kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
31 ekime yeni randevum...
selam kızlarr işte söz verdiğim gibi fotolarrr:)) şeker biraz bulanık çıkmış ..
günaydın cicis, şeker, tatlı minnak bebişlerin anneleri dün meraklandırmışım sizi gece yazdım ama tabi geç oldu herkes dağılmış
dün baya bi kalabalıktı, bekledik baya neyse görümcem olunca yanımda baya lafladık, millet kimisi yorgun kimisi hasta gibi görünüyo maşallah ben şakıyorum bülbül gibi espriler gırla nazar değdircem kendime doktorda iyi gördüm seni dedi.bebişim maşallah iyi kilosu 1834 haftasına göre maşallah bebişi iyi beslemişim tombik kızım benim. boyu hakkında bişey demiyor doktorum pek sağlıklı olmuyo boy ölçümleri dedi. şu an kafa yukarda ayaklar aşağıda 34 haftalığa kadar döner dedi ondan sonra dönmesi zorlaşır yeri daralıcak dedi bende zaten durmadan dönüp duruyo dedim. doktor gezdirdikçe aleti nereye koyduysa oraya kızım vurdu durdu ayaklar eller havada. ilk elleri yüzündeydi sanırım uykusu vardı sonra çekti ellerini yan profilden eller ayaklar yukarda poz verdi baya bi baktık herşey normal dedi bolbol hasret giderdik kızımla 1 hafta geç gitmenin acısı çıktı. tahmini ne zaman doğar diye sordum kız bebek durumuda gayet iyi 14-17 aralık gibi doğabilir dedi. 12sinde olabilir mi ki dedim sen istersen olur dedi hani sezeryan düşünürsem gibilerinden. daha normal sezeryan hakkında konuşmadık sanırım 34. haftada durum belli olacak bebeğin durumuna pozisyonuna göre. geçenki kalçamdaki bacağımdaki kasılmayı anlattım magnorm verdi ara sıra içebilirsin dedi. miğdem çok yanıyor bazende çok kötü oluyor çok rahatsız ediyor talcid falan alsam dedim gaviscon verdi kullananlar memnun sende çok yandığı zamanlar rahatsız ettiği zaman kullanabilirsin dedi.
yavrusum alışverişe gitmişsin sonunda çok sevindim çok güzel bişey bebişe bişeyler almakcicilerin çok güzel çok da yakışacak minnak kızına maşallah. çok küçük parçaları yıkarken mutlaka bez torba gibi bişeyin içine koy canım renklilerle beyazları ayrı yıka nolur nolmaz en fazla 40 derecede narin yıkama yap bozulmasın hemen kumaşları.
chnb canım maşallah bebişine sende çok güzel haberlerle gelmişsin kızım bak tekmeliyo beni arkadaşına selam söylüyoAllahım fazla ağrı sancı olmadan sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza hep ömür boyu sağlıklı olurlar inşallah.
kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
31 ekime yeni randevum...
günaydın kızlar;
bugün hepiniz uyuyosunuz galiba tembeller:))) bide yasemincim burda oda ben gibi sanırım emekçi:))))
günaydın kızlar;
bugün hepiniz uyuyosunuz galiba tembeller:))) bide yasemincim burda oda ben gibi sanırım emekçi:))))
aynen öyle cnm benim :) 5 hafta daha çalışmaya devamevde olup uyuyanlara özenmiyo değilim hani
Daha afyonumuz patlamamış olabilir mi ? :)
ooo fatmacığım gelmiş...olabilir tabiki canım benim sıcak bir süte ne dersin afyon patlaması için:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geceliklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kaliteli kumaşları falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok kullanıslıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
biftekçim sade ve güzel bi oda seçmişsin çok hoş iyi günlerde kullansın bebişin
çok güzeeel
bencede 3. güzel canım
canım çok geçmiş olsun bol us iç dikkat et kendine
maşallah kız isterim dedin 3 tane birden doğurmuşsun çok güzel rüyaymış
ne mutlu sana artık bebişine kavuşacağın günü biliyosun allah hayırlısıyla kurtarsın canım bebişinede maşallah kocaman olmuş
bencede durması daha iyi tatlım maşallah bebişine
inş iyi haberlerle gelirsin canım
gözünaydın hadi hayırlı olsun
chnb,lezginka hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah
bademim dikkat et kendine dinlen bol,bol
kızlar bugün sonunda alışverişe gittik daha eksikler var ama annem gelincede onları hallederiz
eşimde biraz acele ettiği için tam istediklerimi alamadım ama yinede baya bişey aldım civile gittik fiyatlarda çok uygun gerçekten
fotoğraflarını çekeyim eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?