canım dr kontrolün ne zaman? gitsen de rahatlasan... gerçi bu aralar öyle canım uyuyorlarmış bolca...
gözünüz aydın canım... boştan da emzirse gelir sağsın bir de uyarmak için...
açlıktan mı uyumuyor ki? bir de beslenmezse sarılık olur...
belli değil nesrincim,ama kasım 20'den sonra gelecek annem inşallah,babam da gelecekti ama ben seni sancı içinde görmeye dayanamam,Gülcem doğduktan sonra arayın beni dedi,canım yaa kıyamaz bana hiçsakaryadan gelecek annem..
ablacım daha randevu almadım ay başından sonra gitmeyi düşünüyorum en son bu ayın 12 ,sinde gittim çünkü
belki diyorum pozisyon değiştirmiştir ondan azalmıştır hareketleri birde büyüdü ya yeride daraldı
allahım ona sağlık versin bikaç gün beklicem böyle devam ederse doktora gitcem bayram biter bitmez
Merhaba annişler ve tatlı bebişleri,
Benim doktor kontrolüm vardı cumartesi günü. Çok şükür doktorun söyledikleri güzeldi. Su fazlalığım vardı ve oğluşum biraz iriydi. Bu nedenle 2 haftadır diyet uyguluyodum 1.200 gr kg verdim. Yemek yiyemiyorum diye çok mutsuzdum, bir de oğlum iri olmasın diye minicik mi kalıcak diye çok korkuyodum... Doktora dedim oğlum almamıştır ben bile kg verdim dedim. Daha bakmadan bak görüceksin o almıştır senden ihtiyacı olanı dedi.
Bir baktık ki oğluşumun yanakları tombiş tombiş. Ve 2 haftada yaklaşık 700 gr almış, 2.200 gr olmuş. Boyu 42 cm civarında. Sezeryen olcak muhtemelen, eşimin doğduğu günde istiyodum 07.12.12 olmasında sakınca gözükmüyo şuanda dedi doktorum. Çok mutlu oldum...
sağolun kızlar inşallah öyledir resmen iştahtan kesildim
doktora gideyim diyorum bi yanımda abartma diyor allaha yalvarıp duruyorum inşallah bi aksilik yoktur
canım bu haftalar en hareketli olması gereken ve hareketlerini en fazla hissedeceğimiz haftalarmış 37. haftaya kadar ki benim bebeğimde tombik.
bence riske atma hastaneye git nst ye gir
iştahtan kesilirsen çok kızacam ama yavrusum,kızın nasıl hareket edecek o zaman,tatlı şeyler ye bakim,meyvedir,pekmezdir falan,hareket edecek ben inanıyorum,sıkma canını nolur yaa..
biz geri geldik Gülcemle
yavrusum kalktım canım,zaten uyuyamadım,eşim geldi uyandırdı sağolsunben çok uyuyamıyorum zaten canım benim,gündüz uykusunu hiç sevmem normalde,sersem gibi olurum,maaşallah sen güzel uyuyorsun
ymd başınız sağolsun tatlım..
annemler bi sürü ciciler almışlar bugün kızıma ,şeker de almışlar,emzikli olanlardan aldık,çok beğendik babanla dedi,iyi yapmışsınız dedim,canlarım yaa onlar beğensin de gerisi önemli değil,çok mutlu oldum kızlar
yavruşum hiçmi hareket yok yoksa az mı hareketleri eğer 12 saatte 10 dan azsa hemen acile git yarını bekleme
kıslar merhaba,
cuma günü kuzenim olduuu.
kuzen mevsunu 13 yıl once kapadık derken teyzemın kızını kardesım ve dıger teyzemın kızı kızdırıp bız senı evlatlık aldık senın kardesın yok demısler kız bunalıma gırdı pedogog da care olmayınca teyzem 35 yasında hamıle kaldı ve guzel minelimiz cuma gunu 18,30 da kucagımızdaydı.
