2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi bari eşin götürecekmiş seni çok iyi anlıyorum canım sözde bizimkide beni çok sever ama 1 bardak suyu almaz mutfaktan hasta olur işgezmeye gelince herkesten önce hazır olur ama 1 bardak suyu almaya gelince kolu bacağı tutmaz hasta olur şimdi diyorum ki Allahtan gelmiyor eşime de dedim annen doğumdan sonra hastaneye falan gelmesin birde onunla uğraşamam doğumdan sonra eve gelir bebeği görmeye dedim bakalım

ya benimkide öyle bişey alıyorum dur onu alma şunu alalım diye her şeye karışıyor ben kızıncada benim beğendiğimin fiyatı daha uygun diye sanane ben kızıma alıyorum diyor sonuçta ikimizde akşama kadar çalışıyoruz başka memleketlerde bu kadarına gerek yok diyorum ama o benden daha heyecanlı

kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi

Eki Görüntüle 534119

ayyy bunun bordosunu da ben örmüştüm tam bekarken geçen annem çıkarmış bakmış bu olmamış biri küçük biri büyük diyor nasıl becerikliysem

ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım

Ben yataga sermek için hasta bezi götüreceğim, orkidin gece pedlerinden de alacağım. Aslında galiba hastanede veriyorlarmış ama yine de yanımda olsun ne olur ne olmaz. Hasta bezi için bildigim bir marka yok ne bulursam onu götüreceğim.

Allah sabir versin!!! Vallahi ben bu konularda ilk zamandan beri isi arsizliga ve dobraliga vurdum. Mesela ikram mi cikartiyorum, piskin piskin kim varsa artik siz de lutfen sunu getirin malum agirlastim oldukca diyorum gozlerinin icine dik dik bakarak. Veya toplarken siz getirin ben yerlestiriyorum vir elin nesi car iki elin sesi var hihihi gibi itici espriler yapiyorum :))) zaten mantiktan ayrilmayinca ve disli davraninca cekiniyolar, cunku yaptihin herseyi savunabiliyorsun ve en onemlisi nezaketini bozmadan yapiyorsun:))) rahat etmedikleri icin cok da gelmiyorlar zaten. Aman bi de kesin ne olursa olsun siz diye hitap edin, mesafe mesaji veriyo oyle cok rahat davranamiyorlar.

Ay biraz fazla pimpirikli oldu, ama annem aman tatsizlik cikmasin diye idare etmis, kisa sureligine diye gelen babaannem 16 sene kalmis :)))

evet canım çok şirin aynısından yapabildinmi bari ben hayatta yapamam

ne güzelmiş canım,becerip örebildiysen ne mutlu sana,ben ne beceriksizim yaa bu konuda

ay valla ilk defa atkı dışında bişey ördüm heheh ama nette kademe kademe resimli anlatmıştı aynısını yaptım ama tek renk ya öle güzel durmuyo ben denedim yapabilirmiyim die yaptım dışarı çıkınca renk renk ip alıp öle yapıcam çok güzeller ya kırmızısını da yapıcam :)

oh valla rahatladım çıksın gitsin ya kaynana değil düşman sanki
eh canım eşindende allah razı olsun daha ne desin adam demekki annesini tanımış
tanıyana kadar baya bi zaman geçti ama canım 2,5 yıllık evliyim o kadın yüzünden neler çektim ben bugüne kadar ama çok şükür sabrımın mükafatını aldım eşim artık benim dediklerime önem veriyoo
Allah sabır versin canım sana,ne şeytan kadınmış sinirlerimi hoplattı yaa gözünaydın canım..
sağol canımm

göbeklim hoşgeldin canım
valla sizi kaynanalarınıza imreniyorum benimki gelir bize kıçını kaldırmaz yakında beni tuvalete götür diyecek diye korkuyorum

vitamincim 5 numaralı geceliğe bayıldım

sezaryende bir şey yemek yasak,ben sabah ameliyattan çıkmıştım,akşama zor dayandım,akşam da yememem gerekiyordu,annem gizlice çorba getirmişti artık,ne yapayım dayanamam o kadar açlığa.

funntunn geçmiş olsun canım,parol de çok hafif ama şu durumda yapacak bir şey de yok.İnşallah hemen düzelir.

maya887 gözünaydın canım,kurtulmuşsun kayınvalidenden.Hiç çekilmez valla

ohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum

ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten

gözün aydın canım kendim kurtulmuş gibi sevindim valla

Saol CNm sıcak süt içtim şimdi annemde gelir bırakdan çorba fln yapar Dr de öle dedi 38olursa hemen hastaneye gıt ddi elimde derece beklıyorum ama ateşim yok gibi;(

geçmiş olsun canım

kızlar dün eşim bimden bebeğimiz için battaniye,en küçüğünden pijama takımı birde uyku tulumu almış
canım benim ya ne görse alıyor

Geçmişe dalmadan önce herkese bi selam vereyim.
Öpüyorum hepinizi kızlar.

yavrusa katılıyorum hiç hizmet etme. Akla bak yaa. Hiç mi vicdanı yok. Eşin paralamadı mı annesini? Biz bile çıldırdık burda o nasıl sessiz kalıyo ki?

kızlar dün eşim bimden bebeğimiz için battaniye,en küçüğünden pijama takımı birde uyku tulumu almış
canım benim ya ne görse alıyor

güle güle kullansın canım tatlı kızın,ne mutlu sana battaniyeden ve pijamadan babam da almış bize,ama bi arkadaşım da aynı battaniyeden alınca bana hediye, babam geri götürmüş aldığı battaniyeyi güle güle kullanalım güzel günlerde inşallah

hehehe iyi taktikmiş

canım sabredene allahta kolaylık verir sen şükret işte eşin anlamış
ailesinin ne olduğunu bilipte sözünden çıkmayan adamlar çok

ymd kuzum nereye gittin?

Hastaneye, eşimin babaannesinin yanına gitmiştik canım. Sonra da bir arkadaşımızla oturduk biraz. Sonra eltime doğum günü hediyesi almaya gittim. Sonra yemek yedik dışarıda ve akşam da döndük eve :)

slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş

anaaaaaaaaaa karıya bak ya günah ya bu dünyanın öbür tarafıda var hiç düşünmüyomu ya oo isterse istesin sen kalkıp su verme cnm madem öyle kalk kendin al de anca kötülükten anlıyo demekki

ben de atıyorum canım senin için,ohh bee

canım bencede durma kalk at göbecikleri

gözün aydın canım kendim kurtulmuş gibi sevindim valla

geçmiş olsun canım

sağolun kızlar iyiki varsınızzzz seviyorum hepinizi
kasıklarım ağrımasa atcam göbek o kadar mutluyum şuan

eee ne var ne yok bakalım doğuran yok dimi 3 günden beri doğru dürüst okuyamadım
efsamdan haber var mı doğurdu mu acaba yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…