alışmış ama ben hep kendim yaptım hatta lazer için nasıl gitcem diye düşünüyorum yani eşim lazer yapabilse onada gitmem heraldeyaağdacı orayı görmeye alışmış oluyor doğumdan sonra bir daha nerede göreceksin
bencede bakar :)) ben eşime öyle bişey desem kabul etse ama bakmicaksın desem hem fırça yerim hemde yapmaz:)))
yok ya asla tanımadığım birine yaptıramam ölürüm utancımdan tamam yaptıran çok bi lafım yok ama elimde değil
hay allahım dr söylemedimi sana kıs korkma atlatıcaz bu günleride :)hiç bilmiyodum
böyle sargı bezine sarılı içi pamuk dolu bişi.
ben yine bakar yine cnm acır diye gidemedim korkudan.
malesef hiç olmayan doğum korkum başladı bu doktorun sayesinde
normal doğumdan ödüm kopuyor artk
ohhhh ne güzel :) benimki kadın ama çok memnunumben kürtaj olduğumdada doktorum erkekti bu seferki doktorumda erkek :)) hep erkek seciyorum doktor tercihiniz vardı diye sordular bu doktoruma ilk geldiğimde bende erkek olsun dedim:)) doktorum çok genç ama çok memnunum çok iyi anlayışlı güleryüzlü ve ben sormadan herşeyi anlatıyo
aman canım ne olacak benimde öyle bi takıntım yok ama yine eşim , yine eşim işte sanki yiyecek beni doktor erkek olursa
kızlar ya başka alternatifim yok ne yapayım mecbur artıkilk defa görmüş olur işte
ya bende utana sıkıla gittim o da farketti dedi kasma kendini zaten 10 dk da aldı hepsini bende evde 2 saat uğraşıyordum ondan sonra utanç falan kalmadı arsızlaştım
bu yazıyı okuyunca sanki ben yazmışım dedim:) benim kocişim de sağolsun zeynep in yanına isim arıyo ama maşallah hiç tık yok. ben neyi önersem bi kulp takıyo gıcık ediyo beni mesela zeynep asel dedim yok aselsan diyo üstüne bi de iğrençti biliyorum diyo ya ii ce gıcık oluyorum:)
ya bende utana sıkıla gittim o da farketti dedi kasma kendini zaten 10 dk da aldı hepsini bende evde 2 saat uğraşıyordum ondan sonra utanç falan kalmadı arsızlaştım
alışmış ama ben hep kendim yaptım hatta lazer için nasıl gitcem diye düşünüyorum yani eşim lazer yapabilse onada gitmem heralde
birde hamile olduğumdan beri çok titiz oldum canım herşeyden midem bulanıyor o yüzden mikrop mu kaptım diye panik yapmak istemiyorum
bencede kızar
hay allahım dr söylemedimi sana kıs korkma atlatıcaz bu günleride :)
ohhhh ne güzel :) benimki kadın ama çok memnunum
heheheh ayol nededik iyi günde götü günde hastalıkta sağlıkta :) eee doğumdan sonra unutturursun sen gördüklerini hehehehe sana diorumda ben doğuma sokucam eşimi yarın sorucam dr a o da girsin doğuma banane :)
valla mikrop konusunda endişe etmiyorum bana özel kartuşu var yanımda götürüyorum zaten başlamadan önce ellerini yıkıyor pudra ile temizliyor sonra başlıyor bittiğindede ağda yağını sürüyor tek kullanımlık mendiller kullanıyor zaten o yüzden rahatım fiyatı da uygun zman konusundada sıkıntı olmuyor bebişten sonrada giderim ben kesin (üşencimden)
kzlar dün akşam eskiden çalştığm devlet hastanesinin aciline gittik.
annemle babama anlatınca durumu panik oldular,sağolsunlar götürdüler hemen.
önce kırmızı alanda 4 tüp kan verdim bir de idrar tahlili.
derken kadın doğuma yönlendirildim,orada soruları cevapladım.
dr nstye bağladı,rapor iyi çktı.
ultrasonla baktı,aksi bişi görmediğini söyledi.
derken sıra geldi alttan muayeneye.
kırk takla attm yaptrmamak için,dr bana göre hava hoş dedi ama boşuna gelmş olursun dedi.
daha yeni vajinismusu atlattığımı söylememe rağmen canımı çok yaktı.
bağırdım o kadar..
önce kürek gibi bişi soktu,akntın çok dedi.
daha sonra elini sokarak açlma var mı diye baktı,açlma da yok dedi.
o bakmaya çalışırken çok kaba davrandı,olanca gücüyle bastırdı,o kadar cnm yandı ki hala içim acıyor.
kimseyi korkutmak istemem ama böyle şeylerde özele gtmek şartmş,emnim oradakiler daha bi kibardırlar.
suyum neden geliyor diye sordum,bilmiyorum dedi
altıma bi ped verdi,bunu koy suyun gelirse 2 saat sonra geri gel dedi.
tabiki de yine aynı şikayetlerm olmasına rağmen bir daha gidemedm.
biliyosunuz ailemn yanındaydm,hemen eşimi aradm.
evime gitmek istedim çünkü,evimize döndük.
