2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam canım, iyi olduğuna çok sevindim... beşiğiniz gelince foto bekliyoruz ok :)

Kızlar bende çıkıyorum artık:))) hepinize ve güzel bebişlerinize iyi akşamlar öpüldünüz yarına kadar mukayyet olun kendinize :))))

güle güle sağlıkla giy canım benim:)))
çok sagol canımmm :)))

kuzummmmmmmmmmmm çok çok güzell şeyler almışınn hayırlısıyla giydirr saglıklaa giysin meleğin:))

can ımmm cok hoşmuşş,
sende güle güle kullann
iyi günlerde saglıkla inşallahh

kızlar bu kıyafetleri nasıl yıkayabilirim kaç derecede birde hepsini bir atsam makinaya renkleri çıkmaz değilmi

valla bence absürt renkleri ayır renk veriri üzülürsün sonra sen yine sağlama al kendiini..ayır ve 30 derecede yıkaa bence tatlımm

kızlar bu kıyafetleri nasıl yıkayabilirim kaç derecede birde hepsini bir atsam makinaya renkleri çıkmaz değilmi

canım ben 40 derecede yıkadım, 3'e ayırdım hepsini... beyazlar, orta renkler ve koyu renkler olarak 3 seferde yıkadım. hepsini birarada yıkamanı önermem canım.

ama bunlar çokkk güzelll, hepsine bayıdım:) iyi günlerde giysin bebiş inşallahhhhhhh.

ben 30derecede hassas çamaşırlar programında yıkadım..ama bende güvenemeyip beyazlar koyu renkliler çok renkliler diye 3 kere çalıştırdım makineyi :)

canım hepsi çok güzel ve çok tatlılar, güle güle giysin prenses :)

canım ben 40 derecede yıkadım, 3'e ayırdım hepsini... beyazlar, orta renkler ve koyu renkler olarak 3 seferde yıkadım. hepsini birarada yıkamanı önermem canım.

sağolun kızımın güzel teyzeleri haklısınız kızlar riske atmasam iyi olacak ya bide yumuşatıcı koymam gerekiyormuş galiba:44:
aman ne teferruatlı işler yawzaten fazla kirli olmaz biftekçim dediğin doğru az bişey koyayım ben deterjanı sağol

evet yaaa ben de bekliyorum sabırsızlıkla....
chnb ve lezginka nerede kaldınız, hadi gelin artık :)

evet kızlar ya neden gelmediler hala bende çok merak ettim hem bugün forumdada kimse yok badem ,seastire ve aklıma gelmeyen bisürü arkadaş yok çok sıkıcı

kızlar yaa, doğum şekline karar verdiniz mi? doğum yaklaştıkça tedirginliğim de artıyor benim. yani aslında korku yok, korkudan ziyade bilinmezlikten kaynaklanan bir endişe var içimde. niyetim epidural normal doğum yapmak ama her şey benim istediğim gibi olmaya da bilir. bir kaç arkadaşımdan da epiduralin herkeste tutmadığını duydum. bu doğru mu acaba? ya da anestezi uzmanının beceriksizliğinden mi kaynaklanıyor. sizin bilginiz var mı bu konuda?
doğum çantamı hazırladım. psikolojik ve fiziksel olarak da hazır sayılırım :) ne kadar hazır olunursa işte...

canım bana özellikle yenidoğan için en iyisinin sebamed olduğunu söylediler o yüzden hepsini sebamed aldım.

Çok bir bilgim yoktu açıkçası bu konuda canım. Sebamed'e iyi diyorlarsa ondan alayım. Almadım zaten Dalin setini.

Canım benim, çok sevindim senin adına. Alışverişe gitmeyi çok istiyordun. Cidden mutlu oldum :)

Almadım zaten canım, aklımdan uçup gitti.
Bütün gün oğlumun odası olacak olan odayı boşaltmaya çalıştık. Büyük bi kısım bitti çok şükür.

Çok bir bilgim yoktu açıkçası bu konuda canım. Sebamed'e iyi diyorlarsa ondan alayım. Almadım zaten Dalin setini.

canım bizim tanıdık bir çocuk doktoru var ve özellikle yenidoğan bebeklerde Sebamed'den şaşmayın diyor. diğerlerine göre biraz daha pahalı ama özellikle ilk 6 ay çok önemli olduğu için ben tüm malzemelerini Sebamed aldım.

yavrusum ben senin o güzel kızının cicilerini yerim yerim nasıl güzeller,nasıl tatlılar yaa bayıldımm güle güle kullansın miniğin canım benim

bu arada elbiseleri görünce hiç elbise almadığımı farkettim,ayol benim kızım olacak,niye almamışım ki acaba önce en lazımlıları alayım diye düşündüm,zıbın,çıtçıtlı badi falan,kış bebeği ya sonuçta,sonra da unuttum mu naptım bilemedim şimdi anneme ısmarlasam iyi olacak,erkek fatma gibi kızım olacak böyle giderse

Son düzenleme:
Canım benim, çok sevindim senin adına. Alışverişe gitmeyi çok istiyordun. Cidden mutlu oldum :)

canlarım çok sağolun bende cicişler topiğine bakıyodum ymd gerçekten güzel bi zevkin var
bademim senin zevkin benim istediğim beşiği almandan belli zaten
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…