2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay cnm nee takıyosun hiç belli olmaz bu işler valla allah ol derse rahimi olmayan kadın bile hamile kalır allaha güven bebişinede yap içinden ne geliyosa valla benim kocişte hastanede arkadaşına ziyarete gitmişti süslü şekerleme dağıtmışlar tel açtı bana bizde yapcazmı dio çok güzeller dio hehheeh bende yapıcaz tabi dedim heheh içimizde kalmasın :)

canım bizde öyle yaptık eşya felan almadık bi bununla kalsa iyi o kadar çalıştım sorsan elimde beş kuruş yok seninde dediğin gibi anlatsam roman olur
bundan sonrası kızıma yapcam ama kimse umrumda değil canım bütün fazlalıkları çıkardım artık hayatımdan
canım ya seni çok iyi anlıyorum haftasonu bende aynıdım çok düşüncesiz insanlar var oturup ağlamıştım bende
sen bi bahane bul canım çok ağrım var de yattığın yerden kalkma
bak yine aklıma geldiler bizimkiler sinir oldum

ay cnm nee takıyosun hiç belli olmaz bu işler valla allah ol derse rahimi olmayan kadın bile hamile kalır allaha güven bebişinede yap içinden ne geliyosa valla benim kocişte hastanede arkadaşına ziyarete gitmişti süslü şekerleme dağıtmışlar tel açtı bana bizde yapcazmı dio çok güzeller dio hehheeh bende yapıcaz tabi dedim heheh içimizde kalmasın :)

canım allah onları bildiği gibi yapsın yaaaa

sen boşver ne derse desin yat dinlen gir odana kitle kapını yat dinlen sonuçta hamilesin

işte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo

evet canım sana katılıyorum Allahım istedikten sonra olmicak hiç bişey yok . bu dediğin konuyla iligili bişey duymuştu dış devlette bi kadın çocukları sevmediği için rahmini yumurtalıklarını ne varsa herşeyini aldırmış ama böyle olmasına rağmen hamile kalmış kadın

kadın doğuma gelmedi ki gezmeye gelmişmiş
ben sırf erken doğum olmasın diye bugüne kadar doğru dürüst iş yapmadım ama şu üç günde o kadar yıprattılar ki beni valla sinirden ağlıyorum suan ben onlardan bişey istemiyorum sadece beni rahat bıraksınlar evimde akşama misafir çağırdım dedi az önce ne misafir ya ben burda kasık ağrısından bel ağrısından duramıyorum sana hizmet ediyorum kaç gündür bide misafirlerine mi hizmet edeceğim ben istemiyorum misafir falan ara söyle gelmesinler dedim kapıyı kapatıp çıktım odadan eşimi aradım onada bi ton laf söyledim şimdi ağlıyorum sinirimden

sitede sorunmu var ya yazdıklarım kaç kere çıkmış öyle anaaaaaaaa

ah canım benim yaa çok üzüldüm tatlım,ne diyim bilmiyorum,Allah vicdan versin böyle insanlara,kocana da ne diyim bilemedim doğrusu neden bişey demiyo,korumuyo seni anlamadım gitti

işte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo

bende benimkine desem benimkide ne gerek var dicek o yüzden demiyorum alıp dağıtıcam mevlüt takımına aldım kayınvalidem bakıyodu eşim be ne dedi bende mevlüt takımı dedim ne gerek var ne mevlüdü dedi bende bebek doğunca kuran okutulur dedim . kayınvalidemde evet biz efeyede okutmuştuk dedi:))))

Eki Görüntüle 534110 bakın kıslar bununda bezi çıktı çıkıcakkkkkkkkk heheheh
buda güzel ama diğeri bana daha ayrıntılı geldi
bu arada kızlar bu sabunların hepsi aynı fiyat değil haberiniz olsun daha ucuzlarıda var
Teşekkürler canım....
bende aradım şimdi nazar boncuklu olanların fiyatını isticem. adeti çok olmasa da yaptırmayı düşünüyorum. bakalım
önemli değil canım nazar boncuklu olan hangiziydi kare şeklinde vardı omu oda hoşuma gitmişti benim
öyle canım allah dilerse olur tabi
bak eşin bile heves etmiş ben nasıl etmiyim kız
sağol yavrusum numara için,mesajını aldım..
önemli değil canım

tatlım var ya bayılıyorum senin kayınvalidene,ne tatlı kadın yaa,benimki olsa eşimi destekler ne gerek var derdi ben de istiyorum senin kayınvalidenden

maya ya çok sinir oldum... sen evladını kaybetmişsin erken doğum yapmışsın hem de bu haftalara yakın. canım bunu eşine ve kayınvalidene tekrar tekrar hatırlat. ve odadan çıkmayacağını söyle... eşine söyle...

çok sinirlendim

Anlayışsız ınsanlara B'nde tahammülüm yok bende görmeden gıcık oldum kaynanana CNm izme bebekini rabim yardımcın olsun

ay çıldırdım ya öyle işmi olur yetmedi bide mahalleliyi çağırıp gün yapsın aaa çok sinir oldum
biliyorum canım sen iş yapmıyodun bence ağlama ama odadanda çıkma ne yaparsa yapsın orada zaten kasıtlı yapıyomuş gibi geldi bana
sen hizmet felan etme bence kaynanada kendin ye iç yat

ahh canım yaa sende yat uzan ağrım var de iş felan yapma tatlım yaa sinir oluyorum böyle insanlara Allahım sabır versin sana bitanem

canım allah onları bildiği gibi yapsın yaaaa

sen boşver ne derse desin yat dinlen gir odana kitle kapını yat dinlen sonuçta hamilesin

sağolun kızlar valla sizde olmasanız naparım ben
yatırmıyo ki beni iki dakika da bir bişey istiyor sürekli sesleniyor bana su bile içmiyor kendisi az kaldı patlamama ağzıma ne gelirse söylicem
eşim geliyomuş götürecek annesi bende kurtulcam sonunda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…