canım tahmin edebiliyorum bende 2 kez kanama atlattım çok zor bir durum ama dediğim gibi hiç bir iş yapma yemeği bile eşim yapıyordu benim. sende öyle yap Wc harici kalkma içimizde en son doğum yapacak olan sensin berk paşaya söyle dursun azıcık
Çok geçmiş olsun canım. korkarak okudum ama çok şükür bişey çıkmamış. inşallah enfeksiyon da geçer ilaç kullanınca. Allah'a emanet yavrularımız...
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
Ben de az önce hem kahvaltı yapıp hem size bakıyordum. birdenbire midem bulandı lavaboya zor koştum. tüm yediklermi çıkardım(((( niye böyle oldu anlamadım... ne oluyo bugün bize ya...
canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine...
Günaydın kızlar, malum oğlum 29 haftalık doğmuştu ve şuan herşey yolunda olmasına rağmen dr tedbir amaçlı yine ciğer geliştirici iğne olmamı istedi? 4 doz. 24 saat arayla 2 kez. 2 doz bir yapılcak. Dün birincisini oldum ama bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı geziyorumm. Halsizliğim tavan zatenOğlumda da bu iğneyi olmuştum ama hemen doğum olunca böyle bişi yaşadım mı hatırlamıyorum. Aramızda bu iğneyi olan varsa bu tarz bi yan etki yaşadılar mı acaba? Birde erken doğum yapmış olanlar ve şuan yine hamile olanlarada dr ları iğneyi önerdi mi?
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
neyse kızlar sizlere haber vermek için girdim bişeyler atıştırım açlıktan ölücem. görüşürüz
canım bende kızımı 26 haftalık doğurmuştum o zaman banada vurulmuştu hatırlamıyorum öyle bir yan etki yaptığını şimdi yinemi erken doğum tehliken var bana hiç önermedi doktorum her doğum kendine özgüdür inşallah bu sefer vaktinde doğururuzGünaydın kızlar, malum oğlum 29 haftalık doğmuştu ve şuan herşey yolunda olmasına rağmen dr tedbir amaçlı yine ciğer geliştirici iğne olmamı istedi? 4 doz. 24 saat arayla 2 kez. 2 doz bir yapılcak. Dün birincisini oldum ama bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı geziyorumm. Halsizliğim tavan zatenOğlumda da bu iğneyi olmuştum ama hemen doğum olunca böyle bişi yaşadım mı hatırlamıyorum. Aramızda bu iğneyi olan varsa bu tarz bi yan etki yaşadılar mı acaba? Birde erken doğum yapmış olanlar ve şuan yine hamile olanlarada dr ları iğneyi önerdi mi?
candost Allah sabır versin tatlım..iyi yolculuklar..
Sağol canım akşama gidiyoruz...
Şimdi evi toparlamam lazım.toz alınacak,yerler silinecek, süpürülecek,balkon yıkanacak...valiz hazırlanacak...ütü yapılacak..çoooookkkkkk işim var çoookkk..şimdi diyceksiniz kaç gündür iş yapıyosun ne pis evin varmış diyeama kaç gündür evi toplayınca diğer işleri yapamadan yorulup bırakıyodum..
Yine hepsini yapabileceğimi sanmıyorum ama başlayım bakalım. arada bi gelirim. öptüm hepinizi...
cnm çok geçmiş olsun bende oldum o iğneyi dr um dedi yanakların şişip kızarabilir ateşinde çıkabilir korkma iğnede kortizon var demişti yanaklarım kızarmıştı akşamda ateşim çıkmıştı biraz 2 güne geçti
ayyyyy kuzum çok geçmiş olsun bu guguşlar doğana kadar bize uyku yok yahu bana çevremde çocugu olanlar şimdi en rahat günlerin diolar da yok ya doğsunlarda uykusuz kalalım koymaz bana böyle içimde görmüyorum daha çok korku yaşıyorum bende gene başladı ağrılar hiç uyuyamadım düşün rüyamda da kadının birini hamile sanıyorum bana dioki hamileydim böbreğimde büyüme olunca düşük yaptım dio nasıl etkilendiysem artık nasıl korkuyorum bu korkuyu yaşamaktansa 10 kere normal doğum acısına razıyım ya guguşum sağsalim gelse bu böbrek acısınada dayanırım katater taktırmıcam o rüyadan sonra ee olmaz sıkıcam dişimi artık sen neden 32.i haftayı atlatsam dedinki cnm ?
kıs aç bırakma kendini bende şimdi biraz ortalığı toplıcam akşam gidiyoruz silivriye bayramda orada olucaz bu ağrıyla napıcam bilmiyorum ama idare etcem artık bugünden sonra giremem kıslar merakta kalmayın artık bayramdan sonra görüşürüz...
HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRR ÖPÜLDÜNÜZZZ DİKKAT EDİN GUGUŞLARA:124:
candost Allah sabır versin tatlım..iyi yolculuklar..
gecedicle iyi bayramlar tatlım,öptüm ben de ..
yavrusum selcen gülce de olur tabi neden olmasın,eşine söyle bakalım beğenecek mi? gülce'yi beğenmezse çok kızacam ama..
seastirecim tatlım benim yaa çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah'tan kötü bişey çıkmamış,dikkat et kendine..
canım bende kızımı 26 haftalık doğurmuştum o zaman banada vurulmuştu hatırlamıyorum öyle bir yan etki yaptığını şimdi yinemi erken doğum tehliken var bana hiç önermedi doktorum her doğum kendine özgüdür inşallah bu sefer vaktinde doğururuz
canım çok geçmiş olsun niye böyle olduki herşey yolundaymış çok şükür istirahat et düzelir inşallah
Sağol canım akşama gidiyoruz...
Şimdi evi toparlamam lazım.toz alınacak,yerler silinecek, süpürülecek,balkon yıkanacak...valiz hazırlanacak...ütü yapılacak..çoooookkkkkk işim var çoookkk..şimdi diyceksiniz kaç gündür iş yapıyosun ne pis evin varmış diyeama kaç gündür evi toplayınca diğer işleri yapamadan yorulup bırakıyodum..
Yine hepsini yapabileceğimi sanmıyorum ama başlayım bakalım. arada bi gelirim. öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?