2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ablacım daha randevu almadım ay başından sonra gitmeyi düşünüyorum en son bu ayın 12 ,sinde gittim çünkü
belki diyorum pozisyon değiştirmiştir ondan azalmıştır hareketleri birde büyüdü ya yeride daraldı
allahım ona sağlık versin bikaç gün beklicem böyle devam ederse doktora gitcem bayram biter bitmez

Son düzenleme:

canım az kalmış çok iyi olur gurbetlik zor. orada komşu eş dost var mı?

canım bu haftalar en hareketli olması gereken ve hareketlerini en fazla hissedeceğimiz haftalarmış 37. haftaya kadar ki benim bebeğimde tombik.
bence riske atma hastaneye git nst ye gir

maşallah canım maşallah kocaman olmuş bebişin

sağolun kızlar inşallah öyledir resmen iştahtan kesildim
doktora gideyim diyorum bi yanımda abartma diyor allaha yalvarıp duruyorum inşallah bi aksilik yoktur

iştahtan kesilirsen çok kızacam ama yavrusum,kızın nasıl hareket edecek o zaman,tatlı şeyler ye bakim,meyvedir,pekmezdir falan,hareket edecek ben inanıyorum,sıkma canını nolur yaa..

selam hepinize ben 2011 aralık annesiyim burayı okuyunca geçen sene ki halim gözümün önüne geldi :)) hepinize sağlıklı kolay doğumlar..ve bir öğüt.booool booool uyuyun sonra uyuyamayacaksınız çünkü.

canım bu haftalar en hareketli olması gereken ve hareketlerini en fazla hissedeceğimiz haftalarmış 37. haftaya kadar ki benim bebeğimde tombik.
bence riske atma hastaneye git nst ye gir

bugünde geçti zaten canım ama yarın gidebilirim böyle olursa

iştahtan kesilirsen çok kızacam ama yavrusum,kızın nasıl hareket edecek o zaman,tatlı şeyler ye bakim,meyvedir,pekmezdir falan,hareket edecek ben inanıyorum,sıkma canını nolur yaa..

yedim canım ya ama hareket yok yani varda arada bir oynuyor öyle sık değil

ohhh ne güzel şekerleri de hazır Gülce hanımın :) ciclerde alınmış, anneanne ve dede eminim ki zevkle yapıyordur alışverişi :)

yavruşum hiçmi hareket yok yoksa az mı hareketleri eğer 12 saatte 10 dan azsa hemen acile git yarını bekleme

gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün :)

yedim canım ya ama hareket yok yani varda arada bir oynuyor öyle sık değil

benim kız da öyle tatlım,hareket ediyor ama önceki zamanlara göre daha az,doktorum uyardı beni zaten,hareketleri azalacak endişelenme dedi..zaten 2 saatte en az 5-6 kere hareket ediyosa problem yok demekmiş..kontrol et bakalım,hareketleri nasıl? eminim senin kız daha fazla hareket ediyodur..mesela benim tombulum geceleri hiç hareket etmiyo,hani diyolar ya burda gece uyuyamıyorum hareketlerden diye,ben mışıl mışıl uyuyorum valla,kızım benimle birlikte uyuyo,benimle birlikte kalkıyo..

şuandan itibaren takip edeyim bakalım ne olacak olmazsa mervenin dediği gibi hastaneye giderim

canım ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum ilerleyen haftalarda hareketlerini daha az hissedebileceğimi söylemişti çünkü büyüdükçe yerleri daralıyor ve hareketleri kısıtlanıyor.

ohhh ne güzel şekerleri de hazır Gülce hanımın :) ciclerde alınmış, anneanne ve dede eminim ki zevkle yapıyordur alışverişi :)

evet canım yaa,babam bi girmiş dükkanlara çıkaramamış annem bi sürü şey aldık kızımıza diye telefon ettiler sabah,canlarım benim

canım ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum ilerleyen haftalarda hareketlerini daha az hissedebileceğimi söylemişti çünkü büyüdükçe yerleri daralıyor ve hareketleri kısıtlanıyor.
acaba karnımı okşayınca hareket etmesi sayılıyormu
evet canım yaa,babam bi girmiş dükkanlara çıkaramamış annem bi sürü şey aldık kızımıza diye telefon ettiler sabah,canlarım benim

ne güzel çok şanslısın valla benim ailem annem hariç daha bi patik bile almış değiller
diğer yiğenlerimin bayramlıklarını felan aldı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…