2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

en iyisini yapar canım yaa,şimdiye kadar yapmadığı hata zaten

işte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo

hehhe valla benimkide biraz fazla kaçıyo ya herşeyin en iyisi olacak takıntısı var adamda kıyafet aldıydım guguşa pazardan bunlar kanserojendir dio etiketine bakıp bak %100 pamuk yazmıyo nie aldın dio hehhehe az alıp öz alcakmışım bende diom sakınan göze çöp batar nekadar koruyacagım dersen okadar hastalık kapar allah korusun dimi ama :) ayy valla doğuncada çok şımartır bu guguşu ne isterse alır dayanamaz bide hiç bagıramaz çocuklara yandıkk evde ben otorite saglıcam mecbur hehe

rabbim ne büyük valla ol dedimi olur :)

aaaaaaa ne kadınmış yahu bu sende yapma bişey hastayım desene

işte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo
benimkide kesinlikle öyle der
Bence kuzular coooook sempatik tatlim :)))
canım sağol fikrin için bencede çok hoş

canım biraz öncede dedim kasıtlı yapıyor o kadın sen ağrım var kalkamıyorum de yapma bişey eşinede söyle sinirden yorgunluktan bu hale geldim kalkamıyorum de bence

Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(

aaaaa nie kendi hastamıda senden istiyo ay allah razı olsun benimki hiç böle şeyler yapmıyo şükrediyim bari ay neler varmış ya

Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(

geçmiş olsun cnm yat dinlen ıhlamur iç cnm :)

ah canım benim yaa çok üzüldüm tatlım,ne diyim bilmiyorum,Allah vicdan versin böyle insanlara,kocana da ne diyim bilemedim doğrusu neden bişey demiyo,korumuyo seni anlamadım gitti

Anlayışsız ınsanlara B'nde tahammülüm yok bende görmeden gıcık oldum kaynanana CNm izme bebekini rabim yardımcın olsun

eşim bi ton laf söyledi annesine sen niye geldin şimdi son aya girdik artık iş yapamıyor size mi hizmet etcek git sen dedi ama sallamıyo bile ben ona iş mi yaptırıyorum diyo eşimde bana döndü yemek falan yapmıyorsun yatıyorsun eğer bişey olursa beni ara ben götürcem sen kendine kızımıza iyi bak dedi dün gece ben bu kadar laftan sonra duramazdım giderdim ama insan yüzsüz olunca böyle oluyo demekki
kasıtlı yapıyor zaten sırf beni üzmek için hiç sevmiyomuş beni öyle diyo herkese benim gelin kötü sizinkiler iyi diyomuş ayy ben ona bayılıyorum sanki
eşim geldi eşyalarını topluyo şimdi götürüyo kurtuluyorum sonunda

canım çok geçmiş olsun sıcak bişeyler iç boğazını yumuşatır antibiyotikte kullanamadığın için yapılacak çok bişey yok sanırım
ama ateşini takip et bence gerçi parol ateşi düşürür ama sen yinede tedbirli ol tatlım allah acil şifalar versin

kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi

oh valla rahatladım çıksın gitsin ya kaynana değil düşman sanki
eh canım eşindende allah razı olsun daha ne desin adam demekki annesini tanımış

Allah sabır versin canım sana,ne şeytan kadınmış sinirlerimi hoplattı yaa gözünaydın canım..

kızlar selam nasılsınız,

yavruşum ben o sabunların hepsine de bayıldım ama totosu açık bebeklere ayrı bi bayıldım çok şekerler,değişik güzel bi fikir bence..

kızlar yormayın kendinizi yaa,bırakın Allah aşkına kaynana dediğiniz şey bebeğinizden kıymetli mi,ne düşüncesiz insanlar var şaşıyorum bazen,duyunca da böyle sinirleniyorum.geçen hafta benim de kayınvalidem geldi,yemeği yedik,sonra sen dizsene dedim anne bulaşıkları ben ayakta duramıyorum dedim,yaptırdım valla ne yapayım,bebeğimi de kendimi de yıpratamam kimse için..Allah kolaylık versin,insanın eşinin anlayışlı olması da çok önemli bu durumda tabii.

ohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum

kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi

Eki Görüntüle 534119

ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten

Saol CNm sıcak süt içtim şimdi annemde gelir bırakdan çorba fln yapar Dr de öle dedi 38olursa hemen hastaneye gıt ddi elimde derece beklıyorum ama ateşim yok gibi;(

değilmi canım banada değişik geldi bu sabunlar çokta hoşuma gitti
eğer popoyu kapatabilirsek ondan almayı düşünüyorum mail attım bakalım cevap bekliyorum şimdi

anaaaaaaaaaa karıya bak ya günah ya bu dünyanın öbür tarafıda var hiç düşünmüyomu ya oo isterse istesin sen kalkıp su verme cnm madem öyle kalk kendin al de anca kötülükten anlıyo demekki

Saol CNm sıcak süt içtim şimdi annemde gelir bırakdan çorba fln yapar Dr de öle dedi 38olursa hemen hastaneye gıt ddi elimde derece beklıyorum ama ateşim yok gibi;(

canım merak etme sen dediğim gibi parol ateşini düşürür
sen tedbirli ol ama telaş yapma ilacını içtiysen yükselmez şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…