ayyyyyyyyyy biz geldikkkkkkkkkkkkkk
bir fenayımmmmmmmmmmmmm yoruldumm sokaklardaa gezmektennnnnnnnn
agzıma bir acı tatla su geliyo öfff midemdennnn
bogazımda acıyoooooooo
napanziler siziiiiiiii
Valla waawwww mı derler yoksa bu uzun ve şişko dev de kim böyleeeee diye Gargamel'den kaçışan Şirinler gibi etrafa mı saçılırlar bilemiyorum artık Eki Görüntüle 536342
Dün doktorumla aramda geçen diyalog:
Dr: Nasılsınız ymd hanım?
Ben: Şişkoyum
Eşimi de doktoru da bir gülme aldı :))))))))
Yavrus, boyum 1,72 canım. Benden çok daha uzunları vardır kesin ama yani standardın üstünde yine de :))
canım bence 12.12.2012 erken olur bence... sen 01.01-2013 dene bence ya da 03. 01*2013
funtun sen ve seastrenin haftaları bizden sonra ocak annelerine bakın oraya göre de iyi olacak kiloları. çünkü 1 hafta bile çok farkediyor bu haftalarda...
Kesinlikle ikinize de katılıyorum. Merve, baban cidden çok haklı. Birinin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar çok hasta olur zaten.
Ya her şeyini alayım bebeğimin, almayayım demiyorum. Ama o kadar çok ürün ve insanı aptal yerine koyarcasına açıklamalar var ki, neyi alacağımı şaşırıyorum. Yok efendim biberonla ilgili çalışma yapılmış da o biberonu kullanan çocuk diğer biberonları kullanan çocuğa göre günde 28 dakika daha sakinmiş bilmem neymiş. Ciddiyim tamamen para kazanma üzerine kurulmuş ve anne adayının maneviyatını etkilemeyi hedef almış bir sistem. Sadece şu kremler, yağ, losyon vs.vs. bunlar ve biberona 200 TL para vereceğiz neredeyse. Ki bunlar bebeğin hayati ihtiyaçları değil. Biberonu yenidoğan alacağım belki de hiç kullanmayacak bile.
Ama bnm normal dogum tarıhım ztn 4ocak sezeryan olacağım ıcın önce alacaklar bebiş yola girmeden almaları gerekıyor CNm Aralık'ta dogurcagım kesın bu sebepten bıraz tontiş olsa 37 de fln aldırabılırdık olurdu 12.12.12:)))
Hımm ok CNm bakarım bn sizi cok benımsedım hıc yazmamıyorum oraya yabancı hıssedıyorum kendımı:))
Burada sımdı baktım geçmişe gözün Aydın CNm bnm kokulu kokulu öptüm ogluşunu)))
Ama bnm normal dogum tarıhım ztn 4ocak sezeryan olacağım ıcın önce alacaklar bebiş yola girmeden almaları gerekıyor CNm Aralık'ta dogurcagım kesın bu sebepten bıraz tontiş olsa 37 de fln aldırabılırdık olurdu 12.12.12:)))
Hımm ok CNm bakarım bn sizi cok benımsedım hıc yazmamıyorum oraya yabancı hıssedıyorum kendımı:))
Burada sımdı baktım geçmişe gözün Aydın CNm bnm kokulu kokulu öptüm ogluşunu)))
canım unuttum ben sen niye sezaryen olacaktın? unutkanlık başladı bende...
CNm bnm çatılarım cok dar ılk evlendıgımde de barınak estetık olmuştum sureklı kanamam oluyordu her ilişkide ameliyatla genişletme yaptılar ozaman rapor da verdıler normal dogum yapmam mümkün degılmiş paramparça olursun demişti doktorlar(
canımmmm ben bakın derken kendinizi iyi hissedin diye dedim kilo durumu için....benim aralığın başı ya sata göre seninle 1 ay var aramızda yavrusun birkaç kişinin de aralığın ilk haftası. şimdi biz kiloyu yazınca doğal olarak fazla çıkıyor siz de bebeğim küçük diye üzülüyorsunuz diye dedim... yoksa biz de çok seviyoruz sizi...
Şaka takılıyorum CNm bnm haklısın insan görünce rakamları ister istemez etkileniyorum düşünmeden ılk bebiş ya acemilik hayatım:
canım geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın...
sezaryen olsun normal olsun önemli olan sağlığımız. benim de sezaryen ilkim sezaryendi....
takılmamak lazım dediğim gibiii...
Slm kızlar nasılasınız bügünde arkadas geldı bıseyler hazırladım acele g ıremedım hıc isteye herkes iyidir umarım
Bebeişlerin kiloları yazılmış benimki epey minik yahu üzüldüm(
12.12.de doğuracak olan var mı acaba B'nde dogurabılır mıyım sezeryan ya benimki 09.09.09 da evlenmiştik kızımın da ayrıcalığı olur
merhaba kızlar nasılsınız,
ben hiç iyi değilim bugün,gece 02:00 den beri ağrım vardı,sabaha kadar uyuyamadım,sonra da sabah acile gittik.akşama çıktık,döndük eve. şimdi de ateşim 38,5 ta. ne yapcağımı şaşırdım,biraz kafam dağılsın diye bakmak istedim buraya ama kalamıcam.
çok şükür bebeğim iyiydi,1810 gr. olmuş, erken doğumdan şüphelenmiştik ama değilmiş,bu arada çatı muayenesine de girdim,açılma yokmuş,hala şokundayım,bi tuhaf hissettim kendimi..
sonra karın ultrasonunda sağ böbrekte genişleme çıktı,bebeğin de büyümesiyle beraber organlara baskı da arttığından oluyormuş ağrılar,yine olursa hemen gel dediler. gece boyunca da uykusuzluk da gelince üzerine hepten bi halsizim anlıcağınız..
Allah' ım hepimize sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..
bu arad yine kansızlık çıktı,iğneler hiçbi işe yaramamış,enfeksiyon deseniz o da öyle,antibiyotiğe devam
aslında en iyisi 40. haftanın da dolması değil mi belki kilosu düşük doğar 37. haftada . bence az daha tut içinde derimEczreyrey ; walla CNm bızım dogumu konuşmak için cok erken sadece kendım öle bakıyorum tahmın edıyorum 37 .haftamı dolduruyorum o tarıhte alalım mı derse hayır dememTabı 1 hafta daha dursa ıyı olur derse hıc talep etmem kuzunun saglıgı için bakalım kısmet
Ben ztn kocaelinde ki Acıbadem hastanesinde yapıcam burası cok pahalı olduğu için hep boş :)) Dr umda özel yani hastane doktoru degıl özel çalışıyor parayı verince yapar sanıyorum:))
aslında en iyisi 40. haftanın da dolması değil mi belki kilosu düşük doğar 37. haftada . bence az daha tut içinde derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?