2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nasılsın bakalım :)
benim devlete randevum var 11.30 da onu bekliyorum..
acıktımm ayrıca
sağol canım biz iyiyi< inşallah sende güzel haberlerle gelirsin

öyle yapıyorum teyzesi benim kız nazlı ilgi istiyor yoksa oynamıyor.
ya evet ben haftaya şu ağda işini halletmeliyim bayramdan sonra o zaman 36 haftalık olcam
dediğin gibi erken doğarsa hazırlıklı olayım

Badem, Merve , yavruş, mermaid, kızlar cok sağolun ıyı haberleri aldım demin odaya çıkarmışlar ))

bu haftalarda ödem çok olurmuş canım,ondandır endişelenme..

öyle canım zaten sıkıldım artık herşeyi dert etmekten
başka çare yok çekecez 1 ay daha kimbilir daha neler yaşıcaz ağrı sancı ayyyyyy fenalık geldi düşününce
annelik başından sonuna kadar çok zormuş anlamıyorum bu sıkıntıları ,bebişin hareketlerini , annelik hissini yaşayanlar hatta belli bi yaşa getirenler çocuklarını nasıl bırakabiliyor
gerçekten anllamak çok zor

Badem, Merve , yavruş, mermaid, kızlar cok sağolun ıyı haberleri aldım demin odaya çıkarmışlar ))

çok şükür canım ya allah affetsin onu
biran önce psikolojik tedavi görmeli şuanda desteğe çok ihtiyacı vardır inşallah toparlanır biranönce

Son düzenleme:

günydın kızlar ve minikleri .bugun ütü yapacam ,banyo temizlicem işim çook yine

İnş CNm hiç böyle çocuk değildi aşk ne salaklıklar yaptırıyor akılsız(

aslında böyle aşk bunalımları normalde birazda sınırı aşmamak lazım
aşkın güzelliğini dolu,dolu yaşadığımız gibi acısınıda sonuna kadar çekmeli tabi kuzeninde bunu anlayacak ama dua edinde anlaması uzun sürmesin

bademim kız bende kızın ismini selcen gülcemi koysam bak bu uyuyor hemde ikiside anlamlı

Günaydın meleklerin tatlı anneleri...
Bugün izinliyim işe gitmedim. sağlık ocağına kan verdim geldim.. b12 eksikliğim ve idrar yollarında iltihap devam ediyor mu ona baktırdım.
hastanelerde sıra bulamadım napıyım. bayram öncesi ya sağlık ocağı bile nasıl kalabalıktı...

Sizler nasılsınız?

Oflu uzun zamandır yoktun hoşgeldin.

funntunn geçmiş olsun.

Bugün sizle son günüm akşama gidiyoruz.orda internet yok.çoooooooookkkk özliycem sizi...

günaydın canım geçmiş olsun
sana iyi bayramlar şimdiden canım sıkıntı yapıpta bayramını zehir etme herşeye rağmen tadını çıkarmaya çalış tatilinin
kendine iyi bak bebişinede

günaydın canım geçmiş olsun
sana iyi bayramlar şimdiden canım sıkıntı yapıpta bayramını zehir etme herşeye rağmen tadını çıkarmaya çalış tatilinin
kendine iyi bak bebişinede

Sağol canım.çok duygulandım samimiyetin karşısında...
size de iyi bayramlar şimdiden. dua edin benim için...
yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler...

Günaydın kızlar, malum oğlum 29 haftalık doğmuştu ve şuan herşey yolunda olmasına rağmen dr tedbir amaçlı yine ciğer geliştirici iğne olmamı istedi? 4 doz. 24 saat arayla 2 kez. 2 doz bir yapılcak. Dün birincisini oldum ama bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı geziyorumm. Halsizliğim tavan zaten Oğlumda da bu iğneyi olmuştum ama hemen doğum olunca böyle bişi yaşadım mı hatırlamıyorum. Aramızda bu iğneyi olan varsa bu tarz bi yan etki yaşadılar mı acaba? Birde erken doğum yapmış olanlar ve şuan yine hamile olanlarada dr ları iğneyi önerdi mi?

slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen

çok saol canım doktorumda dinlen hiç bi iş yapma çalışıyo olsaydın rapor vericektim dedi ama varya çok zor anlar yaşadım öldüm öldüm dirildim resmen

canım tahmin edebiliyorum bende 2 kez kanama atlattım çok zor bir durum ama dediğim gibi hiç bir iş yapma yemeği bile eşim yapıyordu benim. sende öyle yap Wc harici kalkma içimizde en son doğum yapacak olan sensin berk paşaya söyle dursun azıcık

Çok geçmiş olsun canım. korkarak okudum ama çok şükür bişey çıkmamış. inşallah enfeksiyon da geçer ilaç kullanınca. Allah'a emanet yavrularımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…