merhaba kızlar nasılsınız,
ben hiç iyi değilim bugün,gece 02:00 den beri ağrım vardı,sabaha kadar uyuyamadım,sonra da sabah acile gittik.akşama çıktık,döndük eve. şimdi de ateşim 38,5 ta. ne yapcağımı şaşırdım,biraz kafam dağılsın diye bakmak istedim buraya ama kalamıcam.
çok şükür bebeğim iyiydi,1810 gr. olmuş, erken doğumdan şüphelenmiştik ama değilmiş,bu arada çatı muayenesine de girdim,açılma yokmuş,hala şokundayım,bi tuhaf hissettim kendimi..
sonra karın ultrasonunda sağ böbrekte genişleme çıktı,bebeğin de büyümesiyle beraber organlara baskı da arttığından oluyormuş ağrılar,yine olursa hemen gel dediler. gece boyunca da uykusuzluk da gelince üzerine hepten bi halsizim anlıcağınız..
Allah' ım hepimize sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..
bu arad yine kansızlık çıktı,iğneler hiçbi işe yaramamış,enfeksiyon deseniz o da öyle,antibiyotiğe devam
Cabın ben diyet yapıyorum 2 haftadır. Şkerli hiçbişey yemedim. limonda şeker var diye onu bile yemedim. meyveye bayılırım ağzıma sürmedim. Doktor kontrolüm yarın. Eğer bebişin kilosu fazla ise sana söylerim yemedin diye üzülmezsin boşuna.Ne bileyim canım yaa. Doktor kilosu için "gayet iyi, haftasıyla uyumlu" cümlesini kullansa da ben biliyorum ki haftasındaki standart ölçü neyse anca o kadar oğlum. Hayırlısı artık. Ama 3000'den az doğarsa çok üzülürüm. Bazı gıdaları kendim rahatsız olduğum için yiyemiyorum çünkü. Mesela hiçbir meyveyi...
yurt dışında yaşan arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!
sudocrem antıseptc healing cream(bebek bakım kremi) londradan bir arkadaş getirdi bebeğine kullanmış hep pişik falan olmuyormuş çok etkiliymiş bir fikriniz varmı????
Slm kızlar nasılasınız bügünde arkadas geldı bıseyler hazırladım acele g ıremedım hıc isteye herkes iyidir umarım
Bebeişlerin kiloları yazılmış benimki epey minik yahu üzüldüm(
12.12.de doğuracak olan var mı acaba B'nde dogurabılır mıyım sezeryan ya benimki 09.09.09 da evlenmiştik kızımın da ayrıcalığı olur
selam kızlar,beşiğimiz geldi bu akşam,kurduk ve sonra tekrar topladık,foto çekemedim,hastalıktan uğraşamadım fotoyla falan,zaten size gösterdiğimin tıpatıp aynısı,ama beğendiğimiz kadar varmış,çok kullanışlı,almayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum..
İyi geceler kizlar haber vereyim dedim geldim cok sicak burasi pikeyi attim ustumdem uykum var cok yoruldum yolda oturmaktan gorusuruz tatli uykular size ve bebislerinize
selam kızlar,beşiğimiz geldi bu akşam,kurduk ve sonra tekrar topladık,foto çekemedim,hastalıktan uğraşamadım fotoyla falan,zaten size gösterdiğimin tıpatıp aynısı,ama beğendiğimiz kadar varmış,çok kullanışlı,almayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum..
evet canım aynen öyle, hatta doktora gitmeden önce forumda diğer topiklerde bizimle aynı haftalarda bebeklerinin kilolarını yazanlara bakmıştım ve 2 kg. ın üstünde olanlar bile vardı bu yüzden doktor 1950 dediğinde kendi kendime önce az mı diye bile düşündüm ama doktorum buna bile çok dedi düşün artık :)
evet canım aynen öyle, hatta doktora gitmeden önce forumda diğer topiklerde bizimle aynı haftalarda bebeklerinin kilolarını yazanlara bakmıştım ve 2 kg. ın üstünde olanlar bile vardı bu yüzden doktor 1950 dediğinde kendi kendime önce az mı diye bile düşündüm ama doktorum buna bile çok dedi düşün artık :)
kilo konusunu hiç kafanıza takmayın kızlar..
bundan yaklaşık 2 hafta önce benim bebeğimin kilosu 1800 çıktı .. dr'a bu iri bi bebekmi yada şeker sorunumuzmu var acaba dedim ..çünkü çevremde duyduğum kilolardan biraz fazla gelmişti bana ... dr bana bebeğin normal olduğunu söyledi ..çünkü sen uzunsun ve yapılısın muhtemelenb babası da öyle dedi haliyle gebelikte bebeğin kilo durumu bile genetiğimize çekiyormuş.. yani sen minyonsan bebeğin de minyon olma olasılı çok yüksek....
