2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayyyyyy heheh bende daha eşini örmedim kıs acaba yapabilicemmi aynı bakalım heheheh gerçi nette numara numara vermiş sayarak yapınca aynısı olur heralde :) eşler konusuna gelirsekte valla ben alma demiyom çok hevesli alsın madem heheheh oda kendini böyle hazırlıyo babalığa demekki ben diom erkene aldık randevuyu hafta içine alyım ben tam iki hafta olsun bari dedim anaaaaaaaa nasıl kızdı banane bende görücem oğlumu hep senmi görücen dioo hehehhe gülmekten karnım agrıdı o öle diyince meger ne hevesliymiş baba olmaya

Geçmişe dalmadan önce herkese bi selam vereyim.
Öpüyorum hepinizi kızlar.
ymdm gelmiiiş hoşgeldin şükür kavuşturana

sağol teyzesi ben ilkinde battaniyeyi beğenmemiştim ama açıp bakınca hoşuma gitti birde pamuk oranı yüksek zaten önemli olanda yumuşaklığı benim için
o yüzden neden aldın demedim ,pijamada %100 pamuk

Son düzenleme:
funtunn canım çok geçmiş olsun hasta olduğumzda maalesef paroldan başka bişey vermiyolar

ben 3. beğendim canım
Geçmişe dalmadan önce herkese bi selam vereyim.
Öpüyorum hepinizi kızlar.
hoşgeldin canımmm nasılsınız bakim
hehehe iyi taktikmiş

canım sabredene allahta kolaylık verir sen şükret işte eşin anlamış
ailesinin ne olduğunu bilipte sözünden çıkmayan adamlar çok
evet canım var öyleleri çok şükür benimki öyle çıkmadı

Geçmiş çok uzun, gözüm korktu.
Arkama bile bakmadan koşarak şimdiki zamana geldim.

annem de güzel dedi,hem battaniye canım işte,çocuğa yedirmeyecez ya bunu,ben de görsem alırdım hemen zaten pijama da iyiymiş,sağolsun benim babam yaa

Badem, yavrus, maya hoşbuldum kızlar. İyiyim, sizler nasılsınız? :)

canım ben 3. yü beğendim

ayyy haklısın canım hala efsadan haber yok :44::44::44::44::44::44:

canım bende sayısına göre ördüm ama nasıl becerdiysem biri büyükmüş.
benim eşimde öyle her randevuya biz beraber gidiyoruz hastanede beni çıldırtsada(doktorum çok yoğun bekleyebiliyoruz ve kocişim beklemekten nefret ediyor) kızımı görmek benimde hakkım diyor çıkıyor işin içinden

Dün LCW'ye uğradım. Hamile kıyafetleri çok çirkin
İnternetten baktığım kadarıyla diğer hamile kıyafeti satan yerler de anlamsız şekilde pahalı.
O zaman ne giyicez biz bi sorabilir miyim acaba bunu

Miskokulum, badem, maya cok sağolun kızlar tek isteğimdi hastalanmadan dogumu bıtırmek bnm faranjitim 20igne olmadan pek gecmıyorda Allah'ın izniyle su dogumu hayırlısıyla bı atlatayım bademcıklerimi aldırcam ilk iş;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…