üşenme canım ben hergün yıkanıyorum sonrada o duştan sonra öyle bir mayışıyomki o keyif başka bir keyif :)
slmm kizlarrrrray massllh size necok sohpet ediyonuzzzz
bizim topiste boyleydi biara ah ahhhhhneyse buda benim 2.topisss
benimde rvd um vardi kizlar paylasmak istedimmm
benim oglusumun masllhi var 2300 olmus,boyuda uzun olucak galiba
ama gecen hafta dogum pozisyonundaydi,dun ise kafasini yana koymustu doner dedi ama
sizin bebisler donmusmu:26:benim ucuncu bebegim allah kismet ederse
ilk ikisini normal epidural dogum yaptim,allah kismet ederse bunuda oyle istiyorum
sizler genelde ilk bebis heyecani yasiyosunuz ama ikincide ucuncude hep ayni,gercekten cok guzel ve heyecanli
boğucu sıcak var bizim buraya yakın hayvan pazarı camı açınca sıcakla beraber o kkoku evi girecek diye açamıyorum
Eki Görüntüle 534922
serpilim,yasmincim,pınarcım sağolun kızlar,bizimki park yatak,beşik dediğime bakmayın,işte bu,ben gelmeden koyayım hemen
biz çok beğendik yaa eşimle gelse de hemen kursak baksak
selam kızlarrr,
yola çıkanlara iyi yolculuklar diliyırum. aman dikkat edin sık sık mola verin ben öyle yapmıştım çok şükür bişe olmadı.
bu arada kapı süsüyle şekerler içinde sepet aldım:) onlar da akşama inş fotoları:))
kapı süsü 30 tl , sepet 20 tl.
şekerlerin yapımı da bitmemiş daha ama resmini çektim o da akşama:))
çokkk güzelmiş bence. ben de beğenmiştim bunu, annem sepet beşik alınca kalmıştı.
canım inşallahbişey kalmadı zaten 2 kilolara 3 leri bile görüceğiz hepbirlikte:)))
muz ve yumurta olayı aklımda bulunsun bende son haftalarda çok çok yiyeyimde tombik yapayım oğlumu
Eki Görüntüle 534922
serpilim,yasmincim,pınarcım sağolun kızlar,bizimki park yatak,beşik dediğime bakmayın,işte bu,ben gelmeden koyayım hemen
biz çok beğendik yaa eşimle gelse de hemen kursak baksak
selam kızlarrr,
yola çıkanlara iyi yolculuklar diliyırum. aman dikkat edin sık sık mola verin ben öyle yapmıştım çok şükür bişe olmadı.
bu arada kapı süsüyle şekerler içinde sepet aldım:) onlar da akşama inş fotoları:))
kapı süsü 30 tl , sepet 20 tl.
şekerlerin yapımı da bitmemiş daha ama resmini çektim o da akşama:))
3 kilo üzerinde doğan bebek anneleri daha şanslı oluyo en azından beslemek,bezlemek,yıkamak daha kolay oluyo.3 kilo altı insan tutmaya korkuyo
kızlar ekim annelerini okuyorum bebekler büyüyor topiğini. insan çok heyecanlanıyor yaa
bende arada girip okuyorum çok heyecanlanıyorum... doğum öykülerini de okuyorum ama pozitif ve güzel olanlarıbakıyorum kötüye gidiyo bırakıyorum hemen o hikayeyi...
3 kilo üzerinde doğan bebek anneleri daha şanslı oluyo en azından beslemek,bezlemek,yıkamak daha kolay oluyo.3 kilo altı insan tutmaya korkuyo
slmm kizlarrrrray massllh size necok sohpet ediyonuzzzz
bizim topiste boyleydi biara ah ahhhhhneyse buda benim 2.topisss
benimde rvd um vardi kizlar paylasmak istedimmm
benim oglusumun masllhi var 2300 olmus,boyuda uzun olucak galiba
ama gecen hafta dogum pozisyonundaydi,dun ise kafasini yana koymustu doner dedi ama
sizin bebisler donmusmu:26:benim ucuncu bebegim allah kismet ederse
ilk ikisini normal epidural dogum yaptim,allah kismet ederse bunuda oyle istiyorum
sizler genelde ilk bebis heyecani yasiyosunuz ama ikincide ucuncude hep ayni,gercekten cok guzel ve heyecanli
napalım akşamı bekleri bizde resimler için:))) baya hallettin ama sen hazırlıkları özeniyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?