- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye
kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye
ikinize de teşekkür ederim canım. iğnelerle falan sancı durdurulabiliyor sanırım. Şimdi anladım...
çok acıktım yemek yapmaya gidiyorum hoşçakalın güzel anneler
canım endişelenme,yoğurt süte göre daha faydalı zaten,yoğurt bebeği en çok besleyen şeylerden biri,içini ferah tut,benim annem ne süt ne de yoğurt sever,düşün beni 3,5 kilo,kardeşimi 4,5 kilo doğurmuş
çok acıktım yemek yapmaya gidiyorum hoşçakalın güzel anneler
halada düşünmekteyim benof ya hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmektende yemek yapmaktanda sıkıldım[
aynen bende bıktım hergün yemek düşünmekten.
ben akşam saat 10 da yattım sabah 7,30 da kalktım sabah yine 10 da yattım 1,30 da kalktımbende her sabah düzenli olarak 10:00 uyuyup öğlen 1yada 2 gibi kalkıyorum. uyumak istemediğim halde tatlı tatlı uykuya dalıyorum
maşallah canım demek seninde günün belli oldu hadi bakalım hayırlısıMerhaba annişler ve tatlı bebişleri,
Benim doktor kontrolüm vardı cumartesi günü. Çok şükür doktorun söyledikleri güzeldi. Su fazlalığım vardı ve oğluşum biraz iriydi. Bu nedenle 2 haftadır diyet uyguluyodum 1.200 gr kg verdim. Yemek yiyemiyorum diye çok mutsuzdum, bir de oğlum iri olmasın diye minicik mi kalıcak diye çok korkuyodum... Doktora dedim oğlum almamıştır ben bile kg verdim dedim. Daha bakmadan bak görüceksin o almıştır senden ihtiyacı olanı dedi.
Bir baktık ki oğluşumun yanakları tombiş tombiş. Ve 2 haftada yaklaşık 700 gr almış, 2.200 gr olmuş. Boyu 42 cm civarında. Sezeryen olcak muhtemelen, eşimin doğduğu günde istiyodum 07.12.12 olmasında sakınca gözükmüyo şuanda dedi doktorum. Çok mutlu oldum...
biz geri geldik Gülcemle
yavrusum kalktım canım,zaten uyuyamadım,eşim geldi uyandırdı sağolsunben çok uyuyamıyorum zaten canım benim,gündüz uykusunu hiç sevmem normalde,sersem gibi olurum,maaşallah sen güzel uyuyorsun
ymd başınız sağolsun tatlım..
annemler bi sürü ciciler almışlar bugün kızıma ,şeker de almışlar,emzikli olanlardan aldık,çok beğendik babanla dedi,iyi yapmışsınız dedim,canlarım yaa onlar beğensin de gerisi önemli değil,çok mutlu oldum kızlar
canım malesef öyle düşün artık uyandığımda ben kimim nerdeyim felan oldum o kadarda derin uyuyorum
kızımda canımı sıkıyor geceden beri hareketleri ağırlaştı neden bilmem. allahın izniyle bi kucağıma alsaydım başka bişey istemiyorum
bu arada bebişinin şekerleri hayırlı olsun tatlım
maşşlhh caınm ,,sanırım bebişin kilo alması genlerimizle alakalı..annem bana hamileyken kusması çok olmuş beslenememiş bende 2 kg doğmuşum,,işte kızımda geni bana çeker de kilo almaz diye evham yapıyorum işte..rabbim sğlıklı kavuştursun bizi bebeklerimizle
halada düşünmekteyim ben
maşallah canım demek seninde günün belli oldu hadi bakalım hayırlısı
canım malesef öyle düşün artık uyandığımda ben kimim nerdeyim felan oldum o kadarda derin uyuyorum
kızımda canımı sıkıyor geceden beri hareketleri ağırlaştı neden bilmem. allahın izniyle bi kucağıma alsaydım başka bişey istemiyorum
yapma tatlım böyle,üzme benim yeğenimi,yorulmuştur annesi uyuyodur,zaten takvimlerimizde de yazıyo,artık yavaşlamaya başladı hareketleri,benim kız da öyle,lütfen üzme kendini,beni de üzme
eşim geldi kızımızı görmeye gidiyoruz öptüm hepinizi ve bebişlerinizi. inş. güzel haberlerle gelirim dua edin bizim için. yarın görüşürüz kızlarr
halada düşünmekteyim ben
ben akşam saat 10 da yattım sabah 7,30 da kalktım sabah yine 10 da yattım 1,30 da kalktım
canım panik olma benim kızda geçen hafta 2 gün boyunca uğraştırdı beni 1 haftadır sürekli nst ye giriyorum sorun yok ilk pazartesi nst ye girdim nst den sonra çıldırdı nasıl hareket etti senin kızında hareketlenecektir.
