inşallah büyüdüklerinde büyüklerinin kıymetini bilirler çünkü çok şanslılar :)
acaba karnımı okşayınca hareket etmesi sayılıyormu
canım doktorumun bana söylediği önemli olan nasıl hareket ettiği değil ne olursa olsun hareket etmesi, hiç hareket hissetmezsen kork ama çok kuvvetli olmasa bile hareket hissedersen endişelenme dedi.
acaba karnımı okşayınca hareket etmesi sayılıyormu
ne güzel çok şanslısın valla benim ailem annem hariç daha bi patik bile almış değiller
diğer yiğenlerimin bayramlıklarını felan aldı hep
canım ya allah razı olsun o zaman bişeyi yok bebeğimin değilmi uyarınca oynuyor çünkü
sayılır tabi canım,belli değil mi işte,kızın uyuyo ve sen onu rahatsız edip uyandırıyorsun,o da böylece hareket ediyo,miniğin yerinde olsam çok kızarım sana,rahat bırak bi uyuyayım yaa derim .. babanneden yana şansımız yok canım,ama annemle-babam sağolsunlarsen alırsın zaten kızının cicilerini,boşver,kimseye ihtiyacın yok,ama insan sinir oluyo haklısın,babannesinin umrunda bile değil mesela benim kızım,ama o da benim umrumda değil,naparsa yapsın,o kadar değeri var gözümde..
canım ya allah razı olsun o zaman bişeyi yok bebeğimin değilmi uyarınca oynuyor çünkü
annesiiii,rahat bırak tontonu yaa uyuyo benim yeğenim,uyuyacak da büyüyecek yahu
dediğim gibi hareket hissediyorsan rahatlayabilirsin ama tabi bizler doktor değiliz canım sadece bildiklerimizi aktarıyoruz eğer için rahat değilse vakit kaybetmeden doktora git ve kesin olarak rahatla canım.ben de 2 hafta önce hareketleri çok az diye tedirgin olmuştum ama ertesi gün tekrar hareketlenmişti, günleri günlerini tutmuyor.
tamam teyzesi bıraktım uyusun bakalım ne kadar uyuyacak
azıcık rahatla tatlım,bişicik olmayacak kızına Allah'ın izniyle,yerlerinin daraldığı o kadar belli ki mesela benim karnım azcık bişey yesem de kocaman oluyo sanki,nefes almakta zorlanıyorum,bu kadar dar yerde nasıl hareket etsin bu tontonlar yaa öyle düşün..
yani şu dokuz ay bitecek ama nasıl bitecek bilmem ömrümden 90 yıl geçti ya resmen yaşlandım
canım benim tek sıkıntım oynamaması dediğin gibi benim kızda bazen yavaşlıyor bekliyim bakalım yarın ne yapacak
siz böyle deyince içim biraz rahatladı
GÜNAYDIN arkadaşlarım ve güzel bebişleri... sonunda taşınma maceram bitti ama bende bittim. şuan yeni evimize yerleştik çok şükür. kızımı kreşe gönderdim bir bakıyım dedim burada neler var diye , onlarca yüzlerce geçmiş sayfası birikmiş hepsini okuyamadım. bugun itibariyle tam 30 günüm kaldı arkadaşlar. 30 dan geriye saymaya başlıyorum. 22 kasım sezaryan tarihimdi tekrar yazıyım. hem heyecan hem korku var. :26:
ben dün yine bunaldım ve ağlama krizine girdim,en az 1 saat ağlamışımdır hem de göbeğimi hoplata hoplata,bi yandan da öyle korktum ki kızıma bişey olur mu diye,ama o kadar çok hareket etti ki ben ağlarken ve ağladıktan sonra,hem de ağlamamdan önce 3 gün boyunca çok hareket etmedi benim tontonum,ama ağlarken sanki bana mesaj gönderdi ben çok iyiyim,sen de üzülme der gibiydi canım kızım,bebekler stresi,ağlamayı her şeyi hissediyorlar,dün çok iyi anladım,nolur stres yapma..
