2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım bak bu iyi fikir hoplamak yani
merakla bekliyoruz cicişlerin resimlerini

Allah acil şifalar versin canım çok ama çok üzüldüm... umarım bir an önce sağlığına kavuşur hayata bundan sonra daha güzel bir pencereden bakar...

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, biz de bu sene kutlayamamıştık çünkü ben hastanede yatıyordum... napalım sağlık olsun, seneye tatlı kuzucuklarımızla birlikte kutlarız artık :)

günaydın kızlar nasılsınız ben çoooooook mutluyum yarın NST dede birşey çıkmazsa ANKARAYA anneme gidiyoruz bayram için doktorum gidebilirsin sorun olmaz doğumundan önce git eğilen dedi ama gitmeden gel NST ye gir dedi :))I( bugün işten erken çıkıp kuaföre gideceğim ütü yapacağım

canım allah yardımcımız olsun benimkide soruyor ama arkadaş iş çeviriyor işte neyse amaaan şu bayramda 1,5 günü de atlatıyım da
kızlar bu arada benim meleğim uyandı galiba hareketlendi ben dokunmadan oynuyor maşallah, maşallah kızıma

çocuğu mıncıklaya mıncıklaya uyandırdın annesi

kızlar ekim annelerin doğum hikayelerini okudumda dikkatimi bişey çekti hiçbiri 40 haftada doğurmamış
hep 38. haftada doğurmuşlar bizdemi öyle olcaz acaba eğer öyleyse benim pek vaktim kalmadı demektir

ya canım biz birde kız annesiyiz kızlar 2 hafta erken doğar diyorlar
ya bende ağda işini 38. haftada hallediyim diyodum ya o zamana kalmazsam
amannnn en iyisi bayramdan hemen sonra yapmak ne olur ne olmaz

canım sen 36 da o işleri ne olur ne olmaz ben şimdiden bayram dönüşüne randevumu aldım kıldan kıpırdan kurtuluyum ne olur ne olmaz meleğim gelir falan

canım maşallah bebişine

funtun kuzenine geçmiş olsun

inşallah çıkmaz da gidersin tatlım,çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…