seastirem günaydın tatlım nasılsın
ben kabus gibi bir gece geçirdim midemin yanmasından öldüm halada aynı
günaydın yavrusum ahh o mide yanması çok feci bişey yaaa evde ilacın varmı biden için varsa iç tatlım. ben doktordan isticektim unuttum ama bidahaki gittiğimde isticem benimki midemdeki rahatsızlıkla birleşiyo ölüyorum resmen
geçen gün eşime talcid getirtmiştim canım zaten bir haftadır hergün içiyorum yine alcam şimdi
dün bende bebişin cicilerini ütüledim amaaaaaaan 2 saat sürdü minik , minik oturduğum yerde yaptım allahtan ama yinede boynum kırıldı
şimdiye kadar aldığım herşeyi aldığım hurcun içine koydum kaldırcam hastane çantasınıda annem gelince yapcam artık
Günaydın kızlaaarrr oğlum ve ben sabah sabah gene döküldük yollara şu 37. haftam gelsede bir rahat etsem yaaaaa neyseki gece uykularım biraz düzeldi mide yanmam da yok uyuyabildiğim için dinlenmiş oluyorum buna şükür diyorum
şimdide koca bebeğimin çamaşırlarını ütülicem görüşürüz canım
seni ve tüm fıstıkları öpüyorum hepinize güzel haftasonları diliyorum
günaydın canım allah kolaylık versinGünaydın kızlaaarrr oğlum ve ben sabah sabah gene döküldük yollara şu 37. haftam gelsede bir rahat etsem yaaaaa neyseki gece uykularım biraz düzeldi mide yanmam da yok uyuyabildiğim için dinlenmiş oluyorum buna şükür diyorum
iç tatlım .
ben daha ütülemedim katladım televizyon masanın gözüne koydum gözümde büyüyo ütü nasıl yapıcam bilmiyorum vala
günaydın canım allah kolaylık versin
sende benim gibi oturduğun yerden yap bi akşam bi yandanda televizyon izlersin
geçen gün eşime talcid getirtmiştim canım zaten bir haftadır hergün içiyorum yine alcam şimdi
dün bende bebişin cicilerini ütüledim amaaaaaaan 2 saat sürdü minik , minik oturduğum yerde yaptım allahtan ama yinede boynum kırıldı
şimdiye kadar aldığım herşeyi aldığım hurcun içine koydum kaldırcam hastane çantasınıda annem gelince yapcam artık
zaten ayakta fazla duramıyorum anca oturduğum yerden yapabilirim yavrusum:)) bu akşam üşenmezsem hem lale devrini izlim hemde ütü yapayım bari
günaydın canım şuan kaçıncı hatadasıın az kalmıştır artık biraz daha sabret tatlım
günaydın kızlarrrrr
mide yanması kötü..çok şükür benim olmuyo ama bende sabah sabah krampla uyandım bi daha uyuyamadım...ne güzel bitirmişsin ütü işini..bende bugün ütüleyeceğim..öğleden sonra hurç alıp içine yerleştireceğim..çantamızı bayramdan sonra yapıcam arkadaşlarımın yardımı ile...ne olur ne olmaz 34. haftamda hazır olsunlar...
nasılsınız kızlar?hafta içi yazamıyorum okul var diye..maşallah iyi yazıyonuz..hafta sonu ise kimse olmuyo sohbet için:)
yap canım ya sende aradan çıkar daha benim almadığım çok şey var o yüzden hepsini bir anda yüklemek istemiyorumzaten ayakta fazla duramıyorum anca oturduğum yerden yapabilirim yavrusum:)) bu akşam üşenmezsem hem lale devrini izlim hemde ütü yapayım bari
günaydın kızlarrrrr
mide yanması kötü..çok şükür benim olmuyo ama bende sabah sabah krampla uyandım bi daha uyuyamadım...ne güzel bitirmişsin ütü işini..bende bugün ütüleyeceğim..öğleden sonra hurç alıp içine yerleştireceğim..çantamızı bayramdan sonra yapıcam arkadaşlarımın yardımı ile...ne olur ne olmaz 34. haftamda hazır olsunlar...
nasılsınız kızlar?hafta içi yazamıyorum okul var diye..maşallah iyi yazıyonuz..hafta sonu ise kimse olmuyo sohbet için:)
öyle canım ya ben zaten ayakta kesinlikle yapamazdım
hatta düşündüm annem gelince omu yapsa diye sonra bebeğimin eşyalarını başkasına hazırlatmak içime sinmedi
birde ben bişeyi kafama taktımmı illa yapcam yoksa rahat edemem
iyi oldu işte bundanda kurtuldum
32. haftadayım off azmı çokmu karar veremiyorum son haftalar geçmek bilmiyor sanki 3 haftadır 32. haftadaymışım gibi geliyor bana
32. haftadayım off azmı çokmu karar veremiyorum son haftalar geçmek bilmiyor sanki 3 haftadır 32. haftadaymışım gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?