evet canım bu oldu ama bidahaki çok zor bi ihtimal ama yinede allah bilir tabi
eşi azospermi hastasıydı bunu bile doktor olmaz demişti oldu ama eşim ameliyat olduktan sonra kullandığı ilaçlardan dolayı bu ihtimal dahada düştü
çok şükür maddi yönden sıkıntım yok bundan öncede 5 yıl çalıştım hep başkalarına verdim kazandığımı kızım için bu kadarcık şey yapmışım çokmu değilmi ama
en azından kızım buna değer o paraları yedirdiklerim deymezdi bile
Eki Görüntüle 534110 bakın kıslar bununda bezi çıktı çıkıcakkkkkkkkk heheheh
canım bizde öyle yaptık eşya felan almadık bi bununla kalsa iyi o kadar çalıştım sorsan elimde beş kuruş yok seninde dediğin gibi anlatsam roman oluro zaman sorun yok yavrusum,verirlerse yaptırannemler çok masraf yaptılar zaten,bi de bunu alın diyemem ben,şekeri bile onlar yaptıracak,en uygunundan seçmeye çalışcam bakalım..canım ben evlenirken sadece yatak odası ve buzdolabı aldım,bunların dışında herşeyim eskiydi,kiracıyız diye almadık bilerek,eşimin ve benim bekar evlerimizden gelenler eşyamız oldu..benim de içimde neler kaldı neler anlatsam roman olur... neden etmesin canım benim inşallah eder,konuşma öyle
canım ya seni çok iyi anlıyorum haftasonu bende aynıdım çok düşüncesiz insanlar var oturup ağlamıştım bendeslm kızlar nasılsınız bi kaç gündür yazamadım evde kaynanam var görümcemi çağırıyo hergün onlara hizmet etmekten vakit bulamıyorum sinirlerim alt üst olmuş durumda sinirimden ağlıyorum kaç gündür iyice moralimi bozmaya başladılar artık karnım burnumda onlara hizmet ediyorum bi kere bile yardım edelim demiyolar bebek ağırlaştığı içinde aşağıya çok baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor uzanmam gerek ama nerdee
dün eşime ağzıma ne geliyorsa söyledim bağıra bağıra kaynanam duysun diye belki gider dedim ama umursamıyor bile
erken doğum yapıncada bi bebeği taşımayı beceremiyosun diyolar
biraz geçmişe göz attım kızlar kasık ağrılarını ve kasılmalarınızı nolur ihmal etmeyin korkutmak istemem ama bu dönemde karnın taş gibi olması doğumun yaklaştığını gösteriyormuş tamam rahim kendini doğuma hazırlıyor ama biz yinede tedbirimizi alalım gerisi allahın takdiri
ben sürekli doktorumu arıyorum her durumda kadın artık isyan edicek ama napim çok hassasım bu konuda
evet canım bu oldu ama bidahaki çok zor bi ihtimal ama yinede allah bilir tabi
eşi azospermi hastasıydı bunu bile doktor olmaz demişti oldu ama eşim ameliyat olduktan sonra kullandığı ilaçlardan dolayı bu ihtimal dahada düştü
çok şükür maddi yönden sıkıntım yok bundan öncede 5 yıl çalıştım hep başkalarına verdim kazandığımı kızım için bu kadarcık şey yapmışım çokmu değilmi ama
en azından kızım buna değer o paraları yedirdiklerim deymezdi bile
slm kızlar nasılsınız bi kaç gündür yazamadım evde kaynanam var görümcemi çağırıyo hergün onlara hizmet etmekten vakit bulamıyorum sinirlerim alt üst olmuş durumda sinirimden ağlıyorum kaç gündür iyice moralimi bozmaya başladılar artık karnım burnumda onlara hizmet ediyorum bi kere bile yardım edelim demiyolar bebek ağırlaştığı içinde aşağıya çok baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor uzanmam gerek ama nerdee
dün eşime ağzıma ne geliyorsa söyledim bağıra bağıra kaynanam duysun diye belki gider dedim ama umursamıyor bile
erken doğum yapıncada bi bebeği taşımayı beceremiyosun diyolar
biraz geçmişe göz attım kızlar kasık ağrılarını ve kasılmalarınızı nolur ihmal etmeyin korkutmak istemem ama bu dönemde karnın taş gibi olması doğumun yaklaştığını gösteriyormuş tamam rahim kendini doğuma hazırlıyor ama biz yinede tedbirimizi alalım gerisi allahın takdiri
ben sürekli doktorumu arıyorum her durumda kadın artık isyan edicek ama napim çok hassasım bu konuda
Eki Görüntüle 534110 bakın kıslar bununda bezi çıktı çıkıcakkkkkkkkk heheheh
