2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slmmm hamileliğimin sıkıntılarının arttığı bugünlerde birde üstüne :2:grip oldum fenalardayım...

canım dün ben de kontrole gittim bebeğin eşi aşağıdaymış doktor bu sezaryene gider dedi çok canım sıkıldı.

valla yavruş sana "üzülme hayırlısı sezaryen ise ne yaparsın" demesi kolaymış ben de damdan düşünce senin keyfinin nasıl kaçtığını şimdi çok daha iyi anladım. felaket tellalı gibi daha bir dk baktı bakmadı hemen sezaryen dedi

sonra kasılma oldu doktor panik yaptı sana yatış vericem ilaç alman lazım dedi. dün bütün günüm hastanede geçti hala hafif hafif kasılmalarım var. diyecektim bu kasılma sen pat diye kezin sezaryen deyince oldu diye

günaydın kıslarrrrrrr şimdi hastaneden geldim dün gece gene çok ağrım oldu dr muayenede sağ böbrekte büyüme olmuş dedi baskıdan idrar tahlili istedi hep sola yat dedi bide bi hareket gösterdi hergün yap dedi bide sıcak tutucakmışım geçmezse dahada büyüme olursa bişey takıcaklarmış böbreğime bu arada guguşum tontiş olmuş 1.570gr olmuş öyle tontişki yanakları kafası yukarıdaymış dönmemiş yaramaz :)
yeni kontrol tarihim 3 kasım saat:10 da

slmmm hamileliğimin sıkıntılarının arttığı bugünlerde birde üstüne :2:grip oldum fenalardayım...

cnm geçmş olsun,tam hastalk havası.
günde 2 defa ıhlamur iç,ilaç kullanılıyor mu bilmiyorum.
bnde daha hastalanmadm,sanırım kızım koruyor beni.
her kış 3-4 kere ağır hastalanmazsam olmaz yani
yoksa eşim bi ara grip oldu,ondan bile geçmedi bana

sağol cnm, sabaha kadar karın ağrısı çektim,özellikle karnımın üst kısmında oldu ağrılar. sonra tüm batın usg yapıldı,orada çıktı cnm..

selam kızlar,nasılsınız diyecem ama okuduğum kadarıyla herkeste bir şikayet,bir rahatsızlık var,,Allah zamanında sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hepimize inşallah..

miskokulum,yavrusum,candost sağolun tontişler,beşiğimize kavuştuk sonunda,daha güzelleri sizin olsun..
funtunn,gecedicle,zeytin,fd01 geçmiş olsun tontişler,ben de rahatsızım,grip yolları görünüyo,inşallah atlatırım hemen..
şekerler çok güzel kızlar,bayıldım,yastıklar da öyle..

Yavrus Saol CNm ıkı çürük bırbırımızı anlıyoruz

Meoww ancak geçmişe bakarken denk geldım cok gecmiş olsun bıtanem ama hıç korkma ve üzülme bu sorun tekrarlamıyor yani eri dönüşü yok kuzum bisiklet sürmeyi öğrenmek gibi düşün hiç panik yapma dün hastanede senın yerınde hangımız olsak aynı şeyi yaşardık CNm eminim bundan((

Bademcım Saol tatlım aman dıkkat hemen ıhlamur yap ıcıne limon ve elma dilimi kes iç bn bi onu içtim gecen hafta 3gun sonra durdu burun akıntım CNm hemen yap ıhmal etme

Aman dıkkat CNm şafak yaklaşırken Allah yardımcın olsun yat kalkma CNm hakkımızda hayırlısı ;((

canım geçmiş olsun,hamilelik sonlara yaklaştıkça bizi iyice zorlamaya başladı,inşallah en az sorunla atlatırız bu zamanları..

hepinizin bebişlerine maaşallah herkese hayırlı doğumlar diliyorum stres yok sezeryandan korkmayın ben tam 125 kilo ile sezeryana girdim 22 saat normal doğum sancısından sonra ve 1,5 ay sonra da safra kesesi ameliyatı oldum ve hiç sıkıntı çekmedim umarım sizlerde güzel ağrısız acısız bir avazda yaparsınız doğumlarınızı dualarım sizinle

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun,çok dikkat et kendine,az bi zamanımız kaldı,inşallah atlatıcaz bu günleri de,sen bol bol dinlenmeye bak..

Kızlar bn çıkıyorum anneme gıdeyım bıraz hava alırım hem belim açılırım cok öptüm hepsinizi kuzularınıza ıyı bakın kendınıze de B'ye

canım çok geçmiş olsun,dün gece aynı teşhisi bana da koydular,Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…