2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canımmmm..dikkat et enfeksiyona...benim ilacım dün bitti bakalım devam edeck mi?

selam kızlar,beşiğimiz geldi bu akşam,kurduk ve sonra tekrar topladık,foto çekemedim,hastalıktan uğraşamadım fotoyla falan,zaten size gösterdiğimin tıpatıp aynısı,ama beğendiğimiz kadar varmış,çok kullanışlı,almayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum..

Cabın ben diyet yapıyorum 2 haftadır. Şkerli hiçbişey yemedim. limonda şeker var diye onu bile yemedim. meyveye bayılırım ağzıma sürmedim. Doktor kontrolüm yarın. Eğer bebişin kilosu fazla ise sana söylerim yemedin diye üzülmezsin boşuna.

Canım burda da var ama pahalı. Ben de yurdışından 2 tane getirttim şahane bişeymiş, başka bişey kullanmaya geek yok diyolar...

Canım benim doktorum sezeryan tarihi olarak 10 gün öncesini verdi. Üstelik oğlum önden gidiyo olmasına rağmen. Sanırım 12.12.12 erken olur senin için

CHNB oğluna ve eşine kavuşacak olmana çok sevindim. Merak etme oğluşun beklicek bayramın bitmesşni...

YMD ben bugun Avent'in setini aldım. E_bebekte Kampanya vardı 59 lira. Ben görerek aldım, ama internette de var.. BPO içermiyo...

Philips Avent %0 BPA Yenidoğan Hediye Seti PP - e-bebek.com

güle güle yatsın bibişin... Geşmiş olsun...

Göbeklim geçmiş Olsun sana da...

İyi geceler kizlar haber vereyim dedim geldim cok sicak burasi pikeyi attim ustumdem uykum var cok yoruldum yolda oturmaktan gorusuruz tatli uykular size ve bebislerinize

slmmmm kızlar nasılsınız ne var ne yok

chnb canım gözünaydın eşin ve oğlun gelecekmiş
sabahlık takımın da çok güzel güle güle giy canım

ymd canım bebeğin kilosu gayet iyi bence ama kilo aldırmak istiyorsan hergün bi avuç ceviz ve bir kase şekerli yoğurt ye canım kilo aldırıyo bebeğe benim kızım baş çevresi çapı ve uyruk kemiği uzunluğu karın çevresine göre önde gidiyordu yani zayıftı olması gerekenden ben 2 hafta hergün ceviz ve yoğurt yedim şimdi hepsi olması gerektiği gibi gözüküyor ultrason da

gözün aydın canım gülce'miz mışıl mışıl uyusun içinde

kilo konusunu hiç kafanıza takmayın kızlar..
bundan yaklaşık 2 hafta önce benim bebeğimin kilosu 1800 çıktı .. dr'a bu iri bi bebekmi yada şeker sorunumuzmu var acaba dedim ..çünkü çevremde duyduğum kilolardan biraz fazla gelmişti bana ... dr bana bebeğin normal olduğunu söyledi ..çünkü sen uzunsun ve yapılısın muhtemelenb babası da öyle dedi haliyle gebelikte bebeğin kilo durumu bile genetiğimize çekiyormuş.. yani sen minyonsan bebeğin de minyon olma olasılı çok yüksek....

bundan yaklaşık 2 hafta önce benim bebeğimin kilosu 1800 çıktı .. dr'a bu iri bi bebekmi yada şeker sorunumuzmu var acaba dedim ..çünkü çevremde duyduğum kilolardan biraz fazla gelmişti bana ... dr bana bebeğin normal olduğunu söyledi ..çünkü sen uzunsun ve yapılısın muhtemelenb babası da öyle dedi haliyle gebelikte bebeğin kilo durumu bile genetiğimize çekiyormuş.. yani sen minyonsan bebeğin de minyon olma olasılı çok yüksek....

günaydın kızlar....

bademcim bebişin odası hayırlı olsun.Hasta mısın ya,geçmiş olsun canım

chnb ailen geliyormuş,gözünaydın canım

ymd bebeğin kilosu kaç bilmiyorum ama endişelenme.Benim de ilk oğluma hep küçük dediler,daha önce yazmıştım.2750 doğar dedi dr,3050 doğdu.4 aylıkken nerdeyse 8 aylık bebeğin kilosundaydı.Yani sonuçlar hem doğruyu yansıtmıyor hem de doğumdan sonrası önemli.İnşallah sağlıklı olur,seni bol bol emer,sütün de çok olur.

evet canım çok haklısın bi arkadaşımda hamile 37. hafta-doktoru 3 ile 3200 arasında olur en fazla demiş .baba da annede minyon olduğu için öyle söylemiş yani öyle 3.5 4 kg beklemeyin ,gelişimi güzel ama senden çıkacak olan en fazla bu der gibi

günaydın güzel annelerr..
günaydınLAR SANA DA CANIM VE BÜTÜN ANNELERE GÜNAYDINLARRR CANIM SENDE ERKENCİSİN BİZ DE6 BUÇUKTA AYAKTAYDIK UYKU UYUYAMIYORUZ

günoşşş günoşşşşş annelşerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün zilli kızımı görcem yaaa heyecandan uyuyamadım :)))

çok hyecanlıyımmm
biran önce kahvaltı yapııp kocişi alıp doktora gitmek istiypormmmmmmmmmmmmmmm

birde benim kocişş beni bir kızdırıyoooooo
kızımı koluma takcammm bir güzel gezmelere gitcezz onunlaaaa
sende evde oturcan hahaa
kız bana düşkün olcakkkk,fıstık gibi olcak boylu poslu güzelll

tabii dedim kimden cıkcakk :))))))))))))
gezme konusuna gelince sinirlendirme vallaaa yaparım 2.yi olursa erkekk görürsün neler yapabilceğimiiii diyorummmmm

hadii kızlar öpüldnüz sirkeli hatunlar :)))
acıktık bizz kalvatı yapalımmmmmmmmm

funtun sen ve seastrenin haftaları bizden sonra ocak annelerine bakın oraya göre de iyi olacak kiloları. çünkü 1 hafta bile çok farkediyor bu haftalarda...

ben kiloyu dert etmiyorum artık ablacım dktorum iyi dedi haftasına göre 2900doğar dedi bence gayet iyi bednde 2500 3000kg arasında olsun istiyodum zaten oğluşum sözümü dinlicek sanırım

çok geçmiş olsun tatlım inş ağrıların ve şikayetlerin azalır

gerçekten doktorunla diyaloğun çok güzelmiş canım bende öyle 1,80 felan zanettim seni eh benim boyumda 1,73 standartların üzerinde ama ama allahtan daha uzun değiliz

Son düzenleme:

günaydın canım hadi git gör gel minnoşunu teyzoşlarından slm söyle güzel pozlar versin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…