kıslar merhaba,
cuma günü kuzenim olduuu.
kuzen mevsunu 13 yıl once kapadık derken teyzemın kızını kardesım ve dıger teyzemın kızı kızdırıp bız senı evlatlık aldık senın kardesın yok demısler kız bunalıma gırdı pedogog da care olmayınca teyzem 35 yasında hamıle kaldı ve guzel minelimiz cuma gunu 18,30 da kucagımızdaydı.
Bana da dogum oncesı cok guzel bır stajerlık oldu.
sızınle paylasayım ıstedım.
teyzem 40 haftaya gırdı ama hala agrısı yoktu ve unv hastanesındekı doktor beklemesı gerektıgını soylemıs ama bayramda yaklasıyor uzman doktor bulamayız dıye devlet hastanesıne gıttı cuma gunu saat 2 de gezıne gezıne.
hemen sancı odasına almıslar 4 cm acılmıs dıye basmıslar sunı sancıyı.
teyzemı 7 de gordugumde sakın normal yapma dıye bagırıyordu.tabı sımdı ayaklanınca oyle demıyor.
neyse kadının bırı ustune cıkmıs karnından bastırmıs ıcınden cıkan herseyı gormus.
prenses dogdu ama teyzemın sutu gelmedı 2 gun aksamı dun sekız sıraları gelmıs ama ıkı gun cok agladı mınel doktor mama takvıyesı verdı teyzem memesını almaz sonra dıye vermemeye calıstı ve bol bol erık hosafı kayısı hosafı stıll tea cay bır de kuru borulce kaynatıp salata gıbı onu yedırdıler.
hıc sut gelmese de her mamadan once memesını verdı teyzem cunku bebek ne kadar emmeye calısırsa anne o kadar uyarılıyormus.
dun yıkadık ama sadece basını gobegı dusmedıgı ıcın rıske atmayalım dedık yuzunu fılan sılıyolar ama kafası sırf kan ıcındeydı kuruyan kanlar kotu kokuyor bır de.
gobek ıcın doktro ıslak mendıllı bır solusyon vermıs
ıslak mendıle soluyonu sıkıyoruz gobegıne koyuyoruz uzerıne gazlı bez baya kurudu.
en kotu haber 3 gundur hıc gece uyumadı daha.
gece uykularıyla vedalasmalıyız gercı benımkı sımdıden basladı gunduz calıstıgımdan daha ıyı farkındayım.
boyle ıste gıdıp geldıkce gordukce yazarım sıze:)
gözün aydın canım
Merhaba güzel bayanlaaar! Hastaneden geldim. Bebişim de ben de çok iyiymişiz. Doktorumuz vitaminimizi kesti. Çok şişko olmuşuz da.Neyse geçmişten bi 20 sayfa okudum 3974'teyim ama eşim evde ve yemek bekliyor garibim. O yüzden birkaç iletiye cevap yazıp çıkıcam. Akşam üzeri tekrar gelirim.
Canım eline sağlık. Benim evimin önünde benzinlik altında da kebapçı var,bir de anacadde üzerindeyiz. Benim camlar da leş ötesiydi. Dün ben de senin gibi temizlik yaptım. Ama eşim kaytardı sağolsun. Sadece tüllerimi ve perdelerimi astı. Ben koslanın tül temizliyicisiyle parlatıcısını kullandım. Ütüye gerek kalmadı.Kalıp gibi duruyor resmen tüller.Ama ben işlerin bir kısmını bugüne bıraktım. Çok yorulmamak lazım. Sen de çok yorma kendini.
