evet canım baktım oldu çok şükür
kızlar aklıma gelmişken bebişleri filede yıkarken filenin altına kıyafet falan koyup doldurmaya çalışın.çünkü küçücük bedenleri ordan hava alıp üşüyebiliyor.
gobeklim geçmiş olsun ya üzüldüminşallah bir an önce geçer..
bademcim gözün aydın,yatak gelmiş.beğenmene sevindim..
seastire o bebek şekerlerinden son 3'ünü hangi siteden buldun linkini yollar mısın?
yavrus ben de çok zor beğeniyorum ya ama artık bir an önce karar vermemiz lazım. ben güzel bi liste yapıp,bayramdan sonra sıkı bi alışveriş yapmayı planlıyorum.
Yatak-yorgan konusunda da ben de hazır mı alsam diyorum. sizlerin fikri nedir? geçenlerde taç-linens mağazasına gittim ellerinde yün yorgan bile var, ama çok hafif,yumuşak. aynı elyaf gibi. iyi midir acaba.. yaptırma yün yorganlar biraz ağır oluyo ya.. siz de bakarsanız, linens mağazalarında bu ay sonuna kadar %50 indirim varmış. bu arada en sağlıklısı yün demi?
seastirem günaydın tatlım nasılsın
ben kabus gibi bir gece geçirdim midemin yanmasından öldüm halada aynı
Günaydın kızlaaarrr oğlum ve ben sabah sabah gene döküldük yollara şu 37. haftam gelsede bir rahat etsem yaaaaa neyseki gece uykularım biraz düzeldi mide yanmam da yok uyuyabildiğim için dinlenmiş oluyorum buna şükür diyorum
ben yorgan diktirmedim..uyku seti aldım..yaptırmama gerek yok diye düşündüm..altın yastığını ne yaptınız kızlar:))çok gerekli olcak:))
Günaydınnnn...
Bugün erkenciyim. Kahvaltımı bile yaptım geldim :)
Dün dr.a gidemedim kızlar ya((
Acilde nöbetçiydi. normalde çok kalabalık oluyo diye nöbetçi olduğu günü bekledik ama yine çoookkk kalabalıktı. dr.odasında bile abartmıyorum en az 20 kişi vardı... off...
Bugün alışveriş günü. öğleden sonra çıkacam, ama bebeğime değil kendime bişeyler alacam (bulabilirsem) bu halde kıyafet bulmak çok zor ya.. Ha aklıma gelmişken, kıyafetlerimizin üstünden şal atabiliriz,ya da panço giyebiliriz demi. daha önce konusu geçmişti zaten ama ben yeni hatırladım bu seçeneği. biraz rahatladım.çünkü kendime göre kıyafet bulamayınca moralim bozuluyo..
geçmiş olsun canım,mide yanması çok feci oluyor ya.
hafta içi neyse de hafta sonu işe gitmek işkence gibi olsa gerek.Ben cumayı dört gözle bekliyorum.Neyse ki 1 ayın var şurda,hemen geçer gider umarım...
altın yastığını ilk defa duyuyorum,etrafımda da hiç görmedim :44:
Pazartesiye görürsün inşallah canım.Şu kıyafet olayı beni de gıcık ediyor ya,akşamdan ne giysem diye düşünüp duruyorum,koca göbekli olunca sanki hiçbir şey yakışmıyor.Artık çoğu marka geniş kıyafetler ,gömlekler üretiyor.Onlardan alıyorum,omuz kısmını,kol altını daraltıyorum,mis gibi oluyor.Yoksa hamilelikler yakışmıyor bana sanki.
kızlar daha sonra görüşürüz..kahvaltı yapmadık daha...
Slm kızlar günaydın öncelikle gece hastalananlardan biri de bnm malesef mıde yapmasıyla karmın ağrısıyla uyandım gece 2:00fln dı evde turluyorum eşimde geldi eyvah doğuruyorum galba dedim bı taraftan ağlıyorum kabus gıbıydi(sonra gıttım 3bardak su içtim raahat kusayım die ama cok zorlandım yaklaşık 25dk uğraştım sımdı aynaya baktım yüzüm harita gibi olmuş bütün kılcal damarlarım çatlamış kırkımızı yüzümün her yeri zorlanmaktan ;((
Bugun mıdem daha ıyı ama akşama bı düğüne davetlıydık bu suratla hiç gıtmek içimden gelmiyor ;((daha sımdıden zorluyor bnm uzaklık 3hafta sonraları dişinemiyorum((
bende hamile kıyafeti değilde büyük beden alıyorum..canım bizde bebeği ziyarete gelenler altınlarını yastığa takarlar...eşimin ailesinde ise bebek mevlüdüne kadar gelmezler..mevlüdde hediyelrini yastığa takarlar internette örnekleri çok faxzla..hatta bebek şekeri satan firmalar isme özel yastık yapıyorlar..
kızlar daha sonra görüşürüz..kahvaltı yapmadık daha...
