Slm, canım benim de oğlum çok hıçkırıyor. Hatta şuanda hıçkırmakta. Doktora normal mi diye sormadım ama böyle böyle oluyo hıçkırıyo mu o esnada diye sordum. Evet, çok sık olur bu zamanlarda demişti.
Ymd basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir, saglik sihhat versin cenabi allahim
canım çok şükür o kadarda düşük değilmiş peki nerede baktırmanoız gerekiyomuş buna doğuncamı yoksa şimdimi
hani eğer anne karnında belli oluyosa ayrıntılı usg de çıkardı belki
Kızlar başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim, sağolun.
Eşimin babaannesi hastaydı. Oldukça yaşlı zaten. Geçen hafta Pazar günü hastaneye yatırmıştık. Bu hafta Cuma yoğun bakıma alındı. Bu sabah da vefat etti maalesef. Eşim ve ailesi cenazeyi memleketlerine götürüyorlar. Ben evdeyim, gitmem mümkün değildi zaten asla götürmezdiler. İnsanlar cenazeden çok benim yalnız olmamı düşünüyor. Eşimin babasını o kadar çok seviyorum ki. Bana 10 dakika telefonda bir şey olursa bir görümcemi ve onun eşini İstanbul'da bıraktığını, mutlaka onu aramamı vs. tembihledi durdu. Allah tontonuma uzun ömür versin inşallah.
Ben de bugün doğum izni raporuyla uğraştım. SGK anlaşması olmayan bir hastaneye gittiğim için doktorumun verdiği rapor SGK'da geçmiyormuş. Devlet hastanesine gidip iş göremezlik raporu aldım ve çok yoruldum. Kendime bir hamile kıyafeti almam gerekiyor çünkü artık hiçbir eski kıyafetim olmuyor. Yalnızca bir bluzum kaldı olan. Ve LCW'den aldığım bir hamile kotu.. O kottan nefret ediyorum. Sanki 2 beden büyüdü. Üstümden düşecek gibi. Anadolu yakasında oturuyorum ama bu yakayı hiç bilmiyorum. O yüzden Bakırköy'e gitmeyi düşündüm ama çok yorulmuştum doktordan sonra, üşendim. Pendik'e gittim ve hiçbir şey bulamadan geri döndüm... Yarın temizlik için bir bayan gelecekti. Çocuğu hastaymış, 3 gibi dönmesi gerekiyormuş. Olur mu diye sordu olur dedim. Ona da canım sıkıldı. Çünkü yapılacak çok iş var fakat bir çocuktan daha önemli değil. Belki yarın temizlik bittikten sonra Bakırköy'e giderim, o saatte üşenmezsem. Ben oraya varana kadar saat 17:00 olur herhalde...
ya evet süper olurdu vala canım yaa:)))
ya benim sağlıkocağında hiç dinlemediler bebeğin kalp atışlarını niye acaba
canım niye verdin kan? rutin kansızlık vs için mi?
yok canım hiç yok değil 12 saatte 10 defa oynuyodur ama uğraşınca oynuyor öyle dururken oynamıyor
canım benim üzülme vardır bundada bir hayır allahım size can sağlığı versin inşallah daha çok günleriniz olurÖnemli değil tatlım. Geçmişi okudum, bebeğin hareketlenmiş şükür. Çok sevindim.
Evet canım eşim yolda. Rize'ye gidiyorlar. Sanırım bayramın 2. günü dönecekler.
Yarın da evlilik yıldönümümüzdü
Birinci yıldönümümüzde de yoktu İstanbul'da, ikincide de yok..
çok geçmiş olsun canım inşallah kuzenin yaptığı yanlışı anlarda birdaha tekrar etmez tabiki babası içinde çok zorSlm kızlar azıcık geçmişe baktım ymd CNm basın sag olsun ;((
Iyı haberlerle gelen herkesın gözü Aydın olsun))
Gezmelere gidip keyif çatanların sefaları olsun :))ohh miss
Ama bnm gunüm kabus gıbıydı;((sabah Tlf ıle uyandım dayımın oğlu ıntıhar etmiş ilaç içmiş daha 24 yasında;((ne yapacağımızı bilemedık Allah'tan yogun bakımdaymış midesi fln yıkanmış bütün gün gebzedeydık hala yogun bakımda kana karışmış ilaçlar çünkü inş yarın odaya alacaklar;((
ne üzel canım iyi haberlerle gelmişsin maşallah bebeğine bayada ağırlaşmışgünaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişleri:) henüz geçmişi okumadım umarım herkes iidir. biz kızımla iiyiz çok şükür. dün kontrole gitmiştim nst ye girdik kalp atışları geçen seferkine göre daha ii dedi dr m.kilosu 2310 gr olmuş, kızıma maşallah:). geçen sefer bebeğin suyu az demişti dr çok şükür daha ii görünüyo dedi :) ama kızım yine yüzünü göstermedibaş aşağı pozisyon da çok şükür.diğer randevumuz 3 kasım da inş.
canım allah daha beterinden saklasın üzülmecnm kalça çıkığı şimdiden belli olmazmış ama doğumdan hemen sonraki hafta baktırın dedi dr. inşallah sağlıklıdır bebişim.
