Öyle iyi tahmin edebiliyorum ki durumunu :)) Sen şimdi kıyafet de aldın ya esas tatlı olanlar onlar zaten. Tulumlar, pijamalar, çoraplar :)
Hepsini görmeyi bekliyoruz sabırsızlıkla :))
canım cicilerin çok güzel... bende habire poşetlerden çıkarıp çıkarıp bakıyorum.. eve gidince hepsini eklicem size
hepsini tek tek karnıma koyuyorum, oğluummm beğendin mi diye :))))
park yatak aldık, kurduk bugün içinden alt açma yeri varya o çıkmadı,
yarın gidip onu da isticez, iyiki ist.dayken bi bakalım demişiz...
merakla bekliyorum tatlım,ne zaman dönüyorsunuz eve?
beğenir beğeniriyi ki bakmışsınız canım ordayken,bizim park yatağımız da geldi
evet canım yaa çok tatlılarşekerler harika olmuş,farklı bi kere,farklı şeyi severim ben,herkesin aldığı gibi alayım istemem,ne kadara geldi canım tanesi? indirim yapılmadan önce kaçaydı yani tanesi? aklıma girdin,ben de alacam bunlardan sipariş verebileceğimiz bi adresi vardı demi?
ohh güle güle kullanın canım...
ben çıkıyorum.. babam oyun oynıcakmış bilg.da beni bekliyor :))
hadi öptüm hepinizi kızlar...
çok özledim ben sizi yaaaa....
Canım şekerin tanesine 2 küsür TL dedi. Küsürünü hatırlayamıyorum. 2.35 gibi bir şey var aklımda ama atıyor da olabilirim. Çünkü sepet ve kapı süsüyle birlikte hesapladı. Onların fiyatlarını da düştü biraz. Ben 60 tane şeker aldım. İşte 60 şeker, kapı süsü ve sepet toplam indirimli 185'e geldi.
Etiketlerin üzerinde bu web adresi yazıyor. Adres: Hacı Küçük Cami Sok. Havuzluhan No:20/33 Eminönü-IST Tel: (212) 512 6504| Letizia
Bana dediler ki, eğer şeker adediniz az gelirse bize telefon açın biz size kargolarız. Demek ki gönderim yapıyorlar.
Yalnız siteye baktım da bu benim aldığım şekerlerin resmini göremedim. Kadın bana bunların yeni geldiğini söyledi. Belki o yüzden resimleri henüz sitede yok. Ya da ben göremedim.
Canım şekerin tanesine 2 küsür TL dedi. Küsürünü hatırlayamıyorum. 2.35 gibi bir şey var aklımda ama atıyor da olabilirim. Çünkü sepet ve kapı süsüyle birlikte hesapladı. Onların fiyatlarını da düştü biraz. Ben 60 tane şeker aldım. İşte 60 şeker, kapı süsü ve sepet toplam indirimli 185'e geldi.
Etiketlerin üzerinde bu web adresi yazıyor. Adres: Hacı Küçük Cami Sok. Havuzluhan No:20/33 Eminönü-IST Tel: (212) 512 6504| Letizia
Bana dediler ki, eğer şeker adediniz az gelirse bize telefon açın biz size kargolarız. Demek ki gönderim yapıyorlar.
Yalnız siteye baktım da bu benim aldığım şekerlerin resmini göremedim. Kadın bana bunların yeni geldiğini söyledi. Belki o yüzden resimleri henüz sitede yok. Ya da ben göremedim.
aaa ben cts bu dükkana uğradım, kapı süsünü burdan aldım...
ama şeker seçemedim bi türlü :)
Evet canım onların hepsi önceden vardı.
Organik bir hastane çıkışı seti var. Şu çok parçalı olanlardan.
Sanırım 3 adet de 5'li setlerden var.
Kizlar bugun oglusun esyalari yikandi, yarin da utulenecek insallah ve sonunda canta hazirlanacak. Hep cantayi hazirlamadan dogum olursa diye korkuyordum neyse artik yarin halledecegiz. Bu kadar erken gelmesini beklemiyorum ama bir yandan da bebek buyuk diye ve de annemler karnimin asagi indigini soylediklerinden beri 1 araligi beklemeyecekmis gibi geliyor. En azindan doktor bayramin ilk gunu haric burada olacakmis, o yuzden kafam rahat. Bir suru dogum yapma ihtimali olan var bir yere gidemem dedi, takdir ettim.
