2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadaşlar. Yine geçmişte kayboldum ama bu defa hepsini okudum.

Chnb gözün aydın canım oğluşun ve eşin gelmiş.

Yavrus,benim geçen bayram kasılmalarım başlamıştı. Çooook erkendi ve çok korkmuştuk. O zaman doktorum kasılmaları ayırtedebilmem için iki şey söylemişti: 1. karnım resmen taş gibi oluyordu. 2. İse "Elini karnının üstüne koy,rahmin elinin altında toplanıyormuş gibi hareket yapıyorsa bu kasılmadır" demişti. Bir de "Takip et,eğer günde 8-9 defa olmaya başlarsa hemen hastaneye gel." demişti. Evim hastaneye 10 dk mesafede olduğu için eve göndermişti beni. Eğer daha uzak olsaydı yatıracaktı hastaneye. (3 gün boyunca günde 4-5 defa çok şiddetli sancım olduğu için gitmiştim.) Buarada eşime de öğretti nasıl ayırt edileceğini. Bazı durumlarda biz objektif olamıyoruz çünkü. Neyse iki tane ilaç verdi. O zamandan beri çok iyiyim. Yine kasılmalarım oluyor ama günde 3'ü geçmiyor şimdilik.

ymd oğluşunun takımı harika,güle güle kullanın. İçinde huzurla ve sağlıkla uyusun bebişin. :) Eminönü'nden aldıkların da ahyırlı olsun ayrıca.

Buarada benim şu hasta bezi olayları filan kafamı karıştırdı. Gerçi ben kist ameliyatı olmuştum. O ameliyattan kalma bir paket var. O zaman da lazım olur diye almıştık ama bildiğiniz sezeryan gibi dikişim vardı ben yine de hiç kullanmadım. Çünkü hasta bakıcı ben kalkmasam bile zorla kaldırıp gezdiriyordu. (gezmeden iyileşemezsin diyordu. ) O aralarda da gidiyordum wc'ye filan. Ama kanamam filan yoktu doğal olarak.

Bir de ben iki tane emzirme atleti,3 tane de emzirme sütyeni aldım. Zor durumda kalmak istemiyorum garanti olsun dedim.

Beni anlarsın o zaman canım. ben de 4buçuk yıllık evliyim.

canım eşin çok ısrarcı ise bu konuda kendini allaha emanet et git..rabbimkorusun bizi
Tavsiyen için teşekkürler canım dediklerin çok doğru...bende bebekten sonra bizim de aile olduğumuzu kabullenir diye umut ediyorum...inşallah umutlarımız boşa çıkmaz...

Evet öyle yapayım canım.

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar...iyi geldi yazdıklarınız. bazen insan bazı şeylerin farkında olsa da çevresindekilerin dedikleri daha etkili oluyor..

Bu seriyi ben de daha önce görmemiştim. Kaç tane yer gezdim oysa... Neyse ben de kuzuyu daha çok beğendim ama ikisi de güzelmiş. Hangisi olursa olsun gerçekten çok şık. Şimdiden hayırlı olsun.

yorgunluktan ölüyorum kzlaaar
bugün eşimle mükemmel bi kahvaltı (her pazar yaptığmz gibi)sonrası işe giriştik.
evin tüm camlarını sildik ve perdeleri tülleri yıkayıp astk.
ama evimiz çok büyük ve de şato gibi resmen o kadar çok ve gereksiz cam var ki :105:
bitanem elinden geldiğince yardm etti bana.
hatta bana hiç bi iş yaptırmadı,ben ona yardm ettm resmen :89:

bebikim için aldığım roxy sabun tozuyla yıkadm tüllerimi,bembeyaz oldu.
güneşlikleri de yıkayıp ütüledim.:129::128:
yan fonları yıkamaya üşünedm,hem simli simli,taşlı maşlı ütülenmez de.
ama ya çok kırışır elmde kalır diye de düşündüm.seneye bahar temzliğinde yaparm inş. :116:

mahallemzde çalşma vardı ve inanın her yer toz bulutu,camlar çamur resmen leşş :120:
evimiz 3.kat da,dışarıdan hortumla su tuttuk önce bi pisliğini akıttık.
sonra da ıslak bez ve de camsil ile hallettk.
eşim çook yoruldu ama gıkı çkmadı bebeğimin :109:

doğum ve bayram temizliği karışık başladık bakalım

Elinize saglik ama bencebu kadar yorma kendini.

kızlar ciciler topiğine baktım ve hepsine bayıldım,güle güle kullansın bebişleriniz..çok şanslı bebekler..

Bebişimin peluş battaniyesi

Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)

Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.

Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.

Bu kundağımız

Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)

Çantamız

Patiklerimiz

Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.

Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.

canım yaa,çok güzel hepsi de,bayıldım,güle güle kullanın oğluşun da sen de..şekerlere bittim resmen

selam canım,nasılsın? bizde haberler aynı,sen anlat..neler aldın bakalım,fotoları merakla bekliyorum..

bende iyiyim canım.. annemin yanındayım daha ne olsun
dün gittik malum yere, aman Allah'ım ne karışık geldi bi sürü şey var.. gözüm başım döndü valla.. ne aldım ne kadara aldım bilmiyorum ama toplam 700 lira harcamışız bi günde... bugünde eksik bi kaç şey aldım 100 de bugün harcadım..
bitek bebek şekeri ve sepeti kaldı aklımda, yarın da eminönüne tekrar gidip onlara bakıcaz kısmetse
sen napıyon dünürüm.. nasılsın.. herşey yolunda mı..?

canım yaa,çok güzel hepsi de,bayıldım,güle güle kullanın oğluşun da sen de..şekerlere bittim resmen

Oyy tatlım benim, sağolasın :) Çookkk sevindim beğendiğine :)
Şekerleri o kadar zor seçtim ki anlatamam sana. Ama güzel oldu sanki :)

aaah aahh kıskanıyorum uleyyyn oooh maaşallah canım,iyi yapmışsınız,bebek için harcanınca fazla gelmiyo bana aman eksiği kalmasın damadımın,her bişeyini al emi? herşey yolunda canım,sağolasın..

Ayyy aynılar neredeyse yaa :)) Çok tatlı duruyorlar. Pembiş maviş :) En çok bu patikler ve minicik çoraplar duygulandırıyor beni

evet canım yaa çok tatlılar şekerler harika olmuş,farklı bi kere,farklı şeyi severim ben,herkesin aldığı gibi alayım istemem,ne kadara geldi canım tanesi? indirim yapılmadan önce kaçaydı yani tanesi? aklıma girdin,ben de alacam bunlardan sipariş verebileceğimiz bi adresi vardı demi?

canım cicilerin çok güzel... bende habire poşetlerden çıkarıp çıkarıp bakıyorum.. eve gidince hepsini eklicem size

Öyle iyi tahmin edebiliyorum ki durumunu :)) Sen şimdi kıyafet de aldın ya esas tatlı olanlar onlar zaten. Tulumlar, pijamalar, çoraplar :)
Hepsini görmeyi bekliyoruz sabırsızlıkla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…