2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

boşver canım sinirlenme bebişinde içerde gerilir sonra

ben de senin gibiyim canım,hem herşeyi olsun istiyorum kızımın,hem de fuzuli yere para harcamak istemiyorum,yaban ellerin kahrını biraz da para biriktirelim diye çekiyoruz zaten,masraf üstüne masraf çıkartarak elimizdekini de vermek istemiyorum doğrusu.kızımın arabasını,oto koltuğunu ve beşiğini çok beğenerek ve parasına bakmadan aldık,ama giysilerini çok önemsemedim ne yalan söyliyim,nasıl olsa hemen büyüyecek küçülüp kalacak diye pahalı şeyler almadım bilerek..ama içimden neler almak geçiyo bi bilsen..

çok güzelmiş canım... hastanede sizin pakette neler var? böyle süs var mı?

bir de gidip gördün mü doğum yerini ve kordon kanı bilgisi vereceklerdi verdiler mi?

odaları gördüm cnm çok güzel süs olayını sormadım ama sorucam daha aramadılar kordon kanı için belki dr randevuda falan anlatıyodur telde bilgilendiricez dedilerde nasılını sormadım hehehe

içinde kalmasın canım o zaman,yaptır değişik ve güzeller gerçekten,ben de alırdım ama az daha ucuz olsaydı

anlıyorum canım bende senin gibi kıyafete pek önem vermiyorum ama böyle şeyler çok hoşuma gidiyor birde bunu anneme aldırmayı düşünüyorum yada babamdan alcam parasını
canım tabiki senin durumunda zor para kazanmak hiç kolay değil
benim durumum çok farklı canım ben düğünümüde rasgele yaptım herşey gözümde kaldı bari bebeğime yapayım diyorum onu bile allah bidaha nasip etmeyecek büyük ihtimalle

boşver canım sinirlenme bebişinde içerde gerilir sonra

ay dur kıs acelesi ne gelmesin daha zaten korkuyom bayramda süpriz yaparsa die :) herkes sen erken doğurcan dio ya

selamlar annişlereee
as cnm hoşgeldin:)

cnm maddi açıdan zorlanmıcaksan al bencede içinde kalmasın hem neden birdaha bebeğim olmayabilir dedin ki bi sorunmu var şimdiden karamsarsın 1.ciyi veren rabbim 2.ciyide verir

o zaman sorun yok yavrusum,verirlerse yaptır annemler çok masraf yaptılar zaten,bi de bunu alın diyemem ben,şekeri bile onlar yaptıracak,en uygunundan seçmeye çalışcam bakalım..canım ben evlenirken sadece yatak odası ve buzdolabı aldım,bunların dışında herşeyim eskiydi,kiracıyız diye almadık bilerek,eşimin ve benim bekar evlerimizden gelenler eşyamız oldu..benim de içimde neler kaldı neler anlatsam roman olur... neden etmesin canım benim inşallah eder,konuşma öyle

slm kızlar nasılsınız bi kaç gündür yazamadım evde kaynanam var görümcemi çağırıyo hergün onlara hizmet etmekten vakit bulamıyorum sinirlerim alt üst olmuş durumda sinirimden ağlıyorum kaç gündür iyice moralimi bozmaya başladılar artık karnım burnumda onlara hizmet ediyorum bi kere bile yardım edelim demiyolar bebek ağırlaştığı içinde aşağıya çok baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor uzanmam gerek ama nerdee
dün eşime ağzıma ne geliyorsa söyledim bağıra bağıra kaynanam duysun diye belki gider dedim ama umursamıyor bile
erken doğum yapıncada bi bebeği taşımayı beceremiyosun diyolar

biraz geçmişe göz attım kızlar kasık ağrılarını ve kasılmalarınızı nolur ihmal etmeyin korkutmak istemem ama bu dönemde karnın taş gibi olması doğumun yaklaştığını gösteriyormuş tamam rahim kendini doğuma hazırlıyor ama biz yinede tedbirimizi alalım gerisi allahın takdiri
ben sürekli doktorumu arıyorum her durumda kadın artık isyan edicek ama napim çok hassasım bu konuda

Allah akıl fikir versin bu insanlara yaa kaynananın gelmemesi daha büyük bir nimetmiş,iyi ki gelmemiş benimki,kızmayım boşuna yapma canım sen de bişey,hastayım de yat,bebeğinden önemli değil ya bu insanlar,nasıl kızdım yaa

Son düzenleme:

evet canım bu oldu ama bidahaki çok zor bi ihtimal ama yinede allah bilir tabi
eşi azospermi hastasıydı bunu bile doktor olmaz demişti oldu ama eşim ameliyat olduktan sonra kullandığı ilaçlardan dolayı bu ihtimal dahada düştü
çok şükür maddi yönden sıkıntım yok bundan öncede 5 yıl çalıştım hep başkalarına verdim kazandığımı kızım için bu kadarcık şey yapmışım çokmu değilmi ama
en azından kızım buna değer o paraları yedirdiklerim deymezdi bile

kız gelir demedim. sen bakma herkesin dediğine tatlım

canım ben mail gönderdim cevap verecek o zaman özelden yazarım sana ama kuzulu olan 6 liraydı sanırım

Teşekkürler canım....
bende aradım şimdi nazar boncuklu olanların fiyatını isticem. adeti çok olmasa da yaptırmayı düşünüyorum. bakalım

ahh canım yaa sende yat uzan ağrım var de iş felan yapma tatlım yaa sinir oluyorum böyle insanlara Allahım sabır versin sana bitanem

ay cnm nee takıyosun hiç belli olmaz bu işler valla allah ol derse rahimi olmayan kadın bile hamile kalır allaha güven bebişinede yap içinden ne geliyosa valla benim kocişte hastanede arkadaşına ziyarete gitmişti süslü şekerleme dağıtmışlar tel açtı bana bizde yapcazmı dio çok güzeller dio hehheeh bende yapıcaz tabi dedim heheh içimizde kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…