Dün LCW'ye uğradım. Hamile kıyafetleri çok çirkin
İnternetten baktığım kadarıyla diğer hamile kıyafeti satan yerler de anlamsız şekilde pahalı.
O zaman ne giyicez biz bi sorabilir miyim acaba bunu
İnternetten baktığım kadarıyla diğer hamile kıyafeti satan yerler de anlamsız şekilde pahalı.
slm canım hoşgeldiiinslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
canım sabun ekledi geçmişe seninde fikrini almak isterimGeçmiş çok uzun, gözüm korktu.
Arkama bile bakmadan koşarak şimdiki zamana geldim.
evet canım bende yedirmicem battaniyeyi üzerine örtmeyi düşünüyorumannem de güzel dedi,hem battaniye canım işte,çocuğa yedirmeyecez ya bunu,ben de görsem alırdım hemen zatenpijama da iyiymiş,sağolsun benim babam yaa
iyidir canım çok sağolBadem, yavrus, maya hoşbuldum kızlar. İyiyim, sizler nasılsınız? :)
hoşgeldinn iyiyiz biz canım sen nasılsın bebişin nasıl
ağrım var ve midem bulanıyo tatlım,bugün çoook nazlıyııım
iyiyim canım çok mutluyum suanBadem, yavrus, maya hoşbuldum kızlar. İyiyim, sizler nasılsınız? :)
canım ben 3. yü beğendim
ayyy haklısın canım hala efsadan haber yok :44::44::44::44::44::44:
canım bende sayısına göre ördüm ama nasıl becerdiysem biri büyükmüş.
benim eşimde öyle her randevuya biz beraber gidiyoruz hastanede beni çıldırtsada(doktorum çok yoğun bekleyebiliyoruz ve kocişim beklemekten nefret ediyor) kızımı görmek benimde hakkım diyor çıkıyor işin içinden
canım yaaa kıyamamağrım var ve midem bulanıyo tatlım,bugün çoook nazlıyııım
slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
Eki Görüntüle 534139 Eki Görüntüle 534141 Eki Görüntüle 534142
slm canım hoşgeldiiin
canım sabun ekledi geçmişe seninde fikrini almak isterim
evet canım bende yedirmicem battaniyeyi üzerine örtmeyi düşünüyorum
ben alamamıştım çünkü eşim bana para vermez kendisi alır canım herşeyi sağolsun ben demedende almış
babanda torununu çok sevecek belli
iyidir canım çok sağol
evde olan kızlar starı açın çok şeker bebekler vaaar
evt yaaaaaaaaaaaaa bende baktım şöyle bayram için falan insan güzel bişeyler koyar oraya hiç bişey yoktu hep eski modeller vardı
Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(
kıslarrrr bakın dün bunun örneğini çıkardım ilk defa bişey ördüm ama renkler yoktu sadece gri yaptım tek eşini iplik alıp aynı rengini yapıcam çok tatlı demi
Eki Görüntüle 534119
ohhh kızlarrr kurtuldum o kadar mutluyum şuan göbek atmak istiyorum
ben bundan evlenmeden önce örmüştüm canım çok güzel gerçekten
slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
Eki Görüntüle 534139 Eki Görüntüle 534141 Eki Görüntüle 534142
Merve CNm cok Saol aman dıkkat et CNm tedavide olamıyoruz aman dıkkat CNm gece nefes alamıyorum burnum tıkalı;((
iyiyim canım çok mutluyum suan
27 eylülden beri girmiyormuş inşallah kötü bişey yoktur yaa
http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash4/308849_306519579364547_913211282_n.jpg
kızlar bu sabun nasıl sizce
Oyyy... Gel bakayım sen benim yamacıma... Eki Görüntüle 534153
Geçmiş olsun tatlım benim. Uzan, dinlen. İyi bak kendine.
iyiyiz canım bende şekerim vardı onla uğraşıyorum işte bir iniyor bir çıkıyor bebeğimde maşallah kıpır kıpır az önce şekerime baktırdım tokluk şekerim 91 çıktı ama kabızlığım var şimdiki doktorum dan önceki doktorum duphalac verdi içsemmi içmesemmi diye düşünüyorum malum şeker var ve duphalac aşırı derecede tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?