sagol canımm :)9 amin saglıkla bir kucaklarımıza alıversek artık..
bu göbeklerlee nolcek bilemiyorum:))
dün eşim diyokii ejderha gibi nefes alıyorsun diyooben farkında değilim tabii kilodannn :)
elbiselerini yıkadıgımda resimlerini koyunca anlarsın cnm bebettonun :)
uykucu olmasın kızz uyandır uyanırr hoooppppp dee kalk oynak bir müzik koy göbek at bakk nasıı kendine gelcek fıstıgın :)))))))))))))))
güzell annişlerr
ben cıkıyorum şimdi eşim gelcek birsyeler hazırlıyımm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın canım
Slm kızlar azıcık geçmişe baktım ymd CNm basın sag olsun ;((
Iyı haberlerle gelen herkesın gözü Aydın olsun))
Gezmelere gidip keyif çatanların sefaları olsun :))ohh miss
Ama bnm gunüm kabus gıbıydı;((sabah Tlf ıle uyandım dayımın oğlu ıntıhar etmiş ilaç içmiş daha 24 yasında;((ne yapacağımızı bilemedık Allah'tan yogun bakımdaymış midesi fln yıkanmış bütün gün gebzedeydık hala yogun bakımda kana karışmış ilaçlar çünkü inş yarın odaya alacaklar;((
Çok sağol canım benim. Allahım, geride kalanlara uzun ömür versin.
Bizim bir özel gün sorunumuz var zaten. Ne eşimin doğum gününde, ne benim doğum günümde, ne de iki yıldır evlilik yıldönümlerinde yan yana değildik maalesef. Sağlık olsun, ne diyeyim.
nasılsın bakalım :)
benim devlete randevum var 11.30 da onu bekliyorum..
acıktımm ayrıca
haklısın mervecim,resmiyetin gözünü seveyim,seninki de ne fenaymış,bi de adını değiştirmeye kalkıyo ne hakla yaa,ne terbiyesizlikiyi yapmışsın tatlım,sen koyacaksın tabi kızının adını,ona ne bize de sormuyo tatlım eksiğiniz var mı diye,onu geçtim hal-hatır bile sormuyo..
kızlar bu arada benim meleğim uyandı galiba hareketlendi ben dokunmadan oynuyor maşallah, maşallah kızıma
kızlar ekim annelerin doğum hikayelerini okudumda dikkatimi bişey çekti hiçbiri 40 haftada doğurmamış
hep 38. haftada doğurmuşlar bizdemi öyle olcaz acaba eğer öyleyse benim pek vaktim kalmadı demektir
ya bende ağda işini 38. haftada hallediyim diyodum ya o zamana kalmazsam
amannnn en iyisi bayramdan hemen sonra yapmak ne olur ne olmaz
günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişleri:) henüz geçmişi okumadım umarım herkes iidir. biz kızımla iiyiz çok şükür. dün kontrole gitmiştim nst ye girdik kalp atışları geçen seferkine göre daha ii dedi dr m.kilosu 2310 gr olmuş, kızıma maşallah:). geçen sefer bebeğin suyu az demişti dr çok şükür daha ii görünüyo dedi :) ama kızım yine yüzünü göstermedibaş aşağı pozisyon da çok şükür.diğer randevumuz 3 kasım da inş.
yavrus,vitaminc görüşürüz kızlar..
oflu,mermaid hoşgeldiniz tontişler
yavrus,vitaminc görüşürüz kızlar..
oflu,mermaid hoşgeldiniz tontişler
günaydın kızlar nasılsınız ben çoooooook mutluyum yarın NST dede birşey çıkmazsa ANKARAYA anneme gidiyoruz bayram içindoktorum gidebilirsin sorun olmaz doğumundan önce git eğilen dedi ama gitmeden gel NST ye gir dedi :))I( bugün işten erken çıkıp kuaföre gideceğim ütü yapacağım
canım allah yardımcımız olsun benimkide soruyor ama arkadaş iş çeviriyor işte neyse amaaan şu bayramda 1,5 günü de atlatıyım da
çocuğu mıncıklaya mıncıklaya uyandırdın annesi
ya canım biz birde kız annesiyiz kızlar 2 hafta erken doğar diyorlar
canım sen 36 da o işleri ne olur ne olmaz ben şimdiden bayram dönüşüne randevumu aldım kıldan kıpırdan kurtuluyum ne olur ne olmaz meleğim gelir falan
canım maşallah bebişine
funtun kuzenine geçmiş olsun
hoşbulduk canım ama kaçıyorum ufaktan karnım acıktı ve az da olsa ağda yapıyım
inşallah çıkmaz da gidersin tatlım,çok sevindim senin adına
hoşbulduk canım :) herkese kocaman günaydınlar....
geçmişi okuyordum bir yandan, nasılsın canım?
iyiyim tatlım,sen nasılsın?
canım İnşallah sizinde zamanınız hızla akıp geçer ailene ve sevdiklerine bir an önce kavuşursun
ben de iyiyim canım, kahvaltımı yaptım geldim foruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?