2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hanımlar merhaba bende aralık annesi olacağım inşallah. bişey soracam sizlere doğuma giderken hem bebek çantası hem anne çantasımı hazırlicam yani şimdi 2 çantamı almam gerekiyor siz ne yaptınız

Kizlar yarin doktor kontrolum var zaten doktoruma soyleyim o zaman kanaldaki kan gelebilir demisti hemsireler o zaman hayirlisi ne diyelim su 36. Haftayi bi devirsek hayirlisiyla

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?seastre geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. diğer arkadaşlarda dikkat edelim artık en zor zamanlarımız 35i bi geçelim alalhın izniyle sonra gelsin bebişler.
iki saat dersten sonra eve geldim ve bugünden itibaren 6 gün tatile girdim yaşasın:)))))))

hanımlar merhaba bende aralık annesi olacağım inşallah. bişey soracam sizlere doğuma giderken hem bebek çantası hem anne çantasımı hazırlicam yani şimdi 2 çantamı almam gerekiyor siz ne yaptınız

evet canım 2 çanta hazırla sen ..ben kndi cantamı şu ufak valizler olur ya elde taşınan ondan kullanıcam

merhaba tatlım ben daha hazırlamadım ama hepsini bir çantaya koymayı düşünüyorum ufak valiz gibi bişeye koymayı dşünüyorum

mrb cnm.bnm 2 tane çantam var.biri bebeğimn biri de bnm.ikisi de küçük.
doğumumu devlette yapacağım için gereksiz birşey almak istemiyorum yanıma.
ha bir de portbebe götüreceğim için,boş gitmesin dedim.içine de kundak,battaniye vb şeyler koydum

Kizlar yarin doktor kontrolum var zaten doktoruma soyleyim o zaman kanaldaki kan gelebilir demisti hemsireler o zaman hayirlisi ne diyelim su 36. Haftayi bi devirsek hayirlisiyla

daha önceki yorumlarınız okumadım ama kan gelmesi bazen normal ayılacak bişey olabiliyormuş, yinede doktorunuz sizi bilgilendirecektir bu konuda aramızda az bi zaman farkı var bende 32 haftayı yeni bitirdim. darısı 38lere olsunondan sonra tehlike kalmıyo. siz hem kendinize hemde bebeğinize çanta aldınızmı hastane için az önce sormuştum ama cevap gelmedi henüz kimseden

gözünaydın canım tadını çıkar tatilin

portbebe b,irdeçanta alacam zaten birde ayrıyeten kendime alacam değilmi

benm bildiğim 2 çanta hazırlanoyor genelde. ben de öle yapacağım kısmetse. kendi çantam vardı zaten bavul gibi ama saplı bi çanta. bebişinkini almadım henüz, bayramdan sonra düşünüyorum bkalm.

yaaa umarm bnmde eşim yarn evde olur.
mesai olabilir demişti arefe günü
evde olsun ki yardm etsn bana.evin tozunu alıp süpürüp,silmem gerekiyor.
onun yaptığını beğenmiyorum,ne de olsa erkek gözü.ama ne yapaym,ona süpürttürücem mecbur
mesaisi olsa da erken gider erken gelirim dedi ama bu sefer de ben kıyamıyorum.işten gelip bi de evde çalşmasna

bayram da da 5 gün mesai yapabilrdi,ikna ettm vazgeçmş

bende iki poşet hazırlDIM canım. hem bebeğe hem kendime ayrı ayrı yaptım.

benm bildiğim 2 çanta hazırlanoyor genelde. ben de öle yapacağım kısmetse. kendi çantam vardı zaten bavul gibi ama saplı bi çanta. bebişinkini almadım henüz, bayramdan sonra düşünüyorum bkalm.

kızlar gerek varmıki iki çantaya bendemi öyle yapsam acaba:44:

anladım kızlar çok teşekkürederim. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. iyi doğumlar nasip etsin. görüşmek üzere

sağol canım evdede iş var gerçi çamaşır yıkıycam hava yağmurlu yeni güneş çıktı şimdi..

canım ya o kadar ince temizlik yapmayın artık süpürün silin yeter
malum çok ağırlaştık artık zorlamamız gerek hem hamilesin kim kınayacak seni pissin diye

işallah canım bişe olmaz yapsın boşver hamilesin sonuçta:) dün benim eşimde toz aldı mecburen yapıyo benimkide kıyamıyo bana zaten bende çok eğilemiyorum hem çalişip hem ev işi yapmak çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…