2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tabi canım kesinlikle sakın ha babası öyle yaparsa karşı çıkma o yaşlarda anlasın hayatın zorluğunu
eğer büyüyene kadar nazlandırıp durursan afedersin kazık kadar olduğunda hiçbişey öğretemezsin
tamam biz anne , baba olarak kıyamayız belki çocuklarımıza ama hayat kimseye acımıyor hem bu onun iyiliği için

ben daha alamadım yavrusum geçen doktora gittiğimizde bi tane beğendik küveti kovası felan ama filesi yokmuş almadık :)) 9 kasımda bidaha bakıcam oraya onu alıcam sanırım

canım fileler standart olmuyormu ki onuda ayrıyetten alırsın

Son düzenleme:

yok canım yaa karşı çıkmam anlasın hayatın zorluğunu.içim gider üzülürüm ama onun iyiliği için herşey

Son düzenleme:
Günaydınnnn...
Bugün erkenciyim. Kahvaltımı bile yaptım geldim :)
Dün dr.a gidemedim kızlar ya ((
Acilde nöbetçiydi. normalde çok kalabalık oluyo diye nöbetçi olduğu günü bekledik ama yine çoookkk kalabalıktı. dr.odasında bile abartmıyorum en az 20 kişi vardı... off...

Bugün alışveriş günü. öğleden sonra çıkacam, ama bebeğime değil kendime bişeyler alacam (bulabilirsem) bu halde kıyafet bulmak çok zor ya.. Ha aklıma gelmişken, kıyafetlerimizin üstünden şal atabiliriz,ya da panço giyebiliriz demi. daha önce konusu geçmişti zaten ama ben yeni hatırladım bu seçeneği. biraz rahatladım.çünkü kendime göre kıyafet bulamayınca moralim bozuluyo..

günaydın canım afiyet olsun hmm demek göremedin miniğini ne zaman gitmeyi düşünüyosun.
inş içine sinen bişeyler bulabilirsin tatlım evet şal yada panço seçeneklerimizde var:)))

iyi alışverişler canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…