2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slmm kizlarrrrray massllh size necok sohpet ediyonuzzzz
bizim topiste boyleydi biara ah ahhhhhneyse buda benim 2.topisss
benimde rvd um vardi kizlar paylasmak istedimmm
benim oglusumun masllhi var 2300 olmus,boyuda uzun olucak galiba
ama gecen hafta dogum pozisyonundaydi,dun ise kafasini yana koymustu doner dedi ama
sizin bebisler donmusmu:26:benim ucuncu bebegim allah kismet ederse
ilk ikisini normal epidural dogum yaptim,allah kismet ederse bunuda oyle istiyorum
sizler genelde ilk bebis heyecani yasiyosunuz ama ikincide ucuncude hep ayni,gercekten cok guzel ve heyecanli

üşenme canım ben hergün yıkanıyorum sonrada o duştan sonra öyle bir mayışıyomki o keyif başka bir keyif :)

inanır mısın tüm yazı günde 2-3 kez duş alarak geçirdim
artk usandm heralde yıknamaktan
kociş de yok ya aynmda rahatm tabi
pasaklı pasaklı geziyorum

Eki Görüntüle 534922

serpilim,yasmincim,pınarcım sağolun kızlar,bizimki park yatak,beşik dediğime bakmayın,işte bu,ben gelmeden koyayım hemen

biz çok beğendik yaa eşimle gelse de hemen kursak baksak

Son düzenleme:

bnm bızdık 5 ay diyince dönmüştü :26:
nazar değmesn maşalllah snn bebeğine de

selam kızlarrr,

yola çıkanlara iyi yolculuklar diliyırum. aman dikkat edin sık sık mola verin ben öyle yapmıştım çok şükür bişe olmadı.
bu arada kapı süsüyle şekerler içinde sepet aldım:) onlar da akşama inş fotoları:))
kapı süsü 30 tl , sepet 20 tl.
şekerlerin yapımı da bitmemiş daha ama resmini çektim o da akşama:))

bekliyoruz tatlım fotoları,ben de yaptıracam,fikir bekliyorum sizlerden

canım inşallah bişey kalmadı zaten 2 kilolara 3 leri bile görüceğiz hepbirlikte:)))

muz ve yumurta olayı aklımda bulunsun bende son haftalarda çok çok yiyeyimde tombik yapayım oğlumu

3 kilo üzerinde doğan bebek anneleri daha şanslı oluyo en azından beslemek,bezlemek,yıkamak daha kolay oluyo.3 kilo altı insan tutmaya korkuyo

badem bu resmini gördük zaten ama biz odadaki halini görmek istiyoruz:))) hatta bu park yatak için seni sinirlendirmişlerdi onu bile hatırlıyoruz...ama biz bayılmıştık renklerine:))

napalım akşamı bekleri bizde resimler için:))) baya hallettin ama sen hazırlıkları özeniyorum sana

kızlar ekim annelerini okuyorum bebekler büyüyor topiğini. insan çok heyecanlanıyor yaa

bende arada girip okuyorum çok heyecanlanıyorum... doğum öykülerini de okuyorum ama pozitif ve güzel olanları bakıyorum kötüye gidiyo bırakıyorum hemen o hikayeyi...

bende arada girip okuyorum çok heyecanlanıyorum... doğum öykülerini de okuyorum ama pozitif ve güzel olanları bakıyorum kötüye gidiyo bırakıyorum hemen o hikayeyi...

Bende okuyorum ama etrafımdakiler bana kızıyor. çok okuyup kafanı karıştırıyorsun pipirikleniyorsun diyorlar...

canım benim kızım dönmüştü sonra geri yukarı döndü ve doğum pozisyonuna girmeye pek niyeti yok sanırım doktorumuz çok rahat yatıyor bu kız dönmez dedi ama kısmet tabi bir sonraki randevum 7 kasımda dönmezse ona göre sezeryan tarihi alacağız

napalım akşamı bekleri bizde resimler için:))) baya hallettin ama sen hazırlıkları özeniyorum sana

ben biraz pimpirikliyimdir de :)) her şeyi maalesef önceden hallederim. nasıl olduysa daha hastane için bebek çantamı hazırlamadım ona şaşırıyrum:) masraflar çok olunca sırayla artık:) bi de benm göbeği kim görse 2 miz mi diyor, doğum tarihini beklemez bu bebiş diyolar. ben de telaş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…