Slm kızlar günaydın öncelikle gece hastalananlardan biri de bnm malesef mıde yapmasıyla karmın ağrısıyla uyandım gece 2:00fln dı evde turluyorum eşimde geldi eyvah doğuruyorum galba dedim bı taraftan ağlıyorum kabus gıbıydi(sonra gıttım 3bardak su içtim raahat kusayım die ama cok zorlandım yaklaşık 25dk uğraştım sımdı aynaya baktım yüzüm harita gibi olmuş bütün kılcal damarlarım çatlamış kırkımızı yüzümün her yeri zorlanmaktan ;((
Bugun mıdem daha ıyı ama akşama bı düğüne davetlıydık bu suratla hiç gıtmek içimden gelmiyor ;((daha sımdıden zorluyor bnm uzaklık 3hafta sonraları dişinemiyorum((
geçmiş olsun canım.bugün dinlen.akşama bakarsın iyi hissedersen gidersin.
ben de yamuk yumuk bi o tarafa bi bu tarafa yatmaktan gece sağ kaburgamın ağrısıyla uyandım.5-6 saat oldu daha tam geçmedi.son zamanlar daha bir zor oluyor artık.
merhaba kızlar nasılsınız,
ben hiç iyi değilim bugün,gece 02:00 den beri ağrım vardı,sabaha kadar uyuyamadım,sonra da sabah acile gittik.akşama çıktık,döndük eve. şimdi de ateşim 38,5 ta. ne yapcağımı şaşırdım,biraz kafam dağılsın diye bakmak istedim buraya ama kalamıcam.
çok şükür bebeğim iyiydi,1810 gr. olmuş, erken doğumdan şüphelenmiştik ama değilmiş,bu arada çatı muayenesine de girdim,açılma yokmuş,hala şokundayım,bi tuhaf hissettim kendimi..
sonra karın ultrasonunda sağ böbrekte genişleme çıktı,bebeğin de büyümesiyle beraber organlara baskı da arttığından oluyormuş ağrılar,yine olursa hemen gel dediler. gece boyunca da uykusuzluk da gelince üzerine hepten bi halsizim anlıcağınız..
Allah' ım hepimize sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..
bu arad yine kansızlık çıktı,iğneler hiçbi işe yaramamış,enfeksiyon deseniz o da öyle,antibiyotiğe devam
öyle canım artık şu alışveriş işini bitirmemiz lazım ama benim hiç halim yok yaaagobeklim geçmiş olsun ya üzüldüminşallah bir an önce geçer..
bademcim gözün aydın,yatak gelmiş.beğenmene sevindim..
seastire o bebek şekerlerinden son 3'ünü hangi siteden buldun linkini yollar mısın?
yavrus ben de çok zor beğeniyorum ya ama artık bir an önce karar vermemiz lazım. ben güzel bi liste yapıp,bayramdan sonra sıkı bi alışveriş yapmayı planlıyorum.
Yatak-yorgan konusunda da ben de hazır mı alsam diyorum. sizlerin fikri nedir? geçenlerde taç-linens mağazasına gittim ellerinde yün yorgan bile var, ama çok hafif,yumuşak. aynı elyaf gibi. iyi midir acaba.. yaptırma yün yorganlar biraz ağır oluyo ya.. siz de bakarsanız, linens mağazalarında bu ay sonuna kadar %50 indirim varmış. bu arada en sağlıklısı yün demi?
aynen öyle canım ya ölüyorum sandım midemde ağrıyla beraber bi kazınma bi yanma anlatamam halada geçimiş değil talcit çiğnedim ama faydası yokgeçmiş olsun canım,mide yanması çok feci oluyor ya.
hafta içi neyse de hafta sonu işe gitmek işkence gibi olsa gerek.Ben cumayı dört gözle bekliyorum.Neyse ki 1 ayın var şurda,hemen geçer gider umarım...
altın yastığını ilk defa duyuyorum,etrafımda da hiç görmedim :44:
Pazartesiye görürsün inşallah canım.Şu kıyafet olayı beni de gıcık ediyor ya,akşamdan ne giysem diye düşünüp duruyorum,koca göbekli olunca sanki hiçbir şey yakışmıyor.Artık çoğu marka geniş kıyafetler ,gömlekler üretiyor.Onlardan alıyorum,omuz kısmını,kol altını daraltıyorum,mis gibi oluyor.Yoksa hamilelikler yakışmıyor bana sanki.
çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım bu geceSlm kızlar günaydın öncelikle gece hastalananlardan biri de bnm malesef mıde yapmasıyla karmın ağrısıyla uyandım gece 2:00fln dı evde turluyorum eşimde geldi eyvah doğuruyorum galba dedim bı taraftan ağlıyorum kabus gıbıydi(sonra gıttım 3bardak su içtim raahat kusayım die ama cok zorlandım yaklaşık 25dk uğraştım sımdı aynaya baktım yüzüm harita gibi olmuş bütün kılcal damarlarım çatlamış kırkımızı yüzümün her yeri zorlanmaktan ;((
slm kızlar dün kanamam oldu ve apar topar hastaneye gittik çok korktumşuan iyiyim bebeğimde iyi bebeğin eşi aşağıda olduğu için arada 1-2 damla kanama olabilir dedi bu hafta pek giremedim hasta olanlara çok büyük geçmiş olsun diyorum hayırlısıyla şu günler hızlı bir şekilde geçsinde bebişlerimizi bir an önce kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?