4 gecedir ayrıydık,o da birlkte olmak istedi.
bişi diyemedim,üstesnden gelirim diye düşündüm.
malesef başaramadm,yattk uyuduk öylece.
o da çok üzgün.
ama gitmeseydm,keşke gitseydm dicektm.
alttan baktırmasaydm,içimde kalıcaktı.
piskolojim o kadar kötü ki,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bebek ve hamilelikle,kadınlıkla ilgili herşeyden soğudum.
hheheheheheheh vallaa ben evde yokken yapıyom yakalansam çıkmaz dışarı :)bende duşa giriyorum tamizlik için o sırada eşimde pat diye kapıyı açıyo yaa git diye bi bağırmaya çalışıyorum ne olmuş sanki ne olcak diyo onu çıkarana kadar canım çıkıyo sonra işime devam ediyorum:))))
aynen benimkide karım değilmisin ben senden saklıyormuyum der kesin
yok ya asla tanımadığım birine yaptıramam ölürüm utancımdan tamam yaptıran çok bi lafım yok ama elimde değil
aynen bende bi kere gidebilsem gerisi gelicekte iş o ilki yapabilmekte:)))
değilmi ilkten sonra alışıyosun ama ben gitsem başkasına yaptırsam eşimde kızar
eşimin ilginç teorileri vardır kendince kurar durur, ya kameraya çekerlerse gibi, deli ediyor beni
hheheheheheheh vallaa ben evde yokken yapıyom yakalansam çıkmaz dışarı :)
ayy sana diomda bakalım ben napıcam hehehe şimdilik alıyom kendim ama son ay kremde deneyebilirim :)
evet ilk seferi atlatınca gerisi kolay birde ilk sefer daha uzun sürüyor utanıp kendini kastığın için sonrası aaa bitt mi oluyorsun
yawruşum yok canım yaaaa günlük kaç kişi geliyor oraya kamera falan sanmıyorum
aa kız iye hemen vazgeçiyosunuz kaçırırız annesi vermezse kızını vazgeçme tehdit et vermezsen kaçırırız de.:)) bak gökçe de gülceyi kaçırıcak benim oğluşumda çınara yardımcı olucak
amannnn benimki ben iğne olurken bile bakamıyor doğuma girse ölür heralde
tatlım sende eşine yapma bu kötülüğü yazık adama dokuz doğurur
olmazzzzzzzzzzzz diorum şimdiden ona sende gircen die tamam dioo banane hem ben yalnız acı çekemem öyle yaa onun elini tutcam hem ilk o alsın kucağına guguşu fotorafta çekicek
kzlar dün akşam eskiden çalştığm devlet hastanesinin aciline gittik.
annemle babama anlatınca durumu panik oldular,sağolsunlar götürdüler hemen.
önce kırmızı alanda 4 tüp kan verdim bir de idrar tahlili.
derken kadın doğuma yönlendirildim,orada soruları cevapladım.
dr nstye bağladı,rapor iyi çktı.
ultrasonla baktı,aksi bişi görmediğini söyledi.
derken sıra geldi alttan muayeneye.
kırk takla attm yaptrmamak için,dr bana göre hava hoş dedi ama boşuna gelmş olursun dedi.
daha yeni vajinismusu atlattığımı söylememe rağmen canımı çok yaktı.
bağırdım o kadar..
önce kürek gibi bişi soktu,akntın çok dedi.
daha sonra elini sokarak açlma var mı diye baktı,açlma da yok dedi.
o bakmaya çalışırken çok kaba davrandı,olanca gücüyle bastırdı,o kadar cnm yandı ki hala içim acıyor.
kimseyi korkutmak istemem ama böyle şeylerde özele gtmek şartmş,emnim oradakiler daha bi kibardırlar.
suyum neden geliyor diye sordum,bilmiyorum dedi
altıma bi ped verdi,bunu koy suyun gelirse 2 saat sonra geri gel dedi.
tabiki de yine aynı şikayetlerm olmasına rağmen bir daha gidemedm.
biliyosunuz ailemn yanındaydm,hemen eşimi aradm.
evime gitmek istedim çünkü,evimize döndük.
4 gecedir ayrıydık,o da birlkte olmak istedi.
bişi diyemedim,üstesnden gelirim diye düşündüm.
malesef başaramadm,yattk uyuduk öylece.
o da çok üzgün.
ama gitmeseydm,keşke gitseydm dicektm.
alttan baktırmasaydm,içimde kalıcaktı.
piskolojim o kadar kötü ki,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bebek ve hamilelikle,kadınlıkla ilgili herşeyden soğudum.
hheheheheheheh vallaa ben evde yokken yapıyom yakalansam çıkmaz dışarı :)
ayy sana diomda bakalım ben napıcam hehehe şimdilik alıyom kendim ama son ay kremde deneyebilirim :)
canım sana özel kartuş nasıl bişey oluyor:44:
heryer öylemidirki sanmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?