2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay cnm çok geçmiş olsunda nasıl elini soktu açılma için ya bana huni gibi bişey yerleştirip öle baktı tabi canın acır elini sokarsa ya suyun gelmesi için ped vermiş ya onu bildiğim kadarıyla geri alıp incelemeye yollluyolar amnio sıvısımı değilmi ayırt etmek için sanada ondanmı verdi

meoww canım geçmiş olsun kötü birgün geçirmişsin ama o doktorun verdiği pedi götürseydin keşke onunla o gelan sıvının amniyoson sıvısı olup olmadığına bakılıyo canım

cnm hehehe bakmıyacagından eminmisin kesin bakacak :)

kıs yapamaz kendisi eşi bakacak artık
ay alemsin valla yok bakamaz canım oyarım onun gözlerini göstermeeeeeem
canım doğru diyon sizin orada öyleyse bi anlamı yok
benim gittiğim hastanede kadın doğum bölümü doğum ekibide dahil hepsi bayan o yönden şanslıyım

kızlar çok güldüm size okurken yaw açmışsınız adam bakmazmı hiç benim kociş de dedi aşkoş ben ağda yaparım diye hemde gülerek tabiki yok dedim ağdacıya gittim
erkek milleti hiçbir fırsatı kaçırır mı

geçmiş olsun canım allahtan kötü birşeyin yokmuş

geçmiş olsun canım
çok sağol cnm

kıs allah seni :) hehehehhe hayret bişeysin sen bende ilk gebeliğimde diyodum erkek dr a gitmem kesinlikle falan sonra düşük olunca kürtaj için bulamadık dr erkek dr geldi mecbur bide genç dr ay nasıl tatlı bi dr du ben bağırıyom adam beni sakinleştirdi güldürmeye falan çalıştı heheh ama bazılarıda kötü oluyo malesef

ben gittiğim hastaneyi demedim tatlım öyle duydum erkek asistanlar felanda giriyomuş diye duymuştum:))) ama doğumda onu düşüncek halimizin olucağını hiç sanmıyorum:))) sancıdan

yaaa kendimi avutuyorum ben ama elimden geldiği kadar göstermicem
ağdacıyı hiç tanımıyorum o yüzden asla açamam bide hijyen açısından heryere güvenilmiyor canım ya o yüzden en ideali eşim

kusura bakmada bakar cnm heheheh kesin hemde :)

ağdacıyı hiç tanımıyorum o yüzden asla açamam bide hijyen açısından heryere güvenilmiyor canım ya o yüzden en ideali eşim

kıs daha iyi ya ağdacıyı bidaha nerede görücen heheheheh

hiç bilmiyodum
böyle sargı bezine sarılı içi pamuk dolu bişi.
ben yine bakar yine cnm acır diye gidemedim korkudan.
malesef hiç olmayan doğum korkum başladı bu doktorun sayesinde
normal doğumdan ödüm kopuyor artk

ben kürtaj olduğumdada doktorum erkekti bu seferki doktorumda erkek :)) hep erkek seciyorum doktor tercihiniz vardı diye sordular bu doktoruma ilk geldiğimde bende erkek olsun dedim:)) doktorum çok genç ama çok memnunum çok iyi anlayışlı güleryüzlü ve ben sormadan herşeyi anlatıyo

bu yazıyı okuyunca sanki ben yazmışım dedim:) benim kocişim de sağolsun zeynep in yanına isim arıyo ama maşallah hiç tık yok. ben neyi önersem bi kulp takıyo gıcık ediyo beni mesela zeynep asel dedim yok aselsan diyo üstüne bi de iğrençti biliyorum diyo ya ii ce gıcık oluyorum:)

ben gittiğim hastaneyi demedim tatlım öyle duydum erkek asistanlar felanda giriyomuş diye duymuştum:))) ama doğumda onu düşüncek halimizin olucağını hiç sanmıyorum:))) sancıdan
aman canım ne olacak benimde öyle bi takıntım yok ama yine eşim , yine eşim işte sanki yiyecek beni doktor erkek olursa
kusura bakmada bakar cnm heheheh kesin hemde :)

kızlar ya başka alternatifim yok ne yapayım mecbur artık ilk defa görmüş olur işte

yaağdacı orayı görmeye alışmış oluyor doğumdan sonra bir daha nerede göreceksin

canım çok geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş.ama insan acıyı bir şekilde unutuyor.bebeğin iyiymiş bir sorun olsa göndermezdi.işe bi de bu tarafından bak her şey bebişlerimiz için.

aynen benimkide karım değilmisin ben senden saklıyormuyum der kesin

bende duşa giriyorum tamizlik için o sırada eşimde pat diye kapıyı açıyo yaa git diye bi bağırmaya çalışıyorum ne olmuş sanki ne olcak diyo onu çıkarana kadar canım çıkıyo sonra işime devam ediyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…