ay cnm nee takıyosun hiç belli olmaz bu işler valla allah ol derse rahimi olmayan kadın bile hamile kalır allaha güven bebişinede yap içinden ne geliyosa valla benim kocişte hastanede arkadaşına ziyarete gitmişti süslü şekerleme dağıtmışlar tel açtı bana bizde yapcazmı dio çok güzeller dio hehheeh bende yapıcaz tabi dedim heheh içimizde kalmasın :)
ay cnm nee takıyosun hiç belli olmaz bu işler valla allah ol derse rahimi olmayan kadın bile hamile kalır allaha güven bebişinede yap içinden ne geliyosa valla benim kocişte hastanede arkadaşına ziyarete gitmişti süslü şekerleme dağıtmışlar tel açtı bana bizde yapcazmı dio çok güzeller dio hehheeh bende yapıcaz tabi dedim heheh içimizde kalmasın :)
Allah akıl fikir versin bu insanlara yaakaynananın gelmemesi daha büyük bir nimetmiş,iyi ki gelmemiş benimki,kızmayım boşuna yapma canım sen de bişey,hastayım de yat,bebeğinden önemli değil ya bu insanlar,nasıl kızdım yaa
kadın doğuma gelmedi ki gezmeye gelmişmiş
ben sırf erken doğum olmasın diye bugüne kadar doğru dürüst iş yapmadım ama şu üç günde o kadar yıprattılar ki beni valla sinirden ağlıyorum suan ben onlardan bişey istemiyorum sadece beni rahat bıraksınlar evimde akşama misafir çağırdım dedi az önce ne misafir ya ben burda kasık ağrısından bel ağrısından duramıyorum sana hizmet ediyorum kaç gündür bide misafirlerine mi hizmet edeceğim ben istemiyorum misafir falan ara söyle gelmesinler dedim kapıyı kapatıp çıktım odadan eşimi aradım onada bi ton laf söyledim şimdi ağlıyorum sinirimden
işte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo
buda güzel ama diğeri bana daha ayrıntılı geldiEki Görüntüle 534110 bakın kıslar bununda bezi çıktı çıkıcakkkkkkkkk heheheh
önemli değil canım nazar boncuklu olan hangiziydi kare şeklinde vardı omu oda hoşuma gitmişti benimTeşekkürler canım....
bende aradım şimdinazar boncuklu olanların fiyatını isticem. adeti çok olmasa da yaptırmayı düşünüyorum. bakalım
öyle canım allah dilerse olur tabiay cnm nee takıyosun hiç belli olmaz bu işler valla allah ol derse rahimi olmayan kadın bile hamile kalır allaha güven bebişinede yap içinden ne geliyosa valla benim kocişte hastanede arkadaşına ziyarete gitmişti süslü şekerleme dağıtmışlar tel açtı bana bizde yapcazmı dio çok güzeller dio hehheeh bende yapıcaz tabi dedim heheh içimizde kalmasın :)
önemli değil canımsağol yavrusum numara için,mesajını aldım..
bende benimkine desem benimkide ne gerek var dicek o yüzden demiyorum alıp dağıtıcammevlüt takımına aldım kayınvalidem bakıyodu eşim be ne dedi bende mevlüt takımı dedim ne gerek var ne mevlüdü dedi bende bebek doğunca kuran okutulur dedim . kayınvalidemde evet biz efeyede okutmuştuk dedi:))))
ben sırf erken doğum olmasın diye bugüne kadar doğru dürüst iş yapmadım ama şu üç günde o kadar yıprattılar ki beni valla sinirden ağlıyorum suan ben onlardan bişey istemiyorum sadece beni rahat bıraksınlar evimde akşama misafir çağırdım dedi az önce ne misafir ya ben burda kasık ağrısından bel ağrısından duramıyorum sana hizmet ediyorum kaç gündür bide misafirlerine mi hizmet edeceğim ben istemiyorum misafir falan ara söyle gelmesinler dedim kapıyı kapatıp çıktım odadan eşimi aradım onada bi ton laf söyledim şimdi ağlıyorum sinirimden
ahh canım yaa sende yat uzan ağrım var de iş felan yapma tatlım yaa sinir oluyorum böyle insanlara Allahım sabır versin sana bitanem
canım bizde öyle yaptık eşya felan almadık bi bununla kalsa iyi o kadar çalıştım sorsan elimde beş kuruş yok seninde dediğin gibi anlatsam roman olur
bundan sonrası kızıma yapcam ama kimse umrumda değil canım bütün fazlalıkları çıkardım artık hayatımdan
canım ya seni çok iyi anlıyorum haftasonu bende aynıdım çok düşüncesiz insanlar var oturup ağlamıştım bende
sen bi bahane bul canım çok ağrım var de yattığın yerden kalkma
bak yine aklıma geldiler bizimkiler sinir oldum
canım allah onları bildiği gibi yapsın yaaaa
sen boşver ne derse desin yat dinlen gir odana kitle kapını yat dinlen sonuçta hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?