2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaağdacı orayı görmeye alışmış oluyor doğumdan sonra bir daha nerede göreceksin
alışmış ama ben hep kendim yaptım hatta lazer için nasıl gitcem diye düşünüyorum yani eşim lazer yapabilse onada gitmem heralde
birde hamile olduğumdan beri çok titiz oldum canım herşeyden midem bulanıyor o yüzden mikrop mu kaptım diye panik yapmak istemiyorum
bencede bakar :)) ben eşime öyle bişey desem kabul etse ama bakmicaksın desem hem fırça yerim hemde yapmaz:)))

bencede kızar

yok ya asla tanımadığım birine yaptıramam ölürüm utancımdan tamam yaptıran çok bi lafım yok ama elimde değil

ya bende utana sıkıla gittim o da farketti dedi kasma kendini zaten 10 dk da aldı hepsini bende evde 2 saat uğraşıyordum ondan sonra utanç falan kalmadı arsızlaştım

hay allahım dr söylemedimi sana kıs korkma atlatıcaz bu günleride :)

ohhhh ne güzel :) benimki kadın ama çok memnunum

heheheh ayol nededik iyi günde götü günde hastalıkta sağlıkta :) eee doğumdan sonra unutturursun sen gördüklerini hehehehe sana diorumda ben doğuma sokucam eşimi yarın sorucam dr a o da girsin doğuma banane :)

ya dalga geçiyo bide saçma saçma şeyler söylüyo angelina jolie yi beğeniyor angelina koyalım diyo bide gülüyo, alex de souza nın alex de bizim soyisim böyle artık gırgıra aldık şu kızcağızımıza bi isim bulaydık çocuğum isimsiz kaldı

ya bende utana sıkıla gittim o da farketti dedi kasma kendini zaten 10 dk da aldı hepsini bende evde 2 saat uğraşıyordum ondan sonra utanç falan kalmadı arsızlaştım

değilmi ilkten sonra alışıyosun ama ben gitsem başkasına yaptırsam eşimde kızar
eşimin ilginç teorileri vardır kendince kurar durur, ya kameraya çekerlerse gibi, deli ediyor beni

valla mikrop konusunda endişe etmiyorum bana özel kartuşu var yanımda götürüyorum zaten başlamadan önce ellerini yıkıyor pudra ile temizliyor sonra başlıyor bittiğindede ağda yağını sürüyor tek kullanımlık mendiller kullanıyor zaten o yüzden rahatım fiyatı da uygun zman konusundada sıkıntı olmuyor bebişten sonrada giderim ben kesin (üşencimden)

amannnn benimki ben iğne olurken bile bakamıyor doğuma girse ölür heralde
tatlım sende eşine yapma bu kötülüğü yazık adama dokuz doğurur

canım sana özel kartuş nasıl bişey oluyor:44:
heryer öylemidirki sanmıyorum ama

canım benim çok geçmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm ama iyi olmana sevindim sen yine kendini takip et suyun nasıl geldiğini ped falan koy çok ıslanırsa eğer kendi doktoruna mutlaka sor canım.

hheheheheheheh vallaa ben evde yokken yapıyom yakalansam çıkmaz dışarı :)
aynen benimkide karım değilmisin ben senden saklıyormuyum der kesin

yok ya asla tanımadığım birine yaptıramam ölürüm utancımdan tamam yaptıran çok bi lafım yok ama elimde değil

ayy sana diomda bakalım ben napıcam hehehe şimdilik alıyom kendim ama son ay kremde deneyebilirim :)

aynen bende bi kere gidebilsem gerisi gelicekte iş o ilki yapabilmekte:)))

değilmi ilkten sonra alışıyosun ama ben gitsem başkasına yaptırsam eşimde kızar
eşimin ilginç teorileri vardır kendince kurar durur, ya kameraya çekerlerse gibi, deli ediyor beni

evet ilk seferi atlatınca gerisi kolay birde ilk sefer daha uzun sürüyor utanıp kendini kastığın için sonrası aaa bitt mi oluyorsun

yawruşum yok canım yaaaa günlük kaç kişi geliyor oraya kamera falan sanmıyorum

ayy sana diomda bakalım ben napıcam hehehe şimdilik alıyom kendim ama son ay kremde deneyebilirim :)

heee demesi kolay dimi ben krem sürmem heralde doğumdan sonra tüyler hemen çıkar kaşındırır ,çünkü aynı jiletle alıyomuş gibi çıkarıyomuş tüyleri
bide doğumdan sonra uğraşamam

tabi canım kamera olacağından değilde işte benimki böyle saçma şeyler düşünüyor

kız oğlanları eşkiya mı yetiştiyonuz bizim kızların başına du bakılm oğlanlar bi kızlar görsünler birbirlerini belki beğenirler kızım isterse de vermemezlik edemem

amannnn benimki ben iğne olurken bile bakamıyor doğuma girse ölür heralde
tatlım sende eşine yapma bu kötülüğü yazık adama dokuz doğurur

olmazzzzzzzzzzzz diorum şimdiden ona sende gircen die tamam dioo banane hem ben yalnız acı çekemem öyle yaa onun elini tutcam hem ilk o alsın kucağına guguşu fotorafta çekicek

olmazzzzzzzzzzzz diorum şimdiden ona sende gircen die tamam dioo banane hem ben yalnız acı çekemem öyle yaa onun elini tutcam hem ilk o alsın kucağına guguşu fotorafta çekicek

hehehe reklamdaki adam gibi bayılır eşinde görürsün o zaman fotoğrafı

cnm çok geçmiş olsunnn üzme kendini herşeyi unutacaksın inş. kuzunu kucağına aldığında

çıkarana kadar ne çekiyorum sen bi bilsen:))) aşkım bu işim bitsin sonra gelirsen gel diyip kandırıyorum:)))) ya arada o verken giriyorum

canım sana özel kartuş nasıl bişey oluyor:44:
heryer öylemidirki sanmıyorum ama

canım roll on ağda kartuşları var ondan alıyorsun 1 tane ağdacı makinaya onu takıyor işi bitince çıkarıp sana veriyor her gidişinde götürüyorsun yanında da her yerde var mı bilmiyorumn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…