Yalniz o kadar cok esyasi varmis ki bebisimin bunlari hangi aralik giyecek bilmiyorum, esim aldi, annem aldi, kayinvaldem aldi, abimler ikizlerin kiyafetlerini verdi bir de kayinvaldem esimin kiyafetlerini saklamis inanmazsiniz onlar var. Esim 39 yasinda ve bunca yildir o kiyafetler dolapta duruyormus. Zavalli ben bu kadar esya gelince pek birsey alamadim. Herhalde 5 tane cocuk buyur bu esyalarla:)
biz de uzun zamandır bebek odası arıyorduk. baktıklarımız hep sıradan geliyordu. her yerde aynı şeyler. bugün daha önce görmediğimiz belis b butik serisini gördük. gerçekten çok şık. salı günü almayı düşünüyoruz. bakın bakalım siz de beğenecek misiniz?
B BUTİK | Belis
biz ya kuzu ya da monkey olanı alacağız...
Merhaba arkadaşlar. Yine geçmişte kayboldum ama bu defa hepsini okudum.
Chnb gözün aydın canım oğluşun ve eşin gelmiş.
Yavrus,benim geçen bayram kasılmalarım başlamıştı. Çooook erkendi ve çok korkmuştuk. O zaman doktorum kasılmaları ayırtedebilmem için iki şey söylemişti: 1. karnım resmen taş gibi oluyordu. 2. İse "Elini karnının üstüne koy,rahmin elinin altında toplanıyormuş gibi hareket yapıyorsa bu kasılmadır" demişti. Bir de "Takip et,eğer günde 8-9 defa olmaya başlarsa hemen hastaneye gel." demişti. Evim hastaneye 10 dk mesafede olduğu için eve göndermişti beni. Eğer daha uzak olsaydı yatıracaktı hastaneye. (3 gün boyunca günde 4-5 defa çok şiddetli sancım olduğu için gitmiştim.) Buarada eşime de öğretti nasıl ayırt edileceğini. Bazı durumlarda biz objektif olamıyoruz çünkü. Neyse iki tane ilaç verdi. O zamandan beri çok iyiyim. Yine kasılmalarım oluyor ama günde 3'ü geçmiyor şimdilik.
ymd oğluşunun takımı harika,güle güle kullanın. İçinde huzurla ve sağlıkla uyusun bebişin. :) Eminönü'nden aldıkların da ahyırlı olsun ayrıca.
Buarada benim şu hasta bezi olayları filan kafamı karıştırdı. Gerçi ben kist ameliyatı olmuştum. O ameliyattan kalma bir paket var. O zaman da lazım olur diye almıştık ama bildiğiniz sezeryan gibi dikişim vardı ben yine de hiç kullanmadım. Çünkü hasta bakıcı ben kalkmasam bile zorla kaldırıp gezdiriyordu. (gezmeden iyileşemezsin diyordu. ) O aralarda da gidiyordum wc'ye filan. Ama kanamam filan yoktu doğal olarak.
Bir de ben iki tane emzirme atleti,3 tane de emzirme sütyeni aldım. Zor durumda kalmak istemiyorum garanti olsun dedim.
Slm kızlar... nasılsınız bakalım...
benim yokluğumda neler yaptınız
Oyy tatlım benim, sağolasın :) Çookkk sevindim beğendiğine :)
Şekerleri o kadar zor seçtim ki anlatamam sana. Ama güzel oldu sanki :)
Bebişimin peluş battaniyesi
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Eki Görüntüle 537421 Eki Görüntüle 537422
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Eki Görüntüle 537423 Eki Görüntüle 537424
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? bugün akşama kadar misafirlerimiz vardı bir türlü bakamadım foruma, geçmiş yine uzun görünüyor, bir yandan okumaya başlayayım...
mermaid canım iyiyiz biz sen nasılsın?
ütü yapcam birazdan da hiç canım istemiyor...
ymd aldıkların çok şeker. eksiklerini tamamlamışsın ne güzel...
Kızlar size bişey soracam. siz aldığınız kıyafetleri alt üst takım mı alıyorsunuz hep? ben bugün aldıklarıma baktım da pek uymuyor alt ve üstler. ne yapcam?
Bi de 0-3, 3-6 aydan kaçar tane aldınız? ben genelde 3-6 ay almışım doğru mu yaptım? ama bebeğim doğduğunda giyecek pek bişeyi yokmuş gibi geliyo...
mermaid canım iyiyiz biz sen nasılsın?
ütü yapcam birazdan da hiç canım istemiyor...
ymd aldıkların çok şeker. eksiklerini tamamlamışsın ne güzel...
Kızlar size bişey soracam. siz aldığınız kıyafetleri alt üst takım mı alıyorsunuz hep? ben bugün aldıklarıma baktım da pek uymuyor alt ve üstler. ne yapcam?
Bi de 0-3, 3-6 aydan kaçar tane aldınız? ben genelde 3-6 ay almışım doğru mu yaptım? ama bebeğim doğduğunda giyecek pek bişeyi yokmuş gibi geliyo...
ne güzel değişiklik olmuştur sana... Allahtan haftasonu forum çok ilerlemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?