günaydınLAR SANA DA CANIM VE BÜTÜN ANNELERE GÜNAYDINLARRR CANIM SENDE ERKENCİSİN BİZ DE6 BUÇUKTA AYAKTAYDIK UYKU UYUYAMIYORUZgünaydın güzel annelerr..
funtun sen ve seastrenin haftaları bizden sonra ocak annelerine bakın oraya göre de iyi olacak kiloları. çünkü 1 hafta bile çok farkediyor bu haftalarda...
merhaba kızlar nasılsınız,
ben hiç iyi değilim bugün,gece 02:00 den beri ağrım vardı,sabaha kadar uyuyamadım,sonra da sabah acile gittik.akşama çıktık,döndük eve. şimdi de ateşim 38,5 ta. ne yapcağımı şaşırdım,biraz kafam dağılsın diye bakmak istedim buraya ama kalamıcam.
çok şükür bebeğim iyiydi,1810 gr. olmuş, erken doğumdan şüphelenmiştik ama değilmiş,bu arada çatı muayenesine de girdim,açılma yokmuş,hala şokundayım,bi tuhaf hissettim kendimi..
sonra karın ultrasonunda sağ böbrekte genişleme çıktı,bebeğin de büyümesiyle beraber organlara baskı da arttığından oluyormuş ağrılar,yine olursa hemen gel dediler. gece boyunca da uykusuzluk da gelince üzerine hepten bi halsizim anlıcağınız..
Allah' ım hepimize sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..
bu arad yine kansızlık çıktı,iğneler hiçbi işe yaramamış,enfeksiyon deseniz o da öyle,antibiyotiğe devam
gerçekten doktorunla diyaloğun çok güzelmişValla waawwww mı derler yoksa bu uzun ve şişko dev de kim böyleeeee diye Gargamel'den kaçışan Şirinler gibi etrafa mı saçılırlar bilemiyorum artık Eki Görüntüle 536342
Dün doktorumla aramda geçen diyalog:
Dr: Nasılsınız ymd hanım?
Ben: Şişkoyum
Eşimi de doktoru da bir gülme aldı :))))))))
Yavrus, boyum 1,72 canım. Benden çok daha uzunları vardır kesin ama yani standardın üstünde yine de :))
canım burda herkes aynı haftada değil hem her bebeğin yapısı farklı bi arkadaşın dediği gibi anne ,babanında durumuyla ilgili sanırımcanım doktorun normal dediyse kilosuna düşünme azmı, çokmu diye boşa strese sokma kendini
Walla normal dıyo ıyı dıyo hatta ama burda görünce üzülüyor ınsan bn uzun bır süre hıc bısey yıyememıştım son 2aydır kılo almaya başladım hep aynaydı kılom süt fn hıc ıcemıyorum yavrumu besleeyemedım(galıba vıcdan yapıyorum
bak mesela beni 31 haftada bebeğm 1,500 kg 2 hafta sonra gittiğimde 2,140 kg oldu bende senin gibi ilkten bebeğimin kilosu az diye takılmıştım ama öyle değilmiş
bence sende düşünme bunları benim yeğenimde 2,750 kg doğdu ama gayet sağlıklı illada 3 kg olması şart değil ya az bişey aşağıda olabilir sonradan toparlıyorlar zaten
hadi gözün aydın canım inşallah bebeğin en güzel uykularını o beşikte uyurselam kızlar,beşiğimiz geldi bu akşam,kurduk ve sonra tekrar topladık,foto çekemedim,hastalıktan uğraşamadım fotoyla falan,zaten size gösterdiğimin tıpatıp aynısı,ama beğendiğimiz kadar varmış,çok kullanışlı,almayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum..
çok şükür varmışsın canım dikkat et kendineİyi geceler kizlar haber vereyim dedim geldim cok sicak burasi pikeyi attim ustumdem uykum var cok yoruldum yolda oturmaktan gorusuruz tatli uykular size ve bebislerinize
göbeklim tatlım çok geçmiş olsun ateşine dikkat et 38,i geçerse doktora gitmeyi ihmal etme canım
günoşşş günoşşşşş annelşerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün zilli kızımı görcem yaaa heyecandan uyuyamadım :)))
çok hyecanlıyımmm
biran önce kahvaltı yapııp kocişi alıp doktora gitmek istiypormmmmmmmmmmmmmmm
birde benim kocişş beni bir kızdırıyoooooo
kızımı koluma takcammm bir güzel gezmelere gitcezz onunlaaaa
sende evde oturcan hahaa
kız bana düşkün olcakkkk,fıstık gibi olcak boylu poslu güzelll
tabii dedim kimden cıkcakk :))))))))))))
gezme konusuna gelince sinirlendirme vallaaa yaparım 2.yi olursa erkekk görürsün neler yapabilceğimiiii diyorummmmm
hadii kızlar öpüldnüz sirkeli hatunlar :)))
acıktık bizz kalvatı yapalımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?