2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Dün LCW'ye uğradım. Hamile kıyafetleri çok çirkin
İnternetten baktığım kadarıyla diğer hamile kıyafeti satan yerler de anlamsız şekilde pahalı.
O zaman ne giyicez biz bi sorabilir miyim acaba bunu

evt yaaaaaaaaaaaaa bende baktım şöyle bayram için falan insan güzel bişeyler koyar oraya hiç bişey yoktu hep eski modeller vardı

İnternetten baktığım kadarıyla diğer hamile kıyafeti satan yerler de anlamsız şekilde pahalı.

ya sorma tatlım yaa,ben de diyordum acaba bi tek ben mi beğenmiyorum bunları diye,çok çirkinler gerçekten

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
slm canım hoşgeldiiin
Geçmiş çok uzun, gözüm korktu.
Arkama bile bakmadan koşarak şimdiki zamana geldim.
canım sabun ekledi geçmişe seninde fikrini almak isterim
annem de güzel dedi,hem battaniye canım işte,çocuğa yedirmeyecez ya bunu,ben de görsem alırdım hemen zaten pijama da iyiymiş,sağolsun benim babam yaa
evet canım bende yedirmicem battaniyeyi üzerine örtmeyi düşünüyorum
ben alamamıştım çünkü eşim bana para vermez kendisi alır canım herşeyi sağolsun ben demedende almış
babanda torununu çok sevecek belli
Badem, yavrus, maya hoşbuldum kızlar. İyiyim, sizler nasılsınız? :)
iyidir canım çok sağol

evde olan kızlar starı açın çok şeker bebekler vaaar

hoşgeldinn iyiyiz biz canım sen nasılsın bebişin nasıl

iyiyiz canım bende şekerim vardı onla uğraşıyorum işte bir iniyor bir çıkıyor bebeğimde maşallah kıpır kıpır az önce şekerime baktırdım tokluk şekerim 91 çıktı ama kabızlığım var şimdiki doktorum dan önceki doktorum duphalac verdi içsemmi içmesemmi diye düşünüyorum malum şeker var ve duphalac aşırı derecede tatlı

Badem, yavrus, maya hoşbuldum kızlar. İyiyim, sizler nasılsınız? :)
iyiyim canım çok mutluyum suan

27 eylülden beri girmiyormuş inşallah kötü bişey yoktur yaa

ağrım var ve midem bulanıyo tatlım,bugün çoook nazlıyııım
canım yaaa kıyamam

sorma ya ben günlerce aramıştım bulamadım bitürlü istediğim gibi lcw yede bakmıştım

Canim yakininda C&A varsa oraya da bi ugra derim, orada hem hamileler hem de cocuklar icin hesapli ve guzel bir suru sey oluyor. Mesela bu haftasonu tum vucudu kaplayan tulum anoraklardan aldik oglusa, 49 liraya :)))

ilahi yavrusum yaa babam diyo şimdiden Gülce'yi bize bırakın,kendinize başka bebek yapın babam kız çocuklarına bayılır,canım benim

Son düzenleme:
evt yaaaaaaaaaaaaa bende baktım şöyle bayram için falan insan güzel bişeyler koyar oraya hiç bişey yoktu hep eski modeller vardı

Aynen öyle canım yaa.
Bana hem bayram için hem de 3 Kasım'da eşimin kuzeninin nişanı var onun için kıyafet lazım.
İkisinde aynı şeyi giyinemem çünkü ikisinde de aynı insanları göreceğim. Hakkımda "aaaaaaaa aynı şeyi giymiş seni gidi pis paçoz seni " demelerini istemem Ama ikisi için de adam gibi kıyafet alayım desem (şöyle Ebru Maternity'den falan) vallahi en en en az 300-400 tutar herhalde. Adamlar bir tişortu bile 49'a satıyor. Düşün artık elbiseler nasıl fiyat. Alt tarafı 2 ay kullanacağım bu giysileri

Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(

canım geçmiş olsun sıcak şeyler iyi gelir...

kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi

Eki Görüntüle 534119

çok güzelmiş...

ohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum

ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten

canım çok şükür ya... mümkünse hiç gelmesin...

bir ben mi 2 yi beğendim...

ymd m, canım ben de lacivert pantalon aldım üzrerine de uzun kollu penye zaten yatıyorum boş verdim. Hastaneden çıkışta ne giyeceğim onu düşünüyorum...

iyi değişiklik olmuş dün...

Merve CNm cok Saol aman dıkkat et CNm tedavide olamıyoruz aman dıkkat CNm gece nefes alamıyorum burnum tıkalı;((

ya canım dikkat ediyorum etmesine de onlar hiç dikkat etmiyor ortalıkta hapşırarak geziyorlar umarım hasta olmam yaaa :18:
:18:

Sagra ve ymd hoşgeldiniz ben ve bebişim iyiyiz sizi sormalı?

evet yaaa hiç birşey yok ben göğüs altından bolalan bir elbisem vardı onu giymeyi düşünüyorum

iyiyim canım çok mutluyum suan

27 eylülden beri girmiyormuş inşallah kötü bişey yoktur yaa

inşallah canım

ya sorma tatlım yaa,ben de diyordum acaba bi tek ben mi beğenmiyorum bunları diye,çok çirkinler gerçekten

Ucuz diye çirkin şeyler koyup bize "pis fakirler ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin" tarzında mesajlar veriyolar

Kafayı yedim bugün

doktorunu arayıp sor canım bence şekerini yükseltmesin tatlıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…