Ayy belim koptu yine. sadece 5-6 parça ütü yaptım oysa ki... üstelik hızım da yavaşlamış..
Ben kontrole gidemedim ya acaba bebişim tombiş de ondan mı böyleeyim
Neyse ben de kaçıyorum. malum yarın pzt. erkenciyiz
bsygn Bu arada bence de ELA daha güzel. ben deniz gibi hem kıza hem erkeğe konulan isimleri sevmiyorum. ilerde ilk karşılaştığı kişiler hitap ederken deniz hanım mı deniz bey mi diycekler
ikisi bir arada da olmaz bence. ilerde okulda falan arkadaşları deniz ela renk mi olurmuş diye dalga geçebilirler canım.
Gecmisten geliyorum Cook uzun sürdü anca yazabiliyorum :)
Efendim alışverişler yapılmış yeni ciciler hayırlı uğurlu olsun
Muayenelerde güzel sonuçlarla dönülmüş masaallah güzel bebislere darısı biz sıradakilere inşallah
Ben de dogum sancısını merak ediyordum konuşulması acayip iyi oldu :)
Sıra geldi sizden istediğim yardıma
Biz kocikle nihayet isme karar verdik öncelikle ELA bu ismi rüyamda gormuştum sonrasında da DENİZ bu ismi ikimizde sevdik sormak istediğim ben 2ismi pek istemiyorum ama esim olmalı diyo
Ela Deniz nasıl sizce yoksa sade ELA ya da sade DENİZ ne dersiniz..
Ben bu iki ismi de severim. Tek başlarına da güzel olur, ikisi birleşince de (iki isim konulacaksa "Ela Deniz" değil de "Deniz Ela" daha iyi duruyor) Ama şu soyadı meselesini söylemişsiniz, o konuda haklısınız. Kendi soyadını da kullanmak isterse pek iyi olmaz. "Deniz Ela Yılmaz Demir" mesela :))
ymd ben de kırmızı sırt çantası alacağım... kaça aldın? biir de senin şekerlerden memorialin kadın doğum katında gördüm sepete koymuşlar vitrin yapmışlar çok hoşlardı...
Canım adam önce 50 TL dedi, almadan çıkıyoruz diye sonuç 30 oldu :)))))))
Ben de bu şekerleri aldığım yerde böyle sepet içinde bi sürü halde gördüm. Çok tatlı duruyorlardı :)
çokk güzeller, alıcaklarımı hatırlasm sayen de benm de yedek seninki gibi pijama takımı almam lazım. bi tane dantelli süslü almıştım gündelik de lazım. güle güle kullanın bebişnle hepsinii:))
Sağol canım, hatırlatmam iyi olmuş, sevindim :) Yedek olması iyi olur diye düşündüm. Ama yedekleri o kadar pahalı almanın anlamı yok sanırım. Dediğin gibi gündelik tarzda bir şey yeter.
offff çok üşendim geçmiş çok uzun en iyisi direkt konuya dalayım :))))
ooo Gökçe gelmiş, nasılsın canım, malum mekana da gitmişsin ve hatta Ymd de gitmiş, hımmm nasıldı beğendiniz mi bari, memnun kaldınız mı :))))
Açıkçası insanı şaşkınlık içinde bırakacak bir ortam yok Eminönü'nde :) Yani orada gördüğüm hemen her şeyi nette de görmüştüm. Bir şeyin fiyatını sorduğunda ilk söylenen fiyat inan her yerde olan fiyat zaten. Sonra nakit vereceğini söylediğinde bazı ürünlerde ciddi indirimler yapabiliyorlar. Benim pijama - gecelik - sabahlık takımlarındaki indirimim kayda değer bir indirim oldu. Bir de bazı ürünler var ki cidden daha ucuz. Mesela internette kaliteli bodyler neredeyse tanesi 10 TL'ye satılıyor. Ben orada 10 TL'ye 3 body aldım. Kalın ve kaliteli ürünlerdi. Ama hani gidilmezse çok şey kaybedilir mi? Kesinlikle hayır :) Hiçbir şey kaybedilmez.
İşte almadığım şeylerden birisi o :))) O kadar yorulmuştum ki onları evin oradan alırım dedim ve almadım canım :)
Kullan-at külotlardan almayı düşünmüyorum. Normal külot alıp, kullanıp atacağım :))))) Çünkü fiyatı ya daha ucuz ya da aynıya geliyor. Emzirme sütyeni ve atlet konusunda çekincelerim var. Benim göğüslerim büyük değil. Ben hala hamile kalmadan önceki sütyenlerimi rahatlıkla kullanıyorum. Ve hayatımda hiçbir zaman (yaz ya da kış) atlet giyinmedim :)) Atlet giyme alışkanlığım hiç yoktur.
Açıkçası insanı şaşkınlık içinde bırakacak bir ortam yok Eminönü'nde :) Yani orada gördüğüm hemen her şeyi nette de görmüştüm. Bir şeyin fiyatını sorduğunda ilk söylenen fiyat inan her yerde olan fiyat zaten. Sonra nakit vereceğini söylediğinde bazı ürünlerde ciddi indirimler yapabiliyorlar. Benim pijama - gecelik - sabahlık takımlarındaki indirimim kayda değer bir indirim oldu. Bir de bazı ürünler var ki cidden daha ucuz. Mesela internette kaliteli bodyler neredeyse tanesi 10 TL'ye satılıyor. Ben orada 10 TL'ye 3 body aldım. Kalın ve kaliteli ürünlerdi. Ama hani gidilmezse çok şey kaybedilir mi? Kesinlikle hayır :) Hiçbir şey kaybedilmez.