Beni anlarsın o zaman canım. ben de 4buçuk yıllık evliyim.aslında eşlerimiz çok benziyor.benim ki de ailesi deyince akan sular durur.ama ben iyi zamanlarını kollayıp ikna etmeye çalışıyorum.9 yıllık evliyiz bunu da 3- 4 senedir az az yapabiliyorum.düşün oğluma doğum yapmıştım 1 ay dolmadan kışın ortasında sezeryanlı halimle 13 saatlik yola bayrama götürecekti beni.ben de olmaz dedim doktor izin vermiyor ki doktorum 40 ın çıkana kadar herşeye çok dikkat uzun yolculuk da dahil demişti.canım zamanla sen de kavga etmeden ikna etmeye çalışırsın.napalım bizimkiler de böyle.
canım eşin çok ısrarcı ise bu konuda kendini allaha emanet et git..rabbimkorusun bizi
Tavsiyen için teşekkürler canım dediklerin çok doğru...bende bebekten sonra bizim de aile olduğumuzu kabullenir diye umut ediyorum...inşallah umutlarımız boşa çıkmaz...candost17 seni çoook iyi anlıyorum canım...çünkü o eşlerden bir tane de bende var:)çook düşkün ailesine..ben 6 yıllık evliyim inat etmemeyi öğrendim amaaa yapacağımdan geri kalmam benim tek şansım aileler yakın yani onlara gidince bizede gidiyoruz...ben senin yerinde olsam şöyle yaparım küs kırgın gidip bayram zehir olacağına güleryüzlü git ama çok rahatsızım de çekil bi odaya uzan..sancım var der hizmet etmezsin..ama tuvalet işi malesef kötü..ben gittiğimde şaka ile karışık lafımı söylerim...çocuk olunca asıl ailelerinin değiştiğini anlayacaklardır diye umut ediyorum..umarım doğumdan sonra önceliği sen ve bebeğin olur canım..
Evet öyle yapayım canım.Canim benim seninle dogum zamanlarimiz ayni bende 3 saatlik yola geldim kayin validemlere esim olmadan arefe gunu gelecek esim esimde duskundur ailesine sever yegenlerinide bizde yegen 4 tane 2 gorumce ev tam bir curcuna olacak bayramda ama ben firsat buldukca uzanacam simdi oldugu gibi sende dinlenmeyi ihmal etme agrin oldugunda muhakkak biraz uzan sıkma kendini keyfine bak
biz de uzun zamandır bebek odası arıyorduk. baktıklarımız hep sıradan geliyordu. her yerde aynı şeyler. bugün daha önce görmediğimiz belis b butik serisini gördük. gerçekten çok şık. salı günü almayı düşünüyoruz. bakın bakalım siz de beğenecek misiniz?
B BUTİK | Belis
biz ya kuzu ya da monkey olanı alacağız...
İkisi de cok guzel ama bence monkey olan daha guzel.
yorgunluktan ölüyorum kzlaaar
bugün eşimle mükemmel bi kahvaltı (her pazar yaptığmz gibi)sonrası işe giriştik.
evin tüm camlarını sildik ve perdeleri tülleri yıkayıp astk.
ama evimiz çok büyük ve de şato gibi resmen o kadar çok ve gereksiz cam var ki :105:
bitanem elinden geldiğince yardm etti bana.
hatta bana hiç bi iş yaptırmadı,ben ona yardm ettm resmen :89:
bebikim için aldığım roxy sabun tozuyla yıkadm tüllerimi,bembeyaz oldu.
güneşlikleri de yıkayıp ütüledim.:129::128:
yan fonları yıkamaya üşünedm,hem simli simli,taşlı maşlı ütülenmez de.
ama ya çok kırışır elmde kalır diye de düşündüm.seneye bahar temzliğinde yaparm inş. :116:
mahallemzde çalşma vardı ve inanın her yer toz bulutu,camlar çamur resmen leşş :120:
evimiz 3.kat da,dışarıdan hortumla su tuttuk önce bi pisliğini akıttık.
sonra da ıslak bez ve de camsil ile hallettk.
eşim çook yoruldu ama gıkı çkmadı bebeğimin :109:
doğum ve bayram temizliği karışık başladık bakalım
Slm kızlar... nasılsınız bakalım...
benim yokluğumda neler yaptınız
Bebişimin peluş battaniyesi
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Eki Görüntüle 537421 Eki Görüntüle 537422
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Eki Görüntüle 537423 Eki Görüntüle 537424
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
Slm kızlar... nasılsınız bakalım...
benim yokluğumda neler yaptınız
selam canım,nasılsın? bizde haberler aynı,sen anlat..neler aldın bakalım,fotoları merakla bekliyorum..
canım yaa,çok güzel hepsi de,bayıldım,güle güle kullanın oğluşun da sen de..şekerlere bittim resmen
bende iyiyim canım.. annemin yanındayım daha ne olsun
dün gittik malum yere, aman Allah'ım ne karışık geldi bi sürü şey var.. gözüm başım döndü valla.. ne aldım ne kadara aldım bilmiyorum ama toplam 700 lira harcamışız bi günde... bugünde eksik bi kaç şey aldım 100 de bugün harcadım..
bitek bebek şekeri ve sepeti kaldı aklımda, yarın da eminönüne tekrar gidip onlara bakıcaz kısmetse
sen napıyon dünürüm.. nasılsın.. herşey yolunda mı..?
Canımmm hoşgeldinnn
Nasıl geçiyor İstanbul günleri :)
Ayyy aynılar neredeyse yaa :)) Çok tatlı duruyorlar. Pembiş maviş :) En çok bu patikler ve minicik çoraplar duygulandırıyor beni
canım cicilerin çok güzel... bende habire poşetlerden çıkarıp çıkarıp bakıyorum.. eve gidince hepsini eklicem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?