heee demesi kolay dimi ben krem sürmem heralde doğumdan sonra tüyler hemen çıkar kaşındırır ,çünkü aynı jiletle alıyomuş gibi çıkarıyomuş tüyleri
bide doğumdan sonra uğraşamam
kız oğlanları eşkiya mı yetiştiyonuz bizim kızların başına du bakılm oğlanlar bi kızlar görsünler birbirlerini belki beğenirler kızım isterse de vermemezlik edemem
kız çocuk beğenmiş kızını dün bütün gün yerinde durmamış çocuk sende vermem diyosun bizde kaçıırız ozman haberin olsun. evet kk eşkiyaları olucak bizim guguşlar
canım roll on ağda kartuşları var ondan alıyorsun 1 tane ağdacı makinaya onu takıyor işi bitince çıkarıp sana veriyor her gidişinde götürüyorsun yanında da her yerde var mı bilmiyorumn
ben benimkini doğuma soksam bu dr niye sana bakıyo der adamı yığar yere oracıkta:) ayyyyyy öylece kalırım ortalıkta:) aman aman istemem kalsın düşününce bile ter bastı valla:)
canım roll on ağda kartuşları var ondan alıyorsun 1 tane ağdacı makinaya onu takıyor işi bitince çıkarıp sana veriyor her gidişinde götürüyorsun yanında da her yerde var mı bilmiyorumn
ben benimkini doğuma soksam bu dr niye sana bakıyo der adamı yığar yere oracıkta:) ayyyyyy öylece kalırım ortalıkta:) aman aman istemem kalsın düşününce bile ter bastı valla:)
yok kıs onlara o kadar doğal geliyoki günde kaç tane alıyolar çeşitlisi aman meraklı değiller onlar oraya kıllara odaklanıyolar onlar profesyonelleşmiş artık doktor gibi düşün bunların işi bu o kadar çabuk yapıyolarki bide eli çabuk birine denk gelirsen ay evde harcadığımız saatlere ve acı için pişman olursun. ben ilk gittiğimde eşimin haberi yoktu sonra sonra alıştıra alıştıra söyledim
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım hiç benim evde temizlik var o yüzden pek giremiyorum,sohbet güzel sayfalar çabuk ilerliyor okuyamıyorum.....herkes iyidir umarım...
bu arada istanbulda yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum depremden dolayı
slm arkadaşlarvalla geçmişi okuyamadım hiç benim evde temizlik var o yüzden pek giremiyorum,sohbet güzel sayfalar çabuk ilerliyor okuyamıyorum.....herkes iyidir umarım...
bu arada istanbulda yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum deprem olmuş
slm arkadaşlarvalla geçmişi okuyamadım hiç benim evde temizlik var o yüzden pek giremiyorum,sohbet güzel sayfalar çabuk ilerliyor okuyamıyorum.....herkes iyidir umarım...
bu arada istanbulda yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum deprem olmuş
sen bence git bacaktan başla cnm sonra gerisi gelir belki:) şaka bi yana benim gittiğim yerde gayet steril bi ortam yoksa insanın içi rahat etmez ki özellikle de hamileyken... belki sen de memnun kalırsın.