canım ya o kadar ince temizlik yapmayın artık süpürün silin yeter
malum çok ağırlaştık artık zorlamamız gerek hem hamilesin kim kınayacak seni pissin diye
zaten kocam olmasa ben yanmışım çok yardımı oluyo sağolsun evi boyatıcaz bayramdan sonra halıları yıkamaya vericem zaten mutfağımıda eşim temizledi buzdolabını mutfak dolaplarını iç dış yaptı valla..
bende kocamaaan bir valiz hazırladım hostes valizlerinin en büyüğü ama ne yapım derli toplu olsun istedim
kızlar gerek varmıki iki çantaya bendemi öyle yapsam acaba:44:
iyi bari canım allah eşinden razı olsun fazlada bişey kalmamış o zaman
bende annemi bekliyorum o gelince yapar temizliği felan
valla canım ben tek valiz hazırladım bebişimin kıyafetlerini hurç içerisine koydum
benimkide doğuma 2 hafta kala gelecek ama o zmana bitirmek istiyorum herşeyi...
kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledinizmi bebişlerin ya tekrardan sararma falan olursa erkenmi acaba?
oh maşallah kız ne koydun o kadar
ben de 2 ay önce yıkadım ütüledim dolabında duruyor. hiç bişey olmadı halamis gbi kokuyor herseyi. doğuma 2 hafta kaldı hayırlısıyla giydirebilirm inşallah dua edin bna kızlar olurmu ?kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledinizmi bebişlerin ya tekrardan sararma falan olursa erkenmi acaba?
canım ben kadın çağıracaktım vazgeçtim nasıl olsa 10 güne gelir annem
eşin yardım ediyomuş nasıl olsa canım bitirirsin sen
canım ben kadın çağıracaktım vazgeçtim nasıl olsa 10 güne gelir annem
eşin yardım ediyomuş nasıl olsa canım bitirirsin sen
ben de 2 ay önce yıkadım ütüledim dolabında duruyor. hiç bişey olmadı halamis gbi kokuyor herseyi. doğuma 2 hafta kaldı hayırlısıyla giydirebilirm inşallah dua edin bna kızlar olurmu ?
eee canım bebişin kıyafetlerini başka şeye koyduysan koca valize ne koydun ki
ya bende tek bi valiz yapcam heralde daha iyi ortasına bez koyar kendiminkiyle bebişinkini ayırırım
kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledinizmi bebişlerin ya tekrardan sararma falan olursa erkenmi acaba?
aslında bende bunları alcam çok değil yani dediğin gibi ancasığar heraldebenim eşim çok paniktir ve paniklede eli ayağına dolaşır o nedenle herşeyi almak istedim yanıma
kendim için 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı, 3 tane hasta bezi bolll boll külot 2-3 tane atlet 2-3 tane sütyen aldım terlik hırka aldım tayt aldım çorap havlu ve patik aldım hastane çıkışında giyeceğim kıyafeti koydum kağıt havlı aldım bir paket pet aldım kolonya aldım gelenlere dağıtmak üzere 1 paket çikolata ve fotoğraf makinasi
bebişim için : 1 hastane çıkışı 1 tulum 1 alt üst pijama takımı 1 tane ince battaniye 3 tane çıtçıtlı badi 1 tane zıbın seti(hastane istedi) 3 tane çorap patik hırka eldiven ve şapkasını aldım hastaneden çıkış için 1 tane polar battaniye ve portbebesini aldım 1 paket yenidoğan bezi ıslak mendil biberon ve emziğini aldım birde altaçmasının alt minderini aldım yatağının altına koyacağım .
tatlım bi sorunun mu var hamileliğin açısındanben de 2 ay önce yıkadım ütüledim dolabında duruyor. hiç bişey olmadı halamis gbi kokuyor herseyi. doğuma 2 hafta kaldı hayırlısıyla giydirebilirm inşallah dua edin bna kızlar olurmu ?
sağol canım gerek yoksa boşuna yorulmasın kadıncağızne güzel işte canım annen yapar elleri dert görmesin. bende düşündüm ama çağırmaya şimdi boya olacak kapı duvar sonra bişe kalmıyo zaten.
işte bende çağıracaktım ama annem bayramdan sonra gelecek ne kaldıki şurda o yüzden boşa para vermiyim dedim canımtemizlik muhabbetine kaılayım bende:) bende de şu anda tmizlik var bi bayan çağırdık mecbur, eşim işten çok yorgun geliyor anca mutfak işi yapıyor. kadının yaptığı hem bebşe hazırlık hem bayram temizliği gibi oluır dedik. dün de annem geldi bebişin mobilyalarını ılık suyla ildi 1-2 damla sirke damlattı suya deterjan yerine. eğer bebiş sabrederse bide kasım ortası gibi çağırırız temizlikçi bayanı yeter dedik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?