2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Öyle iyi tahmin edebiliyorum ki durumunu :)) Sen şimdi kıyafet de aldın ya esas tatlı olanlar onlar zaten. Tulumlar, pijamalar, çoraplar :)
Hepsini görmeyi bekliyoruz sabırsızlıkla :))

hepsini tek tek karnıma koyuyorum, oğluummm beğendin mi diye :))))
park yatak aldık, kurduk bugün içinden alt açma yeri varya o çıkmadı,
yarın gidip onu da isticez, iyiki ist.dayken bi bakalım demişiz...

hepsini tek tek karnıma koyuyorum, oğluummm beğendin mi diye :))))
park yatak aldık, kurduk bugün içinden alt açma yeri varya o çıkmadı,
yarın gidip onu da isticez, iyiki ist.dayken bi bakalım demişiz...

beğenir beğenir iyi ki bakmışsınız canım ordayken,bizim park yatağımız da geldi

merakla bekliyorum tatlım,ne zaman dönüyorsunuz eve?

aslında yarın burdaki doktoruma gidecektim ama doktorum yurtdışındaymış, 29 ekimde dönüyormuş..
randevumu mecburen 29 ekime aldık.. öyle olunca 30 ekimde anca bartına dönücez... ama hiç gidesim yok :)))
sadece size cicilerimizi göstermek istiyorum :)

Canım şekerin tanesine 2 küsür TL dedi. Küsürünü hatırlayamıyorum. 2.35 gibi bir şey var aklımda ama atıyor da olabilirim. Çünkü sepet ve kapı süsüyle birlikte hesapladı. Onların fiyatlarını da düştü biraz. Ben 60 tane şeker aldım. İşte 60 şeker, kapı süsü ve sepet toplam indirimli 185'e geldi.

Etiketlerin üzerinde bu web adresi yazıyor. Adres: Hacı Küçük Cami Sok. Havuzluhan No:20/33 Eminönü-IST Tel: (212) 512 6504| Letizia

Bana dediler ki, eğer şeker adediniz az gelirse bize telefon açın biz size kargolarız. Demek ki gönderim yapıyorlar.
Yalnız siteye baktım da bu benim aldığım şekerlerin resmini göremedim. Kadın bana bunların yeni geldiğini söyledi. Belki o yüzden resimleri henüz sitede yok. Ya da ben göremedim.

Kızlar şimdi acil çıkmam lazım, eşim bekliyor. Gece burada olursanız görüşürüz. Çok öpüyorum ikinizi de.

tamam tatlım sağol,bi bakayım bakalım,görüşürüz hoşçakal

aaa ben cts bu dükkana uğradım, kapı süsünü burdan aldım...
ama şeker seçemedim bi türlü :)

Evet canım onların hepsi önceden vardı.
Organik bir hastane çıkışı seti var. Şu çok parçalı olanlardan.
Sanırım 3 adet de 5'li setlerden var.

Anladım canım güle güle giysin mete kaan ...

maşallah canım epey eşyan olmuş. kardeşine saklarsın:)) ben çok seviyorum bebe eşyası ütülemeyi...

inşallah erken doğmazlar. benim dr ankaradaymış bayramda... eşinin eşyalarını oğlu giyecek ne güzel...

çok güzellermiş canım ben de monkeyi çok beğendim...

sağ ol canım. ben de kasılmaların 2 çeşitini de yaşadım şükür daha iyiyim şimdi olmuyor fazla... süyyeni2 alsaydın yeterdi bence...

ben 7. haftadan beri yattığım için kaslarım çok zayıf wc ye giderken zorlanıyorum... sezaryen sonrası nasıl yürüyeceğim bilmiyorum o gaz sancısı da çok zorluyor beni...

Slm kızlar... nasılsınız bakalım...
benim yokluğumda neler yaptınız

canım pek değişiklik yok...

Oyy tatlım benim, sağolasın :) Çookkk sevindim beğendiğine :)
Şekerleri o kadar zor seçtim ki anlatamam sana. Ama güzel oldu sanki :)

canım hepsini çok beğendim güle güle kullan sütyen atlet külot aldın mı?

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? bugün akşama kadar misafirlerimiz vardı bir türlü bakamadım foruma, geçmiş yine uzun görünüyor, bir yandan okumaya başlayayım...

offff çok üşendim geçmiş çok uzun en iyisi direkt konuya dalayım :))))
ooo Gökçe gelmiş, nasılsın canım, malum mekana da gitmişsin ve hatta Ymd de gitmiş, hımmm nasıldı beğendiniz mi bari, memnun kaldınız mı :))))

çokk güzeller, alıcaklarımı hatırlasm sayen de benm de yedek seninki gibi pijama takımı almam lazım. bi tane dantelli süslü almıştım gündelik de lazım. güle güle kullanın bebişnle hepsinii:))

mermaid canım iyiyiz biz sen nasılsın?
ütü yapcam birazdan da hiç canım istemiyor...

ymd aldıkların çok şeker. eksiklerini tamamlamışsın ne güzel...

Kızlar size bişey soracam. siz aldığınız kıyafetleri alt üst takım mı alıyorsunuz hep? ben bugün aldıklarıma baktım da pek uymuyor alt ve üstler. ne yapcam?
Bi de 0-3, 3-6 aydan kaçar tane aldınız? ben genelde 3-6 ay almışım doğru mu yaptım? ama bebeğim doğduğunda giyecek pek bişeyi yokmuş gibi geliyo...

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? bugün akşama kadar misafirlerimiz vardı bir türlü bakamadım foruma, geçmiş yine uzun görünüyor, bir yandan okumaya başlayayım...

ne güzel değişiklik olmuştur sana... Allahtan haftasonu forum çok ilerlemiyor...

canım benim genelde alt üst, tulum çok, uzun kollu body, tek altlarda var.... yelek de (penye çok kullanışlı) lazım. kış bebeği 0-3 ay da 10 -15takım olmalı bence...(toplamda tulum da dahil)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Umarım hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza.Bu aralar oturmaktan çok dert yanar oldum kaburga batıyo, sırt agrıyo anne olmak bu olsa gerek :)

sağol canım ben de iyiyim, geçmişe bakmaya çalışıyorum :) ütü yapmayı seven kadın varmıdır bilmiyorum

ne güzel değişiklik olmuştur sana... Allahtan haftasonu forum çok ilerlemiyor...

evet canım iyi oldu, haklısın fazla ilerleme yok gibi bir yandan okumaya çalışıyorum :)
canııımmmm senin oğluşun ve eşin geldi mi??? nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…