2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ymd ciğim canım uygunmuş ücreti... güle güle yatsın oğluşun...

Bademcim, chnb'ciğim çok teşekkür ederim kızlar. Üstümden büyük bir yük kalktı vallahi :)

Oda konusunda önümde iki seçenek vardı. Ya fiyatı maksimum 4000 TL'ye kadar bir oda alacaktım ve yıllarcaaa kullanacaktı oğlum, ya da maksimum 2000 civarı bir oda olacaktı sonra biraz büyüyünce istersem değiştirme şansım olacaktı. Eşimin şartları bunlar :))))))) Ben ikinci seçeneği seçtim ve çok da iyi yaptım. Çünkü gidip gördüğümüzde netteki resimlerinden çok daha fazla beğendik. Çok kaliteli bir üründü.

Bu arada dün yeğenim annemde olacaktı ama bir gün erken gitti. Biz de dün beklenmedik bir kararla annem, ablam ve ben Eminönü'ne gittik. Eksik ne varsa aldık. Vallahi çok mutluyum :)))) Artık tek eksik oğlumun odasına uygun aksesuarlar. Halı, perde, süs vs.

Bu arada geçmişi hiç okuyamadım. Herkes iyidir inşallah.

çok iyi yapmışsınız canım neler aldınız bebek şekeri baktın mı, en merak ettiğim gecelik... aldın mı? biberon?

çok iyi yapmışsınız canım neler aldınız bebek şekeri baktın mı, en merak ettiğim gecelik... aldın mı? biberon?

Gecelik - Sabahlık Takımı (kokoş olanlardan )
Pijama takımı (kokoş olanlardan )
Gecelik (ucuz)
Pijama takımı (ucuz)
Bebek şekeri
Bebek şekerinin takımı olan kapı süsü
Bebek şekeri için sepet
Alt açma bezi
Peluş battaniye (annemin hediyesi)
Benim için sırt çantası (annemin hediyesi)
Polar alt-üst + şapka takım (ablamın hediyesi)
3 body, 3 tekli pijama (ablamın hediyesi)
Sebamed'in tüm ürünlerinden (sabun ve yüz kremi hariç)

sanırım aldıklarım bu kadar :))))))

Bir de dışarıda kullanmak için kundak gibi bir şey. Bunun içine koyup portbebeye koyarsınız dedi kadın. Onu da aldık. O da annemin hediyesi :))

özellikle gecelik ve şeker aksesuarlarını ve ücretlerini merak ettim fotosunu bekliyorum...

hastane çıkışı filan önceden mi aldın ymd?

özellikle gecelik ve şeker aksesuarlarını ve ücretlerini merak ettim fotosunu bekliyorum...

Canım inşallah bu geceye hepsinin fotoğrafını çeker eklerim. Şuan o kadar yorgunum ki. Bu akşam hallederim ama :)
Ben birazcık uzanayım şu ayaklarımın ağrısı geçsin. Öpüyorum sizi. Görüşürüz akşama.

Bir de dışarıda kullanmak için kundak gibi bir şey. Bunun içine koyup portbebeye koyarsınız dedi kadın. Onu da aldık. O da annemin hediyesi :))

ne güzel canım sevindim senin adına,hemen hemen herşey hallolmuş,ama fotolarını da bekliyorum,merak ederim bak ben,sonra da naz yaparım

hastane çıkışı filan önceden mi aldın ymd?

Evet canım onların hepsi önceden vardı.
Organik bir hastane çıkışı seti var. Şu çok parçalı olanlardan.
Sanırım 3 adet de 5'li setlerden var.

ne güzel canım sevindim senin adına,hemen hemen herşey hallolmuş,ama fotolarını da bekliyorum,merak ederim bak ben,sonra da naz yaparım

Sağol canım benim.
Yerim senin nazını ben :)))))
Hepsinin fotosunu çekeceğim :)

Sağol canım benim.
Yerim senin nazını ben :)))))
Hepsinin fotosunu çekeceğim :)

ymd canm hayırlı olsun aldıların, alcak başka bişe kalmadı heralde, odanı da çokkk bğendimm güle güle kullansın bebişinnn. fotoları bkliyoruz. ben hala bebek şampuanına karar veremedim. ben de en son dr browns ın cam biberonunu aldım, sevi bebenin yan yatış yastığını aldım.

Kizlar bugun oglusun esyalari yikandi, yarin da utulenecek insallah ve sonunda canta hazirlanacak. Hep cantayi hazirlamadan dogum olursa diye korkuyordum neyse artik yarin halledecegiz. Bu kadar erken gelmesini beklemiyorum ama bir yandan da bebek buyuk diye ve de annemler karnimin asagi indigini soylediklerinden beri 1 araligi beklemeyecekmis gibi geliyor. En azindan doktor bayramin ilk gunu haric burada olacakmis, o yuzden kafam rahat. Bir suru dogum yapma ihtimali olan var bir yere gidemem dedi, takdir ettim.
Yalniz o kadar cok esyasi varmis ki bebisimin bunlari hangi aralik giyecek bilmiyorum, esim aldi, annem aldi, kayinvaldem aldi, abimler ikizlerin kiyafetlerini verdi bir de kayinvaldem esimin kiyafetlerini saklamis inanmazsiniz onlar var. Esim 39 yasinda ve bunca yildir o kiyafetler dolapta duruyormus. Zavalli ben bu kadar esya gelince pek birsey alamadim. Herhalde 5 tane cocuk buyur bu esyalarla:)

Gule gule kullanin.

biz de uzun zamandır bebek odası arıyorduk. baktıklarımız hep sıradan geliyordu. her yerde aynı şeyler. bugün daha önce görmediğimiz belis b butik serisini gördük. gerçekten çok şık. salı günü almayı düşünüyoruz. bakın bakalım siz de beğenecek misiniz?

B BUTİK | Belis

biz ya kuzu ya da monkey olanı alacağız...

İkisi de cok guzel ama bence monkey olan daha guzel.

ben kuzuyu beğendmm

Kizlar park yatafa viskoleks yatak degilde normal yayli yatak alsak olmaz mi

canım yaylı yatak yüksek oluyor.bebişler düşebilir.ben üst kata pamuk yatak yapıcam.alta indirince yaylı yatak almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…