seviyorum seni tatlım
Ben de seni, kocamaaannnn hem de :))))
sen beni sevindirdin ya Allah ta seni misliyle sevindirsin inşallah canım benim,iyi geceler,oğluşuna ve kendine iyi bak
İyi geceler kizlar
ymd bebegin oda takimi cok guzel canim hayirli olsun bebegin ve senin cicilerinde cok guzel. bende sebamed urunlerini almayi dusunuyorum onuda ayrica begendim. gule gule kullanin.
Chnb tatlim gozun aydin cok sevindim ailene kavusmana. Allah uzun sure ayirmasin bir daha.
Keyifler nasil kizlar iyi sanirim genelde.
iyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
sonra duş aldım güzel allahıma yalvardım yaklaşık bir saat hiç hareket etmedi
allahıma şükür şimdi başladı hareket etmeye allaha binlerce şükür olsun o bir saat bana cehennem oldu
oh ne güzel bidahaki bebiş için saklarsın o zamanKizlar bugun oglusun esyalari yikandi, yarin da utulenecek insallah ve sonunda canta hazirlanacak. Hep cantayi hazirlamadan dogum olursa diye korkuyordum neyse artik yarin halledecegiz. Bu kadar erken gelmesini beklemiyorum ama bir yandan da bebek buyuk diye ve de annemler karnimin asagi indigini soylediklerinden beri 1 araligi beklemeyecekmis gibi geliyor. En azindan doktor bayramin ilk gunu haric burada olacakmis, o yuzden kafam rahat. Bir suru dogum yapma ihtimali olan var bir yere gidemem dedi, takdir ettim.
Yalniz o kadar cok esyasi varmis ki bebisimin bunlari hangi aralik giyecek bilmiyorum, esim aldi, annem aldi, kayinvaldem aldi, abimler ikizlerin kiyafetlerini verdi bir de kayinvaldem esimin kiyafetlerini saklamis inanmazsiniz onlar var. Esim 39 yasinda ve bunca yildir o kiyafetler dolapta duruyormus. Zavalli ben bu kadar esya gelince pek birsey alamadim. Herhalde 5 tane cocuk buyur bu esyalarla:)
bence monkey sade ve güzelbiz de uzun zamandır bebek odası arıyorduk. baktıklarımız hep sıradan geliyordu. her yerde aynı şeyler. bugün daha önce görmediğimiz belis b butik serisini gördük. gerçekten çok şık. salı günü almayı düşünüyoruz. bakın bakalım siz de beğenecek misiniz?
B BUTİK | Belis
biz ya kuzu ya da monkey olanı alacağız...
inşallah allahım birdaha öyle korkular yaşatmaz canımMerhaba arkadaşlar. Yine geçmişte kayboldum ama bu defa hepsini okudum.
Chnb gözün aydın canım oğluşun ve eşin gelmiş.
Yavrus,benim geçen bayram kasılmalarım başlamıştı. Çooook erkendi ve çok korkmuştuk. O zaman doktorum kasılmaları ayırtedebilmem için iki şey söylemişti: 1. karnım resmen taş gibi oluyordu. 2. İse "Elini karnının üstüne koy,rahmin elinin altında toplanıyormuş gibi hareket yapıyorsa bu kasılmadır" demişti. Bir de "Takip et,eğer günde 8-9 defa olmaya başlarsa hemen hastaneye gel." demişti. Evim hastaneye 10 dk mesafede olduğu için eve göndermişti beni. Eğer daha uzak olsaydı yatıracaktı hastaneye. (3 gün boyunca günde 4-5 defa çok şiddetli sancım olduğu için gitmiştim.) Buarada eşime de öğretti nasıl ayırt edileceğini. Bazı durumlarda biz objektif olamıyoruz çünkü. Neyse iki tane ilaç verdi. O zamandan beri çok iyiyim. Yine kasılmalarım oluyor ama günde 3'ü geçmiyor şimdilik.
ymd oğluşunun takımı harika,güle güle kullanın. İçinde huzurla ve sağlıkla uyusun bebişin. :) Eminönü'nden aldıkların da ahyırlı olsun ayrıca.
Buarada benim şu hasta bezi olayları filan kafamı karıştırdı. Gerçi ben kist ameliyatı olmuştum. O ameliyattan kalma bir paket var. O zaman da lazım olur diye almıştık ama bildiğiniz sezeryan gibi dikişim vardı ben yine de hiç kullanmadım. Çünkü hasta bakıcı ben kalkmasam bile zorla kaldırıp gezdiriyordu. (gezmeden iyileşemezsin diyordu. ) O aralarda da gidiyordum wc'ye filan. Ama kanamam filan yoktu doğal olarak.