Bebişlerimizin battaniyeleri aynııııııııııııı.Sadece ben pembesini almıştım. Havuzluhan'dan yaptım ben de alışverişlerimi. 3 body 10 tl'den aldım ben de. Birtek sebamedin ürünlerini görmemiştim orada. Çok iyi fiyata almışsın canım yaaa...
Bir de bebişim için küvet almamıştım oradan. Herşeyi içinde 30 tl idi orada. Geçen gün viaport'ta baktım sadece küvet 69 tl idi... Belki yine giderim Eminönü'ne bayramdan sonra.
Bilemedim ki. Çok ucuza buldum biraz onun gazına geldim.NBB'nin sütyeni. Tanesini 10 tl'den aldım Eminönü'nden. Ya yürüyünce o gaz sancısı azalıyor biliyor musun? İlk başta zorlanıyor insan ama sonra çok rahatlıyorsun bak.
Çok uyması şart değil zıbınlar filan içte kalıyor zaten. Ben uzun kollu-yarım kollu ve kolsuz zıbınlarla patikli altları takım yapıp aldım. 3tanesi 10 tl'den alınca bol bol aldım. Aynı desende hem alt hem üst satıyorlardı. 0-3 ay,3-6 aldım daha çok. Sonra kipa'da çok harika üst ve altlar vardı. Onlardan da aldım.
Bence de Ela ismi güzel. Hatta eltimin kızının adı Ela olmasa ben de Ela koyardım.
Yeni evin hayırlı olsun. Bir de ben taşınsam doğumdan önce çok mutlu olacağım ama olacak gibi gözükmüyor.
Tarihinin belli olması da güzel bişi. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Başınız sağolsun canım...
Gecemiz gündümüz doğum merakıyla geçince rüyalarda doğuruyoruz. Ben de doğurup duruyorum rüyalarımda.Uyguladığım otohipnoz tekniğinin de bunda etkisi çok sanırım...
Merhaba annişler ve tatlı bebişleri,
Benim doktor kontrolüm vardı cumartesi günü. Çok şükür doktorun söyledikleri güzeldi. Su fazlalığım vardı ve oğluşum biraz iriydi. Bu nedenle 2 haftadır diyet uyguluyodum 1.200 gr kg verdim. Yemek yiyemiyorum diye çok mutsuzdum, bir de oğlum iri olmasın diye minicik mi kalıcak diye çok korkuyodum... Doktora dedim oğlum almamıştır ben bile kg verdim dedim. Daha bakmadan bak görüceksin o almıştır senden ihtiyacı olanı dedi.
Bir baktık ki oğluşumun yanakları tombiş tombiş. Ve 2 haftada yaklaşık 700 gr almış, 2.200 gr olmuş. Boyu 42 cm civarında. Sezeryen olcak muhtemelen, eşimin doğduğu günde istiyodum 07.12.12 olmasında sakınca gözükmüyo şuanda dedi doktorum. Çok mutlu oldum...
Kızlar benim aklıma yine bişey takıldı. Nst de sancı çıkınca 1 gün içinde doğuruluyor mu?
biz geri geldik Gülcemle
yavrusum kalktım canım,zaten uyuyamadım,eşim geldi uyandırdı sağolsunben çok uyuyamıyorum zaten canım benim,gündüz uykusunu hiç sevmem normalde,sersem gibi olurum,maaşallah sen güzel uyuyorsun
ymd başınız sağolsun tatlım..
annemler bi sürü ciciler almışlar bugün kızıma ,şeker de almışlar,emzikli olanlardan aldık,çok beğendik babanla dedi,iyi yapmışsınız dedim,canlarım yaa onlar beğensin de gerisi önemli değil,çok mutlu oldum kızlar
kıslar merhaba,
kuzen mevsunu 13 yıl once kapadık derken teyzemın kızını kardesım ve dıger teyzemın kızı kızdırıp bız senı evlatlık aldık senın kardesın yok demısler kız bunalıma gırdı pedogog da care olmayınca teyzem 35 yasında hamıle kaldı ve guzel minelimiz cuma gunu 18,30 da kucagımızdaydı.
