2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

eşim geldi kızımızı görmeye gidiyoruz öptüm hepinizi ve bebişlerinizi. inş. güzel haberlerle gelirim dua edin bizim için. yarın görüşürüz kızlarr

kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye

canım endişelenme,yoğurt süte göre daha faydalı zaten,yoğurt bebeği en çok besleyen şeylerden biri,içini ferah tut,benim annem ne süt ne de yoğurt sever,düşün beni 3,5 kilo,kardeşimi 4,5 kilo doğurmuş

maşşlhh caınm ,,sanırım bebişin kilo alması genlerimizle alakalı..annem bana hamileyken kusması çok olmuş beslenememiş bende 2 kg doğmuşum,,işte kızımda geni bana çeker de kilo almaz diye evham yapıyorum işte..rabbim sğlıklı kavuştursun bizi bebeklerimizle

Son düzenleme:

evet canım genler de önemli,ama stres en önemli faktör bence,endişelenme sakın,sen elinden geleni yap,gerisi Allah'a kalmış zaten..

kıslar merhaba,
cuma günü kuzenim olduuu.
kuzen mevsunu 13 yıl once kapadık derken teyzemın kızını kardesım ve dıger teyzemın kızı kızdırıp bız senı evlatlık aldık senın kardesın yok demısler kız bunalıma gırdı pedogog da care olmayınca teyzem 35 yasında hamıle kaldı ve guzel minelimiz cuma gunu 18,30 da kucagımızdaydı.
Bana da dogum oncesı cok guzel bır stajerlık oldu.
sızınle paylasayım ıstedım.
teyzem 40 haftaya gırdı ama hala agrısı yoktu ve unv hastanesındekı doktor beklemesı gerektıgını soylemıs ama bayramda yaklasıyor uzman doktor bulamayız dıye devlet hastanesıne gıttı cuma gunu saat 2 de gezıne gezıne.
hemen sancı odasına almıslar 4 cm acılmıs dıye basmıslar sunı sancıyı.
teyzemı 7 de gordugumde sakın normal yapma dıye bagırıyordu.tabı sımdı ayaklanınca oyle demıyor.
neyse kadının bırı ustune cıkmıs karnından bastırmıs ıcınden cıkan herseyı gormus.
prenses dogdu ama teyzemın sutu gelmedı 2 gun aksamı dun sekız sıraları gelmıs ama ıkı gun cok agladı mınel doktor mama takvıyesı verdı teyzem memesını almaz sonra dıye vermemeye calıstı ve bol bol erık hosafı kayısı hosafı stıll tea cay bır de kuru borulce kaynatıp salata gıbı onu yedırdıler.
hıc sut gelmese de her mamadan once memesını verdı teyzem cunku bebek ne kadar emmeye calısırsa anne o kadar uyarılıyormus.
dun yıkadık ama sadece basını gobegı dusmedıgı ıcın rıske atmayalım dedık yuzunu fılan sılıyolar ama kafası sırf kan ıcındeydı kuruyan kanlar kotu kokuyor bır de.
gobek ıcın doktro ıslak mendıllı bır solusyon vermıs
ıslak mendıle soluyonu sıkıyoruz gobegıne koyuyoruz uzerıne gazlı bez baya kurudu.
en kotu haber 3 gundur hıc gece uyumadı daha.
gece uykularıyla vedalasmalıyız gercı benımkı sımdıden basladı gunduz calıstıgımdan daha ıyı farkındayım.
boyle ıste gıdıp geldıkce gordukce yazarım sıze:)

kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye

canım korkma bünyeyle alakalı o halam ne süt ne yoğurt sever düzgünde beslenmemiş ama kuzenim 6,5 kilo doğmuş (gerçi 11 aylık o ama neyse)

eşim geldi kızımızı görmeye gidiyoruz öptüm hepinizi ve bebişlerinizi. inş. güzel haberlerle gelirim dua edin bizim için. yarın görüşürüz kızlarr

canım güzel haberlerinizi bekliyoruz.

canım benim de iri gidiyor bana kesmedi ben de sorayım bu sefer...
yürümek çok zor işte... 7. haftadan beri yattığım için ayağa kalkınca yürümekte zorlanıyorum.... unuttum yürümeyi...

senin de haberler güzel, sevindim...
sütyenler de uygunmuş...

maşallah tontişe. aralık annelerinde iri bebek çok. peki su normal mi şimdi?
sen de 12.12. 2012 yap...

Kızlar benim aklıma yine bişey takıldı. Nst de sancı çıkınca 1 gün içinde doğuruluyor mu?

sancının şiddeti ve düzeni önemli. düzenli sancı rahimi açarsa o zaman doğum olur...

canım şimdi ne zaman gelecekler net tarih belli mi canım? çok sevindim hediyelere... türkiyeden neredeler?

yoğurt daha önemli olsun takılma ona...

hayrlı olsun,bu arada evt bazı hastaneler bebeği yıkamıyor.
eve gelnce de büyüklerimiz yıkatmaz,artk ıslak mendillerle idare edicez.

belli değil nesrincim,ama kasım 20'den sonra gelecek annem inşallah,babam da gelecekti ama ben seni sancı içinde görmeye dayanamam,Gülcem doğduktan sonra arayın beni dedi,canım yaa kıyamaz bana hiç sakaryadan gelecek annem..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…