sağol canım biz iyiyi< inşallah sende güzel haberlerle gelirsinnasılsın bakalım :)
benim devlete randevum var 11.30 da onu bekliyorum..
acıktımm ayrıca
öyle yapıyorum teyzesi benim kız nazlı ilgi istiyor yoksa oynamıyor.günaydın kızlar nasılsınız ben çoooooook mutluyum yarın NST dede birşey çıkmazsa ANKARAYA anneme gidiyoruz bayram içindoktorum gidebilirsin sorun olmaz doğumundan önce git eğilen dedi ama gitmeden gel NST ye gir dedi :))I( bugün işten erken çıkıp kuaföre gideceğim ütü yapacağım
canım allah yardımcımız olsun benimkide soruyor ama arkadaş iş çeviriyor işte neyse amaaan şu bayramda 1,5 günü de atlatıyım da
çocuğu mıncıklaya mıncıklaya uyandırdın annesi
ya canım biz birde kız annesiyiz kızlar 2 hafta erken doğar diyorlar
canım sen 36 da o işleri ne olur ne olmaz ben şimdiden bayram dönüşüne randevumu aldım kıldan kıpırdan kurtuluyum ne olur ne olmaz meleğim gelir falan
canım maşallah bebişine
funtun kuzenine geçmiş olsun
offf yatamadım kızlar ya sıkıntılıyım biraz suratım felan baya bi şişti
bu haftalarda ödem çok olurmuş canım,ondandır endişelenme..
Badem, Merve , yavruş, mermaid, kızlar cok sağolun ıyı haberleri aldım demin odaya çıkarmışlar))
çok şükür canım ya allah affetsin onu
biran önce psikolojik tedavi görmeli şuanda desteğe çok ihtiyacı vardır inşallah toparlanır biranönce
İnş CNm hiç böyle çocuk değildi aşk ne salaklıklar yaptırıyor akılsız(
günydın kızlar ve minikleri .bugun ütü yapacam ,banyo temizlicem işim çook yine
Günaydın meleklerin tatlı anneleri...
Bugün izinliyim işe gitmedim. sağlık ocağına kan verdim geldim.. b12 eksikliğim ve idrar yollarında iltihap devam ediyor mu ona baktırdım.
hastanelerde sıra bulamadım napıyım. bayram öncesi ya sağlık ocağı bile nasıl kalabalıktı...
Sizler nasılsınız?
Oflu uzun zamandır yoktun hoşgeldin.
funntunn geçmiş olsun.
Bugün sizle son günümakşama gidiyoruz.orda internet yok.çoooooooookkkk özliycem sizi...
günaydın canım geçmiş olsun
sana iyi bayramlar şimdiden canım sıkıntı yapıpta bayramını zehir etme herşeye rağmen tadını çıkarmaya çalış tatilinin
kendine iyi bak bebişinede
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen
çok saol canım doktorumda dinlen hiç bi iş yapma çalışıyo olsaydın rapor vericektim dedi ama varya çok zor anlar yaşadım öldüm öldüm dirildim resmen
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?