yok yok yurtdışında masaj teknikleriyle falan döndürüyorlar.ama tr de dr elini dirseğine kdr sokup döndürebiliyor.tabi bebeğe zarar verme riski çok fazla .senin çektiğin acılarda cabası.asla yapmam ben böl e bişi.eğer bi risk alıcaksam sezercik olurum
Eki Görüntüle 534935 Eki Görüntüle 534936 Eki Görüntüle 534937 Eki Görüntüle 534938 Eki Görüntüle 534939 Eki Görüntüle 534940 Eki Görüntüle 534941 Eki Görüntüle 534942 Eki Görüntüle 534943 Eki Görüntüle 534944 Eki Görüntüle 534945 Eki Görüntüle 534946 Eki Görüntüle 534947 Eki Görüntüle 534948 Eki Görüntüle 534950 Eki Görüntüle 534951 Eki Görüntüle 534952 Eki Görüntüle 534953 Eki Görüntüle 534954 Eki Görüntüle 534955 Eki Görüntüle 534956 Eki Görüntüle 534957 Eki Görüntüle 534958 Eki Görüntüle 534959 Eki Görüntüle 534960 Eki Görüntüle 534961 Eki Görüntüle 534962 Eki Görüntüle 534963 Eki Görüntüle 534964 Eki Görüntüle 534965 Eki Görüntüle 534966 Eki Görüntüle 534967 Eki Görüntüle 534968 Eki Görüntüle 534969 Eki Görüntüle 534970 Eki Görüntüle 534971 Eki Görüntüle 534972 Eki Görüntüle 534973 Eki Görüntüle 534974 Eki Görüntüle 534975 Eki Görüntüle 534976
kızlar belki fikir olur diye etiketleride gösterdim
daha önce eklediklerimde var içlerinde hepsi bir olsun dedim
Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...
Eki Görüntüle 534801
bencede bende bu şekilde birşeyi yaptıramam sezeryan olurum daha iyi birde benim kızım tam böyle de yatmıyor yay şeklinde yatıyor kafası ve ayakları yukarıda poposu aşağıda öyle rahat ediyormuş meleğim
canım çok sağol ya ben daha hiç bişey almamışım gibi hissediyorum hem çok eksik var nevresim felan offf bitmez bu iş ama çok zevkliiiiay çok tatlılar cnm yaaaaa güle güle giysin bebişin inş. :) seninkileri görünce benim zeynebimin hiçbişeyi yokmuş gibi hissettim bi de daha alma diyorlar bana yaaaa:)
cnm güle güle giydir bebişine hepsi çok şekerler
dr beni bayramdan sonra bir daha çağğırdı..inşallah ozaman dönmüş olur yoksa herhalde sezreyanı konuşuurz.sezeryanolursam kendi doğum tarihimi seçicem 22 kasım:)) ama korkuyorum sezercikten:)
dr beni bayramdan sonra bir daha çağğırdı..inşallah ozaman dönmüş olur yoksa herhalde sezreyanı konuşuurz.sezeryanolursam kendi doğum tarihimi seçicem 22 kasım:)) ama korkuyorum sezercikten:)
bende almak istiyorum ama 6 lira ifyat aldım acaba seninkiler ne kadardanmerhaba kızlar
dün ilk defa kendimi yorgun ve bitkin hissettiğim için işe gidemedim..sanırım artık bünyem uykusuzluğa dayanamadı..belkide hamilelik ağırlaştırıyo bilemiyorum.. gerçi iyi olmadıda değil..fırsat bilip kızımın eşyalarını bi güzel yıkayıp ütüledim:) sonuç gene dinlenemedim ama değdi..çünkü bu gidişle hiç vaktim olmayacaktı..her işimi kendim yapmak gibi bi takıntım olduğu için herşey benim için daha da zorlaşmadan bu işide aradan çıkarmış oldum..bi çanta hazırlamak kaldı..
bu arada mevlüt için sabun yaptırmayı planlamıştım fikrimi beğenen ve merak eden arkadaşlar olmuş:) bi hanımefendi yapıyo bunları el yapımı olarak internet sitesi var..ne yazıkki canlısını görebiliceğimiz herhangi bir dükkanı yok..sanırım eskişehirde ikamet ediyo..kargoyla ulaştırıyo.. zaten fotoğraflar üzerindede logosu var..tabi bu işi yapan başka kişilerde var google amca saolsun hediyelik sabun yazınca hepsini onumuze döküyo:)
Eki Görüntüle 535008
canım çok sağol evet ya kız çocuğu olunca onlarca çeşit oluyoryavrusum;
bayıldım tatlım ne güzel şeyler almışsın prensese hele o elbiselere bittim:))) fiyatlarıda uygunmuş bir sürü de şey almışsın maşallahallahım hepsini içinde bebişle görmeyide nasip etsin:))) yaaa kız doğurasım geldi şimdi:))) ne güzel rengarenk
bende almak istiyorum ama 6 lira ifyat aldım acaba seninkiler ne kadardan
ay çok tatlılar cnm yaaaaa güle güle giysin bebişin inş. :) seninkileri görünce benim zeynebimin hiçbişeyi yokmuş gibi hissettim bi de daha alma diyorlar bana yaaaa:)
canım çok sağol evet ya kız çocuğu olunca onlarca çeşit oluyor
erkekler bu konuda şanssız biraz gerçi büyüselerde bu durum değişmiyoraman olsun her türlüsü zevkli birde insan böyle alınca hemen doğsun istiyor
erkekler bu konuda şanssız biraz gerçi büyüselerde bu durum değişmiyoraman olsun her türlüsü zevkli birde insan böyle alınca hemen doğsun istiyor
anladım tatlım sağol bende kuzulu olanı almayı düşünüyorum bi tane daha var aklımda annem gelince beraber karar vercez inşallahdüz tırtıklı olan sabunları mevlütte dağıtmak için yaptırıyorum..fiyatı 4tl..ama ben pazarlık vs edemem doğam gereği belki biraz zorlanırsa daha düşerdi..biberon şeklindekilerin fiyatıda 5tl onlarıda hastanede ziyarete gelenlere vericem oyüzden az miktarda yaptırıcam.
hepsi birbirinden güzel bayıldım
evet yaaa artık aralık gelsin:)))) peşpeşe doğuralım....
bende korkuyorum ama sanırım başka seçeneğim yok benim kız hala yan yatıp keyfine bakıyor dönmeyede niyeti yok gibi
benimde 7 kasımda randevum ve bizde doğum şeklini görüşeceğiz bende bugüne kadar hep sezeryandan korkmuştum ama doğumumuz zor geçecekse normalide zor geçecektir kolayıda yeterki bebeğimiz ve biz sağlıkla çıkabilelim hastaneden o yüzden artık hiç takmıyorum ister normal olsun ister sezeryan sezeryanda göbüşün kalmasından korkuyorudum onu da sporcusun sporla halledersin dedi doktorum inşalah öyle olur
düz tırtıklı olan sabunları mevlütte dağıtmak için yaptırıyorum..fiyatı 4tl..ama ben pazarlık vs edemem doğam gereği belki biraz zorlanırsa daha düşerdi..biberon şeklindekilerin fiyatıda 5tl onlarıda hastanede ziyarete gelenlere vericem oyüzden az miktarda yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?