evet canım haklısın çok sağolun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız şu yaramazlarıda içimiz tümden rahat eder.
bu arada canım dediğin gibi çok şükür hiç ihtiyacımız yok kimseye ama yinede insan kırılıyor ben 5 yıl çalıştığımın hepsini onlara harcadım
şimdi sorsan beş kuruşum kalmadı onlar yüzünden eğer o para bende olsaydı kızıma herşeyi kendim yapardım babasına bile söylemezdim ama bazen en yakınların bile böyle çıkabiliyor
inşallah tatlım,her gün dua ediyorum..kırılmaz mı hem de ne kırılma,bi yandan da sinir olmak cabası,ama yine kendine yapıyo insan,onların bi tarafı duymuyo,ben babanne-teyze falan olduğumu düşünemiyorum bile,yağdırırdım heralde herşeyi,ki ben kayınvalideme hediyesiz gitmezdim,annemle özenle seçerdik,bi bluz,bi eşarp alırdık mutlaka,ama ne derdi biliyor musun,istemiyorum hiçbişey,almayın bi daha,hem de bunu kaba bir şekilde söylerdi,biz yine de alırdık eşimin hatrına,ama artık anladım anyayı konyayı,torununu bile sormayan kadına bundan sonra bir çöp bile almam,hatta muhattap bile olmam..misafir gibi giderim evine,gayet resmi bi şekilde kalır ve dönerim..
tamam canım evham yapmıcam allahın izniyle kızımın bişeyi yoktur hem uğraşıncada olsa oynuyor
bugün uykusunu alırsa yarın kendine gelir
he bide bana diyosun sen niye üzüyosun yiğenimi yazık değilmi kuzuyada sanada
ömür boyu oradamı kalcan sanki sıkıntı yapıyosun bu kadar hem kızın olunca dünya umrunda olmayacak az kaldı bu günleri düşün ve mutlu ol çileğinide mutlu et
ben dün yine bunaldım ve ağlama krizine girdim,en az 1 saat ağlamışımdır hem de göbeğimi hoplata hoplata,bi yandan da öyle korktum ki kızıma bişey olur mu diye,ama o kadar çok hareket etti ki ben ağlarken ve ağladıktan sonra,hem de ağlamamdan önce 3 gün boyunca çok hareket etmedi benim tontonum,ama ağlarken sanki bana mesaj gönderdi ben çok iyiyim,sen de üzülme der gibiydi canım kızım,bebekler stresi,ağlamayı her şeyi hissediyorlar,dün çok iyi anladım,nolur stres yapma..
inşallah tatlım,her gün dua ediyorum..kırılmaz mı hem de ne kırılma,bi yandan da sinir olmak cabası,ama yine kendine yapıyo insan,onların bi tarafı duymuyo,ben babanne-teyze falan olduğumu düşünemiyorum bile,yağdırırdım heralde herşeyi,ki ben kayınvalideme hediyesiz gitmezdim,annemle özenle seçerdik,bi bluz,bi eşarp alırdık mutlaka,ama ne derdi biliyor musun,istemiyorum hiçbişey,almayın bi daha,hem de bunu kaba bir şekilde söylerdi,biz yine de alırdık eşimin hatrına,ama artık anladım anyayı konyayı,torununu bile sormayan kadına bundan sonra bir çöp bile almam,hatta muhattap bile olmam..misafir gibi giderim evine,gayet resmi bi şekilde kalır ve dönerim..
ha şöyle canım rahatla..ağlamak çok rahatlattı canım beni,yalnız dünki biraz şiddetliydi,ağlamasam içime sıkıntı yapacak kızımı daha çok üzecektim biliyorum..annemin ve kızımın geleceği zamanları iple çekiyorum zaten,burdaki tek avuntum onlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?