günaydın canım çok şükür nefesim çok daralıyor onun dışında iyiyim sen nasılsıngünaydıııııınbugün nasılmış bakalım göbekli anneler ve onların tonton bebekleri? bugün erkenciyiz kızımla,babamızı yolcu ettik ve hemen oturduk pc başına
yasmin maaşallah canım bebişine,kocaman olmuş yaa yerim ben onu
funtunn kuzenine geçmiş olsun tatlım,Allah akıl fikir versin gençlere(sanki ben çok yaşlıyım da ....daha 30'um ayol )
yavrusum nasılsın nazdaşımkızın nasıl bugün,basıyo mu tekmeleri?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıslınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu havada da neyle göbegimi kapatcam diye tırstım yaaa :)))
dün eminönüne gitik eşimleeeee
göğüs pedi aldım,bebişime patik gibi birsye aldım yavrusdada vardıı ondan beyazından.
birde eşimle bebişee oyuncak aldık :)))
diş kaşıma şeysini,çııngıraklı bir uzun birsey var süperr,birde kare,dikdörgen,üçgen fln koyuyorsun yaa zeka gelişimi için ondan aldık 3 tane şey 50 lira indirim yok ztn lisanslı ürünlermişmişşş bööööööööööööööö dedim adamaa :))))))))
minnak kızımııııııııııı çooooooooooooooookkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aa niye amaa bir hemşire takibine girmen lazm canım onlar kontrol ediyoo bir sor bakalımm
öyle ne olur olmaz diye canım.hemşirem çok iyi bir kız gecen ayda yaptırdım en azından bir vitamin,kan eksikliği varsa hemen cıkıyo ve ona yükleme yapıyorum :)))
rutin tedbir amaçlı yapılıyoo ..
yavruscumm korkma tatlımm
bir kendini sakin bırakk
sürekli uyuyorsun ya halsizlikte yapıyordurr
mesela bir çikolata al ye bakalım bekleee,sonra konuss bebişinle,şarkı söyle ona bakalım tepkileri ne olcak ama hemen tepki vermiyolrlar ztn bazen ondan korkmaaaa tamammm
sanada günaydın canım sağol annesi gibi uykucu olacak benim kızgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıslınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu havada da neyle göbegimi kapatcam diye tırstım yaaa :)))
dün eminönüne gitik eşimleeeee
göğüs pedi aldım,bebişime patik gibi birsye aldım yavrusdada vardıı ondan beyazından.
birde eşimle bebişee oyuncak aldık :)))
diş kaşıma şeysini,çııngıraklı bir uzun birsey var süperr,birde kare,dikdörgen,üçgen fln koyuyorsun yaa zeka gelişimi için ondan aldık 3 tane şey 50 lira indirim yok ztn lisanslı ürünlermişmişşş bööööööööööööööö dedim adamaa :))))))))
minnak kızımııııııııııı çooooooooooooooookkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim üzülme vardır bundada bir hayır allahım size can sağlığı versin inşallah daha çok günleriniz olur
kendinide fazla sıkıntıya sokma biraz dolaş kafanda dağılır hem
çok geçmiş olsun canım inşallah kuzenin yaptığı yanlışı anlarda birdaha tekrar etmez tabiki babası içinde çok zor
allah kuzenine akıl ailesinede sabır versin
ne üzel canım iyi haberlerle gelmişsin maşallah bebeğine bayada ağırlaşmış
canım allah daha beterinden saklasın üzülme
sende var diye bebeğindede olacak değil belkide bişeyi yoktur,dün benim okuduğum kitapta şöyle yazıyordu her bebek kalça çıkığı varmış gibi değerlendirilmeli
hatta bazı hastanelerde bu rahatsızlığı erken tespit etmek için gerekli olan tetkikler hastanenin genel hastalık tarama paketine dahil oluyormuş
yani çok yaygın bişeymiş kundaklamakta kalça çıkığına sebep oluyormuş bunuda aklında tut canım
günaydın canım çok şükür nefesim çok daralıyor onun dışında iyiyim sen nasılsın
maşallah bişeyi yok şimdilik oynuyor demekki dün iyce uykusunu aldı teyzesi
yavrus . badem sağolun teyzeleri kzım öpüyo sizi kocaman kocaman:) rabbim sizin bebişlerinize de sağlık sıhhat versin inş.
yavrus . badem sağolun teyzeleri kzım öpüyo sizi kocaman kocaman:) rabbim sizin bebişlerinize de sağlık sıhhat versin inş.
nefes darlığı bende de var canım,sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum..sanki kızım ters dönmüş de kafası midemdeymiş gibi hissediyorum,akşamları daha fena oluyorum..
ooh maaşallah tontişe,oynasın da annesini de üzmesin bi dahabiz de iyiyiz tatlım,bi problem yok Allah'a şükür,hayırlısıyla bi doğursaydık..
günaydın tatlım,biz çok iyiyiz kızımla
ben de düşünüyorum nasıl kapatacam göbeğimi diyealdı başını gitti yahu
güzel kızın güle güle oynasın cicileriyle inşallah ..
sanada günaydın canım sağol annesi gibi uykucu olacak benim kız
hangisiydi canım ya ben hatırlamadım neyse canım hayırlı olsun aldıkların bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?