2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ben de az önce hem kahvaltı yapıp hem size bakıyordum. birdenbire midem bulandı lavaboya zor koştum. tüm yediklermi çıkardım (((( niye böyle oldu anlamadım... ne oluyo bugün bize ya...

yapmam zaten tatlım yaa o korku bana yetti sorma teyzesi eşek sıpasının ne acelesi varsa sanki bi gelsin sorucam ben ona bu korkuyla hemen pijama takımınıda aldık sağolsun kayınvalidem ödedi parasını

Çok geçmiş olsun canım. korkarak okudum ama çok şükür bişey çıkmamış. inşallah enfeksiyon da geçer ilaç kullanınca. Allah'a emanet yavrularımız...

çok saol tatlım . aynen öyle rabbime emanet inş hepsi zamanında hayırlısıyla gelirler

canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine...

Ben de az önce hem kahvaltı yapıp hem size bakıyordum. birdenbire midem bulandı lavaboya zor koştum. tüm yediklermi çıkardım (((( niye böyle oldu anlamadım... ne oluyo bugün bize ya...

ara ara bendede oluyo o tatlım bende anlamış değilim niye oluyo

neyse kızlar sizlere haber vermek için girdim bişeyler atıştırım açlıktan ölücem. görüşürüz

bende ne uyku var ne bişey kasık kemiklerim çok ağrıyo hiç tadım yok artık kızlar iki adımda yoruluyorum geceleri dönmek yataktan kalkmak çok zor benim bir yakınım var hamile olmayı çok seviyor keşke hep hamile olsam diyo bende bu kız kafayı yedi galiba diyorum,tamam güzel bir duygu ama ben çok zor geçiriyorum.allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 10 aralık bir türlü gelmeyecek gibi.....

cnm çok geçmiş olsun bende oldum o iğneyi dr um dedi yanakların şişip kızarabilir ateşinde çıkabilir korkma iğnede kortizon var demişti yanaklarım kızarmıştı akşamda ateşim çıkmıştı biraz 2 güne geçti

ayyyyy kuzum çok geçmiş olsun bu guguşlar doğana kadar bize uyku yok yahu bana çevremde çocugu olanlar şimdi en rahat günlerin diolar da yok ya doğsunlarda uykusuz kalalım koymaz bana böyle içimde görmüyorum daha çok korku yaşıyorum bende gene başladı ağrılar hiç uyuyamadım düşün rüyamda da kadının birini hamile sanıyorum bana dioki hamileydim böbreğimde büyüme olunca düşük yaptım dio nasıl etkilendiysem artık nasıl korkuyorum bu korkuyu yaşamaktansa 10 kere normal doğum acısına razıyım ya guguşum sağsalim gelse bu böbrek acısınada dayanırım katater taktırmıcam o rüyadan sonra ee olmaz sıkıcam dişimi artık sen neden 32.i haftayı atlatsam dedinki cnm ?

neyse kızlar sizlere haber vermek için girdim bişeyler atıştırım açlıktan ölücem. görüşürüz

kıs aç bırakma kendini bende şimdi biraz ortalığı toplıcam akşam gidiyoruz silivriye bayramda orada olucaz bu ağrıyla napıcam bilmiyorum ama idare etcem artık bugünden sonra giremem kıslar merakta kalmayın artık bayramdan sonra görüşürüz...

HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRR ÖPÜLDÜNÜZZZ DİKKAT EDİN GUGUŞLARA :124:

candost Allah sabır versin tatlım..iyi yolculuklar..
gecedicle iyi bayramlar tatlım,öptüm ben de ..
yavrusum selcen gülce de olur tabi neden olmasın,eşine söyle bakalım beğenecek mi? gülce'yi beğenmezse çok kızacam ama..
seastirecim tatlım benim yaa çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah'tan kötü bişey çıkmamış,dikkat et kendine..

canım bende kızımı 26 haftalık doğurmuştum o zaman banada vurulmuştu hatırlamıyorum öyle bir yan etki yaptığını şimdi yinemi erken doğum tehliken var bana hiç önermedi doktorum her doğum kendine özgüdür inşallah bu sefer vaktinde doğururuz

canım çok geçmiş olsun niye böyle olduki herşey yolundaymış çok şükür istirahat et düzelir inşallah

candost Allah sabır versin tatlım..iyi yolculuklar..

Sağol canım akşama gidiyoruz...

Şimdi evi toparlamam lazım.toz alınacak,yerler silinecek, süpürülecek,balkon yıkanacak...valiz hazırlanacak...ütü yapılacak..çoooookkkkkk işim var çoookkk..şimdi diyceksiniz kaç gündür iş yapıyosun ne pis evin varmış diye ama kaç gündür evi toplayınca diğer işleri yapamadan yorulup bırakıyodum..
Yine hepsini yapabileceğimi sanmıyorum ama başlayım bakalım. arada bi gelirim. öptüm hepinizi...

kolay gelsin sana tatlım,işin baya çokmuş,yorulmadan yapmaya çalış,ben de öptüm..

çok saol kuzum yaa 32,haftayı geçsin dedim çünkü erken gelme gibi bi olasılık var

tatlım hayırlı yolculuklar o ağrıları ihmal etme sakın erken doğuma neden oluyo çünkü doktorum hemen böbrek ağrıların ne durumda diye sordu bana

çok saol bademim yaramz oğlum korkuttu annesini

çok saol tatlım bende anlamadım ya

merhaba güzel annişler ve bebekleri epeydir yazamadım şu an evdeyim 2 gün izin aldım biraz bayram temizliği yapıyorum dinlene dinlene biraz okudum geçmişi çok yazmışsınız yine
doktor kontrolü olanlar güzel haberlerle gelmişler maşallah
ymd başınız sağolsun evlilik yıldönmümüz kutlu olsun
chnb eşin oğlun gelmiş gözün aydın canım rabbim bir daha hiç ayırmasın maşallah iyi gidiyorsun
bayramada memleketler gidenlere hayırlı yolculuklar kendinize iyi bakın

kolay gelsin tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…