Bana da dogum oncesı cok guzel bır stajerlık oldu.
sızınle paylasayım ıstedım.
teyzem 40 haftaya gırdı ama hala agrısı yoktu ve unv hastanesındekı doktor beklemesı gerektıgını soylemıs ama bayramda yaklasıyor uzman doktor bulamayız dıye devlet hastanesıne gıttı cuma gunu saat 2 de gezıne gezıne.
hemen sancı odasına almıslar 4 cm acılmıs dıye basmıslar sunı sancıyı.
teyzemı 7 de gordugumde sakın normal yapma dıye bagırıyordu.tabı sımdı ayaklanınca oyle demıyor.
neyse kadının bırı ustune cıkmıs karnından bastırmıs ıcınden cıkan herseyı gormus.
prenses dogdu ama teyzemın sutu gelmedı 2 gun aksamı dun sekız sıraları gelmıs ama ıkı gun cok agladı mınel doktor mama takvıyesı verdı teyzem memesını almaz sonra dıye vermemeye calıstı ve bol bol erık hosafı kayısı hosafı stıll tea cay bır de kuru borulce kaynatıp salata gıbı onu yedırdıler.
hıc sut gelmese de her mamadan once memesını verdı teyzem cunku bebek ne kadar emmeye calısırsa anne o kadar uyarılıyormus.
dun yıkadık ama sadece basını gobegı dusmedıgı ıcın rıske atmayalım dedık yuzunu fılan sılıyolar ama kafası sırf kan ıcındeydı kuruyan kanlar kotu kokuyor bır de.
gobek ıcın doktro ıslak mendıllı bır solusyon vermıs
ıslak mendıle soluyonu sıkıyoruz gobegıne koyuyoruz uzerıne gazlı bez baya kurudu.
en kotu haber 3 gundur hıc gece uyumadı daha.
gece uykularıyla vedalasmalıyız gercı benımkı sımdıden basladı gunduz calıstıgımdan daha ıyı farkındayım.
boyle ıste gıdıp geldıkce gordukce yazarım sıze:)
yedim canım ya ama hareket yok yani varda arada bir oynuyor öyle sık değil
benim kız da öyle tatlım,hareket ediyor ama önceki zamanlara göre daha az,doktorum uyardı beni zaten,hareketleri azalacak endişelenme dedi..zaten 2 saatte en az 5-6 kere hareket ediyosa problem yok demekmiş..kontrol et bakalım,hareketleri nasıl? eminim senin kız daha fazla hareket ediyodur..mesela benim tombulum geceleri hiç hareket etmiyo,hani diyolar ya burda gece uyuyamıyorum hareketlerden diye,ben mışıl mışıl uyuyorum valla,kızım benimle birlikte uyuyo,benimle birlikte kalkıyo..
ablacım daha randevu almadım ay başından sonra gitmeyi düşünüyorum en son bu ayın 12 ,sinde gittim çünkü
belki diyorum pozisyon değiştirmiştir ondan azalmıştır hareketleri birde büyüdü ya yeride daraldı
allahım ona sağlık versin bikaç gün beklicem böyle devam ederse doktora gitcem bayram biter bitmez
ohhh ne güzel şekerleri de hazır Gülce hanımın :) ciclerde alınmış, anneanne ve dede eminim ki zevkle yapıyordur alışverişi :)
evet canım yaa,babam bi girmiş dükkanlara çıkaramamış annembi sürü şey aldık kızımıza diye telefon ettiler sabah,canlarım benim
canım az kalmış çok iyi olur gurbetlik zor. orada komşu eş dost var mı?
kız bende yapmadım topikte gördüm herkes bi övüyo bi övüyo merak ettim yapayım bari dedi sizinlede paylaştım bugün denemeye çalışıcam
acaba karnımı okşayınca hareket etmesi sayılıyormucanım ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum ilerleyen haftalarda hareketlerini daha az hissedebileceğimi söylemişti çünkü büyüdükçe yerleri daralıyor ve hareketleri kısıtlanıyor.
evet canım yaa,babam bi girmiş dükkanlara çıkaramamış annembi sürü şey aldık kızımıza diye telefon ettiler sabah,canlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?