2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sen beni sevindirdin ya Allah ta seni misliyle sevindirsin inşallah canım benim,iyi geceler,oğluşuna ve kendine iyi bak

Kıyamam sana :) İnan ki üzüleceğin, özeneceğin hiçbir şey yok orada. Samimiyetime inan.
Çok öpüyorum. Bebişinle sana güzeellll bir uyku diliyorum. Yarın görüşürüz :) İyi geceler canım.

İyi geceler kizlar
ymd bebegin oda takimi cok guzel canim hayirli olsun bebegin ve senin cicilerinde cok guzel. bende sebamed urunlerini almayi dusunuyorum onuda ayrica begendim. gule gule kullanin.

Chnb tatlim gozun aydin cok sevindim ailene kavusmana. Allah uzun sure ayirmasin bir daha.

Keyifler nasil kizlar iyi sanirim genelde.

Çok sağol canım :) Sebamed için iyi deniliyor, aldık bakalım. Eminönü'nde bir eczanede %40 indirim vardı Sebamed ürünlerinde. Kapısında kocaman yazıyordu. Resimdeki Sebamed ürünlerinin tümü 109 TL tuttu.

iyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
sonra duş aldım güzel allahıma yalvardım yaklaşık bir saat hiç hareket etmedi
allahıma şükür şimdi başladı hareket etmeye allaha binlerce şükür olsun o bir saat bana cehennem oldu

Korkma annesi uyuyordur kuzun bişeycik olmaz Allah'ın izniyle sen ters hareket yapma yorma kendini yeterki)

[/QUOTE]

oh ne güzel bidahaki bebiş için saklarsın o zaman
bence monkey sade ve güzel
inşallah allahım birdaha öyle korkular yaşatmaz canım
Slm kızlar... nasılsınız bakalım...
benim yokluğumda neler yaptınız
slm canım nasılsın bizde seni özledik valla yokluğun hissediliyor maşallah baya bi alışveriş yapmışsın merakla resimlerini bekliyoruz
allah kullanmayı nasip etsin hepimize
canım hepside çok güzel gerçekten iyi günlerde kullan şekerlerede bayıldım çok şeker duruyor

ymdcim oğluşunun patikleri Gülcemin patiklerine çok benziyo bak

Eki Görüntüle 537435
çok şirin bunlar yaaa

canım ben ev işindense ütüyü tercih ederim...

gece geldiler canım oğlum halasıyla satranç oynuyor. biz de yattığımız yerden frizbi oynadık... eşim proje vardı onunla uğraşıyor...
canım ne güzel kavuşmuşsun ailene gözünaydın
ben her iki ismide severim ama sadece ela olabilir

Son düzenleme:
Korkma annesi uyuyordur kuzun bişeycik olmaz Allah'ın izniyle sen ters hareket yapma yorma kendini yeterki)

yok canım yaparmıyım hiç çok korktum ama allaha şükür şimdi oynuyor yaramaz kızım uyuyordu galiba çok korkuttu beni
çok sağol canım iyi geceler sanada

slm herkese bende aralık annesi adaylarındanım allah nasıp ederse 29 aralık doğum yaa kızlar ogluşuma isim bulamıorum aras düşünüyoruz guzel erkek ısımleri tavsıye edersenız cokk sevınırım allh butun anne adaylarına bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın :)

GÜNAYDIN arkadaşlarım ve güzel bebişleri... sonunda taşınma maceram bitti ama bende bittim. şuan yeni evimize yerleştik çok şükür. kızımı kreşe gönderdim bir bakıyım dedim burada neler var diye , onlarca yüzlerce geçmiş sayfası birikmiş hepsini okuyamadım. bugun itibariyle tam 30 günüm kaldı arkadaşlar. 30 dan geriye saymaya başlıyorum. 22 kasım sezaryan tarihimdi tekrar yazıyım. hem heyecan hem korku var. :26:

günaydın kızlar...

zeynocum ne güzel 1 ayın kalmış,darısı bize inş.Şuan tarihi belli olup da en erken doğuracak sensin sanırım.Heyecanlandım valla

bugün okula gidemedim ,oğlum hasta malesef.Kreş mi mikrop yuvası mı anlamadım,çocuk 3 haftadır rahatsız.Düzelemedi.

günaydın arkadaşlar nasılsınız?bebişlerde iyidir umarım,benim doktorum geçen gün dediki hareket hissetmezsen eğer sağa ve ya sola yan yat bir müddet dedi ozman hareketleniyor gerçekten mesela ben gece sağa veya sol yanıma yattığımda uyuyamıyorum çünkü hiç durmuyor.biliyorsunuzdur belki ama ben hatırlatayım dedim kızlar öpüldünüz

Canım niye bu kadar panik yapıyorsun, bebiş sürekli hareket etmez ki zaten. Normal bir yenidoğan bebek gibi uyku düzeni varmış şuan. Böyle üzme kendini bir daha.

canım hepside çok güzel gerçekten iyi günlerde kullan şekerlerede bayıldım çok şeker duruyor
[/QUOTE]

Sağol tatlım. Hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde mutlulukla kullanalım inşallah.

Herkese günaydın, güzel bir gün dilerim.

gözünaydın canım yeni evin mutluluk getirsin size inşallah
çok geçmiş olsun canım
canım ben herşeyi yaptım gece ama oynamadı
Canım niye bu kadar panik yapıyorsun, bebiş sürekli hareket etmez ki zaten. Normal bir yenidoğan bebek gibi uyku düzeni varmış şuan. Böyle üzme kendini bir daha.

canım doğru diyosun ama ben uyarınca hareket ederdi normalde hiç bu kadar derin uykusuna denk gelmemiştim o yüzden çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…