sağol canım ben de iyiyim, geçmişe bakmaya çalışıyorum :) ütü yapmayı seven kadın varmıdır bilmiyorum
evet canım iyi oldu, haklısın fazla ilerleme yok gibi bir yandan okumaya çalışıyorum :)
canııımmmm senin oğluşun ve eşin geldi mi??? nasılsın???
canım ben ev işindense ütüyü tercih ederim...
gece geldiler canım oğlum halasıyla satranç oynuyor. biz de yattığımız yerden frizbi oynadık...eşim proje vardı onunla uğraşıyor...
canım benim genelde alt üst, tulum çok, uzun kollu body, tek altlarda var.... yelek de (penye çok kullanışlı) lazım. kış bebeği 0-3 ay da 10 -15takım olmalı bence...(toplamda tulum da dahil)
bademim canım sen nasılsın, beşiği kurdunuz mu, foto göremedim...
iyiyim tatlım,çok yedim galiba,karnım patlamak üzerebeşiği kurduk ama hemen topladık,hastalığımıza denk geldi,fotoyla uğraşamadık..sen nasılsın?
Bebişimin peluş battaniyesi
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Eki Görüntüle 537421 Eki Görüntüle 537422
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Eki Görüntüle 537423 Eki Görüntüle 537424
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
Canım uzun kollu çıtçıtlı body'leri tek altlarla kullanabilir miyiz? ben hiçbişey bilmiyorum ya
Çok teşekkür ederiz kızlar :)
Mobilyayı daha önce göstermiştim aslında. Denizcilikle ilgili. Gecedicle ile ortak zevkimiz :)))
Eki Görüntüle 537331
En geç 15 gün sonra teslim edileceğini söylediler. Yani henüz eve gelmiş değil. Bugün aldık :)
mermaid canım iyiyiz biz sen nasılsın?
ütü yapcam birazdan da hiç canım istemiyor...
ymd aldıkların çok şeker. eksiklerini tamamlamışsın ne güzel...
Kızlar size bişey soracam. siz aldığınız kıyafetleri alt üst takım mı alıyorsunuz hep? ben bugün aldıklarıma baktım da pek uymuyor alt ve üstler. ne yapcam?
Bi de 0-3, 3-6 aydan kaçar tane aldınız? ben genelde 3-6 ay almışım doğru mu yaptım? ama bebeğim doğduğunda giyecek pek bişeyi yokmuş gibi geliyo...
Selam kızlar herkese iyi geceler ,
Gecmisten geliyorum Cook uzun sürdü anca yazabiliyorum :)
Efendim alışverişler yapılmış yeni ciciler hayırlı uğurlu olsun
Muayenelerde güzel sonuçlarla dönülmüş masaallah güzel bebislere darısı biz sıradakilere inşallah
Ben de dogum sancısını merak ediyordum konuşulması acayip iyi oldu :)
Sıra geldi sizden istediğim yardıma
Biz kocikle nihayet isme karar verdik öncelikle ELA bu ismi rüyamda gormuştum sonrasında da DENİZ bu ismi ikimizde sevdik sormak istediğim ben 2ismi pek istemiyorum ama esim olmalı diyo
Ela Deniz nasıl sizce yoksa sade ELA ya da sade DENİZ ne dersiniz..
hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın, biz de dün siparişini verdik ama en geç 4 hafta içinde teslim edebilecekler...
Bebişimin peluş battaniyesi
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Eki Görüntüle 537421 Eki Görüntüle 537422
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Eki Görüntüle 537423 Eki Görüntüle 537424
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
canım ikisi de güzel isimler madem fikir sormuşsun ben kendi fikrimi söyleyeyim:
öncelikle deniz ismi iki cinsiyette de tercih edilen bir isim. bu yüzden yanına kız olduğunu belirten bir isim olabilir. ben çok karşıyım bu düşünceye ama malesef hala toplumda ismin çağrıştırdığı siyasi kişilik çocuğa davranışı etkileyebiliyor. deniz gezmişten dolayı sıkıntı yaşar mı gerçi erkek olsa belki... dediğim gibi onaylamıyorum bu insanları üniversiteden biliyorum. bizim osmanlıca hocası okutmak için her hafta devrim ve evrimi kaldırırdı... bu görüş diğer görüş içinde geçerli olduğunu gördüm.
elaya gelince bu jenarasyonda çok fazla... güzel ama. bir de 1. sınıfta ilk öğrendikleri isim ela. geçen sene ela ve lale isimleri bolca kullandık.
el ele Ela el el.
Lale, Ela el ele...
Ben kızlara tsmizsmi daha uygun buluyorum ilerde evlendiğinde soy ismini de kullanmak isterse çok uzun olabilir iki isim. güzel tek bir isim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?