iyi bari eşin götürecekmiş seni çok iyi anlıyorum canım sözde bizimkide beni çok sever ama 1 bardak suyu almaz mutfaktan hasta olur işgezmeye gelince herkesten önce hazır olur ama 1 bardak suyu almaya gelince kolu bacağı tutmaz hasta olur şimdi diyorum ki Allahtan gelmiyor eşime de dedim annen doğumdan sonra hastaneye falan gelmesin birde onunla uğraşamam doğumdan sonra eve gelir bebeği görmeye dedim bakalım
ya benimkide öyle bişey alıyorum dur onu alma şunu alalım diye her şeye karışıyor ben kızıncada benim beğendiğimin fiyatı daha uygun diye sanane ben kızıma alıyorum diyor sonuçta ikimizde akşama kadar çalışıyoruz başka memleketlerde bu kadarına gerek yok diyorum ama o benden daha heyecanlı
ayyy bunun bordosunu da ben örmüştüm tam bekarken geçen annem çıkarmış bakmış bu olmamış biri küçük biri büyük diyor nasıl becerikliysem
ymdm gelmiiiş hoşgeldin şükür kavuşturanaGeçmişe dalmadan önce herkese bi selam vereyim.
Öpüyorum hepinizi kızlar.
güle güle kullansın canım tatlı kızın,ne mutlu sanabattaniyeden ve pijamadan babam da almış bize,ama bi arkadaşım da aynı battaniyeden alınca bana hediye, babam geri götürmüş aldığı battaniyeyi güle güle kullanalım güzel günlerde inşallah
slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
Eki Görüntüle 534139 Eki Görüntüle 534141 Eki Görüntüle 534142
slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
3.oda canım .. ben olsam hemen alırdım onu
ben 3. beğendim canımslm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
hoşgeldin canımmm nasılsınız bakimGeçmişe dalmadan önce herkese bi selam vereyim.
Öpüyorum hepinizi kızlar.
evet canım var öyleleri çok şükür benimki öyle çıkmadıhehehe iyi taktikmiş
canım sabredene allahta kolaylık verir sen şükret işte eşin anlamış
ailesinin ne olduğunu bilipte sözünden çıkmayan adamlar çok
yaaa oda arkadaşlarımın ikiside grip olmuş sanırım yaaaa kesin bana da bulaştıracaklar
ymdm gelmiiiş hoşgeldin şükür kavuşturana
sağol teyzesi ben ilkinde battaniyeyi beğenmemiştim ama açıp bakınca hoşuma gitti birde pamuk oranı yüksek zaten önemli olanda yumuşaklığı benim için
o yüzden neden aldın demedim ,pijamada %100 pamuk
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
sağolun kızlar iyiki varsınızzzz seviyorum hepinizi
kasıklarım ağrımasa atcam göbeko kadar mutluyum şuan
eee ne var ne yok bakalım doğuran yok dimi 3 günden beri doğru dürüst okuyamadım
efsamdan haber var mı doğurdu mu acaba yaa :44:
ayyyyyy heheh bende daha eşini örmedim kıs acaba yapabilicemmi aynı bakalım heheheh gerçi nette numara numara vermiş sayarak yapınca aynısı olur heralde :) eşler konusuna gelirsekte valla ben alma demiyom çok hevesli alsın madem heheheh oda kendini böyle hazırlıyo babalığa demekki ben diom erkene aldık randevuyu hafta içine alyım ben tam iki hafta olsun bari dedim anaaaaaaaa nasıl kızdı banane bende görücem oğlumu hep senmi görücen dioo hehehhe gülmekten karnım agrıdı o öle diyince meger ne hevesliymiş baba olmaya
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Badem, yavrus, maya hoşbuldum kızlar. İyiyim, sizler nasılsınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?