2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım o krampta çok feci yaaa haftasonu herkes eşiyle vakit geçiriyo buraya pek girmiyolar

haklısın canım...ben hep geçmişi okuyorum o yüzden:)bazen akşamları giriyorum ama muhabbeti pek bölmüyorum:)) kramp malesef çok kötüüü..ağlayarak uyandırıyo...

gelinimde annesi gibi hamarat olur ne güzel ben çok üşengecim eşim çok şikayetci bu durumumdan:))

iyi bari bizim damatta tembel olursa birbirlerini dengelerler
canım ya bende çok ağırlaştım inan yerimden bile zor kalkıyorum ama mecbur eninde sonunda biz yapıcaz değilmi en iyisi biranönce yapıp kurtulmak

benimde pijama takımı almam lazım ama beğenmiyorum hiç yaaa( doktora gittiğimde gebzeyede bakıcam ozaman almam lazım 32 olmuş olucam hazırlarım artık ozaman çantamı. daha bez alıncak banyo seti alıncak yorgan yapılcak daha çok iş varyaa

canım inan çalışmasanda doğum yaklaştıkca zamanda geçmiyor sıkma canını bayramdı felan geçer zaman
sen bayram izni yapcanmı

evet bir kaç günde mazeret izni alıcam 10 gün olarak yapıcam bayram iznini allahtan o beni rahatlatıyor biraz yoksa ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum baskı baskı sanki rahmimin üzerinde kaya gibi bişey var biraz tombul olunca bebek hepten ağır geldi son haftalar :)))

iyi bari bizim damatta tembel olursa birbirlerini dengelerler
canım ya bende çok ağırlaştım inan yerimden bile zor kalkıyorum ama mecbur eninde sonunda biz yapıcaz değilmi en iyisi biranönce yapıp kurtulmak

evde böyleyim yavrusum ben işe girdiğim zaman felan bi görsen beni seviyorum çalışmasını çalışkan olsun oğluşum erkek adam tembel olmaz zaten öyle bi babası varki oğluşumun tembellik yapması çok zor gibi geliyo bana tatlım

benim yorganı annem yapıp getirecek canım
o zor beğenme bendede var nefret ediyorum bu huyumdan geçen size sabun gösterdim ya alcam diye 2 gün baktım bitürlü karar veremedim
annem geldiğinde bende 36 haftalık olacam inşallah doğurmam o gelene kadar

canım zor gerçekten bayram izni iyi denk geldi valla aralık anneleri her önden şanslı
baya bi zamanı atlatmış olursun işte ne güzel geriyede çok az kalıyor artık

benimde geceliğim ve pijamam kaldı ama çok şanslın büyük şehirde istediğin yerde istedğin fiyata bulursun...ben aydındayım 2-3 yer var be beğenemedim..internetten almayada cesaret edemiyorum..kumaşını beğenmem diye..bayram da arife günü denizliye gidip ordan alacağım..galiba tek eksiğim benimle ilgili şeyler bide bebek çikolatası ve şekeri kaldı..ekim annelerini okuyunca 34-35 te herşeyi bitirmem gerekiyor giibime geliyor ne olur ne olmaz..

aman canım önemli olanda o zaten sorumsuz insan hiç çekilmez
inşallah oğluşunda babasına çeker bu konuda

sorma canım yaa düşün bebeğe küvet bile beğenemedik annemle:))o derece yani:) sanırım herşeyin en iyisi e engüzeli olsun istiyoruz . doğurmazsın merak etme yavrusum gelinim anneannesini bekler o geldikten sonra gelir

ben yorgan diktirmedim..uyku seti aldım..yaptırmama gerek yok diye düşündüm..altın yastığını ne yaptınız kızlar:))çok gerekli olcak:))

bende bakmadan görmeden almak istemiyorum hiç bişeyi içim rahat etmiyo iyi çıkmazsa felan üzülürüm bak bebek şekeride seçmedim daha offf

ya inanmazsın bende öyle oldum satıcı kıza şunada bakayım bunada derken bütün küvetleri çıkarttırdım
en son eşim geldide bereber aldık pembe istemedim bende yeşilin rengi çok goşuma gitti sen nasıl bişey aldın küveti

aman canım önemli olanda o zaten sorumsuz insan hiç çekilmez
inşallah oğluşunda babasına çeker bu konuda

inş yavrusum yaa eşim şöyle bi insan okumazsa felan hemen alır okuldan işe verir ya okicaksın yada çalışıcaksın der. bide bübüyünce tatillerde yanında işede götürür o kesin eminim ben:))) ama götürsün ki hayatın zorluğunu anlayıp okusun sıpa demi ama

bende bakmadan görmeden almak istemiyorum hiç bişeyi içim rahat etmiyo iyi çıkmazsa felan üzülürüm bak bebek şekeride seçmedim daha offf

ben internetten bakıyorum ama şeker değilde bebek magnetları daha çok hoşuma gidiyor...hastane için bebek çikolatası eve gelenler için bebek şekeri yada bebek magnetları yaptırmak istiyorum..bide bunun sepeti var:)

ben yorgan diktirmedim..uyku seti aldım..yaptırmama gerek yok diye düşündüm..altın yastığını ne yaptınız kızlar:))çok gerekli olcak:))

bende ne gerek var yorgana dedim ama annem olmaz yorgansız dedi iyi yapın ozaman dedim bende:))) ben altın yastığı yapmicam tatlım zaten kim takcakki senin takıcak insanın varsa yap

ben daha alamadım yavrusum geçen doktora gittiğimizde bi tane beğendik küveti kovası felan ama filesi yokmuş almadık :)) 9 kasımda bidaha bakıcam oraya onu alıcam sanırım

bende magnetli almayı düşünüyorum tatlım demi sepetta lazım off çok eksik var yaaa

bende ne gerek var yorgana dedim ama annem olmaz yorgansız dedi iyi yapın ozaman dedim bende:))) ben altın yastığı yapmicam tatlım zaten kim takcakki senin takıcak insanın varsa yap

arkadaşlarımız takar diye düşünüyorum:)takmazsa dedeleriyle nineleri boş bırakmazlar herhalde:) diktirmek daha sağlıklı olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…