evet ya öyle aman canım ya olacaksa olur zaten allah bilir onun vaktini ben umursamıyorum öyle lafları
hani bende elimden geldiği kadar kendimi korurum ama gerisi allaha kalmış
canım galiba bu tarafı sallamadı ben hissetmedim geçmiş olsun canım
sağol canım
sorma ya benimkide öyle işte dalga geçiyor
tatlım gerçeği söylemek gerekirse ayda ismine bende aynı tepkiyi verirdim
hadi bakalım güzel şeyler bebişine bizde öptük sizisağol canım amin
ya sorma kız bende şaşırdım valla hiç beklemezdim eşimden böyle diyeceğini iyi oldu ama boşver ben göstermeden hallederim bu işi
aman güzelim dikkat et ya kesme kendini
vala bende anlamıyorum tatlım bi bakıyorum kanıyo:))))))yaa ben eşime diyeyem çekinirim hem desem bile güvenemem ona ben Allah korusun oda keser felanne olcak benim bu halim bilmiyorum vala
bende utanıyorum bakalım nasıl olacak heralde kapatarak yaptırırım
:)
ay cnm nebiliyim utanıyorum benim var böle cinsliklerim daha beni kıllı kıllı hiç görmedi görmesinide istemiyorum zaten koca göbekli oldum bide öle görmesin
sorma canım ya sen annedende utanıyosun çünkü
vala bende anlamıyorum tatlım bi bakıyorum kanıyo:))))))yaa ben eşime diyeyem çekinirim hem desem bile güvenemem ona ben Allah korusun oda keser felanne olcak benim bu halim bilmiyorum vala
aa kız iye hemen vazgeçiyosunuz kaçırırız annesi vermezse kızını vazgeçme tehdit et vermezsen kaçırırız de.:)) bak gökçe de gülceyi kaçırıcak benim oğluşumda çınara yardımcı olucak
allah allah ayna koy öle yap cnm ya
çetemi kurdunuz benim guguşumuda çağarın yardıma koşa koşa gelir :)
kız kapatarak nasıl yaptırcan adam nasıl görüpte yapacak ozaman
canım şöyle olacak ağdayı ben yapıştıracam sonra onun elini ağda bezinden tutturup çekicem tabi bunları yaparken o arkaya bakacak bana değil
yani görmeyecek nasıl ama olurmu dersin
evet tatlım aynen öyle( geçen kayınvalidem bizdeydi bende üzerimi değiştircektim eşimde yatakodasındaydı kapıyı kapat dedi niye dedi üstümü değiştircem dedim ne olcak sanki dedi bende yok olmaz ben kendi annemden bile çekiniyorum dedim eşim o senin sorunun dedi:)))
inanırmısın ben her 20 günde bir tüyler kısada olsa heryerimi ağda yapardım hiç eşime pis görünmedim gerçi zaten görmüş değilde yani dokundurtmadım kendimi anlamında
ama insan mecbur olunca oluyomuş yani
evet tatlım aynen öyle( geçen kayınvalidem bizdeydi bende üzerimi değiştircektim eşimde yatakodasındaydı kapıyı kapat dedi niye dedi üstümü değiştircem dedim ne olcak sanki dedi bende yok olmaz ben kendi annemden bile çekiniyorum dedim eşim o senin sorunun dedi:)))
yaa biraz zor gibi geldi tatlım eğer yapıştırabiliyosan çekme işinide yapabilirsin sen görmüyosdun nasıl yapıştırcanda olcak ama dene yinede belki olur
selam kızlar nasılsınız....
ben de depremi bayağı hissettim, Allah beterinden korusun ve hisseden herkese geçmiş olsun...
canım şöyle olacak ağdayı ben yapıştıracam sonra onun elini ağda bezinden tutturup çekicem tabi bunları yaparken o arkaya bakacak bana değil
yani görmeyecek nasıl ama olurmu dersin
yaa biraz zor gibi geldi tatlım eğer yapıştırabiliyosan çekme işinide yapabilirsin sen görmüyosdun nasıl yapıştırcanda olcak ama dene yinede belki olur
Oyy maşallah o küçük erkeği :) 44 santimlik adam :)) Canıım çok sevindim senin adına da. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenmek çok güzel. Sonuna kadar her şeyi böyle yolunda gitsin inşallah. Foto konusunda sen de hayal kırıklığı yaşamışsın. Sanırım bu minik adamlar kendi aralarında bir anlaşma yaptılar ve hiçbiri bize suratını göstermiyor :))))
ya bende annemden çekinirim yaptıramam
üstümü değişeceğimde hep eşime bile arkanı dön derim oda her defasında gülerek döner
ne yapalım canım ya huy işte elinde değil insanın benim dr kadın olduğu halde utanıyorum ondan
kzlar dün akşam eskiden çalştığm devlet hastanesinin aciline gittik.
annemle babama anlatınca durumu panik oldular,sağolsunlar götürdüler hemen.
önce kırmızı alanda 4 tüp kan verdim bir de idrar tahlili.
derken kadın doğuma yönlendirildim,orada soruları cevapladım.
dr nstye bağladı,rapor iyi çktı.
ultrasonla baktı,aksi bişi görmediğini söyledi.
derken sıra geldi alttan muayeneye.
kırk takla attm yaptrmamak için,dr bana göre hava hoş dedi ama boşuna gelmş olursun dedi.
daha yeni vajinismusu atlattığımı söylememe rağmen canımı çok yaktı.
bağırdım o kadar..
önce kürek gibi bişi soktu,akntın çok dedi.
daha sonra elini sokarak açlma var mı diye baktı,açlma da yok dedi.
o bakmaya çalışırken çok kaba davrandı,olanca gücüyle bastırdı,o kadar cnm yandı ki hala içim acıyor.
kimseyi korkutmak istemem ama böyle şeylerde özele gtmek şartmş,emnim oradakiler daha bi kibardırlar.
suyum neden geliyor diye sordum,bilmiyorum dedi
altıma bi ped verdi,bunu koy suyun gelirse 2 saat sonra geri gel dedi.
tabiki de yine aynı şikayetlerm olmasına rağmen bir daha gidemedm.
biliyosunuz ailemn yanındaydm,hemen eşimi aradm.
evime gitmek istedim çünkü,evimize döndük.
4 gecedir ayrıydık,o da birlkte olmak istedi.
bişi diyemedim,üstesnden gelirim diye düşündüm.
malesef başaramadm,yattk uyuduk öylece.
o da çok üzgün.
ama gitmeseydm,keşke gitseydm dicektm.
alttan baktırmasaydm,içimde kalıcaktı.
piskolojim o kadar kötü ki,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bebek ve hamilelikle,kadınlıkla ilgili herşeyden soğudum.
zorlamayın canım kendinizi sadece süpür sil ve toz al üstün körü öyle bile ev tertemiz gözüküyozaten onlar gelince yine kirlenecek ev. cam açılıyo toz oluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?