2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tosunuma bak sen yaa maaşallah canım,herşey yolunda görünüyor,özellikle rahim ağzının 2 üzeri olmasına çok sevindim,hayırlısıyla gelsin inşallah Arda tosunu

canım aldırış etme kimseye beni görenlerde 5-6 aylık mı diyo soruyo. Hayır diyorum 8. aya girdim... Çok şaşırıyolar yok sen 1.5 kilo anca doğurursun diyolar... sanki çok biliyolar...

bana da öyle diyorlar canım,boşver

çok güzeller canım,iyi günlerde kullansın prenses

Kendin kullanmayacağın şeyi bana niye iyi diyosun

hakkaten tuhaf bir cümle olmuş

canım ben ilk doğumumu o şekilde yaptım,bebişimi de doğarken gördüm.Çok da rahat,ağrı da olmuyor.Yine öyle düşünüyorum,genel anestezi kesinlikle düşünmem.Zaten sorun olursa yanında anestezi uzmanı bekliyor,anında müdahale edebilir.

maşallah tosun paşaya,sağlıklı,tontiş bir bebek olacak inşallah.

sağol valla çok rahatladım zaten olanlardan hiç şikayet duymadım bugüne kadar

Canım benim çok ama çok sevindim adına :) Her şey sonuna kadar yolunda gidecek inşallah, tüm kalbimle böyle hissediyorum. Seni çok merak ettik. Sms gönderdim ama sanırım görmedin. Tosuncuk neredeyse doğacak kıvama gelmiş kocaman bir maşallah küçük oğluşa :) Doğumun hangi tarihte olabileceği konusunda bir şeyler söylemediler mi?

selam kızlarr işte söz verdiğim gibi fotolarrr:)) şeker biraz bulanık çıkmış ..

Eklentiler

• $17102012_resize.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_0501_resize.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $SAM_0502_resize.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $SAM_0503_resize.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_0504_resize.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 57

tosun bebiş çok severimmm:))) güzel haberlerine çok sevndm tatlmmm

Maşallah tatlım Allah I'm nazarlardan saklasın bu paşa oğlanı)

ayyy çok sevindim canım maşallah bu arada yorumun için sağol canım

canım çok güzel bayıldım

tosunuma bak sen yaa maaşallah canım,herşey yolunda görünüyor,özellikle rahim ağzının 2 üzeri olmasına çok sevindim,hayırlısıyla gelsin inşallah Arda tosunu

tosun bebiş çok severimmm:))) güzel haberlerine çok sevndm tatlmmm

sağ olun canlarım... biftek çok güzeller gerçekten...

Gozun aydin canim, seninki iyice tosun olmus masallah valla. Ben dogumdan sonra igne olayini sormayi unttum doktora, sonra sekreterine sordum o da bazilarina veriyorbazilarina vermiyor dedi. Unutmazsam bir sonrakinde soracagim insallah. Ben de 3 kasimda gidecegim kontrole.

Kizlar kontrolden sonra gorumceme gittim o yuz den yazamadim anca geldim eve merak etmeyin diye girdim bebiste masallah iyi bende iyiyim felaket uykum var detaylari yarin yazayim uyudum uyucam o kadar yorulmusum cok iyi geceler gorusuruz

Cok guzellermiş CNm güle güle kullan prensesıne de cok yakışır şirketin cok güzelmiş ucundaki emzik mi ?? Sen mi yaptın aldın mı nerden aldın??

evet canm ucunda sallanan emzik. ben yapmadım ama hazır da değil. aldığım dükkanda yapıyorlar. tanesi 1,50 den. beklediğimden de şık oldu cidden:) alınca daha net çekerim inş.

iyi geceler kızlar,Hürrem'i bitirdim,Türk filmine geçtim,Trt'de bir şener şen klasiği vecihi var,şiddetle tavsiye ederim çok yoruldum bugün,epilasyon,kaş-göz alma,yemek-bulaşık,ütü,banyo-fön derken bittim resmen ,sırtım çok ağrıyor,eşim gelse de masaj yapsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…