Sağol canım akşama gidiyoruz...
Şimdi evi toparlamam lazım.toz alınacak,yerler silinecek, süpürülecek,balkon yıkanacak...valiz hazırlanacak...ütü yapılacak..çoooookkkkkk işim var çoookkk..şimdi diyceksiniz kaç gündür iş yapıyosun ne pis evin varmış diyeama kaç gündür evi toplayınca diğer işleri yapamadan yorulup bırakıyodum..
Yine hepsini yapabileceğimi sanmıyorum ama başlayım bakalım. arada bi gelirim. öptüm hepinizi...
Ben de az önce hem kahvaltı yapıp hem size bakıyordum. birdenbire midem bulandı lavaboya zor koştum. tüm yediklermi çıkardım(((( niye böyle oldu anlamadım... ne oluyo bugün bize ya...
günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişleri:) henüz geçmişi okumadım umarım herkes iidir. biz kızımla iiyiz çok şükür. dün kontrole gitmiştim nst ye girdik kalp atışları geçen seferkine göre daha ii dedi dr m.kilosu 2310 gr olmuş, kızıma maşallah:). geçen sefer bebeğin suyu az demişti dr çok şükür daha ii görünüyo dedi :) ama kızım yine yüzünü göstermedibaş aşağı pozisyon da çok şükür.diğer randevumuz 3 kasım da inş.
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
Sağol canım akşama gidiyoruz...
Şimdi evi toparlamam lazım.toz alınacak,yerler silinecek, süpürülecek,balkon yıkanacak...valiz hazırlanacak...ütü yapılacak..çoooookkkkkk işim var çoookkk..şimdi diyceksiniz kaç gündür iş yapıyosun ne pis evin varmış diyeama kaç gündür evi toplayınca diğer işleri yapamadan yorulup bırakıyodum..
Yine hepsini yapabileceğimi sanmıyorum ama başlayım bakalım. arada bi gelirim. öptüm hepinizi...
neyse kızlar sizlere haber vermek için girdim bişeyler atıştırım açlıktan ölücem. görüşürüz
Günaydın kızlar, malum oğlum 29 haftalık doğmuştu ve şuan herşey yolunda olmasına rağmen dr tedbir amaçlı yine ciğer geliştirici iğne olmamı istedi? 4 doz. 24 saat arayla 2 kez. 2 doz bir yapılcak. Dün birincisini oldum ama bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı geziyorumm. Halsizliğim tavan zatenOğlumda da bu iğneyi olmuştum ama hemen doğum olunca böyle bişi yaşadım mı hatırlamıyorum. Aramızda bu iğneyi olan varsa bu tarz bi yan etki yaşadılar mı acaba? Birde erken doğum yapmış olanlar ve şuan yine hamile olanlarada dr ları iğneyi önerdi mi?
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
Geçmiş olsun canım ara ara bulantı banada geliyor. Zor tutuyorum kendimi sanki ilk zamanlar tekrar geri gelcekmiş gibi geliyor. ilk 4 ay çok bulnatı ve ksulamalrım olmuştu benimde.
canım önemli olan senin iyi olmanSağol canım.çok duygulandım samimiyetin karşısında...
size de iyi bayramlar şimdiden. dua edin benim için...
yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler...
canım ya gerçekten korktum bişey oldu diye allah korusunslm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
sanada iyi bayramlar canım kendine dikkat et görüşürüz bizde sizi öptükkıs aç bırakma kendini bende şimdi biraz ortalığı toplıcam akşam gidiyoruz silivriye bayramda orada olucaz bu ağrıyla napıcam bilmiyorum ama idare etcem artık bugünden sonra giremem kıslar merakta kalmayın artık bayramdan sonra görüşürüz...
HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRR ÖPÜLDÜNÜZZZ DİKKAT EDİN GUGUŞLARA:124:
candost Allah sabır versin tatlım..iyi yolculuklar..
gecedicle iyi bayramlar tatlım,öptüm ben de ..
yavrusum selcen gülce de olur tabi neden olmasın,eşine söyle bakalım beğenecek mi? gülce'yi beğenmezse çok kızacam ama..
seastirecim tatlım benim yaa çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah'tan kötü bişey çıkmamış,dikkat et kendine..
Kizlar selam gecenlerde kanamamin oldugunu yazmistim 9 gun oldu ancak arada kahverengi lekelenmelerim var normal mi panik yapmalimiyim?
canım çok geçmiş olsun..dikkat et kendine özellikle dinlenme ve beslenmeneslm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
gerçekten canım başlardaki heyecan devam ediyo ama şu ağırlaşma işi eğilememe yatamama ,yataktan kalkamama vs çok fenaladayımmmbende ne uyku var ne bişey kasık kemiklerim çok ağrıyo hiç tadım yok artık kızlar iki adımda yoruluyorum geceleri dönmek yataktan kalkmak çok zorbenim bir yakınım var hamile olmayı çok seviyor keşke hep hamile olsam diyo bende bu kız kafayı yedi galiba diyorum,tamam güzel bir duygu ama ben çok zor geçiriyorum.allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 10 aralık bir türlü gelmeyecek gibi.....
Kizlar selam gecenlerde kanamamin oldugunu yazmistim 9 gun oldu ancak arada kahverengi lekelenmelerim var normal mi panik yapmalimiyim?
kızlar hamileliğimin başından beri umursamıyordum karnımın yan taraflarından az bişey çatlamışımmm off ya daha 1 ayım var çatlama devam ederse ..badem yağı sürdüm hemen
,Kizlar selam gecenlerde kanamamin oldugunu yazmistim 9 gun oldu ancak arada kahverengi lekelenmelerim var normal mi panik yapmalimiyim?
çatlıyan çatlıyor vallaha,geri dönüşü yok
keşke öncesinde kullansaydn,önlemek için yani.
bnmki şelale gibi oldu..
,
canım bence bir an önce doktoruna görün malum bayram tatili uzman doktor da bulamazsın şimdiden git doktora en azından için rahat eder
selam kızlar, seastirecim çok üzüldüm okuyunca, çok geçmiş olsun ama şimdi iyisin değişl mi?? bol bol uzan dinlen, bayramda da yorma kendini bebişten önemli değil hiç bişey. arada yaz ama buraya merak ederiz.
seastirenin neyi var?
geçmişi pek okumuyorum ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?