2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

dikkat ediyoorum ama olan oluyo kesiyorum tatlım ya(

:)

ay cnm nebiliyim utanıyorum benim var böle cinsliklerim daha beni kıllı kıllı hiç görmedi görmesinide istemiyorum zaten koca göbekli oldum bide öle görmesin

inanırmısın ben her 20 günde bir tüyler kısada olsa heryerimi ağda yapardım hiç eşime pis görünmedim gerçi zaten görmüş değilde yani dokundurtmadım kendimi anlamında
ama insan mecbur olunca oluyomuş yani

sorma canım ya sen annedende utanıyosun çünkü

evet tatlım aynen öyle( geçen kayınvalidem bizdeydi bende üzerimi değiştircektim eşimde yatakodasındaydı kapıyı kapat dedi niye dedi üstümü değiştircem dedim ne olcak sanki dedi bende yok olmaz ben kendi annemden bile çekiniyorum dedim eşim o senin sorunun dedi:)))

vala bende anlamıyorum tatlım bi bakıyorum kanıyo:))))))yaa ben eşime diyeyem çekinirim hem desem bile güvenemem ona ben Allah korusun oda keser felan ne olcak benim bu halim bilmiyorum vala

allah allah ayna koy öle yap cnm ya

çetemi kurdunuz benim guguşumuda çağarın yardıma koşa koşa gelir :)

kız kapatarak nasıl yaptırcan adam nasıl görüpte yapacak ozaman

canım şöyle olacak ağdayı ben yapıştıracam sonra onun elini ağda bezinden tutturup çekicem tabi bunları yaparken o arkaya bakacak bana değil
yani görmeyecek nasıl ama olurmu dersin

canım şöyle olacak ağdayı ben yapıştıracam sonra onun elini ağda bezinden tutturup çekicem tabi bunları yaparken o arkaya bakacak bana değil

yaa biraz zor gibi geldi tatlım eğer yapıştırabiliyosan çekme işinide yapabilirsin sen görmüyosdun nasıl yapıştırcanda olcak ama dene yinede belki olur

selam kızlar nasılsınız....
ben de depremi bayağı hissettim, Allah beterinden korusun ve hisseden herkese geçmiş olsun...

ay bende öyleyi soyunamam başkası varken ya utanırım ayol

aynen cnm bende öleyim aman nebiliyim gene görmesin daha iyi

ya bende annemden çekinirim yaptıramam
üstümü değişeceğimde hep eşime bile arkanı dön derim oda her defasında gülerek döner
ne yapalım canım ya huy işte elinde değil insanın benim dr kadın olduğu halde utanıyorum ondan

kzlar dün akşam eskiden çalştığm devlet hastanesinin aciline gittik.
annemle babama anlatınca durumu panik oldular,sağolsunlar götürdüler hemen.

önce kırmızı alanda 4 tüp kan verdim bir de idrar tahlili.
derken kadın doğuma yönlendirildim,orada soruları cevapladım.
dr nstye bağladı,rapor iyi çktı.
ultrasonla baktı,aksi bişi görmediğini söyledi.
derken sıra geldi alttan muayeneye.
kırk takla attm yaptrmamak için,dr bana göre hava hoş dedi ama boşuna gelmş olursun dedi.
daha yeni vajinismusu atlattığımı söylememe rağmen canımı çok yaktı.
bağırdım o kadar..
önce kürek gibi bişi soktu,akntın çok dedi.
daha sonra elini sokarak açlma var mı diye baktı,açlma da yok dedi.
o bakmaya çalışırken çok kaba davrandı,olanca gücüyle bastırdı,o kadar cnm yandı ki hala içim acıyor.
kimseyi korkutmak istemem ama böyle şeylerde özele gtmek şartmş,emnim oradakiler daha bi kibardırlar.
suyum neden geliyor diye sordum,bilmiyorum dedi
altıma bi ped verdi,bunu koy suyun gelirse 2 saat sonra geri gel dedi.
tabiki de yine aynı şikayetlerm olmasına rağmen bir daha gidemedm.

biliyosunuz ailemn yanındaydm,hemen eşimi aradm.
evime gitmek istedim çünkü,evimize döndük.
4 gecedir ayrıydık,o da birlkte olmak istedi.
bişi diyemedim,üstesnden gelirim diye düşündüm.
malesef başaramadm,yattk uyuduk öylece.
o da çok üzgün.

ama gitmeseydm,keşke gitseydm dicektm.
alttan baktırmasaydm,içimde kalıcaktı.
piskolojim o kadar kötü ki,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bebek ve hamilelikle,kadınlıkla ilgili herşeyden soğudum.

yaa biraz zor gibi geldi tatlım eğer yapıştırabiliyosan çekme işinide yapabilirsin sen görmüyosdun nasıl yapıştırcanda olcak ama dene yinede belki olur

ya dimi bak ben onu hiç düşünemedim offf ya nasıl olursa olsun artık elimle orayı kapatırım bende
çok sinir bozucu bir durum

cnm hehehe bakmıyacagından eminmisin kesin bakacak :)

kıs yapamaz kendisi eşi bakacak artık

teşekkürler canım... evet ben de hayal kırıklığı yaşadım oysaki nasıl bir hevesle gitmiştim (( napalım artık önemli olan sağlıklarının iyi olması, nasılsa doğduktan sonra 7/24 seyredeceğiz kuzularımızı :))))

:)) kız niyeyse utanıyorum ama doktoru hep erkek seçiyorum ama erkekler daha anlayışlı oluyolar o yüzden tercihimi erkek doktordan yana kullanıyorum hep:))))
daha doktorum hiç alttan bakmadı :))hem kadın olmuş olsa bile doktorun doğumhanede erkek asistanlar felan oluyomuş görücekler onlar o yüzden olmuşken dokotruda erkek olsun bari

canım çok geçmiş olsun öncelikle bi sorun olmadığına sevindim
sanırım senin gittiğin yerde bir anormallik varmış canım bende devlete gittim alttan baktı ama sadece bikaç saniye sürdü çok canım acımadı hiç bişeyde sokmadı öyle
hem nerene bastırdı öyle hamilesin sen
evet çok kötü bigün geçirmişsin ama bunlar hevesini kaçırmasın canım sana kötüsü denk gelmiş malesef çok geçmiş olsun

zorlamayın canım kendinizi sadece süpür sil ve toz al üstün körü öyle bile ev tertemiz gözüküyo zaten onlar gelince yine kirlenecek ev. cam açılıyo toz oluyo zaten

canım çok doğru söylüyorsun da işte bizimkiler problem.hiç bir şeyi beğenmezler.bi de daha önce söylemiştim .2 aile gelecek ev 2+1 yatacak yer sıkıntısı var mecburen yatak odası da kullanılacak.yani her yeri elden geçirmem gerek çarşaf falan ayarlamalıyım.eve temizlikçi hiç çağırmadım.alışkın olmayınca bi garip geliyor insana ne bileyim yavaş yavaş bebişleri üzmeden yapıcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…