2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayyyyyyyyyy biz geldikkkkkkkkkkkkkk
bir fenayımmmmmmmmmmmmm yoruldumm sokaklardaa gezmektennnnnnnnn

agzıma bir acı tatla su geliyo öfff midemdennnn
bogazımda acıyoooooooo

napanziler siziiiiiiii

canım benden de gelyor ara ara(

canım ya kaş kilo aldın ki? ben 78 oldum en çok büyük oğlumu 73 le doğurmuştum. sen mi ben mi şişko dev?

sanmam şişko değilsindir... orada arda beyin hastası vardı kesin 180 vardı kilosu da sen de 120 ben diyeyim 140... bir de mini giymiş görsen manken gibi salınıyor ortalarda...

funtun sen ve seastrenin haftaları bizden sonra ocak annelerine bakın oraya göre de iyi olacak kiloları. çünkü 1 hafta bile çok farkediyor bu haftalarda...

canım bence 12.12.2012 erken olur bence... sen 01.01-2013 dene bence ya da 03. 01*2013

Ama bnm normal dogum tarıhım ztn 4ocak sezeryan olacağım ıcın önce alacaklar bebiş yola girmeden almaları gerekıyor CNm Aralık'ta dogurcagım kesın bu sebepten bıraz tontiş olsa 37 de fln aldırabılırdık olurdu 12.12.12:)))

funtun sen ve seastrenin haftaları bizden sonra ocak annelerine bakın oraya göre de iyi olacak kiloları. çünkü 1 hafta bile çok farkediyor bu haftalarda...

Hımm ok CNm bakarım bn sizi cok benımsedım hıc yazmamıyorum oraya yabancı hıssedıyorum kendımı:))
Burada sımdı baktım geçmişe gözün Aydın CNm bnm kokulu kokulu öptüm ogluşunu)))

kızlar bence biberon,emzik gibi şeyleri birden fazla alacaksanız değişim yapabileceğiniz bir yerden alın.kullanılmazsa yerine başka bir ihtiyacınızı alırsınız.mesela ben oğlumda biberon, emzik,mama, hiç kullanmadım

canım unuttum ben sen niye sezaryen olacaktın? unutkanlık başladı bende...

Hımm ok CNm bakarım bn sizi cok benımsedım hıc yazmamıyorum oraya yabancı hıssedıyorum kendımı:))

canımmmm ben bakın derken kendinizi iyi hissedin diye dedim kilo durumu için.... benim aralığın başı ya sata göre seninle 1 ay var aramızda yavrusun birkaç kişinin de aralığın ilk haftası. şimdi biz kiloyu yazınca doğal olarak fazla çıkıyor siz de bebeğim küçük diye üzülüyorsunuz diye dedim... yoksa biz de çok seviyoruz sizi...

canım unuttum ben sen niye sezaryen olacaktın? unutkanlık başladı bende...

canımmmm ben bakın derken kendinizi iyi hissedin diye dedim kilo durumu için.... benim aralığın başı ya sata göre seninle 1 ay var aramızda yavrusun birkaç kişinin de aralığın ilk haftası. şimdi biz kiloyu yazınca doğal olarak fazla çıkıyor siz de bebeğim küçük diye üzülüyorsunuz diye dedim... yoksa biz de çok seviyoruz sizi...

merhaba kızlar nasılsınız,

ben hiç iyi değilim bugün,gece 02:00 den beri ağrım vardı,sabaha kadar uyuyamadım,sonra da sabah acile gittik.akşama çıktık,döndük eve. şimdi de ateşim 38,5 ta. ne yapcağımı şaşırdım,biraz kafam dağılsın diye bakmak istedim buraya ama kalamıcam.

çok şükür bebeğim iyiydi,1810 gr. olmuş, erken doğumdan şüphelenmiştik ama değilmiş,bu arada çatı muayenesine de girdim,açılma yokmuş,hala şokundayım,bi tuhaf hissettim kendimi..

sonra karın ultrasonunda sağ böbrekte genişleme çıktı,bebeğin de büyümesiyle beraber organlara baskı da arttığından oluyormuş ağrılar,yine olursa hemen gel dediler. gece boyunca da uykusuzluk da gelince üzerine hepten bi halsizim anlıcağınız..

Allah' ım hepimize sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..

bu arad yine kansızlık çıktı,iğneler hiçbi işe yaramamış,enfeksiyon deseniz o da öyle,antibiyotiğe devam

göbeklim geçmiş olsun canım ... inşallah şikayetlerin azalır...

Şaka takılıyorum CNm bnm haklısın insan görünce rakamları ister istemez etkileniyorum düşünmeden ılk bebiş ya acemilik hayatım:

Göbeklim çok geçmiş olsun hayatım enfeksiyon cok kötü Rabbim en kısa zamanda şifanı versin tatlım dikkat et (

Şaka takılıyorum CNm bnm haklısın insan görünce rakamları ister istemez etkileniyorum düşünmeden ılk bebiş ya acemilik hayatım:

canım geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın...

sezaryen olsun normal olsun önemli olan sağlığımız. benim de sezaryen ilkim sezaryendi....

takılmamak lazım dediğim gibiii...

canım geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın...

sezaryen olsun normal olsun önemli olan sağlığımız. benim de sezaryen ilkim sezaryendi....

takılmamak lazım dediğim gibiii...

Saol CNm geçti gitti cok şükür hayırlısı sağlıklarımız yerınde olsunda CNm haklısın yapacak bişey yok:))

merhaba canım bizede doktor önce 12-12 de olur dedi sonra 7 dedi şimdi son durum 4 aralık dedi ama bende isterim 12 12 de olsun unutulmayacak bir gün ama hastaneler çok yoğun olur o gün sanırım avantaj mı dez avantajmı bilemedim

gecmiş olsun canım senin böbreğinde mi genişleme varmış nasıl oluyor o .nasıl bir sancı oldu da gittiniz

Eczreyrey ; walla CNm bızım dogumu konuşmak için cok erken sadece kendım öle bakıyorum tahmın edıyorum 37 .haftamı dolduruyorum o tarıhte alalım mı derse hayır demem Tabı 1 hafta daha dursa ıyı olur derse hıc talep etmem kuzunun saglıgı için bakalım kısmet
Ben ztn kocaelinde ki Acıbadem hastanesinde yapıcam burası cok pahalı olduğu için hep boş :)) Dr umda özel yani hastane doktoru degıl özel çalışıyor parayı verince yapar sanıyorum:))

aslında en iyisi 40. haftanın da dolması değil mi belki kilosu düşük doğar 37. haftada . bence az daha tut içinde derim

aslında en iyisi 40. haftanın da dolması değil mi belki kilosu düşük doğar 37. haftada . bence az daha tut içinde derim

Walla bnm bıldıgım 38 de yapıyorlar sezeryanı bebk yola gırmeden almaları gerekiyor işte arada 1hafta daha var eğer mınık olursa ıstemem ztn alınmasını ama kendını toplamış olursa alınabılır40 ı beklersek oğlak olur amanın ınatcı bır kız eyvah eyvah;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…