2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Yavrus tatlim bayildim aldiklarina, gule gule giysin boncuk kizin :))

Chnb, Lezginka iyi haberlerle gelmenize sevindim, zaten azicik kaldi - gulp :-S

Diger herkesi ve meleklerini coook opuyorum, butun gecmisi okuma firsatim olmadi :)))

Bir de yavruscugum annem bebisin kiyafetlerini makinenin icine kacmasinlar bi de renkleri karismasin diye eski yastik kiliflarinin icine koyup oyle atmis makineye. Yine de cok zit renkleri ayirmistir tabii, en azindan koyular ve aciklar olarak :))

günaydın cicis, şeker, tatlı minnak bebişlerin anneleri dün meraklandırmışım sizi gece yazdım ama tabi geç oldu herkes dağılmış
dün baya bi kalabalıktı, bekledik baya neyse görümcem olunca yanımda baya lafladık, millet kimisi yorgun kimisi hasta gibi görünüyo maşallah ben şakıyorum bülbül gibi espriler gırla nazar değdircem kendime doktorda iyi gördüm seni dedi. bebişim maşallah iyi kilosu 1834 haftasına göre maşallah bebişi iyi beslemişim tombik kızım benim. boyu hakkında bişey demiyor doktorum pek sağlıklı olmuyo boy ölçümleri dedi. şu an kafa yukarda ayaklar aşağıda 34 haftalığa kadar döner dedi ondan sonra dönmesi zorlaşır yeri daralıcak dedi bende zaten durmadan dönüp duruyo dedim. doktor gezdirdikçe aleti nereye koyduysa oraya kızım vurdu durdu ayaklar eller havada. ilk elleri yüzündeydi sanırım uykusu vardı sonra çekti ellerini yan profilden eller ayaklar yukarda poz verdi baya bi baktık herşey normal dedi bolbol hasret giderdik kızımla 1 hafta geç gitmenin acısı çıktı. tahmini ne zaman doğar diye sordum kız bebek durumuda gayet iyi 14-17 aralık gibi doğabilir dedi. 12sinde olabilir mi ki dedim sen istersen olur dedi hani sezeryan düşünürsem gibilerinden. daha normal sezeryan hakkında konuşmadık sanırım 34. haftada durum belli olacak bebeğin durumuna pozisyonuna göre. geçenki kalçamdaki bacağımdaki kasılmayı anlattım magnorm verdi ara sıra içebilirsin dedi. miğdem çok yanıyor bazende çok kötü oluyor çok rahatsız ediyor talcid falan alsam dedim gaviscon verdi kullananlar memnun sende çok yandığı zamanlar rahatsız ettiği zaman kullanabilirsin dedi.

yavrusum alışverişe gitmişsin sonunda çok sevindim çok güzel bişey bebişe bişeyler almak cicilerin çok güzel çok da yakışacak minnak kızına maşallah. çok küçük parçaları yıkarken mutlaka bez torba gibi bişeyin içine koy canım renklilerle beyazları ayrı yıka nolur nolmaz en fazla 40 derecede narin yıkama yap bozulmasın hemen kumaşları.

chnb canım maşallah bebişine sende çok güzel haberlerle gelmişsin kızım bak tekmeliyo beni arkadaşına selam söylüyo Allahım fazla ağrı sancı olmadan sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza hep ömür boyu sağlıklı olurlar inşallah.

canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. sabah sabah güzel haberleriniz için ilk iş kulube girdim :)) ve çok rahatladım:))) maşallah arda beye :)))

canım benim güzel haberler getirmişsin hemde çok güzel çok sevindim:))) maşallah bebeğine de sana da :))) ama resmini göremedik prensesin... yok mu şöyle en tatlısından bir resmi küçük hanımın

çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah.cnm rabbim sağ salim tombik bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. rabbim nazarlardan korusun hepimizin yavrularını

günaydın kızlar;

bugün hepiniz uyuyosunuz galiba tembeller:))) bide yasemincim burda oda ben gibi sanırım emekçi:))))

tüm hamişlere ve yavruşlarına günaydınnnnnnnn... güzel haberlerle dolu bi gün olsun inş.

• doktor Kontrol Listemiz

kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye

mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
    miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
    ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
    ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
    Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
    biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
    serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00
  • gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ????
  • vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00
  • emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30
  • esraumut 20 Ekim cts saat: ????
  • rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
  • istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
  • fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
  • ozgezngn 29 ekim pzt saat: ????
  • bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
  • pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
  • ceza83 30 ekim salı saat: ????
  • chnb 31 ekim çarş saat: ????
  • Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
  • burcu_gen 3 kasım Cts saat : ????
  • ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
  • fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
  • mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
  • eczreyrey 8 kasım cts saat:
  • Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
  • cereyan 9 kasım cuma saat:????
  • meoww 9 Kasım cts saat:
  • badem30 10 Kasım cts saat:

günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.

ooo fatmacığım gelmiş...olabilir tabiki canım benim sıcak bir süte ne dersin afyon patlaması için:)))

Sütüm yookk ama iyi olurdu hakkaten. Ben bayramdan sonra izne ayrılıyorum. aslında çalışabilsem biraz daha çalışmak isterdim ama bebeğim izin verir mi bilmiyorum

güle güle kullan tatlım

evet dünürüm ee doğurunca öyle bitaneyle kalmicaksın 3 tane birden yapıcaksın. Allahım inş rüyalarımı gerçekleştiride oğluşuma bi kız kardeş gelir

gözün aydın sende alışverişe başlamışsın tatlım merakla gelinimin cicilerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…