teyzem 40 haftaya gırdı ama hala agrısı yoktu ve unv hastanesındekı doktor beklemesı gerektıgını soylemıs ama bayramda yaklasıyor uzman doktor bulamayız dıye devlet hastanesıne gıttı cuma gunu saat 2 de gezıne gezıne.
teyzemı 7 de gordugumde sakın normal yapma dıye bagırıyordu.tabı sımdı ayaklanınca oyle demıyor.
neyse kadının bırı ustune cıkmıs karnından bastırmıs ıcınden cıkan herseyı gormus.
prenses dogdu ama teyzemın sutu gelmedı 2 gun aksamı dun sekız sıraları gelmıs ama ıkı gun cok agladı mınel doktor mama takvıyesı verdı teyzem memesını almaz sonra dıye vermemeye calıstı ve bol bol erık hosafı kayısı hosafı stıll tea cay bır de kuru borulce kaynatıp salata gıbı onu yedırdıler.
hıc sut gelmese de her mamadan once memesını verdı teyzem cunku bebek ne kadar emmeye calısırsa anne o kadar uyarılıyormus.
dun yıkadık ama sadece basını gobegı dusmedıgı ıcın rıske atmayalım dedık yuzunu fılan sılıyolar ama kafası sırf kan ıcındeydı kuruyan kanlar kotu kokuyor bır de.
ıslak mendıle soluyonu sıkıyoruz gobegıne koyuyoruz uzerıne gazlı bez baya kurudu.
gece uykularıyla vedalasmalıyız gercı benımkı sımdıden basladı gunduz calıstıgımdan daha ıyı farkındayım.
canım benim de iri gidiyor bana kesmedi ben de sorayım bu sefer...
yürümek çok zor işte... 7. haftadan beri yattığım için ayağa kalkınca yürümekte zorlanıyorum.... unuttum yürümeyi...
senin de haberler güzel, sevindim...
sütyenler de uygunmuş...
maşallah tontişe. aralık annelerinde iri bebek çok. peki su normal mi şimdi?
sen de 12.12. 2012 yap...
sancının şiddeti ve düzeni önemli. düzenli sancı rahimi açarsa o zaman doğum olur...
canım şimdi ne zaman gelecekler net tarih belli mi canım? çok sevindim hediyelere... türkiyeden neredeler?
yoğurt daha önemli olsun takılma ona...
sağolun kızlar inşallah öyledir resmen iştahtan kesildimcanım panik olma benim kızda geçen hafta 2 gün boyunca uğraştırdı beni 1 haftadır sürekli nst ye giriyorum sorun yok ilk pazartesi nst ye girdim nst den sonra çıldırdı nasıl hareket etti senin kızında hareketlenecektir.
gözün aydın canım
doktora gideyim diyorum bi yanımda abartma diyor allaha yalvarıp duruyorum inşallah bi aksilik yoktur
halada düşünmekteyim ben
ben akşam saat 10 da yattım sabah 7,30 da kalktım sabah yine 10 da yattım 1,30 da kalktım
canım dr kontrolün ne zaman? gitsen de rahatlasan... gerçi bu aralar öyle canım uyuyorlarmış bolca...
kıslar merhaba,
gözünüz aydın canım... boştan da emzirse gelir sağsın bir de uyarmak için...
açlıktan mı uyumuyor ki? bir de beslenmezse sarılık olur...
slm kızlar nasılsınız bende geceleri uyuyamıyorum gece uyanıyorum devamlı midem kazınıyor dünde azcık uyuyordum gece bi baktımki kızımın ateşi 38 çıkmış ateş düşürücü verdim sabaha kadar bekledim az öncede doktora gittik soğuk algınlığı işte bunada şükür allah çaresiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?