sağolun kızlar valla sizde olmasanız naparım ben
yatırmıyo ki beni iki dakika da bir bişey istiyor sürekli sesleniyor bana su bile içmiyor kendisi az kaldı patlamama ağzıma ne gelirse söylicem
eşim geliyomuş götürecek annesi bende kurtulcam sonunda sanırım
işte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo
evet canım sana katılıyorum Allahım istedikten sonra olmicak hiç bişey yok . bu dediğin konuyla iligili bişey duymuştu dış devlette bi kadın çocukları sevmediği için rahmini yumurtalıklarını ne varsa herşeyini aldırmış ama böyle olmasına rağmen hamile kalmış kadın
kadın doğuma gelmedi ki gezmeye gelmişmiş
ben sırf erken doğum olmasın diye bugüne kadar doğru dürüst iş yapmadım ama şu üç günde o kadar yıprattılar ki beni valla sinirden ağlıyorum suan ben onlardan bişey istemiyorum sadece beni rahat bıraksınlar evimde akşama misafir çağırdım dedi az önce ne misafir ya ben burda kasık ağrısından bel ağrısından duramıyorum sana hizmet ediyorum kaç gündür bide misafirlerine mi hizmet edeceğim ben istemiyorum misafir falan ara söyle gelmesinler dedim kapıyı kapatıp çıktım odadan eşimi aradım onada bi ton laf söyledim şimdi ağlıyorum sinirimden
benimkide kesinlikle öyle derişte kocalar arasındaki fark,benimki de ne gerek var diyo
canım sağol fikrin için bencede çok hoşBence kuzular coooook sempatik tatlim :)))
yatırmıyo ki beni iki dakika da bir bişey istiyor sürekli sesleniyor bana su bile içmiyor kendisi az kaldı patlamama ağzıma ne gelirse söylicem
Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(
ah canım benim yaaçok üzüldüm tatlım,ne diyim bilmiyorum,Allah vicdan versin böyle insanlara,kocana da ne diyim bilemedim doğrusu neden bişey demiyo,korumuyo seni anlamadım gitti
maya ya çok sinir oldum... sen evladını kaybetmişsin erken doğum yapmışsın hem de bu haftalara yakın. canım bunu eşine ve kayınvalidene tekrar tekrar hatırlat. ve odadan çıkmayacağını söyle... eşine söyle...
çok sinirlendim
Anlayışsız ınsanlara B'nde tahammülüm yok bende görmeden gıcık oldum kaynanana CNm izme bebekini rabim yardımcın olsun
ay çıldırdım ya öyle işmi olur yetmedi bide mahalleliyi çağırıp gün yapsın aaa çok sinir oldum
biliyorum canım sen iş yapmıyodun bence ağlama ama odadanda çıkma ne yaparsa yapsın orada zaten kasıtlı yapıyomuş gibi geldi bana
sen hizmet felan etme bence kaynanada kendin ye iç yat
Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(
eşim bi ton laf söyledi annesine sen niye geldin şimdi son aya girdik artık iş yapamıyor size mi hizmet etcek git sen dedi ama sallamıyo bile ben ona iş mi yaptırıyorum diyo eşimde bana döndü yemek falan yapmıyorsun yatıyorsun eğer bişey olursa beni ara ben götürcem sen kendine kızımıza iyi bak dedi dün gece ben bu kadar laftan sonra duramazdım giderdim ama insan yüzsüz olunca böyle oluyo demekki
kasıtlı yapıyor zaten sırf beni üzmek için hiç sevmiyomuş beni öyle diyo herkese benim gelin kötü sizinkiler iyi diyomuş ayy ben ona bayılıyorum sanki
eşim geldi eşyalarını topluyo şimdi götürüyo kurtuluyorum sonunda
eşim bi ton laf söyledi annesine sen niye geldin şimdi son aya girdik artık iş yapamıyor size mi hizmet etcek git sen dedi ama sallamıyo bile ben ona iş mi yaptırıyorum diyo eşimde bana döndü yemek falan yapmıyorsun yatıyorsun eğer bişey olursa beni ara ben götürcem sen kendine kızımıza iyi bak dedi dün gece ben bu kadar laftan sonra duramazdım giderdim ama insan yüzsüz olunca böyle oluyo demekki
kasıtlı yapıyor zaten sırf beni üzmek için hiç sevmiyomuş beni öyle diyo herkese benim gelin kötü sizinkiler iyi diyomuş ayy ben ona bayılıyorum sanki
kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi
Eki Görüntüle 534119
kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi
Eki Görüntüle 534119
Eki Görüntüle 534119
canım çok geçmiş olsun sıcak bişeyler iç boğazını yumuşatır antibiyotikte kullanamadığın için yapılacak çok bişey yok sanırım
ama ateşini takip et bence gerçi parol ateşi düşürür ama sen yinede tedbirli ol tatlım allah acil şifalar versin
kızlar selam nasılsınız,
yavruşum ben o sabunların hepsine de bayıldım ama totosu açık bebeklere ayrı bi bayıldım çok şekerler,değişik güzel bi fikir bence..
kızlar yormayın kendinizi yaa,bırakın Allah aşkına kaynana dediğiniz şey bebeğinizden kıymetli mi,ne düşüncesiz insanlar var şaşıyorum bazen,duyunca da böyle sinirleniyorum.geçen hafta benim de kayınvalidem geldi,yemeği yedik,sonra sen dizsene dedim anne bulaşıkları ben ayakta duramıyorum dedim,yaptırdım valla ne yapayım,bebeğimi de kendimi de yıpratamam kimse için..Allah kolaylık versin,insanın eşinin anlayışlı olması da çok önemli bu durumda tabii.
ohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum
ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten
Saol CNm sıcak süt içtim şimdi annemde gelir bırakdan çorba fln yapar Dr de öle dedi 38olursa hemen hastaneye gıt ddi elimde derece beklıyorum ama ateşim yok gibi;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?