Bir de ben iki tane emzirme atleti,3 tane de emzirme sütyeni aldım. Zor durumda kalmak istemiyorum garanti olsun dedim.
slm canım nasılsın bizde seni özledik valla yokluğun hissediliyor maşallah baya bi alışveriş yapmışsın merakla resimlerini bekliyoruzSlm kızlar... nasılsınız bakalım...
benim yokluğumda neler yaptınız
canım hepside çok güzel gerçekten iyi günlerde kullan şekerlerede bayıldım çok şeker duruyorBebişimin peluş battaniyesi
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Eki Görüntüle 537421 Eki Görüntüle 537422
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Eki Görüntüle 537423 Eki Görüntüle 537424
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
çok şirin bunlar yaaa
canım ne güzel kavuşmuşsun ailene gözünaydıncanım ben ev işindense ütüyü tercih ederim...
gece geldiler canım oğlum halasıyla satranç oynuyor. biz de yattığımız yerden frizbi oynadık...eşim proje vardı onunla uğraşıyor...
ben her iki ismide severim ama sadece ela olabilirSelam kızlar herkese iyi geceler ,
Gecmisten geliyorum Cook uzun sürdü anca yazabiliyorum :)
Efendim alışverişler yapılmış yeni ciciler hayırlı uğurlu olsun
Muayenelerde güzel sonuçlarla dönülmüş masaallah güzel bebislere darısı biz sıradakilere inşallah
Ben de dogum sancısını merak ediyordum konuşulması acayip iyi oldu :)
Sıra geldi sizden istediğim yardıma
Biz kocikle nihayet isme karar verdik öncelikle ELA bu ismi rüyamda gormuştum sonrasında da DENİZ bu ismi ikimizde sevdik sormak istediğim ben 2ismi pek istemiyorum ama esim olmalı diyo
Ela Deniz nasıl sizce yoksa sade ELA ya da sade DENİZ ne dersiniz..
Korkma annesi uyuyordur kuzun bişeycik olmaz Allah'ın izniyle sen ters hareket yapma yorma kendini yeterki)
iyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
sonra duş aldım güzel allahıma yalvardım yaklaşık bir saat hiç hareket etmedi
allahıma şükür şimdi başladı hareket etmeye allaha binlerce şükür olsun o bir saat bana cehennem oldu
Ymd CNm güle güle kullan aldıklarını hepsi cok güzel çok zevkli seçilmiş çok beğendim :))
gözünaydın canım yeni evin mutluluk getirsin size inşallahGÜNAYDIN arkadaşlarım ve güzel bebişleri... sonunda taşınma maceram bitti ama bende bittim. şuan yeni evimize yerleştik çok şükür. kızımı kreşe gönderdim bir bakıyım dedim burada neler var diye , onlarca yüzlerce geçmiş sayfası birikmiş hepsini okuyamadım. bugun itibariyle tam 30 günüm kaldı arkadaşlar. 30 dan geriye saymaya başlıyorum. 22 kasım sezaryan tarihimdi tekrar yazıyım. hem heyecan hem korku var. :26:
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar...
zeynocum ne güzel 1 ayın kalmış,darısı bize inş.Şuan tarihi belli olup da en erken doğuracak sensin sanırım.Heyecanlandım valla
bugün okula gidemedim ,oğlum hasta malesef.Kreş mi mikrop yuvası mı anlamadım,çocuk 3 haftadır rahatsız.Düzelemedi.
canım ben herşeyi yaptım gece ama oynamadıgünaydın arkadaşlar nasılsınız?bebişlerde iyidir umarım,benim doktorum geçen gün dediki hareket hissetmezsen eğer sağa ve ya sola yan yat bir müddet dedi ozman hareketleniyor gerçekten mesela ben gece sağa veya sol yanıma yattığımda uyuyamıyorum çünkü hiç durmuyor.biliyorsunuzdur belki ama ben hatırlatayım dedim kızlar öpüldünüz
Canım niye bu kadar panik yapıyorsun, bebiş sürekli hareket etmez ki zaten. Normal bir yenidoğan bebek gibi uyku düzeni varmış şuan. Böyle üzme kendini bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?