıorum halsizlikler üst seviyede yanlızda olunca zorlanıorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
Mesajın orjinalini bulamadım burdan alıntı yaptım. Bunlar hangi sitede var ve fiyat bilgisi var mı? Bende alsam mı diye kafam karıştı. Aslında şeker olayını kafamda çözmüştüm ama tekrar kafam karıştı şimdi...
ayyyyyyyyy kıslar ya ben bu ara acayip terliyorum durduk yere ya oturduğum yerde ter basıyoo uyku problemi bendede var ben soluma yatamıyom ya sağ tarafım daha rahat oluyo bide sırt üstü daha rahat ediyom inşallah bi zararı olmaz
ayyyyyyyyy kıslar ya ben bu ara acayip terliyorum durduk yere ya oturduğum yerde ter basıyoo uyku problemi bendede var ben soluma yatamıyom ya sağ tarafım daha rahat oluyo bide sırt üstü daha rahat ediyom inşallah bi zararı olmaz
bende de var canım terleme,eşim battaniyeyle kendine kundak yaparak yatıyo,ben yelpazeyle yellene yellene yatıyorum ben her türlü rahat yatıyorum,ama genelde yanlara yatabiliyorum..
rica ederim canım ne demek, keşke işini görseydi duracaklarına bir işe yararlardı, olmadı onları doktoruma götüreyim de ihtiyacı olan birileri varsa versinler...