2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ymd ben de kırmızı sırt çantası alacağım... kaça aldın? biir de senin şekerlerden memorialin kadın doğum katında gördüm sepete koymuşlar vitrin yapmışlar çok hoşlardı...

canım ben ev işindense ütüyü tercih ederim...

gece geldiler canım oğlum halasıyla satranç oynuyor. biz de yattığımız yerden frizbi oynadık... eşim proje vardı onunla uğraşıyor...

canım benim genelde alt üst, tulum çok, uzun kollu body, tek altlarda var.... yelek de (penye çok kullanışlı) lazım. kış bebeği 0-3 ay da 10 -15takım olmalı bence...(toplamda tulum da dahil)

Canım uzun kollu çıtçıtlı body'leri tek altlarla kullanabilir miyiz? ben hiçbişey bilmiyorum ya

Sen de bebeğin de güle güle kullanın canım , hepsi cok güzeller

Selam kızlar herkese iyi geceler ,

Gecmisten geliyorum Cook uzun sürdü anca yazabiliyorum :)
Efendim alışverişler yapılmış yeni ciciler hayırlı uğurlu olsun
Muayenelerde güzel sonuçlarla dönülmüş masaallah güzel bebislere darısı biz sıradakilere inşallah
Ben de dogum sancısını merak ediyordum konuşulması acayip iyi oldu :)

Sıra geldi sizden istediğim yardıma
Biz kocikle nihayet isme karar verdik öncelikle ELA bu ismi rüyamda gormuştum sonrasında da DENİZ bu ismi ikimizde sevdik sormak istediğim ben 2ismi pek istemiyorum ama esim olmalı diyo
Ela Deniz nasıl sizce yoksa sade ELA ya da sade DENİZ ne dersiniz..

Canım uzun kollu çıtçıtlı body'leri tek altlarla kullanabilir miyiz? ben hiçbişey bilmiyorum ya

canım evin sıcaksa üzerine yelekle kullanabilirsin. benim gerçi takım çoğu bodyi takım altı düşünüyorum... zamanla uydurursun... ama kış bebeği çamaşır kurutma yaz gibi olmuyor, bebek çamaşırı küçük makina dolmuyor ayrı yıkanıyor çünkü. gelenler de büyük kıyafer getiriyor. ara renkler çoğunlukla tercih edip uygunlarından bolca almalı çabuk kirleniyor, kusuyor, işiyor vs...

hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın, biz de dün siparişini verdik ama en geç 4 hafta içinde teslim edebilecekler...

canım ilk doğduğunda hastane çıkışı tarzı şeyler giydiriliyor genelde yani zıbınlar.ondan da ayrıca aldıysan kafanı yorma fazla.

canım ikisi de güzel isimler madem fikir sormuşsun ben kendi fikrimi söyleyeyim:

öncelikle deniz ismi iki cinsiyette de tercih edilen bir isim. bu yüzden yanına kız olduğunu belirten bir isim olabilir. ben çok karşıyım bu düşünceye ama malesef hala toplumda ismin çağrıştırdığı siyasi kişilik çocuğa davranışı etkileyebiliyor. deniz gezmişten dolayı sıkıntı yaşar mı gerçi erkek olsa belki... dediğim gibi onaylamıyorum bu insanları üniversiteden biliyorum. bizim osmanlıca hocası okutmak için her hafta devrim ve evrimi kaldırırdı... bu görüş diğer görüş içinde geçerli olduğunu gördüm.

elaya gelince bu jenarasyonda çok fazla... güzel ama. bir de 1. sınıfta ilk öğrendikleri isim ela. geçen sene ela ve lale isimleri bolca kullandık.

el ele Ela el el.
Lale, Ela el ele...

Ben kızlara tek ismi daha uygun buluyorum ilerde evlendiğinde soy ismini de kullanmak isterse çok uzun olabilir iki isim. güzel tek bir isim ...

hepsini çok beğendim canım, güle güle kullanın, sağlıkla güzel günlerde kullanın :)

Teşekkür ederim canım bu durumda Ela o kadar uygun degil doğru anlıyorum di mı okulda zorlanacak keza deniz de öyle ama
ela da iyidir degil mı?
Tek isim koyma konusunda ben de seninle hem fikirim

canım ela mı deniz mi dersen bence ela. 1. sınıf da geçici bir süreç.... belki hoşuna gider popüler olmak...

yeni jenarosyonda fazla konuluyor... Ama sorun değil.

meselaöğretmenim ben birkaç yıl sınıflarda mert, efe, merve, tuğçe vb isimlerden çok oluyor. okul döneminde 2-3 ela olabilir ama sorun değil ela güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…