nazlıcanım bademim gelmiş, hoşgeldin canım nasılsın?
hehehehhoşbuldum tatlım,iyiyim sen nasılsın? yavrusun cicilerini inceliyordum,eksiğim varsa alayım diye,bi de ne göreyim,benim kızın elbisesi yok hiç hemen aldırmalıyım,içimde kalmasın
canım eskilere bakıyodum kaçırdıklarıma bu arada ben elbise külaotlu çorap felanda alcam daha daha alışveriş hırsım geçmedi
hehehehhoşbuldum tatlım,iyiyim sen nasılsın? yavrusun cicilerini inceliyordum,eksiğim varsa alayım diye,bi de ne göreyim,benim kızın elbisesi yok hiç hemen aldırmalıyım,içimde kalmasın
canım eskilere bakıyodum kaçırdıklarıma bu arada ben elbise külaotlu çorap felanda alcam daha daha alışveriş hırsım geçmedi
alışveriş hırsı geçmez canım benim,hele de bebek için oluncaal valla,içinde kalmasın.ben de aldıracam artık anneme,ayy iyi ki annem var,yoksa napardım bilmem
Kızlar ben chnb'yi merak ettim ama sanırım okuyabildiğim kadarıyla henüz hiçbir şey yazmamış? Gelmedi herhalde daha.
hehehe bende onu bekliyorum gelsin yine başlıcam almayageçmiyor canım ya ne kadarda alsan az gibi geliyor valla
ymd canım gelmedi lzginkayla chnb merak ettim bende
neyse kızlar benim kociş geliyomuş öpüyorum sizi görüşürüz yarında boş brakmayın buraları he gelin emi
sağol canım ben de iyiyim...
kızlar kız annesi olmak çok güzel olmalı, aldıklarınızı gördükçe çok hoşuma gidiyor, hepsi cicili bicili çok tatlı şeyler :))))
kesinlikle elbise alın hem de çoookkkk alın, en sevdiğim şey kızların cici cici elbiseler giymesi :)))
hoşçakal canım görüşürüz...
iyi akşamlar kızlar kıyafetler çok güzel sağlıkla giysinler inşallah
ya ben epidüral sezeryan olmayı düşünüyorum aslında aklımda vardı zaten de doktorum daha bi aklıma soktu seni apidüral yapalım da güle güle gir çık dedi hem ameliyat sonrası da ağrı çekmezsin keyfini çıkarırsın doğumunun diyo :)
bi fikri olan var mı bu konuda siz doktorunuzla doğum konusunu konuştunuz mu???
iyi akşamlar kızlar kıyafetler çok güzel sağlıkla giysinler inşallah
ya ben epidüral sezeryan olmayı düşünüyorum aslında aklımda vardı zaten de doktorum daha bi aklıma soktu seni apidüral yapalım da güle güle gir çık dedi hem ameliyat sonrası da ağrı çekmezsin keyfini çıkarırsın doğumunun diyo :)
bi fikri olan var mı bu konuda siz doktorunuzla doğum konusunu konuştunuz mu???
iyi akşamlar canım, ben henüz doktorumla konuşmadım ama yarın kontrolüm var ve bu konuları da görüşeceğiz, ben de sezeryan olacaksam spinal sezeryan olmak istiyorum, genel anestezi almayı zaten hiç düşünmüyorum çünkü bebeğimi doğduğu anda görmek istiyorum :)
kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
31 ekime yeni randevum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?