2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kolay gelsin canım işin çokmuş fazla yorma kendini

Ben de az önce hem kahvaltı yapıp hem size bakıyordum. birdenbire midem bulandı lavaboya zor koştum. tüm yediklermi çıkardım (((( niye böyle oldu anlamadım... ne oluyo bugün bize ya...

Geçmiş olsun canım ara ara bulantı banada geliyor. Zor tutuyorum kendimi sanki ilk zamanlar tekrar geri gelcekmiş gibi geliyor. ilk 4 ay çok bulnatı ve ksulamalrım olmuştu benimde.

gözünaydın canım,maşallah bebişine

geçmiş olsun canım,moralini bozma ,ufacık kan geldi diye erken gelmez bebişin,36'yı bile görürsün emin ol.

kolay gelsin canım,ayrıca iyi yolculuklar şimdiden.

canım ben 2 oğlumda da olmuştum. büyük oğlumda 29 artı 2 de oldum şükür durdu 38 de doğdu... diğer oğlumda da oldum 24 artı 5 te ama 25 te doğdu. doğduğunda bu iğne sayesinde ağladı ama 4 gün yaşamıştı. bu oğlumda dr gerek görmedi bu haftaya geldik. yaptıran çok arkadaş var kızarma ve birkaç gün bebek hareketlerinde azalma yan etkilerindenmiş. korkma...

canım çok korktum okuyunca nazar mı değdi en son seastre dedik diye. maşallah diyelim...

dinlen bol bol canım...

funtunn geçmiş olsun canım cahil de değilmiş Allah şifa versin aklı da başına gelsin inşallah...

yolculuğa çıkacaklara iyi yolculuklar...

Geçmiş olsun canım ara ara bulantı banada geliyor. Zor tutuyorum kendimi sanki ilk zamanlar tekrar geri gelcekmiş gibi geliyor. ilk 4 ay çok bulnatı ve ksulamalrım olmuştu benimde.

aynı durum bu sabah bende de vardı cnm yaaaa geçen hafta da bi kez olmuştu. anlamadığım ne zaman şöyle güzel bi kahvaltı yapayım desem kahvaltıyı geçiştirmesem , hemen arkasından ne yesem çıkarıyorum allaha şükür ki hergün olan bir durum değil.

Kizlar selam gecenlerde kanamamin oldugunu yazmistim 9 gun oldu ancak arada kahverengi lekelenmelerim var normal mi panik yapmalimiyim?

Sağol canım.çok duygulandım samimiyetin karşısında...
size de iyi bayramlar şimdiden. dua edin benim için...
yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler...
canım önemli olan senin iyi olman
burada aşağı yukarı aynı soruları paylaşıyoruz
hem gerçektende başka insanlar için üzülmeye hiç deymiyor
canım ya gerçekten korktum bişey oldu diye allah korusun
bak sen dolaşıyosun felan bundan sonra yerinden kalkma pazarada fatura yatırmayada annenler yada eşin gitsin çok dikkat et
en az bi ay daha sabretsin senin yaramaz aman canım sakın yorma kendini
sanada iyi bayramlar canım kendine dikkat et görüşürüz bizde sizi öptük

canım beğenmiyeceğinden değilde belki başka bişey düşünür yoksa güzel isim
bakalım ne diyecek akşam

Son düzenleme:

cnm benim çok geçmiş olsun rabbim nazarlardan korusun. hepimiz 36 yı da atlatıp öyle gidelim doğuma inş. hayırlısıyla.

Kizlar selam gecenlerde kanamamin oldugunu yazmistim 9 gun oldu ancak arada kahverengi lekelenmelerim var normal mi panik yapmalimiyim?

canım bence dr ye sor... hamilelikte lekelenmeler, kanamalar farklı nedenlerden olabiliyor. normal demek, ya da dememek olmaz. muhtemelen dr de gel der bence tatil uzun görün bence. belki normaldir enfeksiyondan olabilir farklı da olabilir...

canım çok geçmiş olsun..dikkat et kendine özellikle dinlenme ve beslenmene
gerçekten canım başlardaki heyecan devam ediyo ama şu ağırlaşma işi eğilememe yatamama ,yataktan kalkamama vs çok fenaladayımmm

bence lekelerini dikkate al bir doktora görün canım ne olur ne olmaz

kızlar hamileliğimin başından beri umursamıyordum karnımın yan taraflarından az bişey çatlamışımmm off ya daha 1 ayım var çatlama devam ederse ..badem yağı sürdüm hemen

sabah 8.30 da yattm,öğlen de 12.45 de kalktm.tabi eşimin telefonuna..aramasa hala yatıcam yani
gece de 12.30 da uyuyup,sabah 7 de kalkmıştım..
amma uyumuşum valla
1-1.5 ay sonra nah uyurum bu kadar

ymd cnm başn sağolsun,Rabbim geride kalanlara sabır versin,sağlk uzun ömür versn.
dünya işte..kimsenin değil.birileri giderken birileri de geliyor.
hepimiz misafiriz,aslnda burada yaşamıyoruz.sadece geçiyoruz..

annemle konuştum.bebişime hırka örüyordu,bitirmiş yeni ip almş,yeni başlıycak.
ahh dedim annem sen olmasna bnm gıcım donucak
polar bi eşofman takımı almış,pempe o da
ayrıca rüyamda eşim bana eşofman takımı alıyordu(evde ki eşofmanlarla idare edicek olmamı taktir etmiş ama yinede içine sinmemiş polar bi takım alıyordu),bir de bebişe sarı kırmızılı bi battaniye.
annem dediki anneannen sana bim'den polar battaniye almş bebek için.
rengi ne diye sordum sarı-kırmızı dedi
hi-hi-huuu
annemde olmasa kmsenin bişi alıcağı yok

kızlar hamileliğimin başından beri umursamıyordum karnımın yan taraflarından az bişey çatlamışımmm off ya daha 1 ayım var çatlama devam ederse ..badem yağı sürdüm hemen

çatlıyan çatlıyor vallaha,geri dönüşü yok
keşke öncesinde kullansaydn,önlemek için yani.
bnmki şelale gibi oldu..

selam kızlar, seastirecim çok üzüldüm okuyunca, çok geçmiş olsun ama şimdi iyisin değişl mi?? bol bol uzan dinlen, bayramda da yorma kendini bebişten önemli değil hiç bişey. arada yaz ama buraya merak ederiz.

,

canım bence bir an önce doktoruna görün malum bayram tatili uzman doktor da bulamazsın şimdiden git doktora en azından için rahat eder

çatlıyan çatlıyor vallaha,geri dönüşü yok
keşke öncesinde kullansaydn,önlemek için yani.
bnmki şelale gibi oldu..

ben henüz çatlamadım ama karnım çok aşırı gergin. nerdeyse 2. ayımdan beri liearec ve bebe yağı sürüyorum, ama bencede ciltle alakalı . ben 1 ay içinde çatlarsam hiç şaşırmam, ya da doğumdan sonra

seastirenin neyi var?
geçmişi pek okumuyorum ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…