2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

napalım akşamı bekleri bizde resimler için:))) baya hallettin ama sen hazırlıkları özeniyorum sana

ben biraz pimpirikliyimdir de :)) her şeyi maalesef önceden hallederim. nasıl olduysa daha hastane için bebek çantamı hazırlamadım ona şaşırıyrum:) masraflar çok olunca sırayla artık:) bi de benm göbeği kim görse ikiz mi diyor, doğum tarihini beklemez bu bebiş diyolar. ben de telaş oluyorum

bnce hemen karar verme
ha bunu sor doktoruna,neden yapmıyorsunuz de?

bu bazı doktorların elle bebeği çevirme uygulamasının bir resmi.

Erkekler öyle canım sağlıcakla giysin bebişin fotoları bekliyorum

gözünaydın tatlım:))) yapmışsın alışverişi çok sevindim:))) resimleri bekliyoruz ama bizde merak ettik çok oğluşumla:))))

hayırlı olsun canım, güle güle sağlıklı günlerde giysin prensesin, fotoları bekliyoruz :)

merakla bekliyoruzzzz

boğucu sıcak var bizim buraya yakın hayvan pazarı camı açınca sıcakla beraber o kkoku evi girecek diye açamıyorum

bademim canım gözünaydın beşiği geliyomuş prensesinin
biftek sende resimlerini paylaşırsın canım merak ederiz yoksa
kızlar çok sağolun allah hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
fotoğrafları çekene kadar canım çıktı kızlar daha çok eksiğim var kendim için hiç bişey almadım fotolarıda tlf çektiğim için çok iyi çıkmadı ama idare edin
annemde bişeyler getirecek inşallah onlarda gelirse çeker eklerim buraya
he bu arada bizim buradada hayvan pazarı kurulmuş tabi ben bilmiyorum ya eşime ya ben bu kadar pis bi kadın değilim neden evim koyun kokuyor dedim bana gülüyor ev değil öyle kokan arka tarafa hayvan pazarı açılmış o kokuyo diyor birde kızlar gerçekten hava çok ıcak ya gece bile uyuyamadım eşim bile ateş topu gibiydi yani bizimle ilgili değil galiba gerçekten çok sıcak

Son düzenleme:
çözüldü gibi bişey tatlım ama ben ismi listede olmayanlar söylesin dedim kimse bişey demedi onları bilgilerini vermesini bekliyorum

canım ben de yokum.tahmini doğum 9 aralık kilo 74(bi zamanlar) kız isim ece deniz sezeryan 25-30 kasım

Bende okuyorum ama etrafımdakiler bana kızıyor. çok okuyup kafanı karıştırıyorsun pipirikleniyorsun

diyorlar...

haklılar canım aslında sonuçta herkeste doğum olayı değişkenlik gösteriyo... ağrı eşiği falan da önemli ... sonuçta her birimizin ayrı ayrı mucizleri olucak... ama umarım herbirimiz kolayca bu doğum olayını atlatırız.

canım aldırış etme kimseye beni görenlerde 5-6 aylık mı diyo soruyo. Hayır diyorum 8. aya girdim... Çok şaşırıyolar yok sen 1.5 kilo anca doğurursun diyolar... sanki çok biliyolar...

kızlar battaniye annemin ördüğü ve aldıklarıyla beraber 6 tane oldu ama bu aldıklarımı kundak gibi kullanırım diye düşündüm
bikaç takımda patiksiz alt almayı düşünüyorum alt açmada çok güzel 24 liraya aldım bana uygun geldi

şaka bu değil mi? dumur oldum.

yok yok yurtdışında masaj teknikleriyle falan döndürüyorlar.ama tr de dr elini dirseğine kdr sokup döndürebiliyor.tabi bebeğe zarar verme riski çok fazla .senin çektiğin acılarda cabası.asla yapmam ben böl e bişi.eğer bi risk alıcaksam sezercik olurum

bnce hemen karar verme
ha bunu sor doktoruna,neden yapmıyorsunuz de?
Eki Görüntüle 534934
bu bazı doktorların elle bebeği çevirme uygulamasının bir resmi.

canım o dediğin yöntem hem anne için hemde bebek için tehlikeli bir durum benim doktorum bu şekilde şeylerle pek uğraşmıyor elinden geleni yapıyor gerisi takdir-i ilahi diyor. ve benim bebeğimin iri olduğundan dolayı dönemeyeceğini söyledi

ayyy canım çok güzeller iyi günlerde kullansın zeynep ela hanım :)))

hayırlı olsun canım inşlahh hepsi kızının üstünde eskisin çok tatlılar yaaa bende gideyim bari civil e ..çok tatlı şeyler varmış

sağol canım dahad güzelleri var ama ben çabuk büyür diye pek pahalı şeyler almadım ama bunlarında kumaşı çok güzel kaliteli

çok sağol canım eğer eşim frenlemeseydi kimbilir daha neler alırdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…