canım bencede durma kalk at göbecikleriohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum
ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten
sağolun kızlar valla sizde olmasanız naparım ben
yatırmıyo ki beni iki dakika da bir bişey istiyor sürekli sesleniyor bana su bile içmiyor kendisi az kaldı patlamama ağzıma ne gelirse söylicem
eşim geliyomuş götürecek annesi bende kurtulcam sonunda sanırım
ya benimkide öyle bişey alıyorum dur onu alma şunu alalım diye her şeye karışıyor ben kızıncada benim beğendiğimin fiyatı daha uygun diye sanane ben kızıma alıyorum diyor sonuçta ikimizde akşama kadar çalışıyoruz başka memleketlerde bu kadarına gerek yok diyorum ama o benden daha heyecanlıhehhe valla benimkide biraz fazla kaçıyo ya herşeyin en iyisi olacak takıntısı var adamda kıyafet aldıydım guguşa pazardan bunlar kanserojendir dio etiketine bakıp bak %100 pamuk yazmıyo nie aldın dio hehhehe az alıp öz alcakmışım bende diom sakınan göze çöp batar nekadar koruyacagım dersen okadar hastalık kapar allah korusun dimi ama :) ayy valla doğuncada çok şımartır bu guguşu ne isterse alır dayanamaz bide hiç bagıramaz çocuklara yandıkk evde ben otorite saglıcam mecbur hehe
kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi
Eki Görüntüle 534119
ben bişey soracaktım.hasta bezi veya uzun ped hangisini alacaksınız ve hangi marka?ben kararsız kaldım
slm kızlar nasılsınız bi kaç gündür yazamadım evde kaynanam var görümcemi çağırıyo hergün onlara hizmet etmekten vakit bulamıyorum sinirlerim alt üst olmuş durumda sinirimden ağlıyorum kaç gündür iyice moralimi bozmaya başladılar artık karnım burnumda onlara hizmet ediyorum bi kere bile yardım edelim demiyolar bebek ağırlaştığı içinde aşağıya çok baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor uzanmam gerek ama nerdee
dün eşime ağzıma ne geliyorsa söyledim bağıra bağıra kaynanam duysun diye belki gider dedim ama umursamıyor bile
erken doğum yapıncada bi bebeği taşımayı beceremiyosun diyolar
biraz geçmişe göz attım kızlar kasık ağrılarını ve kasılmalarınızı nolur ihmal etmeyin korkutmak istemem ama bu dönemde karnın taş gibi olması doğumun yaklaştığını gösteriyormuş tamam rahim kendini doğuma hazırlıyor ama biz yinede tedbirimizi alalım gerisi allahın takdiri
ben sürekli doktorumu arıyorum her durumda kadın artık isyan edicek ama napim çok hassasım bu konuda
evet canım çok şirin aynısından yapabildinmi bari ben hayatta yapamam
ne güzelmiş canım,becerip örebildiysen ne mutlu sana,ben ne beceriksizim yaa bu konuda
geçmiş olsun cnm yat dinlen ıhlamur iç cnm :)
tanıyana kadar baya bi zaman geçti ama canım 2,5 yıllık evliyim o kadın yüzünden neler çektim ben bugüne kadar ama çok şükür sabrımın mükafatını aldım eşim artık benim dediklerime önem veriyoooh valla rahatladım çıksın gitsin ya kaynana değil düşman sanki
eh canım eşindende allah razı olsun daha ne desin adam demekki annesini tanımış
sağol canımmAllah sabır versin canım sana,ne şeytan kadınmışsinirlerimi hoplattı yaa gözünaydın canım..
kızlar selam nasılsınız,
yavruşum ben o sabunların hepsine de bayıldım ama totosu açık bebeklere ayrı bi bayıldım çok şekerler,değişik güzel bi fikir bence..
kızlar yormayın kendinizi yaa,bırakın Allah aşkına kaynana dediğiniz şey bebeğinizden kıymetli mi,ne düşüncesiz insanlar var şaşıyorum bazen,duyunca da böyle sinirleniyorum.geçen hafta benim de kayınvalidem geldi,yemeği yedik,sonra sen dizsene dedim anne bulaşıkları ben ayakta duramıyorum dedim,yaptırdım valla ne yapayım,bebeğimi de kendimi de yıpratamam kimse için..Allah kolaylık versin,insanın eşinin anlayışlı olması da çok önemli bu durumda tabii.
ohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum
ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten
Saol CNm sıcak süt içtim şimdi annemde gelir bırakdan çorba fln yapar Dr de öle dedi 38olursa hemen hastaneye gıt ddi elimde derece beklıyorum ama ateşim yok gibi;(
ay çıldırdım ya öyle işmi olur yetmedi bide mahalleliyi çağırıp gün yapsın aaa çok sinir oldum
biliyorum canım sen iş yapmıyodun bence ağlama ama odadanda çıkma ne yaparsa yapsın orada zaten kasıtlı yapıyomuş gibi geldi bana
sen hizmet felan etme bence kaynanada kendin ye iç yat
kızlar dün eşim bimden bebeğimiz için battaniye,en küçüğünden pijama takımı birde uyku tulumu almış
canım benim ya ne görse alıyor
hehehe iyi taktikmişAllah sabir versin!!! Vallahi ben bu konularda ilk zamandan beri isi arsizliga ve dobraliga vurdum. Mesela ikram mi cikartiyorum, piskin piskin kim varsa artik siz de lutfen sunu getirin malum agirlastim oldukca diyorum gozlerinin icine dik dik bakarak. Veya toplarken siz getirin ben yerlestiriyorum vir elin nesi car iki elin sesi var hihihi gibi itici espriler yapiyorum :))) zaten mantiktan ayrilmayinca ve disli davraninca cekiniyolar, cunku yaptihin herseyi savunabiliyorsun ve en onemlisi nezaketini bozmadan yapiyorsun:))) rahat etmedikleri icin cok da gelmiyorlar zaten. Aman bi de kesin ne olursa olsun siz diye hitap edin, mesafe mesaji veriyo oyle cok rahat davranamiyorlar.
Ay biraz fazla pimpirikli oldu, ama annem aman tatsizlik cikmasin diye idare etmis, kisa sureligine diye gelen babaannem 16 sene kalmis :)))
tanıyana kadar baya bi zaman geçti ama canım 2,5 yıllık evliyim o kadın yüzünden neler çektim ben bugüne kadar ama çok şükür sabrımın mükafatını aldım eşim artık benim dediklerime önem veriyoo
sağol canımm
göbeklim hoşgeldin canım
valla sizi kaynanalarınıza imreniyorum benimki gelir bize kıçını kaldırmaz yakında beni tuvalete götür diyecek diye korkuyorum
ymd kuzum nereye gittin?
Geçmişe dalmadan önce herkese bi selam vereyim.
Öpüyorum hepinizi kızlar.
anaaaaaaaaaa karıya bak ya günah ya bu dünyanın öbür tarafıda var hiç düşünmüyomu ya oo isterse istesin sen kalkıp su verme cnm madem öyle kalk kendin al de anca kötülükten anlıyo demekki
ben de atıyorum canım senin için,ohh bee
canım bencede durma kalk at göbecikleri
Allah sabir versin!!! Vallahi ben bu konularda ilk zamandan beri isi arsizliga ve dobraliga vurdum. Mesela ikram mi cikartiyorum, piskin piskin kim varsa artik siz de lutfen sunu getirin malum agirlastim oldukca diyorum gozlerinin icine dik dik bakarak. Veya toplarken siz getirin ben yerlestiriyorum vir elin nesi car iki elin sesi var hihihi gibi itici espriler yapiyorum :))) zaten mantiktan ayrilmayinca ve disli davraninca cekiniyolar, cunku yaptihin herseyi savunabiliyorsun ve en onemlisi nezaketini bozmadan yapiyorsun:))) rahat etmedikleri icin cok da gelmiyorlar zaten. Aman bi de kesin ne olursa olsun siz diye hitap edin, mesafe mesaji veriyo oyle cok rahat davranamiyorlar.
Ay biraz fazla pimpirikli oldu, ama annem aman tatsizlik cikmasin diye idare etmis, kisa sureligine diye gelen babaannem 16 sene kalmis :)))
vitamincim 5 numaralı geceliğe bayıldım
sezaryende bir şey yemek yasak,ben sabah ameliyattan çıkmıştım,akşama zor dayandım,akşam da yememem gerekiyordu,annem gizlice çorba getirmişti artık,ne yapayım dayanamam o kadar açlığa.
funntunn geçmiş olsun canım,parol de çok hafif ama şu durumda yapacak bir şey de yok.İnşallah hemen düzelir.
maya887 gözünaydın canım,kurtulmuşsun kayınvalidenden.Hiç çekilmez valla
gözün aydın canım kendim kurtulmuş gibi sevindim valla
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?