2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar kendinize ve bebişlerinize ii bakın öpüyorum kuzularınızı...yarın görüşürüz inş.
görüşürüz canım sanada iyi akşamlar

yok güzelim ya benim rahmim kalp şeklindeymiş ondan döneceğini sanmıyorum dedi doktor

kızlar bu kıyafetleri nasıl yıkayabilirim kaç derecede birde hepsini bir atsam makinaya renkleri çıkmaz değilmi

görüşürüz canım sanada iyi akşamlar

yok güzelim ya benim rahmim kalp şeklindeymiş ondan döneceğini sanmıyorum dedi doktor

hııı anladım tatlım..ozaman sezeryan..olcak olsun..napalım..biranönce gelsinlerde..artık göbüşm rahatlasın isitiyorum:)

hoşgeldin:)))geç olsunda güç olmasın canım... Bulmuşsun yaa sonunda ...bebeğinde hayırlı olsun şimdiden gerçi sen tecrübeli annelerdensin

kızlar bu kıyafetleri nasıl yıkayabilirim kaç derecede birde hepsini bir atsam makinaya renkleri çıkmaz değilmi

hayatım bence riske girme hepsini aynı anda atma ne olur ne olmaz...bi tanesi renk verir uğraşırsın sonra... önce bi renklileri at sonra beyazları atarsın....bide istersen önce soğuk suda beklet...

cn bebekler için özel program oluyo bende daha yıkamadım hafta sonu inş.yıkayacağım bende merak edıyorum hepsini beraber yıkasam bişey olurmu acaba

canım açık renklerin hepsini atabilirsin ben 40 derecede yıkadım hacı şakirin granül sabununu kullandım makina tam dolu iken tam 1 ölçekten az birşey az granül sabun koydum renkleri karışmadı

hayatım bence riske girme hepsini aynı anda atma ne olur ne olmaz...bi tanesi renk verir uğraşırsın sonra... önce bi renklileri at sonra beyazları atarsın....bide istersen önce soğuk suda beklet...

canım açık renklerin hepsini atabilirsin ben 40 derecede yıkadım hacı şakirin granül sabununu kullandım makina tam dolu iken tam 1 ölçekten az birşey az granül sabun koydum renkleri karışmadı

sağolun kızlar ya soğuk suda ne kadar bekletcem acaba rengi çıkacak bişey yok gibi geldi bana sadece bimden aldığımız takım renk atar heralde onuda elimde yıkarım başkada varsa ayırırım
he bu arada ikinizede iyi akşamlar kızlar öpüldünüz

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar lezginka ve chnb ;

doktordan getireceğiniz güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla... Mesaim bitmeden gelsenizde öğrensemde çıksam yoksa merakta kalıcam((

canım çok bekletmene gerek yok maksat renk atıp atmayacaklarını test etmek:)) annem hep öyle yapar yeni alınan ve ilk defa yıkanacaklar için:))

canm yanlış görmediysem dalan roxy almışsın sende. bir makinaya 1 tatlı kaşığı kadar yeter sakın çokk koyma arınmaz yoksa. benzer renkleri bi arada yıkarsan bişey olmaz. ama çok baskılı bişeyler varsa şüphelenirsen elinde dene ılık suda önce renk vericek mi diye. ben de öyle bişe olmadı, en hassas programda yıkandı.

ben 30derecede hassas çamaşırlar programında yıkadım..ama bende güvenemeyip beyazlar koyu renkliler çok renkliler diye 3 kere çalıştırdım makineyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…